Evreii de la Kiev, care conduc Ucraina fac jocul neoconservatorilor din Congresul american, o sleahta evreiasca de putred de bogati si interesati de razboi

Timp de un an de zile, americanii au intervenit sub toate formele in Ucraina, prin ajutor financiar oferit gruparilor naziste din zona, prin aducerea FMI pentru a imprumuta o tara deja falimentara, prin a pune presedinti si ministri, pentru a pregatii trupe ucrainiene, prin a destabiliza zona propagandistic.

Toate acestea, in  contextul in care ucrainienii nu mai au alimente, nu mai au industrie, nu mai au economie absolut deloc.

Americanii au cheltuit, pentru a vedea Ucraina intr-un razboi impotriva Rusiei, mai multi bani decit ar fi putut cu siguranta  sa ajute economia acestei tari si sa inchida conflictul in mod favorabil populatiei ucrainiene, fara atitia morti si fara sa arate ceea ce nu va putea duce la bun sfirsit.

In Kosovo, au dus trupe pentru apararea etnicilor albanezi impotriva conducerii tarii , de la Belgrad, si au ucis mii de sirbi pentru a impune o comunitate majoritara albaneza aleasa “democratic” si cu prezenta militara americana la urne, ramasa acum in saracie lucie si cu lideri ce vind organe umane ca sa faca bani.. O mizerie de nedescris.

Americanii au creat o tara in care si prim ministrul este implicat in vinzari de organe pentru a face bani, findca asa este in capitalism si el stie ca totul este posibil, totul este o afacere, ceea ce sirbii se pare nu stiau, dar li s-a explicat de catre „democratii” american si porumbeii pacii mondiale de la Washington.

In schimb, in Donbas, lucrurile stau altfel, pentru ca si interesele americane sint altele. Aici, intreaga populatie a dorit sa isi infiinteze propria republica, au votat, au gasit solutii sa se finanteze, au dorit sa refaca zona lor, dar asta nu este ce vrea America si deci acesti neoconservatori adepti ai razboiului peste tot pe glob, au apelat la a trimite bani si arme in estul Ucrainei, cele doua mari puncte „forte” ale americanilor.

Banii nu i-a vazut populati ucrainiana, iar armele le-a adus imputinarea familiilor si jalea in case. Deci, in final americani au facut o afacere din singele si viata unui popor. Acum, au deplasat sute de soldati americani, niste pusti de tipul „Rambo” care inca nu realizeaza ce se intimpla in Donbas si care vor duce numarul familiilor americane fara parinti la un numar si mai mare, dar fara voia lor, vor face jocul unor cercuri ce doresc cu adevarat razboiul si banii de pe urma lui.

Evident ca Rusia a acuzat vestul si in special America de escaladarea conflictului din estul Ucrainei si implicarea in zona a fortei militare americane, liderii rusi spunind pe buna dreptate, ca americanii doresc sa isi impuna politica lor in zona, sa destabilizeze asa cum au facut peste tot si sa duca economia zonei la ruina, prin dominatie militara, ei nerzolvind nicaieri ceva ci doar amplificind conflicte si lasind in urma ruine si morti.

De data aceasta, ei pun in pericol securitatea mondiala si cel mai probabil, au ajuns la acest stadiu proportional cu dezastrul din economia americana, care nu mai poate fi refacuta prin conflicte regionale si se incearca ceva la scara larga, cit mai departe de SUA si cit mai aprope de Rusia.

Generalii rusi, au avertizat tarile care au acceptat sa gazduiasca sistemele de aparare antiracheta americane, sa renunte la ele si sa isi doreasca sa fie zone ale pacii, sa devina un culoar al pacii in Europa de Est, asa cum au promis americanii la intrevedrea avuta in 1990, cu Gorbaciov si Shevarnadze, unde Bush si Baker i-a asigurat ca NATO nu va depasii granitele Grmaniei.

Dar, amerericanii nu au respectat, nu respecta si nu vor respecta nici un acord, atunci cind nu au bani sau au nevoie de bani, pentru ei exista un singur Dumnezeu, BANUL, care evident a fost creat prin influenta si forta.

In acest context expansionist american, era evident ca generalii rusi vor raspunde, ei avertizind tarile ce detin echipament miltar ce pot pune in pericol integritatea Rusiei, ca pot intra in vizorul armatei ruse si sint primele tinte in cazul unui conflict armat in zona.

