GENERATIA “FACEBOOK”, MASA DE MANEVRA A CELEI MAI ABJECTE MANIPULARI. Tineret spalat pe creiere de corporatiile straine

10534719_1680880632126987_5023446903848676180_n

Manifestațiile din România sunt produsul unei manipulări puse la cale de către anumite structuri ale serviciilor secrete. Mulți au spus că manipulez, că oamenii chiar vor schimbarea, că ei sunt în stradă pentru a schimba clasa politică, etc. De fapt, majoritatea celor prezenți acolo făceau parte din anumite Organizații Non Guvernamentale, multe dintre ele finanțate de către stat. Iată cum Sistemul merge mai departe. Vor fi alți conducători, alt guvern, alegeri anticipate, etc. Ne-au dat cu praf în ochi, și-au pus planul în aplicare.

Acest sistem capitalist este bazat pe sclavie. În timp ce un grup relativ mic, aflat în fruntea societăţii, obţine averi uriaşe fără munca fizică sau intelectuală, cei de jos sunt puşi să munceasca din greu, pentru un străin, pe bani puţini. Din salariu iţi plăteşti facturile şi te duci la magazin, deci tot la un străin, să-ţi cumperi cele necesare. Tendinţa este ca salariul să se diminueze şi preţurile să crească. Asupra acestei tendinţe nu ai nicio influenţă, cu toate că ea poate avea urmări fatale pentru tine.

Eşti dependent de acest sistem, eşti prizonierul acestui cerc vicios şi eşti tratat mai rău decât un sclav. Aceasta dependenţă este dorită de sistem, şi asta pentru ca să ne ţină în sclavie.

Chiar şi cei care în acest moment se simt feriţi de sărăcie pot oricând să aibă surpriza de a-şi pierde poziţia actuală şi de a se vedea confruntati cu aceasta problemă. În afară de aceste aspecte mai este încă un lucru care îi priveşte chiar şi pe superbogaţi.

E clar că suntem sub influența unui grup ocult ce s-a hotărât să conducă această planetă. Planurile lor se întind pe mai multe sute de ani.

Justiția română “americanizată” este un instrument pentru a fi eficient care va reuși, resetarea geo-politică a României va lua locul sângeroasei lupte împotriva corupției care a ajuns să îi deranjeze masiv pe “investitorii” – pardon, coloniștii – străini. În ciuda a ceea ce își imaginează oamenii de bună credință care își strigă cu disperare de câteva zile frustrările legitime pe străzile Bucureștiului și ale altor orașe românești, ceea ce se resetează sub ochii noștri nu este politica României ci geografia politică a Europei centrale și de est.
Ce câștigă românii și România din această bătălie sau din aceste resetări complicate, complexe și… perverse? Pe cine mai interesează?!

Dragă hipsterime, rocărime și alte alea,

Vezi că ești masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace!

S-a încercat cu polițistul și n-a prea ieșit (cîtă simpatie populară poate aduna un jandarm, fie el și mort, nu?); dacă nu le ieșea cu clubul (de vreme ce incendierea unui azil de bătrîni ar fi rămas doar o știre tristă și atît), atunci încercau ceva cu Simona Halep, cu Hagi, cu vreo Sinagogă (deși poate ar fi fost mult prea… etnic) sau cu vreo grădiniță. Niciodată cu o biserică ortodoxă. De ce? Simplu, pentru că indirect ar fi promovat-o. Și dincolo de asta, maeștrii manipulării știu mai bine decît oricine că, în mod real, ortodocșii reprezintă doar o minoritate; pe cine să emoționeze moartea unor “pupători de cadavre”?

Ca și la Revoluție, grupul țintă a fost cel al tinerilor; singura moarte colectivă care stîrnește emoții intense, care scoate din minți, care poate urni mulțimile.

