Elveția nu are resurse, nu are industrie grea,atunci care e secretul ei?

bis-bank-for-international-settlements-basel-switzerland

Aflăm din vastitatea internetului că pe 5 iunie 2016 în ELVEȚIA se va organiza un referendum ce-și propune să legalizeze un VENIT de 2300 de euro fiecărui rezident indiferent de vârstă.

Imediat românii au început să se vaiete și să ofteze visând la stat degeaba pe 2300 de euro lunar.Ar fi frumos și în ROMÂNIA, nu-i așa? Ce v-ar mai plăcea!!!
În primul rând trebuie spus că ELVEȚIA, din punct de vedere economic este o panaramă de țară! Fac și ei niște ceasuri pe care le vând dobitocilor planetari cu niște prețuri astronomice și știu să exploateze turistic cei câțiva munți pe care îi au.Și unde vin la ski alte turme de dobitoci planetari din clasa de mjiloc.
Per ansamblu economia ELVEȚIEI și cei 5 milioane de cetățeni activi pe piața de muncă nu au de unde să producă bunăstarea de care au parte.Elveția nu are resurse, nu are industrie grea, nu are nimic.
Și atunci care e secretul lor?
Și de ce HITLER nu s-a îndreptat către ELVEȚIA care era la 10 minute de mers cu tancurile din AUSTRIA? Și de ce STALIN în drumul spre BERLIN nu a staționat și el un pic prin ELVEȚIA?
Ce e în Elveția de nu are nimeni curaj să intre cu forța militară?
În ELVEȚIA este sediul Băncii Internaționale a Reglementărilor! Ce reglementează această bancă?
Această bancă este cea mai mare corporație planetară și NUCLEUL PUTERII CONCEPTUALE (OCULTE) de pe planeta TERRA.
Această corporație ARE MONOPOLUL DE TIPĂRIRE ȘI DISTRIBUȚIE DE MONEDĂ în TOATE ȚĂRILE de pe TERRA.
Indiferent de regimul politic din orice țară NIMENI nu are curajul să se atingă de filiala din țara respectivă a acestei corporații care de obicei se numește BANCA NAȚIONALĂ a respectivei națiuni.
Revenind la acel ajutor de 2300 de euro lunar , de unde provin acești bani dacă economia ELVEȚIEI nu poate produce atât?
Cum de unde? De la tiparnița de bani (FRANCI ELVEȚIENI) ai filialei locale a BIS care se numește SWISS BANK.
Păi cum adică SWISS BANK tipărește BANI DIN NIMIC? DA!
ȘI apoi?
Apoi îi dă cu camătă guvernului ELVEȚIAN care astfel îi va distribui populației!
Păi cum vine asta? 5 milioane de oameni fără să producă efectiv nimic primesc bani degeaba pe care îi schimbă pentru produse și servicii pentru care alții au muncit?
EXACT! Acesta e sistemul ANGLOID cămătăresc pe planeta TERRA! Miliardul de AUR (USA, CANADA, EUROPA de VEST, Australia, Noua Zeelandă) trăiesc bine pe urma sărăcirii celorlalți 6.3 miliarde de ruși, români, brazilieni, africani, sirieni, indieni, chinezi, ucraineni, bulgari, etc.
Bine dar totuși cine plătește pentru ajutorul primit de elvețieni?
SENIORAJ este profitul obținut de BIS (prin UBS) între valoarea de piață (nominală) a unei hârtii de 100 de franci elvețieni și costul de producere al ei (câțiva cenți).Astfel la milioanele de hârtii emise care merg deopotriva în sistemul public și cel privat, profitul total rezultat este IMENS: zeci-sute de tone de AUR.
În condițiile în care emiterea banilor nu are absolut NICI O LEGĂTURĂ cu ECONOMIA REALĂ este inutil să discutăm de profitul sistemului bancar-financiar în termeni de bani.Am ales aurul pentru ca cititorii să înțeleagă că dacă o țară mică ca ROMÂNIA produce 1500 de tone de aur anual pentru BIS, imaginați-vă resursele care vin din CHINA, RUSIA sau BRAZILIA. Sau pentru toate cele 196 de așa zis țări la un loc.
Tot acest sistem de sclavizare planetară trebuie să înceteze imediat!
Țările trebuie să își redobândească SUVERANITATEA iar primul pas este NAȚIONALIZAREA Băncilor așa zis Naționale!
SENIORAJUL este un bun (o valoare) ce trebuie să aparțină ÎNTREGULUI POPOR și să fie DISTRIBUIT ECHITABIL în funcție de prioritățile întregii națiuni!

