ATACUL LA PATRIARH, UN ATAC LA ADRESA POPORULUI ÎNTREG!

12227627_1680756612139389_5280785951642936911_n

Pentru cei cu minte lucidă, este evident că forţe bine organizate au cauzat o succesiune situaţii care să ducă la conflicte religioase, pentru ca apoi să se poată interveni şi mai distrugător dinafară la anarhia creată înăuntru.

Ar fi util sa dati „Share” ajutăm la înţelegerea situaţiei de către cât mai mulţi români:

Instrumentele duşmanului sunt:

* prejudecata poporului că trăieşte în democraţie şi că i se respectă vreun drept sau vreo libertate

* prejudecata că sistemul de conducere al statului actual este românesc şi că lucrează în scopul intereselor poporului român,

* prejudecata că posturile de televiziune şi radio sunt româneşti şi prezintă adevărul,

* prejudecata poporului cum că nu este manipulat în modul cel mai grosier,

* prejudecata că tot ce se întâmplă este accidental (că nu este nici o conspiraţie),

* prejudecata că tot ce se întâmplă este conspiraţie (altă formă de inducere a îndoielii permanente şi a terorii psihologice)

* faptul incontestabil că românii sunt sărăciţi şi îndobitociţi sistematic prin măsuri contra-democratice

* faptul incontestabil că străinii obedienţi grupului internațional de crimă organizată domină economia statului

* existenţa unei armate de spioni cu false identităţi româneşti care comit fapte reprobabile, care apoi sunt atribuite, de către presă la fel de neromânească, poporului român,

* acţiunea unei părţi din populaţia de rea credinţă care lucrează împotriva interesului poporului român pentru bani şi alte privilegii;

* ameninţarea cu invazia militară din statele aflate în dominația lor în cazul în care ei pierd puterea în Statul Român, pretextul fiind preconstituit la baza Deveselu.

Scopul pentru care este atacată persoana Patriarhului nu este doar ura evidentă faţă de Hristos pe care o propagă cei ce-l denigrează pe Patriarh, ci este mai ales intenţia criminală la adresa întregii populaţii creştine a României, adică… MAJORITATEA. Întâi îl atacă pe patriarh şi pe preoţi, apoi vor ataca orice credincios, pe stradă. Patriarhul nu este doar un simbol al ierarhiei bisericeşti şi a independenţei românilor faţă de Patriarhia de Constantinopol, de care am depins atâtea veacuri, el este un simbol al creştinismului românesc. Faptul că se doreşte îndepărtarea lui arată clar că se doreşte şi îndepărtarea oricărui român creştin, pe principul aceleiaşi discriminări religioase. POPORUL întreg este cel vizat, nu doar persoana Patriarhului!

Ce e de făcut?

* să ne cunoaştem credinţa şi să o propovăduim ortodox, ACUM

* Să nu participăm la ura de clasă care se naşte în aceste zile.

* Să nu greşim faţă de Dumnezeu, hulindu-L doar pentru că avem ceva de reproşat altora,

* Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,

* Să ne cunoaştem istoria, cultura, eroii, sfinţii, strămoşii, semenii şi pe noi înşine…

* Să nu greşim faţă de semenii noştri, înaintaşi, contemporani sau urmaşi,

* Să fim jertfelnici, apărând valorile reale ale umanităţii şi ale românilor: Bunătatea, Dragostea, Pacea, Adevărul, Libertatea, Credinţa, Integritatea şi toate celelalte,

* Să nu mai tolerăm în societate practicile comuniste: dispreţul, nesimţirea, materialismul, asuprirea, minciuna, violenţa, calomnia, ignoranţa, trufia, ura, perfidia, sabotajul, corupţia, mita, lenea, cinismul, şi toate celelalte.

Cine se uita mia atent va vedea c Biserica dimpotrigva, se stradueiste sa atenueze efectele dezastrului creat de cei care au acaparat statul român.

