„Trădarea de ţară a făcut ca România să devină o colonie!”

Imagine  Se pare că „sediul materiei” este cedarea pe nimic a tuturor resurselor ţării, cu complicitatea serviciilor de informaţiiExistă o lege a tăcerii în presă.
S-a atras de atâtea ori atenţia că Roşia este doar vârful de lance, proiectele fiind mult mai multe, aproape toţi Apusenii fiind „acoperiţi” şi nu doar Apusenii. Avem Baia Mare, ajungem la Arad, apoi Caraşul… e vorba de o întreagă strategie de vânzare pe doi bani a resurselor naturale ale României, pe de altă parte – nu mi-e frică s-o spun – trădarea de ţară a făcut ca România să devină o colonieCum suntem măcinaţi mărunt? Pot spune că anul de pornire a fost 1995 şi personajul în jurul căruia se învârt multe dintre aceste afaceri este Frank Timiş. Deloc întâmplător, în 1995 el punea primele „balize” atât pe Roşia Montană, pe Certej, în domeniul aurului, însă trecea şi în partea cealaltă, obţinând şi licenţele pentru gazele de şist de la Bârlad. Le-a vândut apoi în 2011 către Chevron prin Regal Petroleum. Nu poţi să nu te-ntrebi cum e posibil ca un individ urmărit, condamnat pentru trafic de stupefiante în Australia, ajunge să deţină informaţii-cheie în toate domeniile ce ţin practic de siguranţa naţională. Când vorbim de aur-argint, de gaze de şist, de metale şi materiale rare, nu mai putem discuta de o scurgere accidentală de informaţii! Logic, totul s-a oferit de către cel sau cei care au centralizat informaţiile la vârf!
De unde atâtea firme canadiene „strategice”? Schema e un pic mai complexă; majoritatea acestor firme sunt listate în Canada şi sunt subsidiare ale unor firme-mamă, cu acelaşi nume, înmatriculate în paradisuri fiscale bananiere. E o întreagă încrengătură.
Barrick Gold, care preia tot mai multe procente din exploatările aurifere, concern aflat şi în culisele încercării de preluare a Cuprumin. Are în România trei firme pe care le controlează; Carpathian Gold, Valhalla, Samax… sunt preluate deja teritorii imense în Hunedoara, la Rovina, Cireşata şi Colnic – ultimele două denumiri de dealuri de fapt. Avem cazul Băişoara, lângă Cluj, despre care RMGC nu ne spune nimic, dar care apare cu licenţă de explorare pe site-ul ANRM! Putem întocmi o hartă a secătuirii resurselor vitale ale României?Încercăm! Tot în Alba, lângă Roşia Montană, se derulează un al doilea proiect, la Bucium, pentru care există licenţă de exploatare. Un alt proiect este la Băişoara, în Cluj, unde există deocamdată doar licenţă de explorare. Astea ar fi ale RMGC-ului. Vine apoi Eldorado Gold, despre care v-am vorbit ceva mai devreme, care a preluat European Goldfields; ei au exploatarea de la Certej… toate le au în judeţul Hunedoara. Au concesionat acolo 59 de kilometri pătraţi, apoi au în jurul oraşului Brad concesiune de 338 de kilometri pătraţi, sub numele de New Brad, şi o alta, New Deva-Muncel, o concesiune lângă Deva, de 137 de kilometri pătraţi. Deci ei au concesionat o treime din judeţul Hunedoara! După care apare Carpathian Gold, cu explorare la Rovina, tot în Hunedoara… Carpathian e o firmă listată la bursă, în spatele căreia se află de fapt Barrick Gold. Tot Barrick mai e implicat în Transilvania Minerals, care, în asociere cu Valhalla, au licenţă de explorare în Arad (Bratosin) şi Caraş-Severin. Însă la ANRM nu mai apare nimic despre Severin! În Maramureş apare exploatarea deşeurilor din iazurile de decantare cu nişte firme ruseşti.
Apoi Băiţa, în judeţul Bihor, unde apare o licenţă de explorare pentru un zăcământ mixt care conţine şi aur şi argint, dar şi metale şi materiale rare.
Care este legătura cu gazele de şist? Sunt două legături. Prima e numele lui Frank Timiş, care a preluat practic aurul Apusenilor prin cele două proiecte care sunt într-un stadiu avansat – Roşia Montană şi Certej – şi gazul de şist de la Bârlad, vândut acum Chevron-ului. Se pare că deja şi-a vândut toate afacerile din România până la urmă… A doua ţine de aceeaşi ”reţetă” de tip colonialist de exploatare a resurselor naturale ale ţării.
Newont-ul sau Barrick sau Benny Steinmetz Group (BSG), cu exploatări în Sierra Leone -, iar pe de altă parte sunt „greii” de pe Wall Street: John Paulson, Tomas Kapplan, George Soros, principalii jucători la bursă pe minele de aur. BSG are o legătură cu Adriean Videanu de pe vremea când era primar, au dezvoltat un mare proiect imobiliar, Planorama, în Capitală.
Asta ar fi o filieră… Revenind la Barrick, ei au investit mai mult în acţiuni ale firmelor ce se ocupau cu aurul în România, după ce, anul trecut, pe 14 iulie, s-a primit acordul pentru descărcarea de sarcină arheologică pentru Cârnic (Roşia Montană). După patru zile Barrick cumpăra masiv acţiuni. La Carpathian a cumpărat 9% cu posibilitatea de a-şi mări pachetul. Preşedintele Barrick Gold este Peter Munk, unul dintre principalii acţionari la TriGranit, care-l are ca asociat şi administrator în România pe Arpad Paszkany. Au fost şi fotografiaţi amândoi la inaugurarea Polus Center din Cluj. (Trigranit = Rothschild).
Arpad, făcea parte dintr-un grup din care mai făceau parte Dan Voiculescu, un domn Columbeanu-tatăl, un domn Demian Şandor, şeful TriGranit care, înainte de 1989, avea nişte ocupaţii similare în Ungaria cu cei pe care i-am enumerat până acum în România.
Înseamnă că Irinel Columbeanu-fiul nu şi-a făcut averea vânzând telefoane în faţă la Inter… Şi Paszkany spune că şi-a făcut avere din bişniţă cu deodorante…

