Întâlnire la Vatican, iezuitul și masonul sau cine-i Papa Francisc I?

iohannis-papa

Generalul iezuiților a devenit Papă, avem un Papă Negru (culoarea straielor iezuite)

Motto: „Dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.” (James Parton, istoric).

Şeful iezuiţilor este numit „Papă Negru” datorită culorii negre a hainelor pe care le poartă membrii ordinului, dar şi din cauza unor zvonuri care circulau prin ţările protestante europene în secolele 16 şi 17, potrivit cărora şeful iezuiţilor ar avea puteri malefice şi ar conduce din umbră Biserică Catolică.

Conform predicţiilor Sfântului Malachia, ultimul papă de la Vatican va fi „negru”, adică, potrivit unor interpretări, în straie negre, de iezuit. Din cauza lui vor izbucni războaie şi molimi care vor declanşa Apocalipsa.

Sfantul Malachia avea dreptate! Francisc I este primul „Papa Negru” de la Vatican.
În 13.03.2013, a fost ales un nou Papă. După mai bine de o lună, perioadă în care fel de fel de speculații s-au născut cu privire la viitorul Papă, iată-ne că într-o dată dominată de cifră 13 catolicii din întreaga lume au un conducător.
Noul șef de la Vatican este cardinalul argentinian Jorge Bergoglio, care și-a ales numele de Francisc I  (nume provenit din germana veche care semnifică reprezentantul poporului franc… masonic) pentru a conduce Biserica Catolică.
Dacă facem o incursiune în timp și ne aducem aminte de profeția Sfântului Malachia este imposibil să nu știm că acesta a prevestit că cel de-al 226-lea papă va fi „negru”. Toată lumea s-a așteptat ca papa ales ieri să fie cardinalul Peter Turkson, doar pentru că este de culoare. Însă nu a fost așa și toată lumea a răsuflat ușurată pentru că Sfântul Malachia „s-a înșelat”, iar Apocalipsa se amână într-un fel sau altul…
Lucrurile sunt puțin mai complexe de atât pentru că Jorge Bergoglio sau Francisc I ascunde un secret important pe care toată lumea l-a ignorat. El face parte din ordinul iezuiților și conform organizării acestei societăți secrete, Jorge Bergoglio poartă titlul de general al Americii Latine. Fiecare general al ordinului iezuiților este supranumit și „Black Pope” sau „Papa Negru”.
                                       Ordinul iezuiților sau Societatea lui Iisus
Bazele ordinului au fost puse la data de 15 august 1534 de către un grup de studenți ai Universității din Paris, în frunte cu Ignațiu de Loyola. Ordinul a fost aprobat pe 27 septembrie 1540 de Papa Paul al III-lea, prin bula „Regimini militantis Ecclesiae”. Totodată, Secretarul General al iezuiţilor, ultimul fiind Nicolas Adolfo (aşa-numitul „Papa negru”, „negru” semnificând activităţile malefice, ascunse, dar și veșmintele iezuiților) dă ordine actualului papa. Nicolas Adolfo este Secretarul General al Societăţii lui Iisus, liderul Ordinului Iezuiţilor, din care face parte şi Papa Francisc I. Numele de „Papă Negru” pentru conducătorul supreme al iezuiților este folosit de laici. Iezuiţii i se adresează respectuos spaniolului Nicolas Adolfo cu „Părinte General”. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot la Roma, în apropierea Vaticanului.
Se mai spune că iezuiții superiori sunt adevărați vrăjitori, ei închinându-se lui Lucifer.  Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, a fost invitat la o „ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, unde participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.
De asemenea, se vehiculează ideea că iezuiții sunt unele și aceleași persoane cu reprezentaţii masoneriei. Istoricul american James Parton este de părere că „dacă veţi lua urma masoneriei, prin toate ordinele sale, până veţi ajunge înspre vârf, spre capul masonilor, veţi descoperi că individul din vârf şi şeful iezuiţilor, sunt una şi aceiaşi persoană.”
                              Sfântul Malachia avea totuși dreptate
Conform predicțiilor Sfântului Malachia ultimul papă de la Vatican va fi negru. Bineînțeles că nu culoarea pielii contează, ci faptul că este reprezentantul unui ordin malefic, care a ajuns în vârful piramidei de la Vatican. Astfel, Francisc I sau „Papa Negru” este pe cale să îndeplinească scopul suprem al iezuiților, acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon.
Ordinul iezuiților, în frunte cu noul Papă, Francisc I, controlează numeroase servicii secrete din întreaga lume. Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de nazişti, pe care iezuiţii i-au folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.
                                                            Apocalipsa
Un vechi proverb francez spune că „atunci când doi iezuiți se întâlnesc, diavolul este întotdeauna acolo pentru a face un trio“Odată ce generalul iezuiților a devenit Papă, un Papă Negru, atunci putem spune că profeția Sfântului Malachia este pe cale să se petreacă, iar Apocalipsa va pune stăpânire pe întreaga planetă.
ShowLetter

