Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau

12191840_721317328000075_4725199920877057448_n

Care este programul politic al lui SOROS, si al oamenilor din jurul sau organizati in Democratic Alliance, program pe care SOROS il propaga prin ONG-urilor sale dar si prin oameni bine infipti in institutiile publice din diverse state :

Dezintegrarea statelor nationale.

1, Genereaza si intretin campania pentru regionalizarea tarilor ca prim pas pentru dezintegrarea statelor nationale cu scopul de a distruge caracterul unitar al statelor. In cazul nostru, vor sa distruga caracterul unitar al Statului Roman.

2, Genereaza si intretin campania de ura impotriva traditiilor, impotriva voievozilor exponentiali si a istoriei.

3, Genereaza si intretin campania de ura impotriva oamenilor din cultura romana atasati valorilor traditionale – a se vede campaniile isterice impotriva lui Mihai Eminescu.

4, Genereaza si intretin campania pentru scoaterea orei de religie din scoli si inlaturarea oricaror simboluri religioase din spatiul public.

5, Genereaza si intretin campania pentru introducerea orei de educatie sexuala din scoli – o forma mascata de a prezenta copiilor diverse perversiuni sexuale – a se vedea manualele de educatie sexuala din Canada si Franta si protestele parintilor disperati din acele tari.

7, Genereaza si intretin campania pentru legalizarea drogurilor

8, Militeaza pentru venirea unui numar urias de imigranti islamici in tarile din Uniunea Europeana, pentru a accelera amestecul etnic fortat in Europa. SOROS personal a cerut venirea a cel putin 1 milion de imigranti in Uniunea Europeana, in fiecare an.

9, Genereaza si intretin Isteria Schimbarilor Climatice si a Incalzirii Globale – pentru a reusi inchiderea minelor de carbuni si a termocentralelor pe carbuni din intreaga lume. Afacerea le permite sa castige mii de miliarde de euro anual, miliarde obtinute pe diverse tipuri de certificate verzi, certificate pe care au reusit sa le impuna in legislatia diverselor state ale lumii. In acelasi timp isi propaga industriile energetice noi, industrii mult mai scumpe ca pret pentru populatii, dar la care detin actiuni importante.

10, ONG-urile lui Soros sunt specializate prin activistii lor foarte vocali in actiuni de strada de tip Maidan. De aceea le gasiti infiltrate si prezente in orice actiune de strada ca mijloc de presiune politic pe care diversi papusari il activeaza brusc și prin care își impun interesele de moment. De aceea ONG-urile si activistii lor sunt folositi ca mijloc de presiune politica de fatada, care sa duca de multe ori duce la schimbarea guvernelor, schimbari manevrate in realitate din umbra de serviciile secrete.

11, Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance militeaza si Sustin venirea la putere in tarile din Uniunea Europeana a unor partide neomarxiste cum e Syriza in Grecia si Podemos in Spania – partide care sa ajunga cu timpul sa formeze o alianta la nivel european si prin care sa se implementeze punctele enumerate mai sus – partide ce sunt dirijate din umbra.

12, Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance sustin candidatura lui Hillary Clinton la Presedintia Americii.

13 Pe plan politic, SOROS si Democratic Alliance se afla intr-un razboi rece, dur, cu unele tari.

PS. Soos Colaboreaza strans cu agentii guvernamentale: CIA, Mossad sau finantate de guvernul american si/sau Congres: NDI, IRI, NED. – Promoveaza o agenda de tip „politically correctness” (la nivel individual, e catastrofal: oamenii nu mai pot sa spuna ceea ce gandesc, nu se pot apara daca drepturile le sunt incalcate) – Forteaza indoctrinarea copiilor si a tinerilor cu abjectii de tip DIVERSITATE si MULTICULTURLISM cu efecte catastrofale asupra populatiei albe autohtone. – Sub masca sprijinirii categoriilor defavorizate impune agenda homosexualitatii, a teoriei genurilor sexuale, incurajeaza feminismul si orientarile sexuale deviante ( il avem de exemplu pe CERNEA ). – Insufla oamenilor sentimente de culpabilitate, autodispret, negarea valorilor, a traditiilor si istoriei nationale. – Sprijina „planificarea familiala”, prevenirea nasterilor, incurajeaza avorturile. – Ataca FAMILIA, ca institutie fundamentala a oricarei societati capabila sa-si continue existenta. – Ataca RELIGIA popoarelor. Religia a avut intodeauna si un rol regulator, de stabilitate, echilibru pentru fiecare popor in parte. Cat timp oamenii isi pastreaza credinta, ei nu pot fi alienati, iar poporul nu poate fi distrus. Religia ortodoxa se opune tuturor obiectivelor de mai sus, ca si acelor pomenite in articol. E evident atunci de ce Soros si hoardele sale de ONG-isti trebuie sa atace CU PRIORITATE religia.

Lasă un comentariu