Ambasadorul SUA a făcut turul palatelor în două zile

hans-klemm

Ambasadorul SUA a făcut turul palatelor în două zile. A venit rândul primului ministru interimar Sorin Cîmpeanu

După ce ieri a discutat cu președintele Klaus Iohannis înainte ca acesta să înceapă consultarea cu partidele politice pentru desemnarea unui nou premier, iată că astăzi ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit și cu primul ministru interimar, Sorin Cîmpeanu.

Discuția a durat în jur de 30 de minute și vine după ce ambasadorul SUA a afirmat că încurajează civismul românesc. În aceeaşi declaraţie, ambasadorul Hans Klemm a mai spus că aşteaptă cu nerăbdare colaborarea cu preşedintele Iohannis, prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar: „În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor democratice comune”.

Hans Klemm dovedește din nou că SUA este foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în România.

Revolutia Colectiv se apropie, vizibil, de deznodamantul instaurarii unui regim plebiscitar autoritar-tehnocrat. Regimul plebiscitar, in care populatia, sau “strada”, ca sa fim in actualitate, e chemata sa aprobe deciziile luate de liderul necontestat al tarii. De fapt, foarte multi dintre cei care, in acest moment, lauda si lingusesc “strada”, vor, in realitate, sa inlocuiasca mecanismele politice propriu-zis democratice cu mecanismele presiunii fabricate (si controlate) “popular”.

Tehnocratii nu sunt alesi, nu raspund in fata populatiei. Tehnocratii, in schimb, sunt dependenti de cine ii numeste si pentru ce, nu de Strada. Ciolos,o sa fie “prietenos” fata de piete si sa garanteze “reforme structurale“ impuse de FMI. Iar una din cerintele acestor reforme structurale a fost, sa nu uitam, macar noi, desfiintarea a 200 de spitale.

Practic, noua conducere, ce va fi validata de “strada”, va fi de extractie externa, euro-atlantica, emanata (ca sa folosesc un alt termen consacrat evenimentelor revolutionare) de marele capital, de bancile straine, de grupurile de interese economice straine, de Departamentul de Stat, Comisia Europeana…

In concluzie, revolutia Colectiv e pe cale sa inregistreze un fel de record istoric: o revolutie care inlocuind cu un regim plebiscitar si bine controlat, consacrand, totodata, statutul de protectorat-colonie al Romaniei.

Pentru ce e buna multimea din Piata Universitatii?

Pentru a deveni biciul cu care va fi dresata, definitiv,Romania. Nu, nu “strada” dreseaza, caci ea canta, danseaza si vitupereaza pe ritmurile comandate de altii. De cei care controleaza resursele, detin puterea si manipuleaza prin sistemul de propaganda. Cei care dreseaza sunt adevaratii stapani ai Romaniei: Cei care, iata, saluta si incurajeaza romanii sa “ramana implicati in procesul civic”.

Pentru ce?

Pentru consolidarea dominatiei asupra Romaniei, prin intarirea fortelor statului politienesc (deocamdata la nivel de procurori, care ar putea avea propriile functii de supraveghere, dupa cum cer “ONG”-urile) si, eventual, prin numirea directa a unor “tehnocrati” care sa continue “reformele”.
De aceea, nu vom vedea revendicari legate de puterea serviciilor secrete.

Sa va mai spun gloatelor teleghidate (care mi-ati scos nervii din cap): riscati cu fiecare zi sa va transformati intr-o gloata de teroristi anarhic radicali care actioneaza la comanda straina. Lumea intreaga cu mintea normala din tara asta v-a cam rejectat demult si si-a dat seama ca urmariti o alta agenta ascunsa folosindu-se de drama si tragedia de la Colective. Cat despre cei din spatele vostru adica cei din reteaua Soros si-au cam dat arama pe fata in materie de talibanism combinat cu abjectie.

Johannis, după ce cheamă oameni care fac parte din „societatea civilă” Soros la discuţii atunci când problema era cea a alegerii unui prim-ministru, le transmite oamenilor din piaţă ca să-l aştepte pentru că va veni într-o zi pe care nu o poate preciza.
Anunţul ipocrit suna cam asa: „Le-am promis că voi merge, dar nu voi anunţa nici ora, nici ziua, pentru că nu vreau să fac din asta un eveniment media”.
Staţi acolo, așteptați-mă că vin eu ca să vorbim când o să fie cazul şi voi fi capabil de asta, adică atunci când o să-mi spună consilierii. Numai să stați acolo.

Personal, nu am înţeles motivul pentru care consiliera preşedintelui în exerciţiu, Sandra Pralong, cea care a adus Fundaţia Soros pentru o Societate Deschisă în România în 1990, a ales să-şi aducă parte din ideologii formaţi de maestrul ei la Cotroceni.

A fost, cred, un pur exerciţiu de imagine şi de a da consistenţă civică unor indivizi care pot consona politic în viitor cu viziunea celor care stau în spatele Preşedintelui Klaus W. Johannis.

De altfel, unul dintre invitaţii la discuţiile de la Cotroceni, Liviu Mihaiu, a făcut o declaraţie care, în mod paradoxal, nu a surprins pe mulţi: „Preşedintele ne-a spus că dacă vrem o altă clasa politică să ne implicăm şi că ne va lua parteneri şi cu noi va încerca să construiască o altă clasa politică. Ne-a invitat să intrăm în partide. Nu în partidele actuale, ci, eventual, să facem partide noi. Personal cred că este momentul cel mai bun”.

Vom asista probabil la construirea unui pol politic deschis transformărilor mondiale, în spiritul ideologiei Corectitudinii Politice? Mi se pare din ce în ce mai plauzibil. Partidul ridicat pe trupurile arse din club, partidul „Colectiv”, stă să se nască.

Johannis abia vorbeşte. Ambasadorul SUA, care s-a întâlnit cu Preşedintele înaintea consultărilor cu „reprezentanţii Poporului”, a spus că este de acord cu aceste proteste şi că le încurajează: „Aplaudăm exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire şi îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic.”

Rămâne să vedem ce strategii vor fi folosite în continuare pentru ca protestul să continue şi să poată fi canalizat corespunzător. E nevoie ca viziunea globalistă să poată fi implementată cu succes în România, după ce atacul asupra Bisericii a fost bifat.

Întâlnirea de la Cotroceni este o rușine totala. Lista cu „societatea civilă” a fost făcută de consilierul Muraru la sugestia ambasadei SUA,primită direct de la centrul Soros.

Se pare ca lista a fost totuși făcută de Sandra Pralong, consilieră prezidențială actualmente. Doamna SP „s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă”.

Lasă un comentariu