Subordonarea completa a Romaniei intereselor aliatilor euro-atlantici

traian-basescu-octav-ganea

Traian Basescu este distrugatorul Romaniei. In aceasta propozitie scurta este sintetizata toata actiunea politica din ultimii ani. Lucrurile stau, din pacate, cumplit de simplu si de dramatic: eticheta de “reforma si modernizare” a Romaniei, presedintele a aplicat o agenda care, punct cu punct, urmareste demolarea pilonilor statului national si societatii romanesti.

Multi dintre noi nu au inteles faptul ca “reforma si modernizarea” nu este o chestiune de retorica, ci este o agenda urmarita cu indarjire, cu disperare aproape, care se traduce in deformarea si distrugerea oricaror instrumente de aparare sociala si nationala a Romaniei. Multi dintre noi nu au inteles faptul ca aceasta agenda e urmarita in mod programatic si ca este o actiune de destructurare, deconstructie a Romaniei, un atac de “berbece” dat pilonilor fundamentali ai cetatii romanesti: statul national si statul social (social ca in rasarit, nu ca in vest). Vor sa reinventeze Romania, sa ii implementeze o noua ordine institutionala.

Nu pentru ca Traian Basescu se uita chioras, nu pentru ca i-ar placea peste masura bautura si femeile, nu pentru ca ne-a saracit mintindu-ne ca “vom trai bine” si nici numai pentru ca a fost comunist, securist sau ca este un politician corupt si patron al coruptiei institutionalizate. Nici macar doar pentru austeritate si pentru cruzimea sa fata de cei mici, saraci si neputinciosi. Ci, mai cu seama, pentru aceasta actiune explicita, programatica si metodica de distrugere, de demantelare a Statului si a societatii romanesti.

Mai detaliat, agenda de “reformare si modernizare” inseamna transformarea statului intr-un instrument pus in mana unei clici restranse si tiranice (cercul intimilor presedintelui Basescu), a eurocratilor, dar si a corporatiilor trans-nationale. Statul minimal – fata de cetateni si maximal – fata de oligarhi si despoti.

Acesta a fost sensul “reformarii sistemului sanitar” (legea sanatatii), caci jaful banilor din sanatate in favoarea companiilor de asigurare straine, in conditiile in care serviciile medicale dispareau, efectiv, pentru marea majoritate a oamenilor, era pur si simplu monstruos si ar fi dus la un adevarat genocid social.

Acesta a fost sensul Codului Muncii si al Legii Educatiei, precum si al “reformei educatiei“, actiuni care, coroborate, fac din romani o clasa inferioasa de muncitori necalificati, aflati la dispozitia patronului, fara drepturi, fara aparare.

Toate aceste legi si coduri au fost propulsate agresiv de Traian Basescu, in stransa colaborare cu FMI. Decontul LOR.

Pe plan economic, nimeni, niciodata, nu a sustinut atat de agresiv privatizarea companiilor strategice ale Romaniei si exploatarile miniere; aurul, cuprul, gazele de sist, energia, trebuiau jecmanite si puse, imediat, urgent, in mainile corporatiilor si companiilor occidentale. Tot decontul LOR.

Pentru a duce aceasta agenda a distrugerii pana la capat, Traian Basescu a sustinut o “reforma” care, de aceasta data,lovea in insusi statul-natiune, pentru care s-a murit in primul razboi mondial, s-a plans, s-a jertfit si s-a murit in al doilea razboi mondial. Este vorba de desfiintarea judetelor si inventarea unor “regiuni”, in numar de opt, echivalentul unei federalizari a Romaniei. Au uitat toti faptul ca fidelii lui Basescu, Boc si Blaga, au sustinut, cu ani in urma, modificarea articolului din Constitutie care afirma ca Romania e un stat indivizibil si unitar. Evident, cele doua actiuni erau legate.

Federalizarea inseamna autonomie pentru maghiari – anume pentru acei maghiari radicali, care vor autonomie teritoriala, Tinut Secuiesc, care vibreaza la discursurile hortyste ale lui Viktor Orban si ale lui Laszlo Tokes. Adica prietenii lui Traian Basescu, care tocmai si-au declarat sprijinul pentru acesta, indemnand la boicotarea referendumului si “vestejindu-i” pe adversarii politici ai acestuia, care, se pare ca le stau in gat si iredentistilor prin declaratiile si actiunile lor pro-nationale.

Tot legat de acest punct se afla si propaganda desantata si votul dat agendei de eliminare a suveranitatii nationale in favoarea Statelor Unite ale Europei si etapelor precursoare (Tratatul Fiscal).

Traian Basescu este un executant. Istet, agil, puternic. Asa a fost toata viata sa, distrugator de greve, de flota, de CFR, de sosele, de o tara intreaga. Nu pentru ca ar fi incompetent, ci pentru ca aplica o anume agenda. Pentru ca e un “berbec” cu care se loveste in portile cetatii romanesti. O data cazute, urmeaza jaful, siluirea, uciderea. Este berbecele eurocratilor, corporatiilor, americanilor, Germaniei si Ungariei.