A fost apoi doar o simplă formalitate utilizarea eficientă a presei mainstream și a internetului. În 1989 a fost mai greu, e drept, dar s-au descurcat binișor. Și-n definitiv ce-i mai ușor decît să speculezi nervii întinși la limită, frustrările, năduful, acumulările unui sfert de secol fără direcție și sens? Mă gîndesc acum că, în fond, în asemenea condiții, orice eveniment putea să detoneze o astfel de încărcătură. Astăzi însă, cînd lumea virtuală e mai reală decît realitatea, nu atît evenimentul în sine declanșează evenimente, cît “comentariul” lui. Abia “comentariul” evenimentelor mișcă mulțimile. Spre ce? Păi spre ce vrea Marele Păpușar: același din Ucraina pînă în Orientul Mijlociu și mai departe. A nimicit deja culturi, economii, suveranități. A fructificat tot ce i-a căzut în mînă. A învățat legea istoriei, nu mai umblă cu brutalități, nu se mai umple el personal de sînge. A găsit metoda prin care victima, din propria-i voință, mișcată de un dibaci “comentariu” al evenimentelor, să iasă din colivia mică și să intre în colivia mare. Hoțomanii noștri valahi vor pieri. Vor lua cu ei stilul vulgar de a jefui, manelismul lor, exhibiționismul lor de doi bani. Vor fi înlocuiți cu băieții discreți, stilați, legitimi, trans-naționali, neoconi. Tehnocrații Goldman Sachs, mai știi? Ca în mai toate coloniile. Nu va mai fi nicio corupție. Pentru că nici țară nu va mai fi.

Nu contest sinceritatea și bunele voastre intenții. Dar asta nu-i suficient. Trebuie să fii isteț, corect informat, intuitiv, bine așezat în valorile verificate ale neamului, să știi ce vrei. Dar cînd pui botul la mizerii cusute cu ață albă gen “vrem spitale, nu catedrale”, cînd strigi a dambla “Colectiv, Colectiv, Ole, Ole, Ole”, cînd bravezi cu ce nu-i de bravat d-alde “sunt o mamă satanistă”, cînd scîrbit, pe bună dreptate, de politicieni ceri pur și simplu “schimbarea sistemului” (cu ce, cu dictatură?) iar după aia bîjgui ceva cu “vrem tehonocrați”, adică îi vrei pe cyborgii ăia neo-liberali fără mamă, fără tată, e clar că nu ești nici isteț, nici “înșurubat” în valorile neamului, și nici nu știi ce vrei. Ești pur și simplu PROST. Sau poate doar PROSTIT. Efectele însă sunt aceleași.

Dragă hipsterime, rocărime și alte alea, ești pe cale să ne arunci din dinții plevușcăi autohtone în fălcile rechinilor globali. Sunt de acord cu tine: plevușca asta valahă, zgomotoasă, lacomă și vulgară trebuia înlăturată. Dar ai grijă: nu tu faci sau ai făcut asta, ci DNA-ul. Care numai o instituție românească nu e. Iar DNA-ul ăsta curăță locul de cățeii noștri, pentru a face loc dulăilor lor. Dar tu nu te-ai prins. În timpul cînd trebuia să pui mîna pe carte, tu “o ardeai underground”, n-aveai timp. Te-ai jucat de-a dracu` pînă ai dat de el. Și-acum bocești fără să vrei să pricepi nimic din cele ce ți s-a întîmplat și strigi năuc, la comandă, “jos patriarhul”, de parcă ăla ți-a bătut în cuie ușa bibliotecii și ți-a dat foc în haznaua aia a dracilor botezată de Ana Pauker și ai ei. Dar tu în loc să pleci genunchiul la rugăciune te-ai nărăvit și mai tare.

Prima parte a “montajului” Marilor Păpușari ai isprăvit-o: îl ai pe Iohannis, ți-ai luat țara înapoi. Regia te-a distribuit ca marionetă și-n partea a doua: îl cuplezi acum pe Robocop cu “guvernul lui” de tehnocrați globaliști. Fără să-ți dai seama ai realizat idealul: fuziunea mașină-mașină.

Uite, hop-țop a apărut și eternul FMI cu noi oferte de împrumut. Tocmai ce Ponta anunțase încheierea datoriilor și-l poftise să cînte la altă masă.

Așadar, ce să-ți mai zic… Poate doar că nu-i de ajuns să fii “tînăr” și “frumos”, cum te tot flatează bogdanrareșii televiziunilor, mai trebuie să fii și deștept. Și nu ești.

PS: Felicitări Serviciilor. Au lucrat perfect!

Maria F. Palade

P.S : Servicii-servicii, dar ale cui?

Razvan Popa (facebook):

Îmi pare rău ca trebuie sa fac afirmația asta: totul a devenit o manipulare ce nu mai are vreo legătura cu ‪#‎colectiv‬. Sunteți, fără vina voastră o simpla masa de manevra.