Masoneria vrea să amestece toate religiile; de fapt, în “The Constitutions of the Free-Masons, containing the History, Charges, Regulations of that Most Ancient and Right Worshipful Fraternity”, mai bine cunoscute cu numele de “Constituțiile lui Anderson” (1723), se poate citi foarte clar:

A Mason is oblig’d by his Tenure, to obey the moral law; and if he rightly understands the Art, he will never be a stupid Atheist nor an irreligious Libertine. But though in ancient Times Masons were charg’d in every Country to be of the Religion of that Country or Nation, whatever it was, yet ’tis now thought more expedient only to oblige them to that Religion in which all Men agree, leaving their particular Opinions to themselves; that is, to be good Men and true, or Men of Honour and Honesty, by whatever Denominations or Persuasions they may be distinguish’d; whereby Masonry becomes the Center of Union, and the Means of conciliating true Friendship among Persons that must have remain’d at a perpetual Distance.

—————————————————————————————————————————

Un Mason este obligat, prin ţinuta sa, să se supună legilor moralei şi daca întelege corect Arta Regală, el nu va fi niciodată un ateu stupid, nici un libertin fără de religie. Chiar dacă în trecut Masonii au fost obligați în fiecare Țară să facă parte din religia acelei Țări sau Națiune, oricare ea ar fi fost, astăzi este mai convenabil să fie obligați numai înspre Religia la care toți oamenii sunt de acord, lăsând pentru ei opiniile lor particulare; adică a fi oameni buni și sinceri sau oameni de onoare și onestitate, oricare ar fi denominațiile sau convingerile care ar putea să îi recunoască.
Masoneria devine deci Centrul Unirii, unealta pentru a împăca adevărata Prietenie între persoane care ar fi rămas într-o Distanță perpetuă.

Acea religie în care toți oamenii sunt de acord, este religia universală. Citim mai departe:

De aceea, să nu fie introduse prin poarta Lojei divergenţele sau certurile personale şi mai puţin încă disputele despre religie sau naţiune sau Constituţia statului (discuţii cu caracter religios sau politic) căci, în calitate de Fraţi Masoni, ţinem doar de religia universală.

Sursă: Anderson Constitution’s (1723), I. Concerning God and Religion, VI. Of Behaviour (link)

“Suveranul Pontif” a Masoneriei Universale Albert Pike (1809-1891) – mason de gradul 33°, Suveran Mare Inspector General al R.S.S.A (Ritul Scoțian Antic și Acceptat) din Jurisdicția de Sud a Statelor Unite de la 1859 până la moartea sa – în cartea sa “Morals and Dogma”, care este considerată “Biblia Masoneriei Ritului Scoțian” “a cărei lecturi și studiu sunt indispensabile pentru cine vrea să fie Maestru de Artă Reală în cel mai adevărat și adânc sens” (Elvio Sciubba în Albert Pike, Morals and Dogmă, Edizione Italiană, Bastogi Editrice Italiană, Foggia 2004, Vol. 1, pag. 17), a confirmat acest lucru, afirmând că obiectivul Masoneriei este acela de a invita “toți oamenii din toate religiile a se aduna, sub steagurile sale (Libertate, Egalitate și Fraternitate) pentru a lupta împotriva răului, ignoranței și a nedreptății” (Albert Pike, Morals and Dogma, Edizione Italiana, Vol. 2, pag. 289 – 18° Principe Rosa-Croce).

