“REVOLUTIA”… A INFRANT! Cioloș e premierul generatiei facebook

12119160_721855944612880_4953615131657951801_n

Putem spune că Cioloș e premierul generatiei facebook
Nu au vrut romanii UE?Se știa dinainte de colectiv numele noului prim-ministru, adică Cioloș. Toata povestea cu protestele, a fost o mascaradă: s-au folosit de naivitatea tinerilor, i-au provocat si au deturnat protestele.

Inclin sa cred ca cea mai facilă masă de manevră sunt tinerii, nu pensionarii. Pentru că tinerii sunt plini de speranța dar sunt incredibil de naivi pentru că nu identifică problemele reale, cauzele, din cauza lipsei de educație si experienței de viață. Cei mai vocali și puși pe ,,revoluție” erau grupuri organizate de flăcăi voinici de la PNL,PDL si PMP.
Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş.

Tinerilor frumosi si liberi care vor o tara ca afara li s-a indeplinit voia!

Captură de ecran 2015-11-10 la 19.17.54

“REVOLUTIA”… A INFRANT! Iohannis l-a desemnat prim-ministru pe fostul comisar european DACIAN JULIEN CIOLOŞ – fix numele primit “IN PLIC” de presedinte si DAT CA SIGUR CU MULT INAINTE DE ORICE “CONSULTARI” BUTAFORICE, ba chiar si inainte de masacrul de la Colectiv!

“Strada a cerut ce a vrut ea, iar Iohannis i-a dat ce a vrut el, după consultări de paradă, pentru că oricum Cioloș era pe listă de la bun început, dinainte de a începe protestele. Numai că e greu de crezut că Iohannis a făcut ce a vrut el. A făcut, la rândul său, ce au vrut alții. Vrem o țară ca afară s-a transformat în avem o țară condusă de afară pentru interesele celor de afară”.

Dupa ce si-au atins “misiunea”, protestele “anti-sistem” din Piata Universitatii si din toate “pietele” tarii s-au evaporat subit, ca la ordin… tocmai la timp, ca sa fie “liniste” si sa poata fi desemnat premierul cerut de Stapanii din afara si… STIUT DE TOATA LUMEA. Urmeaza guvernul “tehnocrat” al… societatii securitatii civile?

UN PREMIER PE INIMA LUI KOVESI – Sefa DNA poate spera la inca trei ani de mandat in fruntea parchetului anticoruptie, daca Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii si comisar european, va fi validat ca premier. Iata dovada ca Laura Kovesi si Dacian Ciolos s-au intretinut copios la Bruxelles.

Laura Codruta Kovesi incepe sa prinda speranta ca va mai sta inca trei ani in fruntea DNA, dupa ce, la 15 mai 2016 (ziua ei de nastere), ii va expira mandatul de procuror sef al parchetului anticoruptie. Asta deoarece Dacian Ciolos, fost ministru al Agriculturii, fost consilier al lui Traian Basescu si fost comisar european, este dorit de presedintele Klaus Iohannis in functia de premier.

Putini stiu insa ca Laura Kovesi si Dacian Ciolos se cunosc foarte bine si au cate ceva in comun. Exista si dovezi a celor doi, mai exact a judecatoarei CEDO, fosta CCR, Iulia Motoc.

kovesi-motoc-ciolos-altii

Dacian Ciolos si Codruta Kovesi s-au tras in poza la Bruxelles la o sindrofie in compania judecatoarei CEDO Iulia Motoc. Pozele, publicate in premiera de Lumeajustitiei.ro in decembrie 2012, au fost realizate in perioada in care actuala sefa DNA era detasata la MAE ocupand un post de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie.

Asadar, iata ca dupa ani, Laura Codruta Kovesi se va reintalni cu Dacian Ciolos. De data aceasta o vor face in cadrul oficial si vor urma sa colaboreze pentru binele Romaniei, din postura de sefa DNA, respectiv premier.

Relația Cioloș-Băsescu

A fost un demnitar aseptic, fără reliefuri și destul de stingherit de reflectoarele politicului. A fost numit apoi de Președintele Băsescu șef al unei comisii prezidențiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii. Cioloș îi datorează lui Traian Băsescu nominalizarea și protecția sa pentru postul de comisar la Bruxelles.

În 2014, Parchetul General a început urmărirea penală împotriva lui Cioloș pentru infracțiunea de abuz în serviciu în așa-numitul dosar “I.C.A.”.Inutil să adaug că un implant al Comisiei Europene în fruntea executivului de la București satisface interesul celor mai importante cercuri politice, economice și financiare occidentale de a avea un lider devotat la conducerea Guvernului.

