Klaus Johannis sluga miliardarului evreu-american George Soros in dialog cu societatea civila reprezentata de ONG-urile lui Soros

LAS VEGAS, NV - FEBRUARY 08: Singer/drummer Dan Reynolds (L) and bassist Ben McKee of Imagine Dragons perform live for a Target commercial during music's biggest night on CBS on February 8, 2015 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images for Target)

Societatea civilă membri ai plosnitariilor finantate de George Soros

ONG-urile care au fost la Cotroceni, Marea Revolutie Facebook , sunt cele finantate de evreul George Soros. Ele se lupta pentru: scoaterea religiei din scoli , casatoriile intre homosexuali , autonomia maghiara , invazia musulmana si bineinteles pentru spitale nu catedrale.
Klaus Iohannis isi arata pentru inca o data adevarata fata si recurge la o mascarada mai mult decat penibila. Invitatia la palatul Cotroceni adresata „reprezentantilor societatii civile” pentru consultari s-a dovedit a fi o manipulare de prost gust, o cacealma prin care asa zisul presedinte al Romaniei s-a intretinut cu reprezentantii plosnitariilor ( a se citi ONG-uri) sorosiste.
 
„Iata cine i-a reprezentat pe protestatari la Cotroceni Fundația pentru Dezvoltarea Societatii Civile – FDSC, prezenta astazi in numele protestatarilor la intalnirea cu Iohannis, a fost una dintre semnatarele apelului facut in luna septembrie catre autoritați ca țara noastra sa primeasca mai mulți imigranți musulmani pe motiv ca ”Romania are resursele pentru a primi mai mulți refugiați decat s-au grabit autoritațile sa anunțe”. Oare asta au cerut romanii in strada? Pe cine reprezinta FDSC?”
 
Pe cine a invitat Klaus Iohannis pentru consultari la Cotroceni din randul asa zisilor „reprezentanti ai societatii civile”? Majoritatea sunt membri ai plosnitariilor finantate de catre controversatul miliardar George Soros.
 
1. Nicusor Dan – ONG „Salvati Bucurestiul” – ONG finantat de SOROS via fdsc.ro – candidat la primaria Bucurestiul si seful noul partid „Uniti Salvam Bucurestiul” (cea mai discriminanta invitatie Nicusor Dan fiind deja implicat politic)
2. Elena Calistru – ONG-ul „Funcky Citizenz” – ONG Finantat de SOROS
3. Horia Onita – ONG-ul „Consiliul National al Elevilor” – un ONG „mosit” de oamenii lui Pippidi din ONG-urile SAR si Romania Curata – ONG-uri Finantate de SOROS
4. Catalin Dula – ONG-ul „Pro Infrastructura” – ONG Finantat de SOROS
5. Cristina Guseth – ONG-ul „Freedom House” – ONG Finantat de SOROS via fdsc.ro, CEE Trust etc.
6. Sorin Ionita – ONG-ul „Expert Forum” – ONG Finantat de Guvern si de Soros
7. Liviu Mihaiu – ONG-ul „Salvati Dunarea si Delta” – un ONG Finantat de Soros
8. Stefan Darabus – alt ONG-ist
9. Adi Despot – Artist de la formatia „Viata de Vie”
10. Tudor Benga – ?
11. ??? – ONG-ul „Consiliul Tineretului”
12. Ema Stoica – Jurnalist
13. Alexandru Binder
14. Edmond Niculusca
15. Andrei Cornea – Grupul pentru Dialog Social – ONG Finantat de SOROS
16. Clara Matei – Asociatia Medicilor Rezidenti

6062204

CACEALMA SI MANIPULARE PENIBILE. Klaus Iohannis „negociaza” cu ONG-urile lui SOROS „ce vor romanii”. O mai mare manipulare nu s-a vazut de mult. Protestarii trebuie sa refuze simulacru de negocieri purtate de Iohannis cu ONG-urile lui SOROS.
 
Pentru cine nu stie ONG-urile lui SOROS sunt denumite in comunicatele oficiale „Societate Civila” sau „coalitii si organizatii non-guvernamentale cu larga recunoastere publica”.
 
Pe cine a numit Klaus Iohannis in fruntea servciilor secrete din Romania? Pe doi fosti lideri ai organizatiilor sorosiste din Romania: Mihai Razvan Ungureanu si Eduard Hellvig!
 De menționat este faptul că primul președinte al Fundației Soros în România esteSanda Pralong, actual consilier al președintelui Iohannis.

