REPUBLICA SOROS ROMANIA

maxresdefault

Ultimele 10 zile din Romania iohannist-basist-corporatist-globalista, dincolo de spectacolele de sunet, lumina, emotie, prostie, tradari in lant, dementa in cascada si abundenta fara precedent de saracuti cu duhul (toate acestea fiind doar aparentele formale, ieftine si trecatoare ale problemei) au marcat Romania, indiscutabil, pentru cine stapaneste bine niste fenomene si are o viziune pe termen lung, pentru cel putin urmatoarea jumatate de secol. De ce ? S-o luam metodic:

1) Se marcheaza practic intrarea nu numai a Romaniei, ci a intregii omeniri, intr-o etapa prefinala a globalizarii corporatiste. Sa formezi, din comenzi externe (sanchi, pentru reformarea, purificarea si civilizarea clasei politice !) un guvern 100% tehnocrat, condus de un prim-ministru tehnocrat iti induce deja in mental viziunea unui organism pur robotic, compus nu din oameni, ci din microprocesoare, din simple cifre desprinse din statistici, care nu raspund in fata nimanui pentru actiunile lor.

2) Referitor la partidele politice, acestea sunt sortite disparitiei in era globalista instaurata sub senilele Noii Ordini Mondiale, bazata pe corporatii si „multinationale”. Mai intai vor fi matrasite cele de „stanga”, intrucat nimeni dintre plutocratii mondiali nici nu mai vrea sa auda de „stat social”, de protectie sociala, de nevoi sociale, in general de oameni ca si fiinte umane, ci doar in calitate de cifre, de sclavi moderni, de „negri pe plantatie”, de unelte productive pentru obtinerea de profituri in beneficiul marilor oligarhi internationali. Vor urma apoi partidele de „dreapta”, care mai au inca reminiscente ale capitalismului clasic si eventuale accese de nationalism pasager.

3) Statul va deveni o institutie din ce in ce mai simbolica, urmand a fi inlocuit cu dictatura corporatiilor si cu dominatia absoluta a Guvernului Mondial supranational (deja existent intr-o forma nedefinitiva inca, dar, nicio grija, totul se va transa „in fretta”, vorba italianului !). Este cunoscut indeobste faptul ca marile conflicte mondiale si regionale de acum nicidecum nu sunt decise si finantate de sefii de state si de guverne decat cu totul formal-aparent, marile jocuri planetare fiind dictate, impuse si stipendiate de marile corporatii, banci si burse. Odata cu disolutia completa a statului se va sterge si identitatea nationala, se vor matrasi si religiile nationale, traditiile, obiceiurile specifice. Noua Ordine Mondiala neavand nevoie de oameni in sensul de fiinte umane rationale, spirituale, sentimentale, atasate unor inalte valori nationale, culturale, religioase si morale, ci, precum spuneam, de roboti obedienti, capabili doar de doua aptitudini, in principal: de receptor al comenzilor; de executant perfect al comenzilor, in rest nici murmur, si sovaire, nici, comentarii, nici rationamente, nici intrebari, nici cugetari, nici emotii, nici solidaritate, nimic !

4) Suprematia totala a „Zeului Ban”, practic noua religie a omenirii, exercitata prin intermediul asasinilor economici de genul FMI, Banca Mondiala, Comisia Europeana. In treacat fie spus, musiu Ciolos are deja sarcina precisa, cel putin pentru anul 2016, reluarea aservirii Romaniei fata de FMI, avand drept consecinte principale inghetarea salariilor si pensiilor, renuntarea la relaxarea fiscala, in general, din nou, „stransul curelei” atat de familiar natiunii romane, pentru care aceasta trebuie sa se multumeasca din inima „strazii”, „tinerilor frumosi si liberi” si zisei „societati civile” compusa din ONG-urile finantate de George Soros.

Cat priveste abureala cu reformarea, purificarea, schimbarea, inlocuirea si civilizarea clasei politice din Romania, in nici 10 zile, haida-de, vax albina crema flora ! Cati cretini pot crede asa ceva, la modul real ?! Dupa baletul „strazii” timp de cateva zile, pana cand Robotul Natiunii a anuntat deja desemnarea Dacianului plin de cratere de varsat de vant pe fata (mai rau decat simptomele ciumei bubonice din Florenta vremii marelui Giovanni Boccaccio), a mai auzit cineva ceva despre reactia „strazii” ?! Aiurea, nici pomeneala ! Mascarada, atent supervizata si controlata de „servicii” s-a incheiat tot atat de „spontan” precum a si inceput, scopul a fost atins, maurul si-a facut datoria, maurul poate sa plece.

Oricum, desemnarea Ciolosului cel cu fata de galos scalciat fusese stabilita cu minimum 5 zile inainte si deja „transpirase” pe eurosite-uri. Prin urmare, barbi cat cuprinde, giruete, piruete, replieri din vals in tango, passo doble en gros si en detail si alte sclemberii golanesti aplicabile pe spatele natiunii romane, prin eternele mutari in plic transmise de marile puteri catre guvernatorul aflat in prezent la butoane, spre executare intocmai si la timp.

Si ce urlau „pietarii”, iluzionandu-se (si ,odata cu ei, cohorte de cretini aflati in fata televizoarelor) ca puterea apartine poporului, ca viitorul va fi stabilit de-aici inainte doar de tineri, iar deciziile se iau exclusiv in Romania. In fine, ce mai spuneau natiunii buimacite de un sfert de secol tinerii frumosi si liberi, „strada”, „societatea civila” ? Pai, spuneau ca lupta impotriva intregului sistem, pentru daramarea lui si inlocuirea sa eventual cu soimi ai patriei.

Intrebare: Ciolos si propozabilii candidati la fotoliile ministeriale tehnocrate de unde-au aparut ? Raspuns: in proportie de 100% tot din „sistem”. Atunci, bine ! O tempora, o mores … precum mangafaua caragialiana, a opta oara tradus …

Silviu Cristian

DACIAN CIOLOS – OMUL LUI SOROS SI AL GRUPULUI BILDERBERG. Victorie a ONG-urilor lui SOROS care au reusit sa impuna primul-ministru in Romania.

Care au fost PAS-cu-PAS – MANIPULARILE DIN ACESTE ZILE – care au dus la caderea guvernului si impunerea lui CIOLOS

Infiltrarea in Piata printre Protestatari, a ONG-urile lui SOROS si a activistilor lor.

Intalnirea lui Iohannis de la Cotroceni cu ONG-urile lui SOROS, ONG-uri ale lui SOROS numite „societate civila” pentru a prosti lumea.

ONG-urile lui Soros incearca sa-i dirijeze pe tineri in partidele „noi” , partide pe care aceste ONG-uri sa straduie din rasputeri sa le formeze rapid.

Nu intamplator nu se vorbeste NIMIC in aceste zile de Resursele Naturale concesionate pe nimic, de preturile aberante ale ENEL, ApaNova, EOn, samd la Utilitati, de camataria facuta de Banci, de reindustrializarea Romaniei si de noi locuri de munca.

Era de asteptat ca Divizia Presa a SRI si „oamenii de bine”, adica activistii neobolsevici din ONG-urile lui SOROS sa reactioneze isteric.

Pana si Deutsche Welle, TROMPETA LUI IOHANNIS , s-a activat rapid la ordin si a inceput sa-mproaste cu noroi si cu injurii in stanga si-n dreapta.

Ce va IMPLEMENTA IN ROMANIA – „tehnocratul” UE si FMI – Dacian Ciolos?

Problema e ca TEHNOCRATUL va avea rolul sa dea REDEVENTE MICI pentru multinationalele petroliere

Problema e ca TEHNOCRATUL va vinde si ce a mai ramas din : Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul, Aeroportul etc..

Problema e ca TEHNOCRATUL va INCHIDE minele si centralele pe carbune, CE OLTENIA si CE HUNEDOARA.

Fara ca nici macar sa raspunda.

Asa cum „societate civila” inseamna de fapt „ONG-urile lui SOROS” exista si alti termeni consacrati care se pot traduce usor pentru ca noi, cetatenii Romaniei, sa nu ne mai lasam prostiti de cei care au distrus economia Romaniei vreme de 26 de ani si care au dat pe nimic resursele tarii noastre multinationalelor straine

„a face reforme structurale” = „a inchide si a falimenta industrii importante si, in acelasi timp, a vinde pe nimic alte industrii unor profitori si speculanti internationali”

„accelerarea investiţiilor” = „accelerarea privatizarilor facute pe nimic”

„Soluţia prietenoasă cu pieţele”, „premier pro-business” = solutie impusa de FMI si UE, prin care profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”

Astfel:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „prietenos cu pieţele”, care va „accelera investiţiile” si care va „face reforme structurale”. Toate astea inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea.

In traducere:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „unde profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”, pentru ca premierul va „accelera privatizarilor facute pe nimic” si „va inchide si va falimenta industrii importante si, in acelasi timp, va vinde pe nimic alte industrii”. Toate astea le va face inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea .

Un gând despre &8222;REPUBLICA SOROS ROMANIA&8221;

  1. Romania iohannist-basist-corporatist-globalista VERSUS Romania fsn-isto-comunisto-securisto-coruptionisto-pontisto-plagiaturisto-hotzisto-smecheristo-no-futuristo.Io n-am incredere in hoti!Da,si aia-s hoti,da´si voi! Asa ca liniste !

Lasă un comentariu