Premier salvator

Problema cea mai spinoasă pentru Dacian Cioloș pare să fie decuplarea sa publică de la problemele societății românești. N-a lăsat niciun indiciu că ar fi preocupat de România ultimilor cinci-șase ani. Nu s-a simțit că i-ar fi păsat de chestiunile românești, ceea ce va marca și mai apăsat imaginea sa de “străin” de România impus din afară.

Pentru impactul politicilor europene coordonate, in domeniul agriculturii, de Dacian Ciolos, a se vedea si:

1 Comisia Europeana va reduce subventiile pentru AGRICULTURA ROMANEASCA

2 Agentii europenizarii vor SFARSITUL AGRICULTURII DE SUBZISTENTA DIN ROMANIA

20140325-D-CIOLOS-P025319000402-194885

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!
Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din estul Europei, numita inca Romania, cate o marioneta in functiile cele mai inalte ale „statului”. Romania a fost transformata intr-o colonie in care marile puteri ale lumii isi impun interesele economice si geopolitice. Industria, agricultura si economia Romaniei au fost distruse in beneficiul unor interese total straine de cele ale cetatenilor romani.
Masonii sunt prin definitie indivizi care nu mai sunt loiali statului sau neamului din care fac parte, ei dedicandu-se prioritar prin juramintele initiatice pe care le fac, pentru a apara interesele organizatiei oculte din care fac parte. Nici daca ar fi fost numit un comisar european pentru agricultura de oricare alta origine, chiar si dintr-una care uraste din toti rarunchii romanii, si tot n-ar fi actionat atat de mizerabil impotriva intereselor agriculturii romanesti asa cum a facut-o Dacian Ciolos cat a ocupat aceasta functie.
Iata ca tot ce a „profetit” joi site-ul EurActiv.com s-a adeverit intocmai; o mizerabila manipulare si mascarada penibila a ocupat opiniei publice in aceasta saptamana, la care asa zisul presedinte al Romaniei a fost unul dintre actorii principali. Dacian Ciolos este doar inca una dintre papusile prin care UE si FMI isi pot impune interesele parsive in detrimentul romanilor, iar prin proaspata sa numire in postul de prim ministru al Romaniei ne putem deja astepta la vanzarea a tot ceea ce a mai ramas din tara. Daca Dacian Ciolos va face in Romania „reformele” pe care le-a facut in perioada cat a fost comisar european pentru agricultura, atunci ne putem astepta la o distrugere accelerata prin „privatizari” (n.r. falimentari controlate) a tot ceea ce a mai ramas 100% romanesc si la masuri draconice de austeritate. Despre proaspatul prim ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, numit de curand de catre presedintele Klaus Iohannis, mai aflam ca este membru in „Friend of Europe”, „un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS”, al carui presedinte este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg. „Friends of Europe” este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori” – dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg. Sponsor si STAKEHOLDER al Grupului „Friends of Europe” este GEORGE SOROS
Ciolos si Ciolanis fac o echipa strasnica de ciolanari masonici. Teatru ieftin, de proasta calitate: Ciolanis stia cine va fi noul premier, impus de catre Bruxelles (PPE), inca de acum o saptamana!
Sursa : glasul.info

PAS CU PAS, proiectul de distrugere a României se derulează implacabil

Un prim ministru pus de corporații pentru binele (sic) poporului, cu sprijinul UE- PPE și al serviciilor. Ce, nu vă place?

Tinerii frumoși și liberi… după ce ați fost folosiți ca masa de manevră ca să le iasă Johannisul acum un an, vi s-a mai dat o șansă. Pe care ati fructificat-o! BRAVOS!

PS Iar e de vină Biserica ?

Ma doare inima de Romania!!!! Treziti-va din Români ! Suveranitatea Romaniei a fost ucisa definitiv si pentru totdeauna.

Romania nu mai este condusa de la Bucuresti, ci de la Bruxelles, Londra si Washington soarta romanilor nu sint luate de nimeni in considerare, pentru ca nu conteaza, in fata intereselor si a profitului corporatiilor straine

Un gând despre &8222;“REVOLUTIA”… A INFRANT! Cioloș e premierul generatiei facebook&8221;

  1. Mi-se rupe inima cand vad cat te straduiesti sa deschizi ochii oamenilor, dar problema e ca te chinui degeaba, asa cum vrei tu sa isi revina populatia asta eu vreau sa se distruga impreuna cu toata lumea cat mai rapid, cred cu tarie ca distrugerea rapida mai poate repara lumea cu cei care raman alesi pe spranceana de D-zeu.

Lasă un comentariu