Pe cine va reprezenta Dacian Ciolos? In slujba cui se va afla el, de fapt?

12189144_721317528000055_4500023023730002648_n

Tehnocraţii sunt oamenii instruiţi de BM, FMI, UE, CIA etc. Cu cât sunt mai competenţi profesional cu atât sunt mai periculoşi pentru România. Un tehnocrat este o persoană care nu este aleasă prin vot, popular, ci numită de către SUA/UE, FMI, Goldman-Sachs etc. Acea persoană nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci le aplică direct, la ordinul acestora. Comisia Europeană este formată 100% din tehnocraţi. Toţi sunt apolitici, dar legile adoptate de ei au distrus Europa, Treziţi-vă din hipnoză!!!

Tot sistemul academic este în mâna Ocultei. Nu există sistem de învăţământ, în care să nu se predea ce doreşte Oculta.

Se va merge pe tehnocraţi, adică oameni şcoliţi şi instruiţi pe afară, la BM, FMI şi UE, care să execute direct, fără negocieri, ordinele din afară şi o serie de lingăi din fostul PDL şi PNL. Aşa s-a procedat şi în ţări ca Italia, Grecia şi Spania.

Am impresia că în momentul de faţă se desfăşoară un atac psihotronic asupra populaţiei la nivel global, un mega psy-op satanic, menit să provoace haos şi distrugere la nivelul mentalului colectiv. M-am uitat pe harta astrală şi configuraţia este una bună, care nu indică mişcări de stradă, tulburări sociale, accidente şi catastrofe. Şi cu toate astea vedeţi ce se întâmplă… Chiar şi Internetul este încărcat de o energie malefică, pe care o simţi la orice pas.

Dan Tănăsescu

Intrebari care asteapta un raspuns. Iar acest raspuns poate defini intreaga conduita prezidentiala. Si directia in care se indreapta Romania.

Nu va fi greu sa observam ca intreaga cheie a diversiunii Dacian Ciolos incape in sintagma “Parteneriatul Euro-Atlantic al Romaniei”.

Deci, Dacian Ciolos este o solutie livrata din afara Romaniei. De catre cine? Raspunsul la aceasta intrebare trebuie cautat prin analiza modului in care Dacian Ciolos a ajuns comisar european pentru Agricultura si a felului in care el a servit interesele unor state europene. In esenta, Dacian Ciolos provine din “sistem”. A absolvit facultatea in Romania, iar “sistemul” i-a aranjat doi ani de studii post-universitare in Franta. Dupa care, tot “sistemul” i-a netezit drumul catre structurile de varf ale Uniunii Europene. Pentru inceput, catre structurile birocratice. Unde, in definitiv, fiecare stat membru are autoritatea de a-si promova functionarii. Candva, pe parcursul acestei cariere europene, Dacian Ciolos a fost preluat, asa cum s-a intamplat si in cazul altor demnitari romani, de catre “licurici”.

Nu stim daca este vorba despre licuriciul mai mic, care este Uniunea Europeana, sau despre Marele Licurici de la Washington. In mod cert, in calitatea sa de comisar european pentru Agricultura, domnul Dacian Ciolos nu s-a comportat, nicio secunda, ca un cetatean al Romaniei. Pentru Romania, dosarul agricol este o intreaga succesiune de infrangeri.
Desi cotizam la Uniunea Europeana dupa aceleasi reguli, accesam fonduri dupa alte reguli, comparativ cu celelalte state cu o agricultura cat de cat importanta in structura lor economica. Pur si simplu avem mult mai multe restrictii. Iar Dacian Ciolos nu a facut absolut nimic pentru a schimba lucrurile. Dimpotriva. In calitate de comisar european a servit, cu prioritate, interesele UE/SUA.

Evident ca, in aceste conditii, devine si mai prezent raspunsul la intrebarea: de ce si cum a procedat “sistemul”, sistemul national, atunci cand a creat si promovat acest produs numit Dacian Ciolos si cand l-a abandonat sau l-a predat “sistemului” Euro-Atlantic? Sau, pur si simplu, Oculta Mondială. Si ce rol a jucat aici relatia sa de rudenie, dar si de alta natura, cu generalul Ioan Ardelean, zis Vulpea, cel care a transformat, ani de zile, serviciul secret al Ministerului de Interne intr-o politie politica extrem de agresiva?

