Cine se afla in spatele scandalului PANAMA PAPERS? Legatura cu George Soros, fundatia Ford si USAID

57054084c46188c3178b4567

Consorţiul internaţional al jurnaliştilor de investigaţie (ICIJ) care publică selectiv dezvăluirile din Panama Papers cu obiectivul de a servi unele interese anume, inclusiv pe cele ale Statelor Unite. În sprijinul afirmaţiei despre favorizarea intereselor SUA, vizează în mod semnificativ anturajul preşedintelui rus Vladimir Putin. Atacul împotriva lui Putin a fost scris de OCCRP, un organism care se ocupă de Rusia şi de fostele republici sovietice şi care este finanţat de USAID şi de George Soroş.

Deşi admite că OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project) ‘face uneori o muncă bună’, ‘faptul că SUA finanţează direct atacurile Panama Papers împotriva lui Putin îi subminează credibilitatea. OCCRP este un consorţiu de jurnalişti din mai multe state, partener cu ICIJ şi care publică anchete despre corupţie, mai ales în ţările est-europene, dar şi în America Latină.

Soro-300x270

Printre donatorii OCCRP se numără într-adevăr USAID (Agenţia Americană pentru Dezvoltare Internaţională), Departamentul de Stat al SUA, precum şi alte organisme guvernamentale – cum ar fi cele elveţiene. Printre susţinătorii acestei reţele se numără şi organizaţii neguvernamentale, inclusiv Open Society Foundation, finanţată de miliardarul George Soroş, şi think tank-ul Google Ideas.

Rusia scoate in afara legii Fundația lui George Soros

Procuratura Generală a Rusiei a declarat drept indezirabilă Fundația pentru o Societate Deschisă a miliardarului american de origine maghiară George Soros alături de o filială a sa, interzicându-le cetățenilor ruși și organizațiilor să participe la proiectele sale, scrie Russia Today.

Într-o declarație dată publicității luni, procurorii ruși au declarat că activitățile Fundației sunt o amenințare la adresa ordinii constituționale a Rusiei și la adresa securității naționale. Aceștia au adăugat că Ministrul Justiției va fi informat asupra acestor concluzii, iar cele două organizații vor fi interzise în Rusia.

Panama Papers Funded by George Soros, David Rockefeller, Ford Foundation, Goldman-Sachs  and 441 U.S. Clients of Mossack Fonseca Who Are They-

V-aţi gândit de ce a fost declanşat tocmai acum scandalul „Panama Papers”?! De ce i-a apucat tocmai acum să lovească în miliardari şi corporaţii?! Deoarece vor cât mai urgent, sub pretextul combaterii evaziunii, să elimine total banii lichizi din economie. Şi când toţi bani din economie vor fi doar nişte cifre codificate într-un cip RFID, NIMENI NU VA MAI PUTEA CUMPĂRA SAU VINDE FĂRĂ ŞTIREA ŞI APROBAREA GUVERNULUI (MONDIAL)!

Toată afacerea cu Panama Papers este pusă la cale de guvernul american cu sprijin financiar de la ONG-uri ale oligarhilor şi are ca scop eliminarea adversarilor de pe glob (de ex. Rusia sau Islanda), care se opun planului NWO şi şantajarea bogaţilor din America.
Este foarte interesant ca din scandalul „Panama” mondial nu se spune nimic despre oligarhia Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Bronfman, Morgan s.a.m.d. Trebuie văzut cine sunt finanțatorii International Consortium of Investigative Journalist, rețeaua de jurnaliști care a publicat Panama Papers, și care este finanțată de
Center for Public Integrity din SUA. Printre finanțatori ar mai figura și:

– Ford Foundation
– Carnegie Endowment
– Familia Rockefeller
– Foundation W K Kellogg
– Open Society Foundation a miliardarului George Soros.

13015131_1758832991012881_8462624037551087935_n

Elita globală se folosește de un nucleu foarte restrâns de instituții financiare și mega-societăți pentru a domina planeta. Obiectivul lor major este controlul. Asupra a tot ce mișcă. În epicentrul acestei rețele se găsesc 147 de instituţii financiare şi bănci centrale, în mod special Federal Reserve (Rezerva Federală). Practic, resursele lumii sunt dominate de acest grup.

În topul companiilor care alcătuiesc acest nucleu al puterii se află Barclays Bank, JPMorgan Chase & Co și The Goldman Sachs Group. Elita globală nu se mulțumește doar cu un control strict asupra mega-corporațiilor. Elita globală și-a impus dominația și asupra unor organizații „iresponsabile” care controlează, practic, finanțele fiecărei națiuni de pe planetă. Sunt arhicunoscute, iar numele lor provoacă teamă: Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional și Rezerva Federală (banca centrală a Statelor Unite, creată de familia Rothschild). Vârful de lance al acestui sistem este Banca Reglementelor Internaționale (Bank for International Settlements). Banca a fost fondată printr-un acord interguvernamental în 1930, tot de către puternica familie Rostchild, având ca state fondatoare Germania, Belgia, Franța, Marea Britanie, Italia, Japonia și Elveția. Chiar dacă numele ei nu este la fel de cunoscut ca al altor instituții financiare, Banca Reglementelor Internaționale este o organizație extrem de puternică, imună în fața oricăror legi internaționale.

Lasă un comentariu