Masonul Foster Bailey (1888-1977) – mason de gradul 32° din Ritul Scoțian Antic și Acceptat, care a fost și soțul lui Alice Bailey (1880-1949), o faimoasă ocultistă și spiritistă New Age – a afirmat că Masoneria “a fost prima Religie Mondială Unită. După a venit timpul în care multe religii s-au separat și s-au format sectele. Astăzi noi lucrăm din nou pentru o Religie Universală Mondială” (Foster Bailey, The Spirit of Masonry, pag. 31).

Fiți atenți fiindcă masonii care sunt în Biserici împing cât de mult posibil înspre formare unei religii universale, în care toți oamenii sunt de acord.
Respingeți deci ecumenismul și dialogul interreligios doarece sunt uneltele pe care masonii le folosesc pentru a obliga Creștinii să se alăture Religiei Universale, pe care ei vor să o creeze la nivel mondial.

Gândiți-vă mereu la cuvintele lui Pavel ca să nu cădeți în această capcană numită “Religie Universală”.

“Nu va injugati la un jug nepotrivit cu cei necredinciosi. Caci ce legatura este intre neprihanire si faradelege? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul? Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?
Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: “Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.”
De aceea: “Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi. Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul cel Atotputernic.” (2Corinteni 6:14-18)

Articol original

index

Masonii care sunt prezenți în mijlocul Bisericilor îndeamnă Creștinii că să pună Biblia pe același nivel cu Coranul sau cu alte cărți așa-zise sfinte.
Niciunul dintre ei să vă înșele în vreun fel. Singurele Scripturi Sfinte sunt acelea care alcătuiesc Biblia, adică CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.

Mai mult decât atât, masonii – chiar dacă numesc Biblia “volumul legii sacre” – nu acceptă Biblia ca Cuvânt a lui Dumnezeu fiindcă pentru ei aceasta este doar un simbol a Voinței, a Legii sau a Revelației Divine iar conținutul ei nu este Legea Divină, inspirată sau descoperită.

Acest lucru confirmă că masonii sunt niște slujitori a lui Satan. Fiți atenți la ei.

Articol original

Asta este una dintre metodele prin care Masoneria și Illuminati promovează Noua Ordine Mondială care, printre altele, implică și crearea unei religii universale.

Fugiți de închinarea la idoli

idolatrie

Aduceți-vă aminte de ce a vorbit Dumnezeu lui Israel:

“Fiindca n-ati vazut niciun chip in ziua cand v-a vorbit Domnul din mijlocul focului, la Horeb, vegheati cu luare aminte asupra sufletelor voastre, ca nu cumva sa va stricati si sa va faceti un chip cioplit sau o infatisare a vreunui idol sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei, sau chipul vreunui dobitoc de pe pamant sau chipul vreunei pasari care zboara in ceruri, sau chipul vreunui dobitoc care se taraste pe pamant sau chipul vreunui peste care traieste in apele dedesubtul pamantului.

Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva, ridicandu-ti ochii spre cer, si vazand soarele, luna si stelele, toata ostirea cerurilor, sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti: caci acestea sunt lucruri pe care Domnul Dumnezeul tau le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor, sub cerul intreg. Dar pe voi, Domnul v-a luat si v-a scos din cuptorul de fier al Egiptului, ca sa-I fiti un popor pus deoparte, cum sunteti azi.” (Deuteronom 4:15-20)

Deci, după cum spune apostolul Pavel sfinților din Corint, “fugiti de inchinarea la idoli” (1Corinteni 10:14) fiindcă cei care se închină la idoli nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu (1Corinteni 6:9).

