„Plasa” Colectiv sau diversiunea politica!

DSC_6955
Acest incident murdar de la Colectiv este defapt un joc politic! Incendiul a fost creat cu scopul de a provoca o revolutie! Din nou au jucat ca si la revolutie o tara intreaga! Din dorinta unei schimbari , crezand ca lupta pentru drepturile lor ,oamenii au fost atrasi in aceasta capcana! A fost usor pentru ei sa ne manipuleze in acest scop stiind ca fierbem de ceva vreme! Nu va lasati trisati frati romani! Chiar daca am schimbat un Ponta, un Piedone ( care pana acum era vazut ca cel mai bun primar) sau un Oprea, sistemul ramane acelasi!
 
Acesti impostori isi vor face in continuare jocurile murdare din umbra! Defapt nu sunt jocurile lor, sunt altii mai mari care le dicteaza ce si cum sa faca! Iohannis de curand le multumea evreilor pentru cat de bine o ducem datorita lor! Nu vedeti cum provoaca incidentele astea? Va spun cuvinte frumoase, va spun ce vreti sa auziti ca sa va manipuleze din nou! O sa iasa un Iohannis erou, desi o sa va sature de „lucrul bine facut”! Nu se va schimba absolut nimic!
 
Aceasta tragedie politica de la Colectiv, a fost manevrata in primul rand ca sa distruga Biserica! Asta incearca toate guvernele lumii, sa darame Biserica! Pricipalele afectate sunt tarile ortodoxe! Pentru ca Biserica a ramas singura care ii mai tine pe loc, in jocurile lor murdare prin care doresc sa faca din om , robot!
 
Uitati-va cum au distrus mai intai Grecia, Ucraina, Siria, urmam noi si mai raman rusii si toate tarile ortodoxe! Asta este principalul motiv, sa tineti bine minte ce va spun! Or sa va sature de legi, or sa faca curatenie cu noi pe toate planurile, dar ei vor ramane aceeasi corupti, bastani cu burtile mari!
 
Uitati-va doar la ANAF care este mama coruptiei! Sefii Anaf ,astia care fac corectie cu noi ,sunt niste corupti , prinsi cu spagi de milioane de euro ! Asta nu este lupta noastra! Asta este o diversiune! Ati pornit cu stangul crezand ca faceti marea schimbare cu iohannis ,dar v-ati inselat! Nu mergeti in continuare cu stangul! Daca ati fost atenti ,intreaga diversiune s-a invartit in jurul Bisericii!
 
Toata diversiunea este creata si gandita im amanunt cu viclenie, ca sa darame Biserica! Americanii s-au dat de gol zilele trecute in sensul asta! Iohannis, dupa ce si a asigurat voturile diasporei si a batut joc de ea!!!
 
Foarte putini au ochi sa vada si urechi sa auda!
 
Romania, Trezeste-te!
 
12195957_1148817141814284_5177729045004015869_n
Drama de la clubul colectiv a fost declicul inceperii operatiunii numita sec ,,descrestinarea Romaniei,, actorii acestui razboi sunt : mass media,serviciile,ONG-uri finantate de Occident,grupuri de interese,chiar si guverne. Scopul.decredibilizarea Bisericii Ortodoxe Romane,prin acuzatii false de coruptie,numarul de biserici exagerat de mare in comparatie cu numarul de spitale,transformarea tarii intr-o masa de manevra pentru implementerea casatoriilor homosexuale,eutanasiei,poligamiei,diversitatea si multiculturalismul. Omul care conduce si finanteaza operatiunea este miliardarul american-evreu George Soros acesta a instruit oameni care sunt in politica,mass media,administratie prezidentiala (vezi sandra pralong) ,servicii ,doar cativa amintesc : Alina Mungiu,Toma Patrascu,Remus Cernea,Monica Macovei,Eduard Hellvig,Ion M. ionita, Traian Basescu,Klaus Johannis etc.
Acesti agenti vor transformarea Romaniei in colonie neoliberala,distrugerea identitatii culturale si nationale,pregatirea terenului pentru primirea a peste 1 milion refugiati,fapt de care biserica ortodoxa nu este de acord.

Lasă un comentariu