Abureala cu guvernul „tehnocrat”.

12227714_720907208041087_5339541506275826458_n

Pentru cine nu înțelege cât de diabolică este impunerea lui Dacian Cioloș ca premier și abureala cu guvernul „tehnocrat”.

După ce și-au instalat robotul marionetă, care nu are nimic în comun cu neamul românesc, în fruntea coloniei, prin aceleași manipulări și demonstrații de forță, în urmă cu un an, păpușarii sunt nemulțumiți de stagnarea propriilor planuri. România și-a plătit datoriile la FMI și cămătarii sioniști nu mai pot să-și impună legile lor pentru secătuirea financiară a poporului și înrobirea țării. La fel, sunt supărați că timp de un an nu s-a dat drumul jafului de la Roșia Montană și nici nu s-a demarat extracția gazelor de șist, ba s-a mai restrâns și jaful forestier. Nu le convine că nu și-au pus labele jegoase pe toate resursele energetice ale țării. Au mai rămas Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transgaz și Romagaz la statul român! România, o colonie de mâna a doua și bună doar pentru resursele naturale și forța de muncă ieftină, trebuie mulsă complet și stăpânii lumii și-au pierdut răbdarea!

Niciun partid nu va avea curajul să privatizeze restul resurselor energetice, acum când s-au mai deșteptat românii. La fel, niciun partid nu va avea curajul să accepte începerea activităților la Roșia Montană și noi împrumuturi înrobitoare de la FMI fiindcă ar însemna să-și taie craca de sub picioare și să dispară pentru totdeauna din politica românească…
Dar un tehnocrat, un asasin economic ”independent”, o poate face. Asta vă așteaptă, români, de aceea a fost numit Dacian Cioloș din exterior și sluga licuricilor, Joianis, va accepta!

Albin Marinescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s