Nicusor Dan vrea sa ne salveze de politicieni dar sa ne salveze de jigodii aflate pe statul de plata al lui Soros, nu vrea?

12985421_1758637004365813_1289276438760197743_n

Exact cum vă ziceam, nu-i aşa?! Dacă avem guvern tehnocrat Soroş, vom avea şi primar general tehnocrat Soroş!

Ce vrea asta – sa ne salveze de politicieni ?

Dar sa ne salveze de jigodii tradatoare de tara, aflate pe statul de plata al lui Soros, nu vrea?

Hai sicitir!

Majoritatea sunt membri ai plosnitariilor finantate de catre controversatul miliardar George Soros.

Ȋi vedeţi în fiecare zi de 4 iulie pe peluza Ambasadei SUA, stând la coadă, să facă poze, și servind barbeque. Şi servind. Apar la televizor, vorbind îndeosebi despre lupta anticorupţe, și au armura unor luptători pentru neam și ţară. Cu toţii ne dorim să dispară corupţia. Dar, când cei care propovăduiesc luptă împotriva ei, arătând cu degetul inamicii ce trebuie decapitaţi, primesc simbrie din America, te poţi gândi și că anticorupţia e folosită, uneori, doar ca o armă a intereselor politice. Şi că ei, oricât de luptători ar fi, n-au nicio treabă cu patriotismul.

Ȋi vedeţi, promovaţi, lăudaţi și premiaţi, pe site-ul Ambasadei SUA. I-aţi văzut la consultările cu președinţele Klaus Iohannis. Sorin Ioniţă (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicușor Dan (Asociaţia Salvaţi Bucureștiul), Mihai Dragoș (Consiliul Tineretului din România), Ionuţ Sibian (Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvaţi Dunărea și Delta), Edmond Niculușcă (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie și Normalitate), Cătălin Drulă (Asociaţia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Iniţiativa România), Horia Oniţă (Consiliul Naţional al Elevilor), Ştefan Dărăbuș (Hope and Homes for Children Romania). Au mai participat, pentru a mima legitimitatea întâlnirii, Ema Stoica (studentă la Facultatea de Jurnalism), Adrian Despot, Tudor Benga (OKIAN), Alexandru Bindar (Uniunea Studenţilor din România), Clara Matei (Asociaţia Medicilor Rezidenţi din România).

12938088_846542188822727_7978091376419553144_n

Ȋn România sunt 67.000 de ONG-uri. E o coincidenţă că la Palatul Cotroceni au fost chemaţi să vorbească, în numele poporului, doar oengiștii ce primesc simbrie de la Soros?

P.S. Ştiu, sunt un troll nermernic, plătit în copeici… Pentru că în minţile unora, e clar că nu există decât două variante: ori ești cu americanii, ori ești cu rușii. Doar cu România, în viziunea lor, nu, n-ai cum să fii! Pentru că România, pentru ei, nici măcar nu există.

Ștefania Brândușă

12987109_10206974833312560_8298012638203601593_n

 

 

Sa nu ne amagim cu impresia ca toti cei care se inghesuie la Primaria Generala o fac de dragul bucurestenilor. Vorbim aici de cel mai important post din alegerile locale, fotoliu din care se vor decide bugete in valoare de sute de milioane de euro. Foarte multi bani, deci si interese enorme.

 

Mai politician decat politicienii: Capturi de pe Fondul ONG in Romania care arata ca „Salvati Bucurestiul” a primit finantari de la reteaua lui Soros

SalvatiBucurestiul_jpg-e1460355637863

SalvatiBucurestiul_065_jpg-e1460355701178

 

Dan a mai candidat si in 2012 la Primaria Capitalei, ca independent. Pornit pe drumul mediatizarii cu Asociatia “Salvati Bucurestiul”, Nicusor Dan se bate cu pumnii in piept si spune ca lupta de 10 ani pentru mostenirea arhitecturala a Capitalei. De-a lungul timpului a incercat sa-si creeze imaginea de reprezentant cinstit al societatii civile, care se bate pentru binele multimii. Desi sunt unii tentati sa spuna despre Nicusor Dan ca este curat ca lacrima poate tocmai pentru ca nu vine din politica, ONG-istul e mai politician decat cei care dorm acum in Parlament. Pentru ca Nicusor Dan Are Un Plan. Acela de a fi POLITICIAN.  Ca atare a infiintat platforma politica Uniunea Salvati Bucurestiul, trecand astfel de la statulul de activist la cel de politician.

“Non-profit” de sute de mii de euro

 

Dan s-a descurcat de minune din punct de vedere financiar  in campania electorala din 2012. La fel de bine o face si acum. Chiar mai bine. Da, aveti dreptate. Sigur va intrebati cu ce bani. Sau mai bine zis: ai cui bani? Sa fi descoperit Nicusor Dan, matematician fiind, vreo formula miraculoasa? Numai naivii ar putea crede ca Nicusor Dan rezista din donatii. Nu o data s-a scris, cu dovezi clare, ca in toata aceasta “tagma a voluntariatului” se invart sume uriase de bani, “non-profitul” devenind una dintre cele mai profitabile afaceri. Ei bine, si Nicusor Dan figureaza, alaturi de alti actori si figuranti ai societatii civile, pe lista unor finantari bunicele. Este vorba, de asa numitul FOND ONG, “manageriat” de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), o suveica mamut autodescrisa drept o “organizatie pentru organizatii”, impreuna cu Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, “o organizatie neguvernamentala, independenta si non-profit, fondata in anul 1999 de Fundatia pentru o Societate Deschisa” (Soros), dupa cum se autoprezinta (retineti ca majoritatea ONG-urilor care contin sintagma de “Centrul de Resurse” pentru orice, fac parte din Reteaua Soros), si de Fundatia maghiara “pentru Parteneriat”.

 

 

Lasă un comentariu