“REVOLUTIA” ANTI-SISTEM A SISTEMULUI , exploatand socio-politic cu maximum cinism

12191588_10205477570039470_8802702051212414408_n

Și acum apare prima ‘’păcălire’’ a românilor. Prin propagarea mesajului ‘’Corupția ucide’’, mesaj lipit ca o etichetă de tragedie, în spațiul virtual, putem vorbi că o primă manipulare de manual a fost produsă. Este o joacă de-a cuvintele care, întâmplător sau nu, avantajează, la nivel de mesaj, un anumit grup sau partid politic.

Este incorect, dar prin comparație cu alte diversiuni grosolane, apărute în spațiul virtual, sloganul ‘’Corupția ucide’. Nu aș fi băgat în seamă o asemenea bazaconie, dacă nu aș fi văzut cu ochii mei ce repede a prins și cât de ușor au crezut oamenii acest zvon. Să lansezi astfel de zvonuri în spațiul public, doar ca să inflamezi spiritele, este inacceptabil, iar diversiunea nu are nicio legătură cu interesul public. Dezamăgirea generalizată față de modul în care merg lucrurile, față de problemele grave din sistem, se pliază perfect pe drama de moment.

Nu învățăm nimic din experiențele trecutului, așa că marii manipulatori au o misiune ușoară. Ne lăsăm ușor pradă emoțiilor, percepțiilor. Câteodată cred că unii se amuză pe seama ignoranței noastre. Că altfel n-ai cum să fii, dacă în 4-5 ani nu observi că după fiecare mare criză, cineva, cumva, scoate în față Biserica pentru a se acoperi o crimă. În 1989 s-au folosit “teroriștii”. In 1990 erau de vină “legionarii”. Apoi au fost “minerii”, “pensionarii”, “armata”, “angajații de la stat”, etc. De remarcat e că aceste categorii au fost folosite, la un moment dat, de marele manipulator. S-au crezut pe val. Dar când și-a terminat treaba cu ei, i-a distrus…

Nu vrea nimeni să observe cum revoltele astea, de facebook, se termină brusc, în momentul în care misiunea e îndeplinită? Chiar așa, cu pădurile alea ce se mai aude? Le-am salvat, gata?

DIVERSIUNEA “SPITALE, NU CATEDRALE”, LANSATA PENTRU A ACOPERI URMELE UNEI CRIME SOCIALE

De ce atata zgomot cu acest slogan anti-BOR? Simplu: ca sa se acopere urmele unei crime. Se spune ca sunt prea multe biserici si prea putine spitale. Doar 425 spitale, se atrage atentia, revoltat. Da, insa, spre exemplu, in 2010, FMI a cerut inchiderea a 200 spitale. Doua sute!

A vazut cineva, atunci, revolte populare, propagate pe Facebook, pe Gandul, Hotnews si Adevarul impotriva unei decizii care voia sa reteze cu 50% numarul spitalelor din Romania?

NU.

Avem, in schimb, agitatie propagandistica impotriva BOR pentru simplul fapt ca sunt, de sute de ani, biserici prin tara.

Da, problema e reala cu sistemul sanitar. Avem nu atat putine spitale, cat mult prea putin personal sanitar. Da, avem o mare, mare problema, cand se intampla tragedii colective cu zeci, sute de raniti ce necesita ingrijire. Si stapanii acestei tari stiu ca in astfel de momente revolta poate fi mare. De aceea, revolta trebuie canalizata catre tapul ispasitor: Biserica. Nu care cumva minunatele noastre servicii si minunatii nostri procurori cu preocupari artistico-mafiote sa fie trasi la raspundere pentru cum gestioneaza chestiuni ce tin de siguranta nationala.

Criminali cu sange rece.

În atenția corporatiştilor hipsteriţi !

Teoriile cu statul parazitar şi statul care cheltuieşte pe criterii sociale, nu economice, e propagandă soroşistă globalistă. Statul cheltuie pentru el şi pentru corporaţii şi bănci, nu pentru populaţie. Şi asta se întâmplă pentru că este corupt şi trădător, nu pentru că nu e nevoie de el. Statul suntem noi, dar câţiva ne-au trădat şi s-au erijat ei în statul român.

Dacă stăm să analizăm vom observa că tot „profeţii” în genul lui Nouriel Roubini, nu vin decât să ameninţe cu tot felul de catastrofe, crize, războaie, apocalipse, dar niciodată nu vin cu soluţii. Rolul lor este doar să creeze panică şi să împingă popoarele să adopte soluţiile propuse de Sistem la problemele create tot de Sistem. Pe de altă parte, de câte ori se anunţă falimentul unui gigant precum Goldman Sachs, de suferit suferă economia globală, şi popoarele în timp ce proprietarii băncii fac profituri fabuloase. Deci totul e doar manipulare. Ni s-a băgat în cap că e dezastru şi că trebuie salvată Grecia şi UE, când în realitate au fost salvate nişte bănci cu banii cetăţenilor din Europa.

Planeta nu este suprapopulată. România şi Europa nici atât. Problema planetei sunt corporaţiile şi băncile, care prin mecanismul pe care l-au creat, risipesc şi distrug rapid resursele planetei distrugând în acelaşi timp armonia naturii şi a societăţii.

11138142_720365668095241_4137850730394766573_n

Plus de asta vor pur şi simplu să extermine anumite populaţii, în special în Africa şi Asia pentru a le putea preula mia uşor terenurile şi resursele naturale. Se întâmplă deja asta în state ca Uganda sau Somalia.
Acesta este unul din obiectivele principale ale Elitelor: controlul hranei şi a producţiei acesteia şi implicit controlul populaţiei şi al reducerii numărului de locuitori ai planetei.

Capitalism înseamnă CĂMĂTĂRIE. Dacă nu există cămătărie nu există nici capitalism. Capitalism înseamnă că economia este dirijată de capital, adică de bani, nu de producţie şi de resurse. România are şi resurse şi avea şi oameni şi mijloace de producţie, dar acum nu poate face nimic fără capitalul străin, pe care îl au doar băncile şi „investitorii străini”.

Globalizarea este o înşelare satanică ce urmăreşte distrugerea naţiunilor şi a culturilor. În concluzie păererea mea este că trebuie distrus atât capitalismul, cât şi liberalismul, dacă vrem să trăim într-o lume normală, nu să le RESTAURĂM!
Ceea ce a distrus cel mai mult ţara noastră este faptul că au fost privatizate proprietăţi care trebuia să rămână publice. Asta e valabil şi pentru multe alte ţări din UE.

Toţi politicienii sunt actori într-o piesă, nişte marionete. Iar tot ceea ce vedem la televizor, în presă şi aproape tot de pe Internet este ceea ce vor cei din spatele lor să vedem şi să auzim. Ceea ce hotărăsc ei în secret nu ştie nimeni, niciodată, nici chiar politicienii! Deci nu trebuie să ne bazăm pe informaţii publice, apărute în media şi distribuite de marile agenţii masonice de presă din întreaga lume.

Mi-e atât de greaţă de la tonele de clişee de pe Internet, încât mai am puţin şi fac o criză biliară! Bleah!!!

Dan Tănăsescu

Lasă un comentariu