O mare dezamagire este ca multi dintre noi pur si simplu au uitat sau nu vad aceasta agenda. Cand are loc o asemenea actiune sistematica de distrugere a tarii, inclusiv la nivel teritorial, la nivelul statului “indivizibil”, si totusi persisti, in continuare, in a te intreba, “inocent”: dar oare ce a incalcat Basescu din Constitutie, dar oare ceilalti sunt mai buni, dar Iliescu, dar comunismul, dar plagiatul lui Ponta?, inseamna ca ai lipsit din Romania de vreo 3 ani cel putin. Din Romania reala, din Romania care doare. Sau ai lipsit din viata ta… Sau, Doamne fereste, …ai uitat tot, odihnindu-ti mintea nepermis de mult in vacanta si lasandu-ti-o “clatita” de tsunamiurile propagandei…

Pare ca traim acum in doua Romanii. O Romanie a superficialilor, a filfizonilor, a stalpilor de cafenea, a eurofililor fanatici, a manipulatilor, a spalatilor pe creier, si o Romanie a celor “inferiori”, dar… ceva mai umani. Distrugatorul, manipulatorii, serviciile si eurocratii au nevoie de prima Romanie ca sa zdrobeasca de tot Romania umana si sa o faca sclava lor.

Acestea au fost lucrurile pentru care eu l-am criticat constant pe Traian Basescu.

Evident, basistii inraiti nu vor intelege in ruptul capului. Ei merg cu Basescu si in iad, Il scuipa si pe Hristos cel intrupat in saracul, bolnavul si amaratul de langa ei, si tara lor intreaga, in fata numai ca sa ramana cu idolul lor. Doare insa faptul ca o asemenea actiune sistematica de distrugere a Romaniei nu este sesizata de ceilalti, care nu sunt fanii lui Basescu. Poate sunt mai superficiali. Poate au uitat sa mai gandeasca. Sau poate lipsesc, temporar, din propria lor viata. Dar lipsa lor poate fi moartea Romaniei.

DOMNULUI SA NE RUGAM ASTAZI MAI MULT DECAT ORICAND… PENTRU TARA NOASTRA SI PENTRU VIATA NOASTRA!

De la semnalul crizei mondiale, mai precis de la acordul decisiv cu FMI-UE din 2009, noi ne aflam sub presiunea masiva a unei agende care poarta numele de cod ”reformarea” si ”modernizarea” (urgenta si fortata) a Romaniei. O reformare menita desfiintarii sau subrezirii a cel putin doi piloni fundamentali – statul social si statul national.

Statul social. Ideea de baza a acestei ”modernizari” a statului roman este ca ”statul social” care a fost pana acum Romania este falimentar si ca trebuie taiate cheltuielile care depasesc veniturile bugetare. In primul rand, e greu sa afirmi despre Romania ca a fost vreodata un adevarat stat social, comparabil macar si la o scara mai mica cu cele europene, occidentale, unde s-a si lansat conceptul… In al doilea rand, mitul propagandistic al eficientizarii guvernarii este doar atat – un mit. Sensul masurilor ”austeritatii”, alt nume virtuos dat unor decizii vicioase, este simplu: prea multe cheltuieli cu pensionarii, bolnavii si saracii, profesorii si medicii, etc. Asta nu este eficientizare, ci gandire malthusiana sau, asa cum arata economistii care chiar au o acceptie libertariana asupra guvernului minimal, o varianta mafiot-eurocrata care se prefigureaza acum, o modalitate prin care accesul la resurse este interzis unor categorii sociale in favoarea anumitor privilegiati. Si, intr-adevar, asa cum am mai spus-o deseori, accesul la resurse trebuie cat mai mult restrans, informatizat, controlat, monitorizat. Si, in final, conditionat!

Statul national. In mod oficial, regionalizarea face parte din exact aceeasi agenda de ”reformare” si ”modernizare” grabnica si violenta a Romaniei. Si, intr-adevar, ea nu poate fi inteleasa la adevarata ei dimensiune decat plasata in acest context, in aceasta agenda de “restructurare” (a se citi: destabilizare, disolutie) radicala, sistemica, din temelii, la care este supusa tara. De aceea, rezultatul autonomiei este ”doar” un simptom, e adevarat, unul dintre cele mai grave, al acestei boli care macina trupul tarii. Sensul, de aceasta data, este de a fragmenta, de a rascoli tara din punct de vedere administrativ, si de a pune fraiele deciziilor capitale in mainile strainilor si aliatilor lor locali, romanilor de rand ramandu-le praful de pe toba din propria tara. Pentru ca directia pare a fi deja trasata – regionalizarea (ca se face acum, ca se face mai tarziu, mai vedem) e facuta pentru fondurile regionale europene, dar Comisia Europeana tocmai analizeaza posibilitatea sa gestioneze DIRECT aceste fonduri, deci… sa guverneze tara, practic, prin intermediul acestor structuri.

Asadar, aceasta agenda de reformare si reorganizare administrativa, va arunca in aer asezarea actuala a Romaniei pentru a face loc uneia cu totul aventuriere… Ca sa fim blanzi. De aceea se are in vizor si Constitutia, de aceea se doreste, ca si in Grecia, modificarea principalelor institutii politice ale tarii. Nu este ceva nou in istorie. Restructurare care a insemnat inclusiv uciderea, in proportii aproape stiintific trasate, a populatiei, care a insemnat desfiintarea unor categorii sociale, care a insemnat inclusiv lichidarea institutiilor administrative vechi si inlocuirea lor cu altele noi.

Dar putem sa mergem si mai in urma cu istoria. Inclusiv regimul Romaniei moderne, creatia, in principal, a pasoptistilor masoni, a insemnat o restructurare. Insa principiul a fost acelasi: distrugi celulele si tesuturile vitale, organice, ale unei natiuni, pentru a construi, a implementa fortat, un model strain, ideologic, o agenda iluminist-masonica. Asadar, “reorganizarea” inseamna modalitatea prin care instaurezi o noua ordine institutionala asupra unei societati, dezmembrand-o in fibrele sale sociale si nationale pentru a o controla in mod total, eficient.

Lasă un comentariu