https://i0.wp.com/img11.hostingpics.net/pics/982396CarphatiangoldinchRomania1.png https://i0.wp.com/img11.hostingpics.net/pics/14196207Alegendahartii.jpg

Degeaba se succed unii şi alţii la guvernare, dacă nu există politician român care să nu fie slugă supusă a Occidentului, pion al intereselor Rusiei,SUA , UE în România.
Statul român şi instituţiile sale nu există, din moment ce nu reprezintă Cetăţeanul şi nu se află în slujba sa, ci doar a aceloraşi forţe  obscure ce prosperă pe spatele şi în detrimentul celor mulţi ce trăiesc prin aceste locuri.
Imagine Cine este Soros? Conform datelor oficiale, s-ar fi nascut in 1030 ca fiu din parinti evrei. Din Anglia, unde a studiat la London School of Economics, a ajuns in SUA la mijlocul anilor 50. Acolo ar fi simtit o atractie magica fata de Well Street, avand insa pana in 1969 o cariera care nu a atras atentia nimanui. A preluat apoi cu un partener, un fond de avere. A vandut la termen actiuni pe care nici macar nu le avea, sperand intr-o scadere a cursului pana la data limită, pentru a le putea cumpara mai ieftin decat la vanzare. Din aceste fonduri s-a format actualul Grup Quantum , o familie de fonduri de investitii care opereaza din Antilele olandeze. Quantum reprezinta una din cele mai impresionate masini de investitii din lume. In opt din cei 24 de ani care au trecut fondul a obtinut profit oficial de peste 50 la suta, din care de doua ori chiar peste 100 la suta. Soros si-a predat intre timp afacerile unui grup de director si el nu mai concepe decat marile companii. Soros speculeaza pe pietele financiare cu firma lui secreta de offshore Quantum Fund NV, un fond particular de investitii care administreaza o avere de miliarde de dolari pentru o serie de clienti. Quantum Fund este inregistrata in oaza impozitelor din Antilele olandeze din Caraibe. Pentru a se sustrage de supravegheri financiare. Directorii Quantum Fund sunt un amestec de oameni din finantele elvetiene si Italia. Soros a fost transformat in marioneta grupului anglo-francez Rothschild. Se intelege ca in interesul ambelor parti este City-ul londonez Rothschild impreuna cu prietenii din Ministerul de Externe britanic si statul israelian cu prieteni din cercuri afaceristilor americani evrei. Printre membrii consiliului de administrație al Fondului Quantum este Richard Katz. El este în același timp șef al Rothschild Italia SpA si Banca Comercială NM Rothschild & Sons din Londra.
Un alt membru al consiliului de administrație este de Nils O. Taube.

Imagine El este un partener de investiții din Londra grupul St James.
Un partener frecvent al Soros în mai multe speculații ale sale – mai ales în conducere  – este Sir James Goldsmith, o rudă a dinastiei Rothschild. L Quantum Dund vom găsi, de asemenea, șefii unor bănci private elvețiene  (care ajuta un sindicat de crimă organizată ce se preocupă cu- arme și droguri – pentru a spala banii ). Mai gasim aici si pe  Edgar D. de Piccioto, șeful de la Geneva bancă privată CBI-TDB , Uniunea Bancară privée, un jucător principal pe piața de aur și de investiții, Isidoro Albertini, șef al companiei Milano stockbroking Albertini & Co, bate Notz  banca privata Banque Worms de la Geneva, Albertl Foglia, șef al Băncii del Ceresio la Lugano. În cursul scandaluri de corupție politice din Italia sa constatat că mai multi politicieni italieni au păstrat banii lor la Banca del Ceresio. Se pare că Soros a avut mai mult decât din interior cunoștințe despre punctele slabe din politica italiană, când a atacat lira în septembrie 1994. William Engdahl explică:

Imagine  „Conexiune Soros” ultra-secrete in cercurile financiare internaționale ale lui Rothschild nu este doar o conexiune bancar obișnuita sau accidental. Succesul extraordinar lui Soros are pe piețele financiare un risc ridicat care nu poate fi pur și simplu „norocul jucatorului”. Soros are acces la canale de informare, atât guvernamentale și private.  Rothschild este una dintre cele mai puternice și cele mai obscure grupuri financiare din lume. Rothschild este una dintre familiile aristocratice cele mai bogate din lume  care duce o viață liniștită în care o iubește cu vinuri franceze ale sale . „City” NM Rothschild & Sons este cel mai influent din fracțiunea al British înființata cu ajutorul serviciilor secrete care sunt strâns legate de neo-liberala Thatcher aripa a partidului conservator britanic. În anii ’80 NM Rothschild & Sons a făcut mai multe miliarde de dolari in SUA dupa urma privatizarilor industriilor de stat britanic cu ajutorul lui Thatcher. Banca Rothschild este, de asemenea, în centrul comercial al aurului mondial: În această bancă este fixat prețul aurului care este stabilit chiar si de două ori pe zi, de cinci cele mai influente bănci comerciale de aur din lume. Dar NM Rothschild & Sons este, de asemenea, încurcate în unele operațiuni foarte murdare de serviciile secrete care se ocupă cu droguri si arme. Din cauza relațiilor sale bune la cele mai inalte locuri din serviciile secrete britanice, familia Rothschild a reușit să creeze cu complicitatea lor una dintre cele mai rele rețele de servicii secrete ilegale, BCCI (Banca de Credit și Comerț Internațional) care nu a fost niciodată menționata. În realitate, banca Rothschild a aparținut cercului interior al acestor bănci internaționale de spălare de bani ale CIA și MI6 care a finanțat în anii 70 și 80 proiecte ale CIA. Cine activeaza la (Banca de Credit și Comerț Internațional) ? George Bush, Russell Herman, VK Durham. George W. Bush Jr. și fostul secretar de stat (SUA desigur) Colin Powell a adresat Consiliului din America – grupul de finantatori al elitei corporatiste din spatele unității pentru a extinde NAFTA într-un bloc comercial continental.  Acest lucru este bine orchestrată de Bilderberg, cum ar fi David Rockefeller. Grupul Rothschild legat cu George Soros se află in centrul unei vaste  rețea ilegală de BCCI (Banca de Credit și Comerț Internațional). Persoana cheie în aceste activități este Dr. Alfred Hartmann, directorul general al filialei elvețiene a șefului Zurich Rothschild Bank AG BCCI (Banque de Commerce et de Plasament SA), si membru al consiliului de administrație al NM Rothschild & Sons de la Londra.

El a fost, de asemenea, la Consiliul de administrație al filialei elvețiene a BNL italia și fost vice-președinte al New York Maritime Inter Bank în Geneva. Un fost om prieten al de serviciilor secrete care au lucrat cu Soros dupa care a dezvaluit  faptul că, în septembrie 1993 Soros a acumulat -, împreună cu un grup puternic de „parteneri tăcuți” – o avere de peste  miliarde de dolari . Printre partenerii sai sunt comerciantii petrolieri  MARC RICH  unul dintre cei mai bogati evrei alaturi de fostul evreu Bill Clinton si dealerul evreul Shaul EISENBERG. Timp de decenii Eisenberg a lucrat pentru serviciul secret israelian și are importante afaceri cu arme în toată Asia și în Orientul Apropiat. Un al treilea partener al Soros este Rafi Eytan, care a fost înainte conectat la Mossad si serviciul secret britanic din Londra.Practic George Soros este un alt instrument de război economic și politic în mâinile familiei Rothschild. El este unul dintre aceste cercuri . Soros a condus o delegație în Rusia, unde a colaborat cu Raissa Gorbaciov, încă din anii ’80, de a înființa o fundație în continuare Soros, Fundatia Initiativa Culturala. Acesta este un vehicul suplimentar pentru el și acoliții săi occidentali pentru a intra în cele mai înalte niveluri politice duty-free și continua să „cumpere” cele mai importante personalități politice și economice ale țării. Surse – http://www.universulromanesc.com/ginta/threads/2367-O-harta-a-secatuirii-resurselor-vitale-ale-Romaniei-Mana-cui-o-fi , http://www.fara-secrete.ro/george-soros-maghiarul-evreu-membru-al-iluminatilor-este-unul-dintre-cei-mai-bogati-oameni-de-pe-planeta/ , http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm

Lasă un comentariu