Iar liderii vostrii sunt ultrașii din Sud (Dinamo, Steaua, Semper fidelis), niște postaci cu contract de colaborare si din nefericire lideri ai LGBT. Din surse sigure, băieții ăștia – homosexualii – apasă acum pe accelerator in războiul lor cu Biserica. Problema e ca lovesc si in credința si reușesc: in doua zile am citit chestii de genul “ce bine ca sunt ateu”, “trec la catolici”, “de azi sunt ateu”. Păcat! Daca moartea unor tineri va face sa renuntati la credința, daca un grup de gay -sprijiniți financiar de anumite ONG-uri -va face sa va depărtați de Dumnezeu si sa spuneti asta in mijlocul străzii, eu va transmit ca nu ma reprezentați. Știu, o sa fiu înjurat, o sa fiu catalogat drept partizan al lui Daniel sau o sa fiu acuzat ca ceea ce scriu încalcă deontologia postului meu. Nu ma interesează; voi nu ați fost acolo sa vedeți Iadul (cum cădea carnea de pe amărâții aceia) si Raiul (cum se luptau forțele de prim ajutor sa-i salveze pe răniți). Încercați sa refuzați manipularea, altfel o sa fie ca in 89 sau ca la mineriade. Doar ca, de data asta, pe spinarea voastră si pe carnea arsa a tinerilor din Colectiv or sa se suie gay-ii, ultrașii si activiștii de profesie. Iar eu nu vrea sa trăiesc intr-o societate dintr-asta.

Adâncul sufletesc al Naţiunii Române a fost zguduit de o teribilă răbufnire a tuturor frustrărilor acumulate de o generaţie trădată, ignorată, neînţeleasă şi batjocorită. Un controversat şi criminal incendiu produs în Club Colectiv – una dintre fundăturile insalubre în care tinerii noştri îşi descarcau până acum o vreme furia împotriva sistemului, rătăcind în căutarea unor răspunsuri la întrebări la care nimeni dintre cei obligaţi să o facă, nu încearcă să le răspundă – a fost scânteia unui incendiu naţional.

Generaţia Noiembrie 2015 s-a răzvrătit împotriva Generaţiei Decembrie 1989, căci aceasta a fost, de fapt, confruntarea din aceste zile.

Tinerii momentului Decembrie 1989 au încercat să obţină libertatea, ieşind în stradă, împotriva unei dictaturi criminale şi înfruntând gloanţele trase în ei de criminali care au rămas neştiuţi până astăzi. Atunci, în 1989, cei mai buni dintre noi, membri ai Generaţiei Decembrie 1989, au murit… Supravieţuitorii au continuat lupta: entuziasmul nostru din Piaţa Universităţii, suferinţa provocată.

Asistăm la ”trezirea societății civile”. Alături de presa vândută, tinerii frumoși și liberi scandează că vor ”jos”: vor jos guvernul, jos Piedone, Jos Parlamentul și în general ei vor jos. Dar până la protestele din zilele noastre, trebuie să prezentăm istoria societății civile românești. La începutul anilor 1990, după căderea comunismului, a apărut pe cal alb George Soros, miliardar american, iubitor de democrație, care s-a gândit să ajute la dezvoltarea spiritului democratic în Europa de Est. Astfel, în România se crează o rețea de ONG-uri, care acum se confundă cu societatea civilă. Aceste proiecte, finanțate de Soros, în timp, au devenit un grup de presiune pentru orice guvern.

Printre cele mai importante ONG-uri enumerăm: “Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, ”Asociația Pentru Implementarea Democrației”, ”ActiveWatch”, ”Grupul pentru Dialog Social (GDS)”, ”Fundația Pentru o Societate Deschisă”, “Centrul pentru Dezvoltare Economică”, Fundația “Concept” , “Centrul pentru Drepturile Omului – București”, “Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, “Asociația “Pro Democrația”, “Societatea Academică Română”, “Soros Advising and Placement Center”, “Soros Educational Advising Center”, “Uniunea pentru Reconstrucția României” etc, care la rândul lor au “născut” alte ONG-uri care servesc acelorași scopuri ale miliardarului american de origine ungurească.

În timp, aceste organizații au creat ideea că sunt de dreapta, că luptă pentru statul de drept și mai ales pentru democrație. Cine nu face jocurile lor este comunist, este vândut Rusiei, este un trădător de țară, este un corupt. Practic, au creat o falsă conștiință românilor. Propaganda lor a fost atât de puternic mediatizată încât să fii de stânga, să fii patriot, să fii creștin este sinonim cu a fi vândut rușilor.

