Guvernul Reeducării Naţionale

ministri_ciolos_29870100

Ce aduce nou guvernul Cioloş (Soros), în afara dorinţei de a distruge serviciile publice şi de a le transforma în servicii private, aşa cum observăm în atacul acoperiţilor din presă asupra lui Raed Arafat?
Potrivit Mediafax, la dezbaterea de la Cotroceni pe tema „Educaţie pentru sănătate”, „Ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, a afirmat că autorităţile trebuie să deruleze programe de educaţie pentru viaţă în şcoli, inclusiv de educaţie sexuală.”
Vorba unui ipochimen: „În loc de educaţia sexuală plictisitoare, unde pui un prezervativ pe un castravete, aş vrea să ne educăm copiii să fie consumatori critici, care observă filmele porno de la o anumită distanţă”, a explicat Christian Graugaard, profesor de sexologie din Danemarca.
Urmarile „educaţiei sexuale” din patria lui Hamlet, ţară scandinavă care e de mai mulţi ani campioana „educaţiei sexuale» între şcolile europene:

– violurile au crescut cu 300%
– bolile sexuale au crescut (la tinerii sub 20 de ani!) cu 250%
– cazurile de graviditate, de sarcinã în afară cãsãtoriei s-au dublat
– divorţurile s-au dublat
– avorturile au crescut cu 500% (!)
Doar două lucruri au scăzut: rata naşterilor şi vârstă medie a primului raport sexual…

Păi dacă e ordin pe unitate de la stăpân, acest guvern se grăbeşte să facă într-un an ce nu au reuşit guvernele anterioare până acum.
Degradarea inocenţei copiilor, sexualizarea precoce, inducerea promiscuităţii şi reeducarea copiilor în spiritul sexo-marxist al Revoluţiei LGBT, intră în programul de dezagregare a ţesutului social, parte a marelui Plan Globalist.

Dar poate că asta au vrut „tinerii frumoşi şi liberi”, nu?

Iulian Capsali
Klaus Iohannis sustine OBLIGATIVITATEA EDUCATIEI PENTRU SANATATE ca “PRIORITATE ZERO”, iar ministrul… MUNCII doreste explicit EDUCATIA SEXUALA “PENTRU COPII”. Lobbistii oficializarii si propagarii perversiunilor prin scoala au obtinut “patronajul” presedintelui tarii
 
Ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, a afirmat, joi, că autorităţile trebuie să deruleze programe de educaţie pentru viaţă în şcoli, inclusiv de educaţie sexuală, citând statistici potrivit cărora jumătate dintre tinerii activi sexual care au parteneri stabili nu utilizează mijloace contraceptive.
 
Declaraţiile ministrului au fost făcute în cadrul unei dezbateri care a fost organizată la Palatul Cotroceni, intitulată “Educaţie pentru sănătate“, care promovează introducerea în curricula şcolară a unei discipline separate pe tema sănătăţii în rândul tinerilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s