Articol original

Papa Francisc: un “om îndoielnic” conform Masoneriei

masonerie-papa

Gândiți-vă la ceea ce a zis Stefano Bisi, marele maestru al Marelui Orient al Italiei, care este cel mai mare și mai important centru a Masoneriei în Italia, despre papa Francisc:

“Marele Orient al Italiei își pune speranța în papa Francisc. A DEMONSTRAT CUM ÎN ANUMITE OCAZII POATE FI UN OM FOARTE ÎNDOIELNIC, CA ATUNCI CÂND A ZIS   ” CINE SUNT EU PENTRU A JUDECA PE HOMOSEXUALI ?”. A FOST UN RĂSPUNS REVOLUȚIONAR.
Ei bine, din moment ce el a arătat acest tip de deschidere, de ce să nu aibă de a face și cu Masoneria ?”

Sursă: http://inchieste.repubblica.it/it/repubblica/rep-it/2014/08/12/news/massoneria-89304067/

Iată deci cine sunt cei cu care Masoneria încearcă să dialogheze,”oameni îndoielnici, dubioși”.
De fapt, când Francisc a pus la îndoială gândirea despre homosexuali zicând “Cine sunt eu pentru a judeca pe homosexuali ?”, a fost aprobat de Masonerie, care într-adevăr refuză să judece gândurile și convingerile altora, crezând că fiecare are propriul adevăr și nimeni nu deține adevărul absolut.

Masonii mai degrabă îi osândesc pe cei care judecă pe homosexuali cu dreptate și în adevăr. ÎI acuză pe cei care le spun că sunt păcătoși și deci încalcă legea lui Dumnezeu (lucru fiind valid nu numai pentru gay dar și pentru fiecare persoană care nu crede în Isus Hristos).

Înțelegeți de ce așa-zișii creștini care refuză să judece, sunt plăcuți Masoneriei ? Fiindcă se comportă ca niște oameni dubioși, de îndoială.

Articol original

pregatire-academica“Pregătirea academică” despre care vorbesc masonii, și de care ei sunt promotori în mijlocul Bisericilor prin Școli și Facultăți Biblice sau Facultăți de Teologie, seminarii și conferințe, este unealta de care se folosesc pentru a denatura și a corupe în mod spiritual, moral și doctrinal creștinii.
Ce înseamnă asta în practică ? Înseamnă că ei folosesc această “pregătire” pentru a împiedica sfinții (creștinii cei adevărați) în conformarea lor cu Hristos, adică fac în așa fel ca creștinii să nu urmeze pe Hristos ci, din potrivă, să se conformeze după gândirea și comportamentul masonic, fiind acesta din urmă SATANIC.

Masonii de fapt vor ca creștinii să se conformeze acestui veac care se află în întuneric și în răutate (Efeseni 6:12) adică în Satan (care în Masonerie este văzut și prezentat ca simbolul Gândirii Libere), și care este adversarul Creștinilor.

Iată de ce cei ce primesc această “pregătire academică” vorbesc, gândesc și trăiesc ca copiii acestui veac și nu ca copii ai lui Dumnezeu.
Din cauza aceasta ei au o “forma mentis” (expresie latină care înseamnă literal formă / idee / setare a minții) care este diametral opusă față de gândirea apostolului Pavel, care a fost un imitator a lui Hristos, și care este deci un exemplu de urmat fie în comportament fie în învățătură.

Când îi auzi cum gândesc și cum vorbesc, când îi vezi cum se comportă, atunci îți dai seama că nu sunt ucenici a lui Hristos ci cu totul altceva. Au credință în om în loc să aibă credință în Isus Hristos și în Dumnezeu, Tatăl; au nădejde în filosofie și în știință în loc să se încreadă în Cuvântul și în puterea lui Dumnezeu; sunt plini de știință omenească dar sunt lipsiți de aceea a lui Dumnezeu; sunt cu două fețe în loc să fie clari când vorbesc; rebeli în loc de ascultători; nereligioși în loc de sfinți; mândrii în loc de umili.