În acest sens au acționat ”liderii de opinie” care obișnuiți să taxeze la fiecare cuvânt scris sau spus cred că toți cei care au păreri contrare sunt plătiți, pentru că lor le este impropriu să aibă păreri personale, să creadă sau să spună ceva venit din inimă, ei primesc ideile în plic iar emoția este tot timpul fabricată. O parte din această gașcă de apostoli care pontează la final de rând sau rimă au dus la crearea falsei idei că dacă nu ești de drepata (adică dacă nu susțin politica americană, dacă nu ești de acord cu căsătoriile gay și în general dacă ai opinii proprii) trebuie să fii stigmatizat.

O parte dintre apostolii lui Soros în România: Andreea Mungiu Pippidi, Vladimir Tismăneanu, Andrei Pleșu, Renate Weber, Alin Teodorescu, HR Patapievici, Sandra Pralong, Mircea Mihaieș, Mihai-Răzvan Ungureanu, Cristian Pârvulescu, Sabina Fati, Andreea Pora, Teodor Baconschi, Sorin Ioniță, Monica Macovei, Adrian Cioroianu, Rodica Culcer, Gabriel Liiceanu, Mircea Toma, Mihail Bumbeș, Claudiu Crăciun și lista poate continua.

Această acaparare a discursului public a dus, în timp, la apariția a trei tipuri propagandiști euro-atlantiști/ong-iști care nu înțeleg nici ce se întâmplă cu ei nu înțeleg nici politica, dar care sunt foarte activi în mediul online și care, cu trecerea timpului, s-au talibanizat, crezând că doar ei au dreptul la opinie iar restul trebuie interziși.

Cele trei tipologii de talibani ”de dreapta”:

1. Falsul om de dreapta, care trăiește cu iluzia că face parte din clasa de mijloc

Am o surpriză pentru tine, în România clasa de mijloc este inexistentă. ”Centrul politic” nu există, e un concept făcut special pentru cei ca tine, să se identifice cu ceva.

Acest specimen nu postează, se mulțumește să-i dea like lui Mândruță la fiecare post iar la evenimente speciale (alegeri, dezastre naturale etc.) postează câteva rânduri, de obicei copiate, pentru a primi 2-3 like-uri care să-i facă ziua un pic mai fericită pentru că salariu minim nu este suficient pentru ca ”falsul om de dreapta” să înjure în voie comuniștii pe care el ”îi susține” din munca lui ”bine plătită”.

2. Snobul sfertodoct care visează să facă parte dintr-o pseudo elită gen: masonerie, Rotary, Lions Club etc.

Snobul sfertodoct a făcut, de obicei, facultate, evident la privat. Are o funcție importantă, de obicei șef de magazin sau consultant (adică nu lucrează în perioada aia). Are mult timp liber. Vorbește de conspirații, dar în șoaptă, pentru că el nu vrea să expună societățile secrete, el vrea să facă parte din ele.

Preia mesajele de partid cu sfințenie, deși nu face parte din partid. Are opinii politice, în speranța că va fi într-o zi întrebat de cineva dacă vrea să se alăture. Este de dreapta, pentru că a auzit el că ”toți ăștia tari, sunt de drepta”.

3. Anticomunistul care, la 25 de ani de la Revoluție este încă ”golan” și vede amenințarea rusească la fiecare pas.

La Revoluție a dormit sub plapumă, dar îi place să vorbească despre ce și cum a fost, pentru că ”știe el ce au vrut să facă teroriștii”. În ultimii ani și-a descoperit valențe de istoric și specialist în geopolitică, evident ajutat de Wikipedia. Nu a auzit de ”realpolitik” sau ”teoria jocurilor” dar știe exact ce vor rușii să facă. Este la curent cu ultimele descoperiri în materie de armament și dotări militare, dar a ratat toate paradele militare din ultimii 15 ani.

Este un suporter al scutului anti rachetă de la Deveselu și vorbește despre cât de gros și puternic este. Rusia ne atacă cam de două ori pe săptămână, dar ne salvează americanii, iar armata română trebuie să se pregătească intens să lupte în Siria sau Ukraina că să avem noi liniște la București.

Protestatarii care nu știu ce vor

În aceste momente asistăm la mișcări de stradă regizate pe modelul Revoluției portocalii și Primăverii arabe. Mare problemă este că tinerii noștri frumoși si liberi nu știu ce vor. Apostolii lui Soros au scos lumea în stradă, au făcut vâlvă, au dat jos guvernul și acum ce? Acum este instabilitate politică, iar România este într-un context regional mai mult decât complicat.

