Evreii sint pentru continuarea sanctiunilor impotriva Iranului, dar ce sens mai au aceste sanctiuni din moment ce a fost semnat Acordul?

ObamaIsraelIronDomeAPjpg

Vedem in toata presa americana, secvente si comentarii de la demonstratiile evreilor din America impotriva acordului semnat de Obama cu iranieni, privind limitarea programului lor nuclear si utilizarea lui in scop pasnic.

Dar, aceasi evrei americani si politicieni jewmericani din Senat nu au reactionat nici in strada si nici in Congres la uciderea cu singe rece si torturarea crestinilor din Irak si Siria. Nu au reactionat la violurile si vinzarea femeilor crestine pe un pachet de tigari intre acesti teroristi fanatici, aliati ai Tel Aviv-ului. Nu au reactionat la crimele si bombardamentele din Yemen, care au dus la moartea groaznica prin bombardare a sute de copiii, femei si batrini, cu armele evreesti si banii Tel Avivului, Washingtonului si Rhiadului. Nu au reactionat la macelul care a avut si are loc in Libia. Nu au reactionat in strada la macelul din Siria unde alti fanatici, de la al Nusra, omoara crestini si populatie nevinovata in orasele siriene. Nu au reactionat la dezastrul umanitar pe care conationalii lor, din Israel l-au facut in Palestina si miile de copii omoriti pe terenurile de joaca. Nu au reactionat la cataclismul care se produce zilnic in Irak si atentatele aranjate.

Dar au reactionat la adresa Iranului pentru ca detin capacitati nucleare, dupa opinia evreilor, care pot fi converitein bombe nucleare.

Dar de ce nu reactioneaza evreii la armanentul nuclear detinut de Israel si care reprezinta o teroare pentru zona Orientului Mijlociu. Este mai mult decit adevarat ca evreii detin peste 300 de rachete nucleare in arsenalul lor militar, dar evreii de la New York si pretutindeni nu spun nimic de dezarmarea zonei ci de posibila inarmare a Iranului.

Ce nerusinare si tupeu din partea evreilor si cita slugarnicie din partea clasei politice americane si populatiei care a acceptat blocarea unor artere rutiere principale in New York, pentru demonstratia acestor prefacuti si perversi adunati in Times Square cerind ca Congresul sa anuleze acest acord nuclear cu Iran, strigind cit ii tineau bojogii “Kill the deal !”. Aceasi evrei declarau ca la demonstratie au fost persoane din toate confesiunile religioase si convingerile politice, pentru a sustine comunitatea de perversi care demonstra..

Ce spuneau ei, in cadrul cuvintarilor adresate multimii? Nu o sa va vina sa credeti, dar ei se refereau la “ignorarea democratiei”.. ca si cum ei ar fi cerut aprobarea comunitatii internationale pentru atacarea Palestinei si omorirea atitor copii, ca si cum ei ar fi cerut aprobarea poporului evreu pentru vinzarea de armament teroristilor sirieni, numiti rebeli, ca si cum ar fi manifestat o adeziune fata de crestinism, aprobind tacit si militar masacrarea crestinilor din Orient, lumea intrebindu-se pe buna dreptate, de ce acesti fanatici ISIS nu trec granite Israelului si fac prapad numai in jurul statului evreu si in zona de sud a Orientului Mijlociu, in Yemen, dar cu armament israelian.

Nu au beneficiat evreii de …. democratie. Evreii considera atitudinea lui Obama si Kerry ca fiind aroganta si gresita, pentru ca a trimis acordul catre ONU inainte sa fie dezbatut de evreii din Congres.

Evreii spun ca nu cred in Iran, dar cine crede in ei, cine crede in politica perfida si de razboi a lui Netaniahu ca fiind ceva util umanitatii, cine crede in minciunile evreesti, cine crede in politicienii jewmericani, cine crede in “bunele” intentii ale evreilor, care pe linga razboi, au dus prin intermediul sistemului bancar, omenirea in genunchi?

Prin aceasta asa zisa dezaprobare, evreii arata un nivel de sfidare de neimaginat al intregului glob si o aroganta fata de deciziile luate de experti. Toate cele P5+1 puteri nucleare, care au participati prin oamenilor de stiinta la discutii si care au declarat ca viabila posibilitatea unui acord intre Iran si SUA sint sfidate de evrei.

Dar pentru Israel si Netanyahu, acesti specialisti, oameni de stiinta si experti in energie nucleara, sint niste prosti si ei trebuie sa asculte comanda lui, asa cum s-a intimplat mereu. Ce sfidare, ce circ si nerusinare…

Evreii condamna Iranul de terorism, dar faptul ca ei confisca dreptul unei populatii la autoderminare, ca le omoara copiii si ii lasa in urma bombardamentelor intr-o mizerie de nedescris, ca inarmeaza grupari teroriste de prima mina, ca ofera bani acestor teroristi extremisti sunni, pentru a omorii comunitati mari ale shia si creaza destabilizare in Orient fara ca tara lor sa fie vreodata afectata de acesti teroristi, asta ce reprezinta???

De ce refuza permanent Israel sa semneze Tratatul de Neproliferare a Armamentului Nuclear, dar nu permite Iranului sa dezvolte capacitati pentru crearea energiei nucleare???

http://www.globalresearch.ca/a-nuclear-free-zone-in-the-middle-east-why-israel-will-not-join-the-non-proliferation-treaty/5351738

Nu este vorba de un process de creare a unui arsenal nuclear de catre Iran si evreii stiu acest lucru, dar Netanyahu este extrem de suparat pentru ca nu a fost declansat razboiul de care el avea nevoie, prin care mina lor armata, America, sa atace Iranul si in felul acesta sa mai poata primii bani si asistenta in urma altui circ, dar si sa arate supunerea orbeasca a SUA in fata stapinului Israel..

