LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

12183921_166483597037447_2686428973918816102_o

Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

 

Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce si doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

Despre Guvernul Tehnocrat

Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.

Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:

  • Vanzarea gazelor si petrolului  Romaniei fara redevente.
  • Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
  • Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
  • Inchidera minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
  • Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
  • Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
  • Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
  • Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
  • Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
  • Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea obligatorie).

Ati crezut ca pana acum, a fost dictatura in Romania? Nu dragi romani, ceea ce va urma va fi dictatura.

Despre premierul Dacian Ciolos

Si acum cateva cuvinte si despre noul premier technocrat al Romaniei, iesit parca de nicaieri: Dacian Ciolos a fost ministrul agricuturii in cabinetul lui Tariceanu intre 5 August 2007 si 22 Decembrie 2008 si de asemnea, Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala intre 9 Februaie 2010 si 1 Noiembrie 2014.

Si sa nu uitam, fostul comisar european Dacian Ciolos, isi datoreaza, de asemenea, cariera si ascensiunea politica companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forta pe gatul romanilor a Organismele Modificate Genetic si a Codex Alimentarius.

Cam asta este ceea ce ne astepata si din pacate, cu mare durere in suflet o spun, dar acesta este adevarul, moartea romanilor din Colectiv, la fel ca si a celor din ’89  nu a ajutat cu nimic Romania, din contra a dus la punerea lablor pe tara a ocultei si la insclavirea poporului roman.

Vremuritulburi

Cine sunt consilierii lui Iohannis care au făcut selecția oengiștilor invitaţi la Cotroceni

Oengiștii invitați să-și dea cu părerea la Palatul Cotroceni, sub pretextul consultării președintelui cu ”societatea civilă”, nu au venit acolo de capul lor. Ei au fost atent selecționați de oamenii președintelui.
Confirmarea a venit chiar de la Liviu Mihaiu, unul dintre invitații de la Cotroceni. Și dacă, așa cum arăta Activenews, majoritatea se află pe statele de plată ale lui George Soros, să nu uităm de consilierii lui Iohannis alimentați prin suveica finanțărilor de peste Ocean. Da, Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns șef peste SIE, iar Eduard Helvig peste SRI.Dar Sandra Pralong, reprezentanta personală a lui Soros în România, a rămas pe poziții la Cotroceni.
În declarațiile de după discuțiile de la Cotroceni, Liviu Mihaiu a spus cu gura lui: ”Am fost sunat de către consilierul Andrei Muraru”. Adică de sfătuitorul lui Iohannis pentru Relaţiile cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă.  Același Dan Muraru, fost director IICMER, despre care se știe că e urmărit penal pentru furt de documente și șantaj.
Tot el este inițiatorul legii privind interzicerea organizațiilor și manifestațiilor cu carcater legionar.  Pentru cei care nu știu, Muraru a fost acuzat că a sustras documente de la Ministerul Justiției care îl priveau pe Corneliu Turianu și le-a prezentat în presă, pentru a-l forța pe Turianu să demisioneze. Pentru ca locul lui Turianu la CNSAS să fie luat de fratele geamăn al lui Andrei Muraru, Alexandru Muraru.
12188053_485266721633987_6182670245270441093_o
Muraru  este acuzat și că, după promulgarea legii anti-legionare promulgate de Iohannis, a decis monitorizarea, inclusiv online, a ideilor fasciste, legionare, rasiste sau extremiste.
Numele Sandrei Pralong, consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor, este arhicunoscut.  Se știe despre ea că era reprezentanta personală a lui Soros în România. Deși nu ea a fost primul președinte al Fundației Soros, ci Alin Teodorescu, fost informator al Securității, după 89 devenit președinte al GDS. Pralong, care și-a început școala cu o Bursă Rotary, i-a urmat lui Teodorescu la șefia Fundației Soros.
Actualmente, fosta consilieră a lui Emil Constantinescu este membru fondator al Fundaţiei Synergetica, la care deţine şi funcţia de preşedinte, remunerată cu suma de 750 dolari pe lună.  Este și preşedintele Asociaţiei Române de Relaţii Publice, preşedintele Fundaţiei Orange România şi preşedintele Asociaţiei Christophe Pralong-Suisse.
Plus membru în Consiliul de Administraţie la Fundaţia Principesa Margareta a României, la Fundaţia Ovidiu Rom – România, la Fondation Jean Monnet pour l’Europe şi la Humanity Foundation – USA.
Lista nu se opreșete aici. Consiliera lui Iohannis este și membru al American Political Science Association şi al European Professional Women’s Network.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

ROMANIA IN AGONIE

Just another WordPress.com site

Octavpelin's Weblog

Cugetarile noastre trebuie sa purceada din bunul simt si din dreapta judecata,sa fie rod al ratiunii noastre

%d blogeri au apreciat asta: