Cei care il acuza astazi pe Raed Arafat sunt aceiasi care sustineau, si in 2012, varianta privatizarii SMURD propusa de Basescu!

1453499_10202120321769633_6587218828617509592_n

Cei care il ataca acum FAC JOCUL si duc la capat RAZBUNAREA lui Basescu – cel care NU poate sa uite ca, din cauza solidaritatii aratate de romani pentru Raed Arafat, Guvernul sau a fost nevoit sa plece acasa.

Noi, romanii, suntem alaturi de Raed Arafat si ii spunem din tot sufletul ca se bucura de foarte mult RESPECT din partea noastra pentru tot ce a facut pentru SMURD si pentru Romania!

Da, sunt alături de Raed Arafat!

La comanda FMI si inspirat de idolii sai americani,Basescu a cautat sa impuna o noua lege a sanatatii,care prevedea privatizarea totala a sistemului. Adica s-ar fi desfiintat Casa Nationala de Asigurari in Sanatate,urmand a fi inlocuita cu case private,disparitia pachetului minim de servicii medicale,introducerea coplatei.

Mai precis,conform principiului american,,totul trece prin portofel”,deci cine-i sarac,sa crape! Doctorul Arafat s-a opus deschis;ca urmare,Basescu,cu atitudinea sa tipic golaneasca,i-a cerut acestuia sa plece.

thumbnail492x275_basco

„Doresc sa dau mai multe detalii despre situatia din Romania,care a ajuns la paroxism. În anul 2012 (22,ora Bucurestiului) a zilei de 16 ianuarie protestele continua in Bucuresti si in multe orase ale Romaniei,oamenii au cerut plecarea de la putere a lui Basescu si a partidului de guvernamant (PD-L). Scanteia declansatoare ar fi fost renuntarea la proiectul noi legi a sanatatii. In fapt,situatia este mai complexa,de aceea trebuie sa vin cu amanunte. Trebuie mentionat in mod special ca politica regimului Basescu-PDL nu este de austeritate,ci una de polarizare sociala extrema,in care o minoritate,imbogatita prin furt s-a imbogatit si mai mult,iar o majoritate este impinsa spre un adevarat genocid pe toate planurile.

Mai intai,trebuie specificat ca in acesti 26 de ani de tranzitie,toate guvernele ce s-au succedat la carma Romaniei au lucrat cu osardie la distrugerea economiei romanesti in numele privatizarii. Astfel au disparut multe unitati industriale,s-au distrus unitatile agricole. Astfel,multi oameni au ramas fara locuri de munca si s-au afundat in saracie. Caderea exporturilor si explozia importurilor au condus la deficit bugetar,incat invatamantul,cultura si mai ales sanatatea sufera din ce in ce mai mult.

Referitor la sanatate,declinul s-a produs in timp. În anul 2011 s-a luat masura inchiderii multor spitale,mai ales din orasele mici si din comune,pe motiv ca nu erau rentabile. In spitalele ramase era o lipsa acuta de medicamente si material medical. Oamenii trebuia sa-si cumpere medicamente,seringi,tifon,perfuzoare si cate altele. In tot acest sistem cenusiu,o raza de lumina: datorita doctorului Raed Arafat,a fost creat serviciul de urgenta SMURD. Iata cum un palestinian,care a facut medicina in Romania,s-a stabilit in orasul Targu Mures,a realizat pentru tara sa adoptiva mai mult decat multi romani.

Insa,la comanda FMI si inspirat de idolii sai americani,Basescu a cautat sa impuna o noua lege a sanatatii,care prevedea privatizarea totala a sistemului. Adica s-ar fi desfiintat Casa Nationala de Asigurari in Sanatate,urmand a fi inlocuita cu case private,disparitia pachetului minim de servicii medicale,introducerea coplatei. Mai precis,conform principiului american,,totul trece prin portofel”,deci cine-i sarac,sa crape! Doctorul Arafat s-a opus deschis;ca urmare,Basescu,cu atitudinea sa tipic golaneasca,i-a cerut acestuia sa plece. Demisia lui Arafat a scos in strada pe oamenii din Targu Mures,care au protestat masiv. Drept urmare,Basescu a dat un pas inapoi si a cerut guvernului sa retraga acest proiect de lege. Insa ceea ce a iritat la maximum populatia a fost declaratia cinica a lui Basescu cum ca va beneficia de servicii medicale numai cine isi permite sa plateasca! Atunci au inceput protestele in Bucuresti si in marile orase ale tarii.

