Reducerea taxelor si impozitelor o mare cacealma!

179672_0_1

Reducerea taxelor si impozitelor la persoane juridice potrivit noului Cod Fiscal aplicabil din 2016 – O MARE CACEALMA!

De ce este rau (culmea!) ca se reduc taxele si impozitele ACUM? Omul de rand, poporul inghite si aceasta „gogoasa”, crezand (fals) ca o vor duce mai bine!!!

O intrebare pentru poporul blajin: DE CE nu s-au redus taxele si impozitele pentru firme pana acum? Pentru ca SCOPUL a fost distrugerea capitalului romanesc, a economiei nationale romanesti, a marilor intreprinderi romanesti. An de an, toate guvernele au promovat o fiscalitate excesiva (impusa de Banca Mondiala, FMI, Banca Centrala Europana) pentru a falimenta intreprinderile de stat si initiativa privata romaneasca, pentru a face loc marilor corporatii si multinationale sa faca afaceri nestingherite in Romania (paralel, acestea au primit in fiecare an facilitati fiscale in baza parteneriatelor „strategice”, in timp ce IMM-urile si firmele romanesti au platit taxe si impozite progresive).

DE CE se reduc taxele si impozitele pentru firme acum? Pentru ca deja capitalul romanesc a fost distrus, economia nationala daramata, intreprinderile romanesti falimentate, iar 90% din economia Romaniei este controlata acum de corporatii si multinationale (deci nu mai era necesara o fiscalitate excesiva). Acestea din urma fac profituri imense, uriase pe care le „repatriaza” acasa sau in offshore (platind sume infime la bugetul de stat in raport cu cifra de afaceri).

Deci nu va bucurati, popor blajin! Veti fi si mai saraci ca inainte! Cei care castiga de pe urma reducerii taxelor si impozitelor sunt corporatiile si multinationalele care controleaza 90% din economia nationala. Dar veti avea pensii si salarii prin imprumuturile de la FMI, deci mergeti la vot!

In paralel, ca o DOVADA ca se urmareste distrugerea in procent de 100% a capitalului romanesc, facilitati fiscale nu au primit conform Noului Cod Fiscal, afacerile de familie sau persoanele fizice independente, ba din contra, in aceasta directie s-au marit taxele si impozitele.

Mai nou, a inceput recensamantul animalelor pe gospodariile taranesti pentru a impozita fiecare cap de vita sau gaina! PENIBIL! Pentru a distruge si micul agricultor, au introdus taxe si impozite noi.

Romania se afla pe fundul prapastiei, iar voi nu va dati seama! Am ajuns sclavii Europei, dar mai rau vom ajunge sclavi in tara noastra!!!

Sursa

Lasă un comentariu