De la Luci Lucescu

SUA este o păpuşă a Israelului, iar Israelul este o păpuşă a familiei Rothschild, iar cei din familia Rothschild sunt păpuşile ascunse ale familiilor bancare elveţiene secrete.

bis-2

Sediul “cuibului de vipere” se află în Basel (Elveţia), şi asta din timpul Imperiului Roman. Din Basel a pornit mişcarea cavalerilor templieri şi toate mişcările francmasonice ulterioare. Bancherii din Basel controlează Vaticanul, ei sunt cei care au finanţat fascismul şi au declanşat ultimele două războaie mondiale. Ei sunt creatorii “noii ordini mondiale” şi ai sionismului mondial.

Marile familii banchere elveţiene reprezintă inamicii cei mai mari ai omenirii, cel mai mare grup terorist ce a existat vreodată în istoria acestei lumi.

În Basel se află sediul Băncii Reglementelor Internaţionale (The Bank for International Settlements – BIS), un organism internaţional creat în 1930 şi care are rolul de a supraveghea politica internaţională în domeniul bancar. BIS serveşte ca un fel de “mamă” al băncilor centrale din lume. Ea stabileşte toate regulile bancare, creează şi conduce sistemul… nicio bancă centrală nu poate funcţiona fără aprobarea sa.

BIS nu face subiectul niciunei legi din lume, guvernul elveţian nu poate nici măcar să-i calce pragul…e ca o ambasadă de pe altă planetă. Proprietarii lui BIS? Nu sunt cunoscuţi, sunt “la secret”, nu puteţi găsi nicio informaţie despre ei.

Federal Reserve, banca centrală a Statelor Unite (aflată sub controlul Rothschild) primeşte ordine de la BIS, căci bancherii elveţieni se află în spatele creării lui Federal Reserve în 1913.

Principala lor cale de actiune, este de a controla. Ei doresc sa ne foloseasca ca si sclavi si sint in legatura directa cu mega corporatiile mondiale. Ei vor ca toate guvernele sa devina sclavele lor si sa le indatoreze, iar politicienii locali sa le fie supusi si dependenti in programele politice pe care le deruleaza, de bani acestei mari institutii. Banca Mondiala, pune in joc sume enorme in campaniile electorale, pentru ca nu cumva sa fie ales cel ce nu a promis peschesul, dupa ce va iesi lider politic.


Aceasta „elita” murdara, detine in intregime Media, toate companiile in domeniu, care ne infecteaza permanent pe toate canalele cu stiri contrafacute si niciodata nu da explicatie aspura traiului din ce in ce mai greu al populatiei si in ce directie mergem. Ei ne dezinformeaza zilnic si tin milioane de oameni in fata televizoarelor si a presei controlate, cu stiri fara nici o relevanta pentru viata lor, un circ mediatic de neimaginat fara macar sa spuna modul cum lucreaza acest sistem financiar si economic capitalist in general.

Reteaua condusa din interiorul Bancii Mondiale, a acaparat in totalitate Media pentru a acoperii delictele financiare pe care le comit la nivel mondial. Un grup, format mai ales in cadrul insitutiilor financiare si bancile centrale, exercita o influenta fantastica asupra econmiei mondiale din spatele scenei.

Am amintit de aceste increnganisuri care duc in acelasi loc, economic si financiar. Relatia dintre 37 de milioane de companii de pe glob si a investitorilor mari mondiali, aceasta super entitate de  numai 147 de companii create de marile corporatii, controleaza economia mondiala. Cele mai multe dintre aceste companii care domina viata economica a planetei, sint institutii financiare, iar primele 20, sint in totalitate institutii financiare de genul Barklays Bank, JPMorgan Chase&Co, Goldman Sachs Group si altele.

Ele domina organizatii care nu au fost alese democrat si nu sint raspunzatoare in fata nimanui pentru ceea ce fac, care controleaza finantele si fiecare natiune de pe planeta. Practic, Banca Mondiala, FMI si Rezervele Federale, controleaza intregul flux de bani de pe planeta. Bratul de fier al acestor orgnizatii financiare, este Bank for International Settlements, care este banca centrala a bancilor centrale.

Multi oameni nici nu au auzit de Bank for International Settlements, dar ea pare in acest moment sa fie cea mai importanta organizatie financiara mondiala, cu implicatii majore asupra economiei mondiale, putind in acest moment sa fie numita “Banca Centrala a Planetei”, care vedem foarte bine in ce directie se duce, contrar conturilor din ce in ce mai grase din paradisurile financiar si din aceasta banca, ale unui grup de  devastatori ai economiei mondiale. Banca este imuna in totalitate la legislatiile guvernelor din tarile unde intervine. Ea este localizata in Basel, Elvetia, dar are filiale si in Mexic, Hong Kong si alte zone ale globului. Are imunitate totala fata de sistemele de taxare din orice tara.