Oamenii au ajuns la disperare; au venituri foarte mici,nu au locuri de munca,nu-si pot plati facturile,ratele la banci. Lipsa de perspective face pe tineri sa plece din tara,incotro vad cu ochii. Micii intreprinzatori sunt adusi la disperare de taxe si impozite. Taranii nu au mijloace tehnice sa-si lucreze pamantul si traiesc intr-o promiscuitate demna de secolul XIX. Peste toate acestea,exista patura imbogatitilor,grupata,,sub faldurile portocalii” ale PD-L,care dau dovada de o nesimtire fara margini. Ei se cred deja niste oameni alesi,care-i considera pe cei multi (si saraci,din pacate!) drept,,ciumpalaci”,,,proletari”,,,handicapati” si cate altele. Chiar,un pusti ajuns senator PD-L i-a facut pe toti romanii,,viermi” ca nu accepta,,reforma”. Violenta verbala,tupeul si nesimtirea fara margini caracterizeaza perfect aceasta clasa portocalie,in frunte cu Basescu; ura maladiva asupra propriului popor,atacurile abjecte la persoana,toate acestea sunt FASCISM curat!

Lupta impotriva,,portocaliilor” a inceput,trebuie sa izbandeasca! Doresc sa adresez un mesaj cetatenilor care au convingeri,,portocalii”: uitati-va la ce se petrece in Romania si va piere cheful de,,democratie exportata” de SUA! 

După Marian Rădulescu

Infecția se propaga(ndă)

Haita de jurnalişti care deserveşte binomul SRI – DNA s-a năpustit asupra lui Raed Arafat.
Şi profită de valul anti-islamic (acum este „arabul”) care bântuie capul unor gloabe.
De ce, o să întrebaţi, se vrea capul lui Arafat? Omul care chiar a construit un sistem, sacrificându-şi banii iniţial şi liniştea tot timpul – că mâncătorii de rahat, interesaţi sau din slăbiciuni intelectuale, sunt veşnici.

Prin privatizarea SMURD sau prin distrugerea lui şi deschiderea mai multor SRL-uri cu acest „profil” (salvat oameni din accidente) se vor face bani mulți, luaţi de la stat evident.
Adică de la tine, idiotule care vrei ca Arafat să dispară din peisaj!

Eu sper însă să dispară acest PNL neoliberal, care a început să otrăvească, prin infuzie de venin băsist, corpul social.

Băsescu: ”Arafat dacă nu este schimbat sau nu se va retrage, va face mult rău sistemului de urgenţă din România.(..) Arafat este un etatist convins şi el nu înţelege ce înseamnă concurenţa.”
QED.

Basescu; un umil slujbaș al Proiectului Globalist

Se observa cu ochiul liber cum, o retea uriasa de mercenari naimiti in slujba unor interese straine Romaniei s-au reactivat ca la comanda.
Se lucreaza dupa scenariile deja verificate:


Se da drumul haitei, victima este incoltita pana ce, obosita, derutata si inspaimantata renunta sa se mai apere in speranta desarta ca hienele isi vor fi pierdut interesul fata de ea, moment in care i se da lovitura de gratie de catre vanatori ce il au in catarea armelor inca dinainte ca gonacii sa-i fi luat urma.


Bassescu a spus-o clar, dand practic odinul de lupta, cu putin inaintea debutului acestui atac furibund asupa lui Arafat:


„Arafat daca nu este schimbat sau nu se va retrage va face mult rau sistemului de urgenta din Romania… Arafat este un etatist convins si el nu intelege ce inseamna concurența.”

Iulian Capsali

Lasă un comentariu