In SUA se incearca trecerea sub ilegalitate a cuvintelor SOT si SOTIE

Gay Marriage USA Facebook page

Americanii se pare ca au inceput sa duca o lupta tot mai asidua impotriva lui Dumnezeu. Dupa legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex si promovarea lor, dupa legalizarea satanistilor si a bisericii sataniste si promovarea ei chiar prin scolile americane, dupa ce au inecat practic orice promovare a valorilor crestine prin manipulare media si manipulare de tip marketing, acum vor sa creeze o societate total lipsita de Dumnezeu si in care regulile naturii lasate inca de la facerea lumii de catre Creator sa fie schimbate.

Se doreste o societate in care in cele din urma insitutia casatoriei si totodata una din sfintele taine, sa-si piarda de tot semnificatia. Se doreste o lume, chiar daca pare fantastic, dar spre asta ne indreaptam(America fiind printre primele tari experimentale in acest sens), in care familia sa dispara complet si toti sa fim doar un grup mare si „fericit”, inclusiv noii nascuti, care prin desfintarea familiei, nu vor mai avea nici mama si nici tata, ci vor apartine intregii comunitati din care fac parte.

Sursa : vremuritulburi.wordpress.com

164683607_6_16x9_992

Noile valori americane. COFETARI CRESTINI AMENDATI CU 135 000 DOLARI (!) PENTRU CA AU REFUZAT SA FACA TORT PENTRU “NUNTA” UNUI CUPLU DE LESBIENE

O campanie de obtinere de fonduri a fost declansata pentru ajutorarea unei familii de cofetari, Aaron si Melissa Klein, ce au fost amendati cu 135 000 dolari pentru ca au refuzat sa faca un tort pentru o casatorie homosexuala. Campania a fost un succes, strangand 210 000 dolari.

Dupa ce a fost sanctionat, Aaron Klein isi luase si o slujba de gunoier. Insa, dupa ce cazul lor a devenit cunoscut, contributiile au inceput sa curga.

Judecatorul civil Alan McCullogh din Oregon a decis ca familia Klein sa plateasca o amenda de 135 000 dolari – 75 000 pentru una din “mirese”, 60 000 pentru partenera sa.

Nivelul amenzii a fost stabilit in urma plangerilor cuplului de lesbiene, care a pretins ca a suferit o serie de daune fizice, emotionale si mentale in urma refuzului familiei Klein. Lista de daune cuprinde simptome precum “somn exagerat”, “luare in greutate”, “neliniste” si “stare de rau acasa dupa serviciu”.

Initial, campania de strangere de fonduri a inceput in aprilie 2015 pe GoFundMe. Dupa ce a reusit sa adune mai bine de 100 000 dolari, siteul a decis inlaturarea campaniei, pretinzand ca noile sale reguli nu se aplica si “campaniilor in apararea celor acuzati de infractiuni ce tin de acte discriminatorii sau de ura”.

Cu toate acestea, pagina de web pe care se duce campania pentru Klein sustine deschis valorile familiale si invoca violarea libertatii religioase a familiei. “Fiecare american ar trebui sa fie liber si sa munceasca potrivit credintei sale fara sa fie pedepsit de guvern pentru asta”, este mentionat pe website.

Sursa : dailysignal.com

Lasă un comentariu