Evreii au nevoie de Iran sa fie calul lor de bataie, pentru a justifica politica militara si ajutoarele primite de la SUA, dar si ocuparea Palestinei, care au legat-o de “agresiunea” iraniana, pe care nimeni nu a vazut-o.

Ce fac ei acum, ca Iranul a  semnat acest acord si bancile evreesti vor trebui sa deblocheze fondurile iraniene? Le vor da ei vreo compensatie iranienilor pentru anii in care au blocat la dispozitia lor miliarde in bancile de pe tot globul, pe care le conduc?? Nervozitate mare la nivelul conducerii statului evreu..

Ce va urma? Cu siguranta omenirea va cere desfintarea arsenalului nuclear evreu si un acord si cu ei in acest sens, ceea ce este cerinta legitima a celor din Orientul Mijlociu si nu numai.

Evreii vor incerca sa distraga atentia, afirmind ca inspectiile de la site-urile nucleare iraniene nu sint corespunzatoare, ca iranieni mai au ceva de ascuns, tocmai pentru a distrage atentia de la un acord potential intre ei si P5+1 si a nu inapoia banii blocati in bancile evreesti ai iranienilor. Va fi interesant cum vor raspunde marile puteri nucleare la manevrele evreesti, intr-un moment dificil al umanitatii…

Acest acord a dat IAEA acces la Complexul Militar Parchin, unde este principalul laborator de cercetare nucleara al Iranului, dar aceasi AIEA nu poate redacta un raport si inainta ONU, legat de capacitatile militare nucleare ale evreilor… De asta nu se spune nimic…

Pina in prezent nu am auzit de nici o tara, inclusiv Israelul, care sa permita inspectii la obiectivele militare nucleare.. dar evreii nu sint multumiti nici de acest aspect, pentru ca ei doreau razboiul si morti, singe, familii distruse, asa cum au facut mereu de-a lungul istorie…, inainte si dupa Holocaust.

Iran elimina, prin acord, peste 75% din sistemele centrifugale de imbunatatirea uraniului, pastrind uranium imbunatit numai 5% din cantitatea produsa.

Va fi o perioada extrem de tensionata, pentru ca bancherii evreii nu vor da banii inapoi iranienilor asa cum se prevede in contract, prevalindu-se de faptul ca daca ii inapoiaza, cu acesti bani vor fi finantate grupari teroriste, ca Iranul va avea la dispozitie bani sa cumpere arme de la Rusia si asa mai departe, fara sa spuna de fondurile uriase pe care statul evreu le pompeaza in gruparile teroriste din Orientul Mijlociu si nu numai.

Israel este cel mai mare violator al tuturor acordurilor de pace internationale. Absolut nici o tara nu a incalcat atitea acorduri de pace si nu a  declansat atitea razboie asa cum a facut statul evreu. Poate asta au invatat de la Hitler si in loc sa se razbune pe Germania, se razbuna pe cei ce i-au sprijint, cum este de fapt obieciul lor de sute de ani. In alta ordine de idei, trebuie sa spunem ca, prin ocuparea abuziva a Palestinei, statul evreu a incalcat Punctul 4 al Conventiei de la Geneva..

Ei spun ca Iranul este sponsor al terorismul, dar in schimb statul evreu sponsorizeaza aproape toate retelele teroriste de pe glob si mai de curind trateaza teroristi lui al Nusra, in Israel, in spitalele evreesti dupa care ii repune pe linia de foc in Siria..

http://www.jpost.com/Middle-East/Report-Israel-treating-al-Qaida-fighters-wounded-in-Syria-civil-war-393862

Pe de alta parte, evreii, statul Israel, trateaza teroristi ISIS in spitalele evreesti, ceea ce ne arata perversitatea evreiasca si nepasarea lor fata de soarta crestinilor…

Cu citiva ani in urma evreii(Mossad), au inceput prigoana impotriva cercetatorilor in domeniu nuclear iranieni, ei omorind cinci dintre cei mai proeminenti oameni de stiinta din domeniul nuclear din Iran.

Acestia sint “porumbeii pacii” din Tara Sfinta si care considera terorista, orice tara care nu cedeaza si nu ii considera pe acesti evrei, sefi “de facto” sau cei care apara si sustin cauza poporului Palestinian, al carui pamint a  fost furat de evrei…

Cu mare preversitate, jewmericanii din Congres au declarat ca acest acord cu Iranul este o victorie pentru Iran si o mare infringere pentru SUA, pentru a rascoli sentimentul de super putere al americanilor si a crea mai multa tensiune… Evreii sint pentru continuarea sanctiunilor impotriva Iranului, dar ce sens mai au aceste sanctiuni din moment ce a fost semnat Acordul?

Asa vor acesti evreii pacea si in acest mod “lupta” pentru ea..

Adrian Cosereanu

alternativaromaniei.com

Un gând despre &8222;Evreii sint pentru continuarea sanctiunilor impotriva Iranului, dar ce sens mai au aceste sanctiuni din moment ce a fost semnat Acordul?&8221;

  1. stimate domn .imi pare bine ca personal tiai rezolvat toate problemele propri.leafa lunara iti ajunge.copii merg la scoli bune .sotia nu te insala/si toate merg pe roate.ca si propria masina care o ai in fata casei.daca toate cele scrise sunt adevarate inseamna ca ai timp si te potii ocupa de politica inter araba/si incepe cu statul musulman cei care decapiteaza oameni musulmani sau crestini pe simpul motiv pentru ca nu cred in allah.sper ca dumneata crezi in allah

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s