Cine conduce, de fapt, România. Scenariile complete de la Washington, Kremlin, Bruxelles si Tel Aviv

13015249_1758805784348935_3300894361550722566_n

Este vorba de americani, care il controleaza pe Klaus Iohannis, ca si controlul supra serviciilor secrete, ca si asupra DNA, si Bruxelles-ul cel care ii da ora exacta lui Dacian Ciolos, dar si George Soros cel care trage sforile la Bucuresti, un personaj controversat, magnat, speculant bursier, interzis pe deplin in Rusia la ordinul Kremlinului.

Noua ordine mondiala a masonilor occidentali prevede ca tara noastra sa fie un stat tampon intre Occident, Rusia si Orient, condus de Occulta internationala prin parghiile serviciilor secrete si firmelor multinationale cu vasta acoperire in agenti de influenta, ori in asasini economici. In acest context, FMI, Banca Mondiala si grupuri ca Bilderberg, Grupul de la Roma, Trilaterala etc. avand o pondere decisiva din punct de vedere economico-financiar, de subjugare a României, plan ocult in care se regaseste Mugur Isarescu, apare iarasi George Soros. Tot in acesta directie, Merkel, Cameron, Obama sunt condusi de interesele acestei Oculte, in vreme ce Putin este „rebelul”, cel care a tradat Noua Ordine Mondiala.

Binomul SRI-DNA (serviciile secrete si pe justitia)

In 2014, pe undeva prin vara, chiar inainte de alegerile prezidentiale si inainte ca DNA sa declanseze „vanatoarea de vrajitoare”, intr-o ceremonie secreta de la Ambasada SUA de la Bucuresti, Codruta Kovesi si Florian Coldea au fost facuti cetateni americani, au jurat fidelitate fata de statul american, dupa tipicul servicilor secrete.

Binomul SRI-DNA e condus de americani, conform intereselor CIA, iar Kovesi si Coldea, care se vede, pe fata, ca au protectia SUA (pentru Coldea a venit la Bucuresti, personal, seful CIA sa-l laude, atunci cand postul sau era puternic zdruncinat de cerintele cu demisia ale opiniei publice, dar si a numerosilor politicieni care au achiesat la miscarea populara). Din aceasta zona de informatii isi trage radacina curentul cu ziaristii acoperiti, cu ofiterii serviciilor secrete din magistratura, firmele acoperite ale SRI si SIE, care apar tot mai des in tranzactiile financiare interne si internationale, jocurile pe pietele bursiere, pe piata aurului sau cea a petrolului, in detrimentul firmelor mici si mijlocii din tara, care au fost falimentate controlat, sau duse la limita subzistentei, pentru ca serviciile sa detina monopolul economico-financiar, informational si decizional la nivel politic.

Situatia de azi isi trage seva din primele zile de dupa revolta din decembrie 1989, condusa, initial, de serviciile secrete occidentale, cu CIA la pupitru, ca in restul statelor foste comuniste prin lovitura de stat. Cine crede ca in toata aceasta perioada, serviciile secrete au stat pe bara, se inseala amernic.

SRI – ca serviciu de informatii intern – si DNA – ca un soi de serviciu de informatii pe chestiuni juridice -, in realitate o veritabila politie politica cu „fata umana”, avand la dispozitie structuri din politie, jandarmerie etc., o forta de temut.

ZAMBIND LA MARELE LICURICI – Sefa DNA Laura Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan de la CAB n-au lipsit de la sindrofia Ambasadei SUA din 6 aprilie 2016, dedicata celor mai curajoase femei. S-au pozat fericite cu ambasadorul Hans Klemm. Niciuna dintre ele nu a primit vreun premiu, astfel incat nu intelegem care a fost scopul si durata vizitei. Ce ascunde amabilitatea iesita din comun a ambasadorului american fata de cele doua?

bogdan_kovesi_hans_klemm

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi s-a pozat fericita cu reprezentantul „Marelui Licurici”, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. La fel a facut si judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti.

Ambasada SUA la Bucuresti a organizat, miercuri 6 aprilie 2016, ceremonia dedicata acordarii premiului „Femei curajoase din intreaga lume”, editia 2016. Printre invitati s-au numarat sefa DNA Laura Codruta Kovesi, precum si judecatoarea Camelia Bogdan de la CAB. Cele doua nu au primit insa niciun premiu. Chiar si asa, nu au ratat ocazia de a se trage in poza, fericite si pline de emotie, cu ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm.

De ce oare au fost invitate tocmai Kovesi si Bogdan, ne este putin neclar. Spre exemplu, daca s-a dorit prezenta unei reprezentante feminine din sistemul judiciar, Ambasada SUA ar fi putut sa o cheme pe sefa ICCJ, Livia Stanciu, nu-i asa? Sau poate presedinta Inaltei Curti nu este la fel de apreciata precum Kovesi si Bogdan. Asa ca ne intrebam, oare ce ascunde amabilitatea ambasadorului SUA la Bucuresti fata de sefa DNA Codruta Kovesi si judecatoarea Bogdan?