Din nou, interesele străine dictează agenda la București. Din nou, ne lăsăm manipulați și călcați în picioare de o mână de oameni, din nou renunțăm la demnitate pentru promisiuni irealizabile, din nou România votează cu dreapta dar nu înțelege că suveranitatea statului nu ține de doctrine politice și nici nu trebuie așezată pe eșicherul politic iar că ONG-urile finanțate din exterior nu ne vor binele, ne vor doar resursele.

Sursa : gandeste.org

Cat de romanesti sunt serviciile noastre de informatii, daca se intampla cu multa usurinta,sub obladuirea lor, distrugerea statului national roman? Cei ce lucreaza “acolo” , realizeaza ca vor lasa o Romanie in pragul dezastrului, propriilor copii?

Aş vrea ca toţi aceşti IMBECILI cu creiere netede, care au ieşit în stradă crezând că şi de data asta eliberează România de politicienii corupţi şi instaurează democraţia curului, înainte să se creadă mari REVOLUŢIONARI, să facă un inventar să vadă câţi militari, ofiţeri americani şi armament sunt staţionate pe teritoriul României. Să vadă ce fortăreaţă şi-au construit americanii în Băneasa, pe care ei o numesc ambasadă, dar care poate foarte bine să fie o filială CIA. Să îşi facă o idee, cam câţi agenţi CIA îmbrăcaţi în civil, trec pe lângă ei pe stradă, fără ca cineva să aibă habar. Cam câţi lunetişti pândesc pe acoperişuri, când ei fac pe protestatarii în centrul Bucureştiului. Credeţi voi, idioţilor, că tot acest uriaş aparat invizibil de control al României, vă lasă pe voi să faceţi ce vreţi în ţara asta?

Ce luptă poate purta cineva, care habar nu are cum funcţionează lumea asta, nu ştie nici cum să lupte! Să ieşi în stradă şi să strigi ca prostu’ nu înseamnă luptă! România, ţară mare, plină de resurse naturale şi nod geostrategic important aflat la graniţa a două imperii! Sunt 3 centre de putere: City of London, Wasgington DC şi Vatican.

Dacă protestele din zilele astea erau pe bune şi fără autorizaţie de la Licurici, era mult mai rău decât în 2012, când te luau jandarmii de pe stradă şi te băgau la dubă, unde îţi luai pulane pe spinare. Se putea lăsa şi cu lunetişti ca în Ucraina. Dar totul a fost organizat de soroşişti cu aprobare de la Înalta Poartă.

Nu propun nimic. Nu sunt eu în măsură să fac propuneri la nivel naţional. Propun doar să nu ne mai comportăm ca nişte imaturi. Crezi că îi pasă cuiva din sfera puterii de atitudinea ta şi a altor câteva milioane ca tine?!

Este exact ca în decembrie 1989. Exact aşa s-a întâmplat şi atunci. Revoluţia este în esenţă satanistă. Schimbarea revoluţionară este modul de a acţiona al masoneriei, comunismului, liberalismului şi are la bază doctrina cabalei iudaice. Crezi că îi pasă cuiva de mesajul sau atitudinea maselor? Crezi că ei nu ştiu că oamenii s-au săturat. Dar asta nu îi afectează pe ei cu nimic şi nici nu le împiedică planurile. În primul rând că marşurile de acum nu reprezintă masele şi voinţa maselor, ci doar nişte oameni manipulaţi sau plătiţi de nişte ONG-uri ca să facă scandal.

Dan Tănăsescu

In spatele lui Iohannis stau niste mafioti profesionisti. Ganditi-va, de exemplu, ca de campania lui Klaus Iohannis s-au ocupat fosti ministri ca Orban, Videanu, Berceanu, Blaga, MRU, Gorghiu. Mai tineti minte nenorocirile facute de astia, pe la ministerele pe care le-au condus?
Pe Roberta Anastase o mai tineti minte? E si ea alaturi de Iohannis.Au furat din pensiile oamenilor, face parte din echipa care se ocupa de „Romania lucrului bine facut”.

Ceausescu dezvaluie planul occidentalilor de a distruge Romania
Credeti in coincidente?
Un incult? Poate!
Un prost? Cu siguranta nu!

Fiecare roman ar trebui sa vada clipul asta! Te cuprinde groaza cand te gandesti cata dreptate are! Multumim FMI, multumim Europa,multumim masoneriei si bancherilor care conduc lumea!

Lasă un comentariu