DACIAN CIOLOS, primul-ministru membru in „Friends of Europe” un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele „Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg.

ROMANI, VEDETI CE FORTE DIN AFARA TARII VA NUMESC PRIMUL-MINISTRU?

„Friends of Europe” este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori” – dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale”.

Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg.

Sponsor si STACKHOLDER al Grupului „Friends of Europe” este GEORGE SOROS.

Grupul „Friends of Europe” are ca membri si ca Stackhoder-i o multime de oameni cunoscuti de peste tot din Europa dar si de peste Ocean.

TEHNOCRATII FMI-ULUI SI AI BRUXELLES-ULUI CARE VOR VINDE SI CE A MAI RAMAS DIN TARA. Iohannis se preface ca negociaza dar il va pune oricum premier pe CIOLOS omul Bruxelles-ului și al FMI-ului.

1, Problema e ca TEHNOCRATUL va avea rolul sa dea REDEVENTE MICI pentru multinationalele petroliere

2, Problema e ca TEHNOCRATUL va vinde si ce a mai ramas din : Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul, Aeroportul etc.

3, Problema e ca TEHNOCRATUL va INCHIDE minele si centralele pe carbune, CE OLTENIA si CE HUNEDOARA.

4, Fara ca nici macar sa raspunda.

Asa cum „societate civila” inseamna de fapt „ONG-urile lui SOROS” exista si alti termeni consacrati care se pot traduce usor pentru ca noi, cetatenii Romaniei, sa nu ne mai lasam prostiti de cei care au distrus economia Romaniei vreme de 26 de ani si care au dat pe nimic resursele tarii noastre multinationalelor straine

„a face reforme structurale” = „a inchide si a falimenta industrii importante si, in acelasi timp, a vinde pe nimic alte industrii unor profitori si speculanti internationali”

„accelerarea investiţiilor” = „accelerarea privatizarilor facute pe nimic”

„Soluţia prietenoasă cu pieţele”, „premier pro-business” = solutie impusa de FMI si UE, prin care profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”

ING Bank (in alte tari poate fi alta ‘banca’) = Agentul local din tara respectiva pus sa informeze pietele si multinationalele daca ce va urma va fi favorabil lor

Astfel:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „prietenos cu pieţele”, care va „accelera investiţiile” si care va „face reforme structurale”. Toate astea inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea.

In traducere:

„Guvern interimar tehnocrat” = guvern si premier, pus de FMI si UE, „unde profitorii si speculantii internationali (mai ales cei de pe Wall-Street) pot veni repede caci se vor da tunuri mari”, pentru ca premierul va „accelera privatizarilor facute pe nimic” si „va inchide si va falimenta industrii importante si, in acelasi timp, va vinde pe nimic alte industrii”. Toate astea le va face inainte de alegeri pentru ca nici un partid politic sa nu-si asume raspunderea.

ING BANK – „Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele ” – Speculatorii, Multinationalele mai ales cele cu Redeventele si Vulturii Wall_Street-ului isi freaca mainile

Economiștii de la ING Bank consideră că sunt peste 50% șanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de către Dacian Cioloș, fost comisar european pentru Agricultură, până la alegerile generale din decembrie 2016.

Ciolos este pus pentru un nou acord cu FMI-ul și pentru vânzarea ultimelor active romanesti

„Soluţia pare să fie prietenoasă cu pieţele şi ar trebui să conducă la reforme structurale, probabil şi cu sprijinul Fondului Monetar Internaţional, dar şi la accelerarea investiţiilor

, în conformitate cu solicitările venite din partea «străzii» — proteste etichetate ca fiind cele mai mari de la căderea comunismului — dar evitând cheltuielile populiste discreţionare de dinaintea alegerilor.

Fără o Lege a bugetului pentru 2016 şi ţinând cont de incertitudinea politică,

BNR ar putea întârzia reducerea ratelor rezervelor minime obligatorii, până la lămurirea situaţiei politice“,

se arată în analiza ING.

Lasă un comentariu