Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale

Summit-Asia-Europa-16-17-octombrie-2014   Noua Ordine Mondiala a Francmasonilor se desfasoara fix in fata noastra. Unii au inteles despre ce e vorba si cunosc masinatiunile internationale care lucreaza pentru indeplinirea acestei Agende a Iluminatilor, iar altii sint indobitociti atat de mult, incat cu greu vor iesi din vibratia societatii creta de masoni.

“Preşedintele Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Summitul Asia – Europa (ASEM) de la Milano, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei remis .

 Vineri, preşedintele va participa la sesiunea restrânsă “Dialog şi cooperare între Europa şi Asia privind viitorul ASEM”, apoi la sesiunea de închidere a Summitului.”

Noua Ordine Mondiala a francmasonilor plan catre o Dictatura Globala !

Dupa cum vede mai sus, in stirea oficiala din mass-media, Basescu, va participa si la o a doua sesiune plenara cu tema: “Abordarea problemelor globale…”. Oare ce probleme Globale exista ? Ebola ? “Teroristii” ISIS ? sau Noua Ordine Mondiala ? Bineinteles ca toate, pentru ca  aici exista motto-ul “toti pentru unul si unul pentru toti”, un motto francmasonic, asa cum era si cel de la Revolutia Franceza: “Liberte, Egalite, Fraternite” ! In principiu, stapanii UE, condusi de Rothschild, Rockefeller, mai exact, membri Bilderberg, nu doresc decat sa accelereze puterea globalista, Agenda Globalista de centralizare a puterii, incercand sa integreze toate tarile lumii in superstate, care apoi sa fie controlate de un Guvern Mondial !

Noua Ordine Mondiala este un concept de baza a francmasoneriei universale, care a fost facut cunoscut lumii intregi, oficial, la data de 11 septembrie 1990, de catre criminalul de razboi, George H.W. Bush, care a afirmat ca: “Este o mare idee: O Noua Ordine Mondiala” ! Iluminatii in ultimele sute de ani, au creat un imens paienjenis de societati secrete, care sint toate, controlate din varful piramidei de catre Marii Iluminati. Sistemul de ierarhizare a acestor personaje se face dupa modelul piramidal. La baza piramidei ne aflam noi oamenii, iar in varful piramidei se afla Iluminati. Iluminatii, concret, reprezinta Casele Regale și bancheri.

Cele 13 familii regale de pe aceasta Planeta sint in realitate cei pe care noi ii denumim drept “Iluminati”. Ei sint, pur si simplu, nucleul tuturor rautatilor de pe aceasta Planeta ! Kissinger este unul dintre personajele cheie ale Iluminatilor. Membru Bilderberg, cu acte in regula si, de asemeni, membru al Clubului Satanist “Bohemian Grove”, dar si membru al Societatii Secrete “Skull and Bones” a Universitatii Yale din America. Aceste societati secrete au un renume sinistru din cauza activitatilor satanice practicate de membri acestora.

images  Sa revenim la Kissinger, acesta este cel care a pus bazele Codexului Alimentar, de superchimicalizare a hranei noastre, punand la punct cel mai mare genocid din istorie. Monsanto, este o aripa, foarte importanta a giganticului, Codex Alimentarius, care doreste sa modifice genetic absolut toata hrana de pe aceasta Planeta, motiv pentru care a starnit si proteste in masa, impotriva acestei corporatii total criminale.

Citate ale liderilor despre Noua Ordine Mondiala !

„Azi, America ar fi indignată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscători! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus în prealabil că există infiltrate în mijlocul lor amenințări din afară, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun în pericol însăși existența noastră. Aceasta va fi valabil și în cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial”. (Dr. Henry Kissinger – New York, 28 octombrie 1973)

„Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” (Dr. Henry Kissinger –  Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991)

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”. „Puterea este cel mai puternic afrodisiac”. „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”. „Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%”. ((Dr. Henry Kissinger)

„Suntem pe punctul de a rezolva o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”. (David Rockefeller)

Sursa: Fara Secrete

Lasă un comentariu