Un celebru ziarist german se deconspiră: mass-media sunt controlate de serviciile secrete

maxresdefault

“Articolul de faţă ar trebui share-uit de cât mai multă lume, pentru a afla adevărul despre cum se practică jurnalismul în mass-media occidentală. Dr. Udo Ulfkotte, un jurnalist german la prestigiosul cotidian “Frankfurter Allgemeine Zeitung” se deconspiră şi recunoaşte public că a fost plătit ca să mintă şi să manipuleze oamenii. De către cine? De către serviciile secrete occidentale şi americane (în special CIA).

De câte ori nu v-am spus şi nu v-am atras atenţia că marea mass-medie occidentală e aservită Ocultei Mondiale, prin intermediul serviciilor secrete? Cred că de zeci de ori (dacă nu de sute de ori) pe acest site. Până acum, aveam unele informaţii pe această temă, dar acum sursa este directă şi clară. Ziaristul german Udo Ulfkotte, după 25 de ani de pseudo-jurnalism într-un ziar al Ocultei Mondiale, recunoaşte că ştirile (aşa cum sunt ele prezentate publicului) sunt fabricate şi manipulate grosolan, pentru a ni se distorsiona întreaga realitate. Udo Ulfkotte chiar se întreabă ironic: “A fi jurnalist înseamnă ca serviciile secrete să-ţi scrie articolele?”

Site-ul  lui Dan Tănăsescu, ne prezinta Jurnalistul german Udo Ulfkotte recunoaştemassmedia sunt controlate de serviciile secrete :

Informațiile pe care am să le prezint în continuare,nu vor fi găsite cu siguranță sub nicio formă în presa românească,așa că au o valoare deosebită. Merită să vizionați tot clipul video,pentru a afla multe alte lucruri interesante.

 Udo Ulfkotte,fost editor la Frankfurter Allgemeine Zeitung a confirmat că el și colegii săi jurnaliști sunt mituiți și controlați de către serviciile secrete. El spune că s-a hotărât să facă public acest lucru,deoarece illuminati se pregătesc pentru un război cu Rusia,folosind mass-media pentru a incita la ostilitate.

Din materialul difuzat de Russia Today mai aflăm că Udo Ulfkotte a activat ca agent acoperit neoficial,adică este o persoană care lucrează pentru serviciile secrete,dar în cazul în care este desconspirat,acestea neagă orice legătură cu el (ce bine seamănă cu cazul Turcescu). De asemenea,ziaristul german a mai declarat că Germania și alte țări europene sunt defapt colonii ale SUA și de aceea este atât ușor pentru serviciile secrete de peste ocean să racoleze și să mituiască agenți din rândul lucrătorilor în mass-media.

Dacă asta se întâmplă în Germania,imaginați-vă cam care e situația în România!

Sursa articol

http://dantanasescu.ro/2014/10/11/jurnalistul-german-udo-ulfkotte-recunoaste-ca-mass-media-sunt-controlate.html/comment-page-1#comment-28694

Mai jos, puteţi vedea traducerea liberă de pe Lovendal.ro:

* Am fost jurnalist timp de 25 de ani şi am fost educat să mint, să trădez şi să nu spun adevărul publicului. Dar, văzând acum, în ultima lună, cum mass-media germană şi americană încearcă să introducă spaima războiului în Europa cu Rusia, deja s-a ajuns prea departe, iar eu m-am ridicat şi mi-am dat seama că n-am făcut bine în trecut, manipulând şi creând propagandă împotriva Rusiei, aşa cum au făcut şi fac colegii mei. Şi asta pentru că ei sunt mituiţi şi trădează oamenii, nu doar în Germania, ci şi în întreaga Europă.

* Motivul pentru care am scris această carte este teama de un nou război, pentru că acesta nu apare de la sine, ci oamenii sunt cei care îl propagă. Şi aici nu e vorba doar de politicieni, ci şi de jurnalişti. Şi eu am scris în cartea mea cum ne-am înşelat cititorii, doar pentru a promova războiul… Şi nu mai suport acest lucru, pur şi simplu m-am săturat de această propagandă. Noi trăim într-o republică bananieră şi nu într-o ţară democratică, unde avem libertatea presei, unde avem drepturile omului.