Ridicarea bisericilor la noi datează din secolul XI. Spitalele la noi datează din secolul XVII. Sesizați diferența de timp? Biserica Sfântul Anton Curtea Domnească este cea mai veche din București, datează de prin 1550 și timp de 200 de ani în ea au fost încoronați domnii Țării Românești. În aceasta biserică și în cele care s-au ridicat ulterior găseau oamenii bolnavi un strop de speranță. Nu existau pe atunci doctori, ci doar leacuri băbești. Și credință în Dumnezeu. Oamenii bolnavi mergeau în biserică pentru că doar Dumnezeu îi putea ajuta, doar preoții puteau face ceva pentru ei, prin rugăciune. Dați cu piatra în ea? Abia în 1695 a început construirea spitalului Colțea. Primul spital din București și din țară. Dar, atenție, spitalul făcea parte dintr-un complex mănăstiresc – Mănăstirea Colțea. Și tot în acest complex mănăstiresc s-a deschis prima școală de învățământ medical – Școala de Mică Chirurgie Colțea, prin 1842. Dați cu pietre și în Biserica Colțea?

Vreți sau nu, biserica și spitalul au fost ani buni împreună. Spitalul Brâncovenesc, care era și școală medicală, a fost ridicat de Safta Brâncoveanu și dat în folosință în 1838.

Spitalul Mililtar s-a ridicat în 1862. Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu a funcționat improvizat din 1858 și fost dat în folosință oficial în 1886. Spitalul Floreasca s-a înființat în 1932. Spitalul Elias a fost înființat în 1936. Spitalul de Arși a fost fondat în 1958. Spitalul Universitar s-a deschis in 1978. Spitalul Sf. Ioan a fost inaugurat în 1979.

Credeți că dacă medicii s-ar organiza și ar cere să se strângă bani pentru un mare spital nu s-ar strange? Ba da, o grămadă. Dar cine să mai ceară, când noi avem peste 2.000 de medici plecați? În loc să avem și una și alta, și spital și catedrală, noi vrem să distrugem catedrala. Cum să vrei să dai foc unei catedrale? Noi suntem normali la cap? Nu din cauza bisericilor nu avem spitale (și multe altele) așa cum vrem. Nu din cauza preoților nu avem spitale. Nu din cauza catedralei nu avem spitale. Căutați în alte părți vinovații.

Când tătarii au dat năvală în Moldova în 1727, au dat foc Mitropoliei din Iași. Când turcii au prădat Târgoviștea în 1737, au făcut biserica zob și au ars toate cărțile din biblioteca bisericii. Când iezuiții maghiari și austriecii au năvălit în Transilvania în 1761, au ars toate bisericile de lemn. Când sovieticii au ocupat din nou Basarabia în iunie 1940, au transformat bisericile în haznale și au ucis în chinuri groaznice sute de preoți și mii de credincioși. Când armata română a ajuns la Chișinău în iulie 1941, la sediul NKVD a găsit cadavre bărbătești mutilate (capul tăiat, membrele tăiate, ochii scoși, organele sexuale tăiate și băgate în gură) care au fost recunoscute după… straiele preoțești ortodoxe.

stiolica.wordpress.com

Comentariu meu: Acum aruncă cu pietre în biserici tinerii frumoşi şi liberi, cu două facultăţi şi iobagi la multinaţională.

Pentru cei care răspândesc sloganuri precum „Vrem spitale, nu catedrale” şi „Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate”.

În clubul Colectiv au murit pe loc 27 de persoane. În următoarele zile au mai murit încă 16 persoane, care au fost în tot acest timp SUB ÎNGRIJIRE MEDICALĂ DE SPECIALITATE! Deci medicina masonică pe care o tot lăudaţi atât, cu tehnică medicală şi medici veniţi special din străinătate, nu a putut face nimic pentru a-i salva pe acei oameni! NIMIC NU SE POATE FACE FĂRĂ DUMNEZEU!

Dan Tănăsescu


Lasă un comentariu