Pentru ei nu este necesar să se urmeze Biblia în mod literal deoarece acesta trebuie să fie interpretată în lumina contextului istoric în care trăim; ceea ce înseamnă în practică că multe porunci și învățături ale Bibliei nu mai sunt valabile pentru ziua de azi, sunt lucruri depășite.

Dar întrebați-vă: cum se face că cine primește aceste “pregătiri academice” în aceste “institute teologice/biblice” ajunge să accepte și “evanghelia socială”, gap-theory (o teorie care spune că între creația pământului și creația omului ar fi trecut miliarde de ani, ajungând să pună pe acelas plan știința cu credința), ecumenismul cu Biserica Romano-Catolică, dialogul interreligios, implicarea Bisericii în politică, lupta pentru libertate religioasă pentru toți, controlul nașterilor, avortul, recasatorirea pentru cei divorțați, respectul pentru homosexualitate și desfrânare și prin urmare căsătoria civilă între homosexuali și heterosexuali, faptul că femeia poate să fie pastor (sau oricum să învețe pe alții), îmbrăcămintea necuvincioasa a femeii, și multe alte lucruri strâmbe și perverse la ochii lui Dumnezeu ??

De ce cine primește această “pregătire academică” face spațiu relativismului doctrinar și moral ? De ce se pune să respecte ideiile perverse și stricate în față lui Dumnezeu, și refuză să le condamne ? De ce cine primește acest titlu începe să considere în mod negativ și să batjocore pe cei ce sunt atașați Cuvântului lui Dumnezeu și îl apără (și mai vin chemați și “fundamentaliști creștini”) ?

Este simplu: pentru că în aceste “institute biblice” educația este controlată în mod direct, într-un fel sau altul, de Masonerie; de fapt în aceste institute/școli Biblice Masoneria nu vine nici condamnată și nici demascată.

Într-adevăr Francmasoneria este văzută și considerată că o instituție utilă pentru Biserică, la care orice creștin se poate alătura, deoarece “nu există nici o incompatibilitate între Creștinism și Francmasonerie” !!!
De aceea vedem în mijlocul multor Bisericilor evanghelice masoni “fără sorț” (cei care, deși nu sunt masoni, sprijină principiile masonice), care, adăugați masonilor “cu sorț” (cei care au primit inițierea masonică într-un templu masonic), formează o armată puternică creată direct de Satan împotrivă Cuvântului lui Dumnezeu.
Dar noi vom continuă să ne opunem cu toată puterea pe care o avem împotriva acestei “pregătiri academice” care are scopul de a pune creștinii împotriva Evangheliei și învățăturii lui Dumnezeu, și deci împotriva lui Dumnezeu, demascando și avertizând Creștinii împotriva ei.
Dumnezeu este cu noi, și noi îi mulțumim pentru că ne conduce mereu la victorie, prin Hristos, și se folosește de noi pentru a răspândi mireasma cunoașterii Sale.
Amin.

În industria divertismentului și a distracției, care este în mână Masonilor (al căruia scop este Nouă Ordine Mondială), semnul de a tace este făcut în mod VOLUNTAR de către masoni în fața telecamerelor sau în fotografii.

Acesta este un semnal prin care, cei care fac parte din acest sistem și care sunt francmasoni, transmit mesajul de a tace/de a nu vorbi fiindcă au jurat să nu dezvăluie nimănui secretele Ordinului, altfel vor merge încotro la niște pedepse cumplite. Iată câteva exemple a unor artiști care fac aces semn.

semn-tacere

Sursă foto:

http://illuminatiwatcher.com/illuminati-vow-of-silence-and-the-entertainment-industry/

http://www.whale.to/b/silence.html

Dacă veți vedea vreun cântareț “evanghelic” care face acest semn, în fotografii oficiale, fiți foarte atenți la el.

Articol original

Lasă un comentariu