Statul politienesc nu este o gluma!

index

Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate!

Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre “Epoca Tehnotronica”, cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!

Zbigniew Brzezinski, un polonez-evreu khazar, care conduce Comisia Trilaterala (un cerc interior al Grupului Bilderberg), spunea in cartea sa “Intre doua ere: Rolul Americii in epoca tehnotronica”(1970), urmatoarele:

“Avem un public larg, care este foarte ignorant cu privire la treburile publice si foarte sensibile la sloganuri simpliste facute de catre candidati, care apar de nicaieri, nu au palmares, dar gura plina de sloganuri. Era tehnotronica conduce la aparitia unei societati cat mai controlate. O astfel de societate trebuie dominata de o elita, fara restrictii de valori traditionale.

In curand va fi posibil sa se supravegheze in continuu fiecare cetatean si sa se mentina in timp real informatii personale ale cetateanului, chiar daca se incalca intimitatea sa. In Societatea Tehnotronica lumea va trebui sa fie atrasa de cele mai noi tehnici de comunicare pentru a li se putea manipula cat mai usor emotiile.”

police-state

Tot el este persoana care a declarat in mod public, ca “Noua Ordine Mondiala are multe probleme in a se infaptui, din cauza opozitiei oamenilor”.

De la an la an in SUA sunt din ce in ce mai multe masuri de securitate ; la scoli te cauta de arme ca in aeroport, la fel in cluburi, la fel in librarii, la fel in cladirile guvernamentale etc…

1, O sotie este arestata abuziv si violata de 3 politisti sub pretextul cautarii anale.

2, O fata de 14 ani este batuta cu picioarele in burta si data cu fata de podea de catre un politist.

3, O femeie incatusata intr-o sectie de politie este electrocutata cu un taser in mod gratuit de 3 politisti.

4, Un student care ii intrerupe discursul lui John Kerry intrebandu-l de ce nu a contestat alegerile din Florida dupa ce a pierdut in fata lui Bush (cei doi fac parte din aceeasi loja Skull and Bones) – politistii au sarit pe tanar sa-l aresteze si evident ca l-au electrocutat cu taser-ul.

5, Un om este omorat de politia canadiana prin electrosocuri. Istoria pe scurt – Robert Dziekanski un cetatean polonez arunca cu un laptop pe jos in aeroportul din Vancouver intrucat si-a pierdut rabdarea dupa ce a fost tinut 10 ore in asteptare degeaba datorita incompetentei stafului aeroportului.

6, Politistii il electrocuteaza cu 50.000 de volti asa just in case fara nici o intrebare si avertizare. Omul moare. Ne transformam global intr-un stat politienesc fascist !

De cand au introdus TASERUL in america respectiv din 2002 au murit electrocutati de politie peste 290 de oameni. Incet, incet, ca sa justifice grija pentru proprii cetateni in State apar din ce in ce mai multi soldati, politisti, puncte de control, masuri de securitate draconice, pana cand intr-o buna zi nimeni nu va mai face diferenta intre o America libera si un stat sub ocupatie, sau un stat facisto-militar – totul la umbra politically corectness-ului si grijei fata de siguranta cetateanului…

Ca tot va vorbeam de HPV si Gardasil in america copiii sunt luati de armata si vaccinati fortat, iar daca parintii se impotrivesc, acestia sfarsesc prin a fi incarcerati ! Caini de lupta, si vaccinari fortate la varful baionetei in SUA 2007, in tara libertatii, tara democratiei si a masoneriei. Totul pentru bani, pentru bani din domeniul public in buzunarul corporatiilor.

Oamenii vor sa fie condusi, oamenii vor sa primeasca o directie – am intalnit americani care se vaietau de numarul mare de decizii pe care trebuie sa le ia in viata de zi cu zi – imi spuneau ca si-ar dorii un regim social si politic mai strict, mai autoritar…

America = Fascism !

Un gând despre &8222;Statul politienesc nu este o gluma!&8221;

  1. Este cutremurător ce se întâmplă acolo… și posibil și la noi în viitorul apropiat… Mă întreb câți dintre polițiștii și militarii din SUA au fost forțați să ai cip… Așa înțelegem mai ușor dacă se fac experimente de manipulare a lor sau există alte motive care explică violența aceasta înfiorătoare…

Lasă un comentariu