Iata mai jos cateva fotografii publicate de Ambasada SUA cu Camelia Bogdan si Laura Codruta Kovesi:

camelia_bogdan_hans_klemm

kovesi_hans_klemm_2

camelia_bogdan_2camelia_bogdan_1

Agentul Tapalaga si secretul imixtiunii Ambasadei SUA in treburile Justitiei si Parlamentului

Surpriza de proportii la Sala Drepturilor Omului, din Parlamentul Romaniei, unde o serie de ONG-uri au organizat o dezbatere publica pe tema garantiilor legale pentru respectarea Drepturilor Omului in raport de interceptarile SRI. Pe langa magistrati din CSM si organizatiile profesionale ale magistratilor a fost vazuta o liota de ongisti care si-au legat pe veci numele de fosta ministresa Monica Macovei. Marii absenti au fost exact cei care se simteau cu musca pe caciula: SRI, DNA si ministresa Justitiei Raluca Pruna, cea care a aruncat smechereste pe piata ordonanta de transformare a SRI in organ de cercetare penala, dupa care a disparut, s-a dat lovita.

Nimic din toate acestea nu ne-a surprins insa. Cu o exceptie: reprezentantul Ambasadei SUA la Bucuresti nu a fost vreun cetatean american, ci distinsa doamna Mioara Tapalaga despre care cei prezenti ne-au atras atentia ca ar fi chiar sotia lui Dan Tapalaga de la Hotnews, fostul consilier al Monicai Macovei. Si ca distinsa doamna Mioara Tapalaga se recomanda printre cunoscuti drept “expert” la Sectia politica a Ambasadei SUA. Ce sa vezi, informatia nu era adevarata. Simpla coincidenta de nume!  Mioara Tapalaga nu e sotia boss-ului de la Hotnews!

Era prea frumos parca pentru a fi adevarat, mai ales ca nu mai departe de joi, Ambasada SUA a iesit cu un comunicat de presa in care a deplans faptul ca Parlamentul nu a incuviintat arestarea deputatului Sebastian Ghita. Imixtiune in treburile politice si ale justitiei romane, am zice, dar problema e ce are ambasada de impartit cu Ghita? Sunt multi parlamentarii pentru care nu se incuviinteaza arestarea preventiva, dar Ambasada SUA nu si-a permis sa iasa public cu critici impotriva Parlamentului pentru un atare refuz. In schimb, pe siteul Hotnews, condus de fostul consilier al lui Macovei, jurnalistul Dan Tapalaga, am descoperit articolul din 25 iunie 2015 intitulat: Departamentul de Stat al SUA: Agentiile media detinute de Dan Voiculescu si Sebastian Ghita au atacat verbal in mod repetat jurnalisti (…) Sebastian Ghita l-a amenintat pe Dan Tapalaga (…) Victor Ponta si Mirel Palada au denigrat in mod public jurnalisti” Iar in Raportul Departamentul de Stat al SUA „Human Rights Practices for 2014” publicat in cuprinsul articolului se mentiona ca: analistul portalului online de stiri Hotnews, Dan Tapalaga, a raportat o serie de declaratii facute de Sebastian Ghita, pe care el si familia lui le-au considerat intimidante… Tapalaga si HotNews.ro au scris in mod repetat despre contractele dintre companiile lui Sebastian Ghita si institutiile statului”, se arata in raportul de stat al SUA.

Deci ceva ceva au cu Ghita.

Ramane insa marele secret: de ce a gasit de cuviinta Ambasada SUA sa-si trimita un specialist de la Sectia politica sa asiste la o dezbatere publica pe materia interceptarilor facute pe langa lege de SRI in ultimii ani? Cumva pentru ca SUA sunt interesate sa ne vanda echipamente de ascultare daca cumva se decide ca fiecare mare parchet sa isi faca studiouri proprii de ascultare, in loc sa se constituie o Autoritate Nationala de Interceptari? Unica si independenta? Chiar s-au intrebat multi cum au putut cei de la DIICOT si DNA ca intr-o zi-doua dupa ce ministresa Pruna si Guvernul Ciolos au dat celebra Ordonanta 51/2016, sa calculeze sedii celor doua parchete de cate milioane de euro au nevoie? Cine le-o fi dat asa repede lista de preturi?

mioara_tapalaga

 America are companii anchetate in Romania? Nu? De ce?… Americanii mai spun ca cetatenii sunt egali in fata legii

kovesi_sua

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti si-a facut un obicei din a comenta deciziile Parlamentului Romaniei. Intr-un comunicat de presa dat publicitatii joi, 31 martie 2016, diplomatii americani acuza ca imunitatea parlamentara este folosita „abuziv sau necorespunzator pentru a proteja pe cineva”: „Asa cum am spus de multe ori in trecut, reducerea coruptiei este vitala pentru prosperitatea, securitatea si dezvoltarea generala a Romaniei. Desi nu comentam cu privire la cazuri individuale, un principiu esential al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii. Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv sau necorespunzator pentru a proteja pe cineva”. Fiind lansate la o zi dupa votul exprimat in Camera Deputatilor pe cererea parchetului anticoruptie de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita, este cat se poate de rezonabil sa consideram ca afirmatiile Ambasadei SUA reprezinta indignarea oficialilor americani fata de refuzul parlamentarilor de a-i incuviinta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, cererea de catuse in cazul Ghita.

Lasă un comentariu