România a avut doar preşedinţi marionete ale puterilor străine

16-fanariotii

Ce e mai important, faptul că Iliescu a vrut să aducă ruşii în ţară şi nu s-a întâmplat nimic, sau faptul că Băsescu ne minte azi zi de zi şi ne vinde străinilor, iar ţara se duce de râpă?

Sunt sătul până în gât de emisiuni despre soţii Ceauşescu, despre copiii cuplului Ceauşescu,despre deţinuţii din închisorile comuniste şi multe alte lucruri ce ţin mai mult de propaganda. Azi Băsescu a adus deja americanii în ţară şi a distrus-o. Dacă e să-l luăm pe Iliescu la bani mărunţi vom observa că el nu a colaborat cu ruşii după 1989, ci a executat, întocmai şi la timp agenda impusă de la Washington şi de la Bruxelles. Comunism înseamnă proprietatea întregului popor asupra mijloacelor de producţie. În România timp de 26 de ani proprietatea întregului popor a fost confiscată de către stat şi vândută la străini, sau distrusă şi dată la fier vechi. Asta s-a întâmplat inclusiv în timpul celor două mandate şi jumătate ale lui Iliescu la preşedinţia României. Despre ce ruşi şi despre ce comunism este vorba aici?

Din câte ştiu eu FMI, care azi efectiv face legile în ţara noastră, are sediul la Washington, nu la Moscova! Iar odată cu instalarea lui Traian Băsescu la putere în România a fost instaurat treptat un regim de tip fascist cu puternice influenţe balcanico-manelistice, dar care foloseşte din plin metode de propagandă de tip stalinist. Ţara a devenit un fel de dublă colonie, americană şi europeană, care nu beneficiază cu nimic de pe urma acestei ocupaţii. Mai ales datorită faptului că Băsescu, prin slujirea stăpânilor săi de peste Ocean, a determinat ostilitatea multor lideri ai statelor europene, rivale Americii.

Ce legătură au toate astea cu faptul că Iliescu a vrut să îi cheme pe ruşi acum două decenii şi aceştia nu au venit? Comunismul a murit acum 26 de ani la Târgovişte, odată cu executarea soţilor Ceauşescu, dar propagandiştii trebuie să reînvie această fantomă a trecutului, pentru a ţine departe atenţia publicului de ticăloşiile care se fac în prezent sub ochii lui. Iar idioţii obsedaţi de comunism au motive din nou să spumege de furie, pentru nişte lucruri care sunt deja îngropate în trecut.

Vă mai amintiţi ce strigau, ca din gură de şarpe, băsiştii, în campaniile pentru referendum şi pentru alegerile parlamentare ? Propaganda băsistă puturoasă susţinea că USL vrea să „ducă ţara în Rusia” şi că, dacă votezi cu USL, ne vom întoarce la comunism. După care a venit Traian Băsescu şi spus că, atât timp cât va fi el preşedinte, România va avea o singură direcţie: Vestul.
Şi uite că acum vin americanii şi îl laudă pe fostul aşa-zis preşedinte al României.

Surse

1, http://dantanasescu.ro/2011/10/15/iliescu-vinovat-ca-a-sunat-la-moscova-si-rusii-nu-au-venit.html

2, http://dantanasescu.ro/2013/06/22/americanii-il-lauda-pe-basescu-pentru-ca-s-a-imprietenit-cu-rusii.html

Cine a jefuit Flota? Cine a privatizat Romania? Cine a adus NATO in Romania? Cine a permis ambasadelor straine sa se implice in treburile interne ale Romaniei? Traian Basescu. Ambasadele straine acreditate in Romania sunt de vina pentru tot ce se intampla in Romania, dar nu puteau sa faca nimic fara marionete politice tradatoare de neam si tara. Acest cacat nenorocit e atat de jegos si de ordinar ca nu merita puscaria, ci streangul. Toata clasa politica au vandut Romania si lupta pentru distrugerea statului roman si a natiei romane la ordinul Israelului, Americii, Canadei, Marii Britanii si a intregului Occident. Ambasadele straine sunt unitati militare straine pe teritoriul Romaniei si ambasadorii sau consuli si functionarii ambasadelor sunt militari, au rolul sa provoace atentate, proteste de strada si tot felul de actiuni teroriste pe toata planeta, iar singurii lor stapani sunt Soros si intreaga comunitatea evreiasca planetara si apara interesele lor pe Terra. Ce spunea Basescu atunci cand taia salariile si pensiile: Daca nu va convine plecati din Romania. Pardon! Despre ce cacat ordinar vorbim?