Aici, generalii au spus si cine sint tarile vizate. Romania si Polonia, amindoua tarile conduse de mascarici, Romania de un neamt care a prezentat loialitate totala Ucrainei si conducerii nazizte de la Kiev, avind in vedere radacinile lui, iar polonezul, a pupat talpile americanilor pentru citeva avioane de vinatoare aduse probabil de la casat, pentru a “descuraja” forta militara rusa din zona.

Generalul rus, Valery Gerasimov, a avertizat in mod direct Romania, pentru alegerea facuta, de a  amplasa acest scut anti racheta pe teritoriul tarii noastre. Dar, asa cum Basescu a sfidat orice a tinut de Rusia, el a plins la Poarta Washingtonului pentru aceste rachete, chiar daca punea in pericol poporul roman, el avind alte treburi si fiind ocupat cu anii de puscarie potentiali pe care ar puta sa ii primeasca “favorite” lui, Udrea.

Se discuta de o disputa nucleara, dar cel mai posbil ar fi lovituri militare conventionale, in cazul in care americanii nu inteleg ca nu pot pune situatia lor economica creata printr-o economie artificiala, pe seama unor popoare care nu au nici o vina, ba din comtra, au crezut si cred in dezvoltare pasnica.

Ceea ce este cel mai important, este faptul ca armata rusa si liderii rusi, vad in SUA un pericol real la granita tarii si este imposbil sa accepte asa ceva, fara sa reactioneze.

Cit de departe vor merge americanii?  Pina unde si cit vor fi sustinuti politic si militar de catre asa zisii aliati si pina unde va dori Merkel sa mearga? Dar oricum, situatia nu este chiar cum cred ei, pentru ca sint mult prea multe echipamente militare ruse in zona Americii de Nord si ar fi o prostie sa faca ca Rusia sa mute o conflagratie in acea zona extreme de rapid, impotriva unei populatii care se panicheaza atunci cind sint citiva ciini bolnavi si o mica parte a populatiei are pojar.

Ministrul Apararii al Rusie, Sergei Shoigu, spune ca incercarea americanilor sa aduca Ucraina in zona NATO, reprezinta un pericol evident pentru Rusia si nu il va accepta, iar reactia militara rusa nu va intirzia.

Generalul Gherasimov, declara ca SUA se considera cistigatoarea Razboiului Rece si doreste sa creeze o arhitectura politica si economica a globului, dupa preferintele si necesitatile ei, fara a respecta dorintele altor tari si legile internationale.

Este mai mult decit evident, ca invaziile americane pentru „rezolvarea democratica” a conflictelor, peste tot in lume, au fost un fiasco, lasind acele tari datoare la SUA pe veci si construind societati de sclavi care sa munceasca si sa adere la principiile americane, indiferent de vointa sau interesele nationale ale acestor tari.

Americanii spun ca rusii vor sa redefineasca granitele Europei, ceea ce este total eronat, ei puteau sa o fac cu mult timp in  urma, dar America traseaza cu forta si prin taxa protectie, noi granite, aduncind saracia si jalea peste tot unde a intervenit, de la Libia, Afganistan, Irak, Siria, Yemen, Egipt si multe  altele de pe toate continentele.

In ciuda avertizarilor Rusiei si dorintei liderilor rusi de a nu avea NATO la granita tarii si pentru ca amaricanii sa nu trimita trupe in Ucraina, cu numai citeva zile in urma, americanii au trimis 300 de militari „paratroopers” din 173 Airborne Brigade, in Ucraina, pentru a lupta cu armata zonei Donbas, sau cum le place lor sa le spuna, cu pro rusii din zona, fara sa tina cont de referendumul care a validat Republica Donbas.

Deci, acesti mercenari americani vor trebui sa lupte cu o intreaga populatie a zonei si din moment ce ei au pierdut orice confruntare militara, in Irak, in Libia, in Afganistan si oriunde au fost, vine ca un fapt mormal ca ei vor face prapad si in final vor murii pe paminturile republicii separatiste, dar nu fara a genera in ultima instanta un conflict cu Rusia, cu final greu de anticipat, pentru ca disperarea americanilor poate merge in orice directie si oricit de departe.

Aud multe voci in Romania discutind despre armata rusa si rusi in general, ca fiind betivi, salbatici si cu tendinta de expansiune, dar pina acum, vedem ca numai SUA si aliatii lor doresc sa acapareze putere peste tot, sa controleze economii si sa le duca la sapa de lemn, cum s-a intimplat in toate cazurile.

Vedem ca americanii sint consumatori de alcool fruntasi, iar civilizatia lor a dus la distrugerea relatiilor lor cu intreaga lume. Vedem cum in Irak si multe alte zone, au angajat mercenari americani si au omorit tot ce misca, iar soldatii americani au abuzat de putere si au facut prapad, lasind sute de mii de morti in Irak si Afganistan.