* Eu am devenit cetăţean de onoare al statului Oklahoma. De ce? Pentru că am scris pentru America. Am fost sprijinit de CIA. De ce? Pentru că am fost pro-american. M-am săturat pur şi simplu… nu vreau s-o mai fac! Aşa că am scris o carte (nu pentru bani, căci mi-a creat o mulţime de probleme), ci pentru oameni, pentru a le oferi o bucăţică din ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

* Există o mulţime de exemple… Dacă, ne întoarcem în arhive, în martie 1988, în Iraq, ni se vorbeşte că kurzii ar fi fost omorâţi cu gaze ucigaşe date de regimul Saddam Hussein. Acest lucru e ştiut de toată lumea. Dar în iulie 1988, eu am fost trimis în oraşul Zubeidat, aflat la graniţa iraniano-iraqiană… încă era războiul dintre Iran şi Iraq. Am fost trimis acolo pentru a fotografia cum iranienii au fost intoxicaţi cu gaze chmice germane (cu “gaz muştar”). Când m-am întors în Germania, s-a publicat doar o singură poză mică, în “Frankfurter Allgemeine” şi doar un articol mic, fără a se scoate în evidenţă cum e posibil, la doar câteva decenii de la sfârşitul celui de-al doilea război, să fi fost ucişi brutal atâţia oameni cu gaz toxic produs în Germania. Aceasta a fost o situaţie în care am simţit că am fost folosit, fără a putea striga în gura mare ceea ce Germania a făcut în spatele uşilor închise.

* Mă întrebaţi ce am făcut eu pentru serviciile secrete? Vedeţi voi, o mare parte dintre jurnalişti pretind că sunt doar ziarişti, dar o mare parte din ei sunt “acoperiţi neoficiali” (“non-official covered” în limba engleză)… asta am fost şi eu. Ce înseamnă asta? Că lucrezi pentru o agenţie de informaţii, că îi ajuţi dacă ei doresc acest lucru, dar, dacă eşti descoperit, agenţia nu va recunoaşte niciodată că “tu ai fost agentul nostru”. I-am ajutat în câteva situaţii şi mi-e ruşine. Am lucrat pentru ziare prestigioase ca “Frankfurter Allgemeine” şi am fost mituit de americani să nu spun adevărul. Chiar îmi imaginam ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi scris un articol pro-Rusia în “Frankfurter Allgemeine“? Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, dar am fost educat să scriu articole pro-Europa, pro-America. Îmi pare foarte rău pentru asta… nu aşa înţeleg eu democraţia şi libertatea presei.

* Germania este, în mare parte, o colonie a Statelor Unite. Deşi marea majoritate a oamenilor nu doresc ca în Germania să se afle rachete nucleare, totuşi avem arme nucleare americane. Şi fiind o colonie a SUA, e foarte uşor a fi abordaţi tinerii jurnalişti, prin intermediul organizaţiilor transatlantice. Toţi jurnaliştii respectaţi din toata mass-media germana sunt membri ai acestor organizatii transatlantice. Nimeni nu vine să-ţi spună “Noi suntem de la CIA. Nu vrei sa lucrezi pentru noi?” Nu! Nu aşa se întâmplă. Prin aceste organizaţii transatlantice, ei te invită să vizitezi SUA, ei îţi plătesc drumul, îţi plătesc toate cheltuielile… Ei te mituiesc. Ei ştiu să creeze contacte umane, îţi devin prieteni. Ei te întreabă: “Poţi să faci aia? Poţi să scrii aia?” Ţi se spală astfel creierul prin aceşti tipi.

* Să nu credeţi că aceşti “acoperiţi neoficiali” sunt doar jurnaliştii germani; e cazul şi al celor britanici (pentru că au o relaţie mai strânsă cu cei americani), ai jurnaliştilor israelieni, a unei părţi din jurnaliştii francezi, al celor din Australia, Noua Zeelandă, din ţările arabe (Iordania sau Oman, de exemplu). Atunci când crezi despre un jurnalist că ar fi unul respectabil, descoperi că el nu este altceva decât o păpuşă pe sfori, manipulată de CIA.

* Să vă dau un exemplu. BND (Serviciul Federal Secret al Germaniei) este o creaţie a CIA după cel de-al doilea război mondial; BND este sora mai mică a BND-ului. Într-o zi au venit la biroul meu de la “Frankfurter Allgemeine” cei de la BND ca să mă roage să scriu un articol despre Libia şi colonelul Gaddafi. Ei mi-au dat toate informaţiile despre Gaddafi şi au vrut doar să semnez articolul cu numele meu. Am făcut asta, iar articolul a apărut în “Frankfurter Allgemeine“, dar era creaţia Serviciului Federal Secret al Germaniei. Vi se pare acest lucru a fi jurnalist? Serviciile secrete să scrie articole? Articolul despre Gaddafi era despre cum liderul libian ar fi încercat să construiască o fabrică secretă de gaze mortale, iar articolul “meu” a fost preluat de toată presa mondială 2 zile mai târziu. Eu nu aveam nicio informaţie despre acest caz, toate informaţiile fiindu-mi oferite de BND. Ăsta nu e jurnalism: serviciile secrete decid ceea ce se publică şi ceea ce nu.”[1]

Sursa

http://www.lovendal.ro/wp52/un-celebru-ziarist-german-se-deconspira-mass-media-oficiala-e-platita-de-serviciile-secrete-in-special-cia-toate-stirile-sunt-fabricate-si-manipulate-grosolan/

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s