Băşescu recunoaşte că „strada” a cerut schimbarea sistemului, dar spune că este imposibil să-l schimbi pentru că nu se poate fără politicieni (în traducere liberă, fără „şcoala de şmecheri” nu putem avea democraţie reală). Cică trebuie găsiţi acei politicieni tineri, cu simţ civic şi propune PMP ca un partid al politicienilor oneşti. Este obligatoriu, mai spune Băşescu, ca atât preşedintele, cât şi guvernul trebuie să fie pro-UE, pro-SUA, pro-NATO, că altfel nu se poate!

Guvernele de tehnocraţi sunt valabile pentru ţările bananiere, a mai spus CUR DE BĂS’!

Acest trădător de neam şi de ţară susţine că aceşti politicieni pe care nu-i mai vrea poporul, aşa corupţi cum sunt au demonstrat patriotismul, integrând România în NATO, UE şi semnând parteneriatele strategice istorice cu SUA, cele mai mari realizări din istoria României?!

Biserica trebuie să dispară, mai spune Băşilă!!!

ÎMI VINE SĂ VĂRS!!!

Până la re(înscăunarea) lui Băşescu în 2016, vom avea un guvern de tehnocraţi (numit „din afara”) şi o clasă politică nouă (numită „în familie”).

Ce ziceţi de „omul” Soroş, Dorin Cioloş? Sau „omul” FMI & BM, Bogdan Olteanu? Dar de „şarpele cu clopoţei”, Radu Golban? Sau de „lefegiul” Moise Guran? Ori Sebastian Bodu?

Dar de noii „lupi”, nepotul lui Băse’, Cocoş junior, Năstase junior, „fabricaţia de laborator” Mihail Neamţu, „elucrubaţia” Adrian Papahagi, Bogdan Diaconu, Horaţiu Şerb şi alte „excremente” politice?

Şi de ce nu, DDR lui Dorin Mario sau DDS lui Webber Daniela? Ori M5S a lui Ileana Suket? Ori „copitarii” lui Dănuţ Viorel Constantin (Marian Bolovan)? Care vă păcălesc cu democraţia directă, păstrând parlamentul, partidele politice şi politicienii?

România se scufundă în prăpastia pregătită minuţios de „arhitectul” NWO în România, Traian Băsescu…

Observ cu bucurie că tot mai multă lume a conştientizat că întreaga clasă politică a reprezentat şi reprezintă trădarea de neam şi de ţară, servirea intereselor de grup şi străine. Poporul urăşte întreaga clasă politică şi doreşte ca aceasta să plece şi să nu mai aibă dreptul de a reprezenta România. Corect, până aici!

Dar constat cu mare tristeţe că aceeaşi lume trezită abia dupa 26 ani, cer în loc altă clasă politică, un parlament de maxim 300 de parlamentari! Adică, în traducere liberă, înlocuim LUPII CARNIVORI cu LUPI VEGETARIENI şi VEGANI! Şi nu vor mai fura şi trăda 600 de marionete, ci doar 300!

De ce nu înţelegeţi, fraţi români că SCHIMBAREA SISTEMULUI Nu înseamnă ÎNLOCUIREA CLASEI POLITICE! Ce am făcut, atunci?! Clasa politică s-a schimbat mereu, „au murit” un Iliescu sau Hrebenciuc, „s-au născut” un Băsescu şi Năstase! „Au murit” şi aceştia, „s-au născut” un Ponta şi o Udrea! „Au decedat” şi aceştia, „s-au născut” alţii! Un MRU, Neamţu etc! Care vor servi ACELAŞI STĂPÂN! Adică continuarea colonizării României, parteneriatele „strategice” prin care corporaţiile ne jefuiesc bogăţiile, regionalizarea teritorială şi autonomizarea etnică…

Tudor Barbu spune că „România a avut preşedinţi anoşti şi preşedinţi mari, după 1989”

La care „preşedinte mare” s-a referit acest lingău de dosuri jidăneşti? Traian Băsescu, „lefegiule”?!

OPINIA MEA: România a avut doar preşedinţi-marionete ale puterilor străine.
-Ion Iliescu (marionetă Washington)
-Emil Constantinescu (marionetă Tel Aviv)
-Traian Băsescu (marionetă Washington & Tel Aviv)
-Klaus Iohannis (marionetă Washington & Bruxelles)
Care dintre ăştia este „mare”?!

Irina

Lasă un comentariu