Rusia poate si trebuie sa fie diferita decit America, rusii trebuie sa ofere un nou sistem, functional si dupa cum vedem ei o pot face. Ei pot fi parteneri in afaceri si nu “banca de imprumut preferential” pentru trimiterea in sclavie ci colaborare la proiecte comune.

Rusia si China, nu vor aduce automat prosperitate tuturor popoarelor care intra in contact economic cu ele, dar nu au cum sa valorifice aceste colaborari prin specula, este imposibil.

Aceste doua tari, trebuie sa construiasca complexe econmice si sa ajute tarile in colaborare, sa recladeasa economiile, dupa dezastrul impus si lasat de capitalism. Aceste doua economii uriase ale lumii, pot furniza materii prime, pot si trebuie sa colaboreze pe picior de egalitate, pentru ca nu au nici un inters in specula financiara ci in vinzarea de materii prime si produse industraiale realizate de ei.

Deci ideea care a fost indusa de propaganda vestica legat de Rusia si China, este una ireala, total falsa, care va intretine Romania in sclavie si va creea ceea ce este in vest acum, depravare, lipsa de locuri de munca, exterminarea familiei, inasprierea contradictiilor sociale, lipsa respectului fata de scoala si parinti a tinerei generatii, lipsa medicamentelor si pensiilor pentru cei in virsta si dezinteres pentru mediul inconjurator, supus si el sclaviei in fuga dupa bani a capitalistilor, lasind populatii intregi ca in America Latina, in mizeria petrolului extras si de frisarilor de paduri. Asta este realitatea si nu poate fi alta.

America a transfomat inginerii in agenti financiari, fizicienii si matematicienii in brokers, economistii in vatafi ai companiilor de asigurari, fizicienii in consultanti bancari si asa mai departe, eliminind forta de munca din economia reala, pentru a face loc acestei forte de munca specializate, in zona speculatiilor finaciare. Au finatializat o economie speculind si rupind Main Street de Wall Street.

China si Rusia nu pot si nu au cum sa faca asa ceva, aceste tari sint interesate in dezvoltarea de proiecte economice reale, in industrie, in infrastructura, in transporturi, in telecomunicatii, industria grea, industria constructoare de masini unelte si asa mai departe, iar dupa cum vedeti foarte bine, din articolele pe care le-am scris recent pe site, 57 de tari, majoritatea dezvoltate economic, au aderat la banca condusa de China, la AIIB, pentru ca ele realizeaza faptul ca va veni un moment in care nu se va mai putea traii din speculatii si va trebui ca lumea sa coboare in economia reala, sa construiasca ceva si sa angreneze forta de munca la dispozitie, sa creeze forta de munca calificata si nu sa isi bata joc de studenti, care dupa ce termina universitatile sint someri de profesie, in masa.

De aici trebuie romanii sa inceapa analiza si sa nu raminem ultimii care ne suim in acest tren care acum pleaca din „gara” si care este singurul ce ne poate oferii o sansa. Romanii trebuie sa inteleaga faptul ca la nivelul tehnologic actual din economia tarii, la care ne-au adus capitalisti occidentali, prin “defrisari” industriale, nu vom putea niciodata colabora tehnic cu occidentul, nu vom putea crea produse cu valoare adaugata necesara intretinerii complexului public.

Singura solutie este sa intram in grupul tarilor unde putem exporta, putem crea valori, putem colabora, putem redefinii economia tarii, in care partenerii au nevoie de noi si nu pentru a  ne impurmuta ci pentru a le oferii produse si inteligenta romaneasca.

America stie ca nu mai poate revenii si este imposibil sa revina in economia reala prin vointa patronatului sau utilizind pirghiile economice din mina statului capitalist corupt.

America stie ca numai o revolutie de poportii si mult singe pe strazile marilor lor orase mai poate face pe liderii americani sa inteleaga ca ceea ce a fost, era si este inca, este o economie artificiala. Americanii trebuie sa accepte ideea de schimbare si sa inteleaga ca este nevoie de compromis in orice pentru a aduce globalizarea acolo unde ar trebui sa fie, pentru ca este loc pentru noi toti pe pamint.

Plasind trupe peste tot pe glob si incercind sa arate imaginea de Rambo a soldatului american, care a pierdut peste tot, nu mai poate fi o solutie sub nici o forma. S-a saturat lumea de banditi care fac bani storcind singele a popoare intregi in lupte fara finalitate, dar favorabile lor si mecansismelor lor financiare din ce in ce mai sofisticate.