Iată lista:

Sorin Ioniță
Elena Calistru
Nicușor Dan
Mihai Dragoș
Ionuț Sibian
Cristina Guseth
Liviu Mihaiu
Ema Stoica
Adrian Despot
Tudor Benga
Alexandru Bindar
Cătălin Drulă
Edmond Niculușcă
Horia Oniță
Claudia Postelnicescu
Ștefan Dărăbuș
Andrei Cornea
Clara Matei

Iată și asociațiile. In ordinea numelor de mai sus, cu mențiunea că Adrian Despot și Ema Stoica sunt neafiliați.

Expert Forum, Funky Citizens, Asociația Salvați Bucureștiul, Consiliul Tineretului din România, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Cristina Guseth, Salvați Dunărea și Delta, OKIAN, Uniunea Studenților din România, Asociația Pro Infrastructura, Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate, Consiliul Național al Elevilor, HHC România, Grupul de Dialog Social, Asociația Medicilor Rezidenți din România.

ONG-urile lui SOROS se implica masiv in Protestul de la Piata Universitatii

In rest in strada pe langa acesti nenorociti de Sorosisti, mai sunt si o gramada de spalati pe creiere marca Facebook si Media Centrala, care au impresia ca ei o duc prost din cauza ca dau prea multi bani la BOR si acum au ajuns pana acolo incat arunca cu pietre si injura Biserica. Biserica in care saracii probabil ca au intrat, doar cand s-au botezat si cand s-au dus pe la alte evenimente asemantoare la familii si la cunostinte si despre care habar nu au care este rolul ei in viata omului.

Iar oamenii cu un crez si o constinta curata, se pare ca sunt dati la o parte din strada si alungati si de unii si de altii dintre cei mentionati mai sus.


Sincer, nu stiu unde se va ajunge si ce va iesi din tot acest haos, dar sperante prea mari nu imi fac cu aceasta amestecatura.

OAMENI BUNI, NU VA LASATI MANIPULATI CA IN 1989 !. Cerem ONG-urilor lui SOROS sa paraseasca imediat Piata Universitatii. Jos Labele de pe Protestul Tinerilor din Piata Universitatii!

Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai mulți prezenți în stradă. Vor fi vocali, se vor da cu fundul de pământ, de ce supărați sunt ei pe Sistem, vor face tot posibil să fie vocile care îi organizează pe ceilalți.

Asta desi acesti indivizi de la ONG-urile lui Soros nu au fost alesi de nimeni niciodata si sunt o mana de oameni care se reprezinta doar pe ei insisi și care recita la nesfârșit lozincile sponsorilor lor!

Stiti ce cred eu oameni buni ca se incearca prin aceste ONG-uri? O lovitura de stat! Caderea guvernului a fost si tinta lui Soros si asta pentru  ca papusarii nu prea mai aveau incredere in Ponta, mai ales dupa ce le-a tras teapa cu Rosia Montana si dupa vizitele acestuia in China si intalnirea din ultimul timp cu unii reprezentanti ai Rusiei. Asta sa nu va faca sa credeti ca il apreciez pe Ponta, dar eu cred ca papusarilor le era teama, deoarce iminentul razboi se apropie, iar Romania trebuie sa fie in opinia lor, mai ales datorita pozitiei strategice, 100% aliata Statelor Unite si nu care cumva sa schimbe macazul pe ultima suta de metri. Acest lucru fiind foarte posibil mai ales in contextul in care UE in ultimul timp, mai pe fata, mai pe dos, incepe tot mai mult sa respinga dominatia americana si sa se apropie de Rusia.

De aceea si in Polonia, SUA le-a permis noilor alesi, sa aiba o gramada de reforme nationaliste, atata timp cat accepta pe mai departe influenta americana la ei in tara. Nu mai este acum timpul de exploatari de resurse si jafuri, tot ce conteaza pentru papusari, este sa se asigura ca tarile aliate din jurul Rusiei sunt de partea lor. Razboiul este marea miza si este mai aproape decat ne imaginam.

2 gânduri despre &8222;Klaus Johannis sluga miliardarului evreu-american George Soros in dialog cu societatea civila reprezentata de ONG-urile lui Soros&8221;

Lasă un comentariu