Aceasta banca, Bank for International Settlements (BIS) , a fost folosita de al Treilea Reich, de nazisti, in perioada celui de al doilea Razboi Mondial pentru a spala bani. Acum ea este folosita de gruparile financiare „teroriste” capitaliste, pentru a spala bani si a dezechilibra alte economi si daca este cazul, chiar economia mondiala.
In ziua de astazi, 58 de  banci centrale la nivel global, apartin BIS, care le centralizeaza miscarile financiare si are mult mai multa putere decit economia SUA si evident impun politica bancilor nationale.

Printre aceste banci coordonate de BIS, se numara si BNR, banca centrala a Romaniei. La fiecare doua luni, reprezentantii bancilor centrale din cele 58 de state, se intilnesc la Basel.

Discutiile acestor sacali ai finantelor mondiale afecteaza fiecare cetetan al planetei si dupa cum vedem fiecare dintre noi o duce din ce in ce mai rau, iar ei din ce in ce mai bine. Problema este ca in spiritul „democratiei” capitaliste, noi, ca indivizi afectati major  deciziile lor, nu putem spune nimic si nu putem lua nici o decizie, nu putem vota si nu putem da vina pe nimeni cind lucurile merg rau sau din rau in mai rau.

Aceasta Bank for International Settlements este o organizatie fondata de elitele mondiale si opereaza NUMAI pentru acest grup si in beneficiul lui si intentia ei vizibila, este sa fie ultimul element de decizie si cel mai important in intregul sistem financiar international. Acest sistem financiar, condus de acesta banca, nu este unul creat accidental sau pentru o perioada de criza in care ar trebui sincronizate miscarile financiare globale si creat un sistem  de regularizare financiara. Nicidecum, el este un sistem care tine sub control saracia generata tot de el in structurile economiilor mondiale.

Carroll Quigley, arata in cartea sa, care este relatia acestei banci, BIS, cu economia mondiala si cit de distructiva poate fi pentru fiecare dintre noi. El isi incepe analiza din anul 1966 si pina in prezent.
„Puterea sistemului financiar capitalist a avut de departe o tinta bine stabilita si anume , crearea unui sistem financiar mondial de control in miini private, capabil sa domine sistemele politice din fiecare tara si sistemele lor economice.

Acest sistem este controlat in maniera feudala catre bancile centrale, care actioneaza sincronizat, in urma unor angajamente secrete de functionare, care nu pot fi gasite nicaieri pentru a fi studiate. Pe linga bancile centrale, BIS colaboreaza, centralizeaza si dispune masuri  functionare pentru marile corporatii financiare mondiale si americane in general, care sint private.”

Prin acest sistem feudal creat de BIS, noi toti si guvernele care ne conduc, sintem sclavi debitului fata de aceasta banca „fantoma” ca ne greveaza vietile in cele mai multe tari capitaliste, printre care este evident si Romania.
Acest sistem nu face altceva, prin mecanismele create, decit sa transfere fonduri uriase, bogatia intregi lumii, in miinile unui grup, denumit elita globala.

Multi oamnei nu inteleg ca acest comportament de vatafi ai economiei mondiale a acestei elite, exista datorita faptului ca aceasta elita controleaza tot ce vedem, auzim si gindim.

In acest moment sint sase companii media care controleaza peste 90% din stirile care sint publicate in SUA, toate fiind ancorate imtereselor marilor corporatii financiare, care la rindul lor se intrunesc la Basel in cadrul BIS.
Sigur ca intrebarea care sta pe buzele tuturor este, daca se mai poate face ceva pentru iesirea din ghearele rapace a acestor praduitori mondiali ai finantelor globale.
Este clar de la inceput, pentru ca societatea si mecanismele ei sa functioneze favorabil poporului, este necesara schimbarea de sistem, pentru ca acest sistem capitalist le permite lor aceste jocuri.

Fara discutie ca vine cea de a doua intrebare: cum putem schimba sistemul capitalist sau cum il putem face inofesiv? Este destul de simplu teoretic, iar pentru Romania este chiar mai simplu decit pentru celelalte tari capitaliste in curs de dezvoltare. Aducerea sistemului capitalist la faza inofensiva si in final schimbarea lui se poate face eliminind ceea ce l-a creat si il intretine. 

Eu sint convins ca numai eliminind sau contracarind efectul celor trei mari piloni ai capitalismului, se poate construi o societate corecta si fericita, fara inegalitati si fara ura sociala.

Primul pilon capitalist il reprezinta bancile.

Adrian Cosereanu – alternativaromaniei.com

Lasă un comentariu