Banca chineza AIIB este “Asian INFRASTRUCTURE AND INVETSMENT Bank”, deci dupa cum este si definitia, este foarte clar ce activitate are, dar ceea ce trebuie sa ii puna pe romani intr-o logica constructiva, la fel ca si legat de banca BRICS si la fel ca si in cazul Bancii de Dezvoltare Eurasia, este directionarea investiilor catre ceva practic, acesta fiind si motivul pentru care Marea Britanie, Germania, Olanda, Franta, Italia, Australia, Spania, Canada, Israelul si multe alte tari au aplicat pentru a fi membri ai acestei banci AIIB.

Pina si Polonia a aplicat si a fost primita, numai neamtul ratacit de la cirma Romaniei si cu tradatorul de tara Isarescu, nu au nici o opinie si nu au luat nici o decizie izolindu-se si in acest fel de un circuit financiar avantajos si productiv si ancorind tara la FMI, care vedem foarte bine unde a dus Romania, dupa 25 de ani de plati, sintem in  situatia ca avem de platit de 15 ori mai mult decit initial. Aceasta suma a creste permanent iar de vazut nu se vor vedea decit case uriase ale speculantilor si spagarilor in cirdasie cu finantele americane(cazul Microsoft cu golanii din jurul lui Basescu), iar poporul va deveni o gloata de sclavi carora li se va spune ca este criza si urmeaza sa fie mai bine.

Asta doresc romanii? Nu vreau sa cred ca din nou ne indreptam catre cei care este mai mult decit evident ca vor pierde, iar cind au cistigat ne-au luat si mincarea de pe masa promitindu-ne protectie, care nici asta nu va fi cazul, in cele din urma. Trebuie sa ne trezim pentru ca oricum este destul de tirziu si tradatorii care au condus tara de peste 25 de ani, nu au nici un interes sa schimbe ceva, pentru ca le merge perfect asa.

Ceea ce fac americanii acum trimitind trupe in Ucraina, este ca si cum Rusia ar trimite trupe la granita mexicana pentru a ajuta mexicanii care se „incrunta” la administratia Obama pentru regimul la care sint supusi…

Un alt aspect interesant si de luat in seama, este faptul ca trupele americane vor pregatii Garda Nationala , unde au fost integrati mii de nazisti de la Right Sector, Svoboda si Azov, deci americanii vor invata nazistii sa lupte in aceasi oala cu trupele guvernamentale, la citiva metri de granita rusa….

Ce sansa pot avea aceste gasti de golani si Rambos? Nici una, in conditiile teritoriale de acolo, dar americanii vor instabilitate si razboi cu Rusia.

Presedintele Putin nu le va face jocul si va prefera o pozitie defensiva, ce va duce la pierderea de timp pentru armata ucraniana si Rambos americani si la cheltuieli majore pe care ucrainieni nu le pot suporta si vor face greseli majore in urma carora vor pierde totul.

Evreii de la Kiev, care conduc Ucraina si care fac jocul neoconservatorilor din Congresul american, o sleahta evreiasca de putred de bogati si interesati in razboi, acesti lideri ucrianieni solicitind acest ajutor american, asa cum arata site-ul armatei americane de mai jos, vor pune pe foc mai multe tari si vor duce la cheltuieli inimaginabile ale acestor tari, in loc ca banii sa mearga catre zona utila a societatii, acolo unde milioane de oameni asteapta cu resumeele in mina sa fie angajati.

Acest fel de Rambo, au mai fost trimisi alaturi de alti mercenari, in alte sase tari de pe glob si voi reveni cu amanuntele mascarelilor lor.

Asa doresc “mesterii” americani sa pastreze stabilitatea si pacea…… dar au uitat ca in Ucraina salariul a ajuns la 30 de dolari pe luna, iar preturile au sarit in aer in toata tara, cumparatorii devenind vizitatori ai magazinelor…

Poate ne trezim cit nu este prea tirziu si renuntam la povestile din batrini, pentru ca nimeni si nimic nu mai este ceea ce a fost, iar oamenii inteligenti au cistigat in orice conjunctura, fara sa astepte sa fie urcati in „tren”…

Adrian Cosereanu

Pentru a înţelege când de mult este controlată lumea de către oculta mondială, formată din sionişti, masoni – toţi satanişti, amintim documentarul de mai jos:

Şi tot despre planurile deja împlinite ale ocultei, urmăriţi şi ultimul interviu al lui Aaron Russo luat de Alex Jones in 2007:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s