Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in „alternativa” umanitatii!

20150702_1e
Motto: „La vremuri noi, venim tot NOI!”

Inca de la inceput, atunci cand grupul BRICS abia se contura, m-am bucurat ca exista inca speranta unei redresari pe cale financiara a umanitatii. An dupa an, am urmarit cu interes diversele evolutii pe aceasta tema, si care erau toate pline de optimism… Dar, evolutiile recente pe acest palier m-au facut sa vad adevarul crud, asa cum este el… si odata cu asta am inteles ca realitatea nu este asa cum o vrem noi… ba chiar uluitor de fiferita fata de cum ne este ea portretizata abil prin manipularea noastra necontenita!

Conducatorii noii banci BRICS sunt aceeasi promotori ai Noii Ordini Mondiale

In timp ce examinam presa non-occidentala despre recenta intalnire pe teme economico-financiare, Forumul Economic International de la St. Petersburg din Rusia, intalnire care a trecut aproape complet ne-observata (mai degraba complet ignorata) de catre mass-media occidentala, mi-a atras atentia un articol semnat de un reporter grec intitulat „Prim-ministrul grec Tsipras s-a intalnit cu seful Gazprom si cu delegatia BRICS in St. Petersburg”. Articolul contine un fragment extrem de interesant care mi-a atras atentia in mod deosebit:

„Tsipras s-a intalnit de asemenea si cu reprezentantii noii banci de dezvoltare a tarilor BRICS, care si-au exprimat puternicul lor interes pentru cooperarea cu Grecia. Primul ministru grec a fost insotit de ministrul Reconstructiei, Mediului si Energiei, Panagiotis Lafazanis, in timp ce din delegatia BRICS a participat seful bancii, Kundapur Vaman Kamath, impreuna cu Directorul Executiv al Fondului Monetar International care este si noul Vice-Presedinte al bancii BRICS Paulo Nogueira Batista, si cu Ministrul Finantelor din Rusia Sergei Storchak si seful bancii de stat a Rusiei Vnesheconombank (VEB), Vladimir Dmitriev.”

Ati citit bine: directorul executiv al FMI este si noul vice-presedinte al bancii BRICS! Dar asta nu e totul (desi ar trebui sa fie suficient pentru a vedea ca realitatea este cu totul alta decat suntem incurajati sa credem).

Conform site-ului FMI, „Comitetul executiv [al FMI] este responsabil pentru intreaga activitate zilnica a FMI, si este compus din 24 de directori care sunt numiti sau alesi de tarile membre sau de grupuri ale tarilor membre, si care sunt condusi de Directorul Administrativ ce are rang de Presedinte. Comitetul se intalneste de cateva ori pe saptamana”.

Unul dintre acesti directori este Paulo Nogueira Batista, ce a fost ales pe 11 iunie 2015 ca Vice-Presedinte al bancii BRICS!

Dar sa vedem CV-ul acestui domn: a absolvit in 1977 Universitatea catolica Pontificala din Rio de Janeiro ce este afiliata la Ordinul Iezuitilor (!), iar in 1978 a obtinut o diploma de Master in economie la Universitatea din Londra ce este condusa de casa Regala engleza.

Articolul publicat de oficiosul BRICS ofera un alt amanunt important:

„Prima intrunire a comitetului guvernatorilor bancii [BRICS] se va desfasura la inceputul lunii iulie 2015 in timpul Forumului din Rusia, ocazie cu care vor fi prezentati presedintele si vice-presedintii bancii. Zhu Xian, vice-presedinte al Bancii Mondiale a fost ales de China ca unul din cei patru vice-presedinti [ai bancii BRICS]”.

Deja se intrevede o regula, din moment ce un alt „specialist” financiar din garda occidentala, vice-presedinte al Bancii Mondiale, este ales de China pe post de vice-presedinte al noii banci BRICS!

In media occidentala a aparut doar informatia ca Tsipras s-a intalnit cu Putin, in schimb nu s-a scris nici-un rand despre intalnirea sa cu seful bancii BRICS, Kundapur Vaman Kamath, care – surpiza! – participa in fiecare an la Forumul Economic de la Davos (organizatie occidentala unde se discuta probleme economice si financiare)… Interesanta aceasta „trecere cu vederea” din partea intregii mass-medii occidentale, nu-i asa?

Cred ca deja avem un raspuns, fie si numai partial (deocamdata), la intrebarea fireasca „Cine va conduce noua si proaspata banca BRICS ce promite numai lucruri frumoase?”: aceeasi oameni care se perinda pe la Forumul Economic Mondial de la Davos, care efectiv fac treaba murdara prin FMI si Banca Mondiala si care sunt indoctrinati de Iezuitii Vaticanului si stabilimentul Londonez…

In timp ce media alternativa este inundata de articole elogioase la adresa grupului BRICS, si care toate se pot incadra sub umbrela sloganului „Noua banca a BRICS – o schimbare in care putem sa credem!”, descoperim cu stupoare ca realitatea este cu totul alta decat suntem manipulati sa credem: Noua Ordine Mondiala si-a mai crescut inca un tentacul cu care vrea sa continue sugrumarea umanitatii sub deghizarea unei „alternative” la vechile si odioasele structuri financiare occidentale (FMI si Banca Mondiala)!

Sursa articol

http://roaim.de.vu/?a=articles&p=982

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s