România, ţinta unei operaţiuni de spionaj economic

Imagine Cum economiştii occidentali nu aveau nici o soluţie viabilă pe termen lung, în anul 1973 ieşirea din criză a fost deplasată de către liderii politici din interiorul economiei SUA şi a ţărilor capitaliste dezvoltate în afara frontierelor lor. Ei au hotărât că singura cale pentru scoaterea capitalismului din marea sa criză era distrugerea cu orice preţ a socialismului la nivel global prin utilizarea unei strategii oculte, prin care întregul cost al crizei economice să fie pus pe umerii acestuia. Modalitatea de punere în practică a acestui deziderat era un război secret, minuţios planificat, purtat prin operaţiuni sub acoperire (Covert Operation), executate simultan de către Pentagon, CIA, celelalte servicii şi agenţii ale SUA şi omoloagele lor din ţările membre NATO. Sursa de inspiraţie era Directiva NSC-68/ din 1947, emisă de preşedintele american Harry Truman, prin care CIA era autorizată să organizeze operaţiuni de război psihologic în Europa de Est și URSS cu scopul subminării şi ulterior schimbării regimului politic, distrugerea puterii militare a statelor vizate şi distrugerea sistemului politic şi social al acestora.

Şefii de stat şi guverne din Occident au stabilit totodată şi un PLAN DE ACŢIUNE.
Germania și Anglia urmau să se ocupe (alături de SUA) de R.D. Germană, Polonia și Cehoslovacia, iar Franţa, Olanda şi Italia (sub conducerea SUA) de Ungaria, Bulgaria şi România.
Planul de acţiune stabilea că războiul secret dus împotriva economiei sistemului socialist trebuia să urmeze 4 direcţii de acţiune.

1. Recâştigarea lumii a treia şi restaurarea dominaţiei capitaliste prin noi forme neo-coloniale.

2. Reconstrucţia fostelor pieţe de desfacere prin expulzarea societăţilor aparţinând statelor socialiste.

3. Transformarea zonei ţărilor care au cunoscut regimuri socialiste în simple pieţe de desfacere pentru produsele industriale ale ţărilor capitaliste dezvoltate.

4. Preluarea controlului asupra principalelor surse de energie: petrol, gaze naturale, energie atomică.
Reuşita recrutării cadrelor din ţările ţintă de către CIA a generat agenţi în aceste state care s-au pus în slujba CIA, a intereselor SUA, pentru ducerea Războiului Secret împotriva ţării lor, fiind recompensaţi ulterior de CIA cu cele mai înalte funcţii politice şi administrative din ţările de origine.
Experienţa şi instrumentele spionajului tehnologic ale Pentagonului au fost extinse de la industria de apărare la întreaga economie a statelor socialiste, devenind spionaj economic. Priorităţile TECHINT s-au axat pe: cunoaşterea proiectelor macro-economice socialiste cu scopul blocării finanţării lor și intervenţia cu rea credinţă în organizarea licitaţiilor pentru atribuirea contractelor (oare de unde or fi învăţat să trucheze licitaţiile administraţiile centrale şi locale române în zilele noastre ?) la care participau firme din state socialiste, obţinând astfel eliminarea lor de pe pieţele internaţionale. Nu mai e nici un secret faptul că în 1984 administraţia SUA a convins FMI şi Banca Mondială să modifice unilateral acordul de împrumut cu România, obligând-o să returneze în avans datoria de 8 miliarde USD. Acest fapt a condus la înrăutăţirea nivelului de trai al românilor, fiind unul din argumentele demonizării preşedintelui Nicolae Ceauşescu de către propaganda americană.
Odată cu trecerea anilor, se vede clar că soluţia distrugerii sistemului socialist a fost doar un paliativ pentru SUA şi Occident, lumea a devenit mai săracă şi mai instabilă, iar capitalismul tocmai a fost băgat de SUA în 2008 în cea de a treia criză care se generalizează cu rapiditate pe plan mondial, în timp ce măsurile pentru ieşirea din criză care se iau la nivel naţional şi la nivel de UE pentru Europa, dar şi cele luate de către SUA, au rolul de a salva doar Marele Capital. Prin urmare, bogaţii devin tot mai bogaţi, iar săracii tot mai săraci”.
Lichidarea industriei s-a desfăşurat la scara întregii Românii. Astăzi, au mai rămas câteva unităţi mari (Piteşti, Galaţi, Mangalia etc.), proprietăţi ale unor firme dinafară. Astăzi, România importă aproape tot: de la chibrituri şi cremă de pantofi, la articolele de uz casnic cele mai diverse, la produse agroalimentare, şi, până la utilaje şi maşini complexe.

Tirania globală se instalează treptat în întreaga lume.

Aţi dori ca nepoţii şi copiii voştri să trăiască într-o societate în care totul e urmărit, înregistrat şi controlat? Ei bine, exact spre lucrul acesta ne îndreptăm. Dacă în secolul al XX-lea am fost martorii unor regimuri totalitare, ceea ce se va întâmpla în viitorul nu prea îndepărtat va fi o societate şi mai restrictivă, pe care niciunul din despoţi nu le-a visat vreodată. În prezent, aproape fiecare guvern al lumii încearcă să-şi “înhămeze” cetăţenii. Paranoia şi controlul a devenit procedura standard la nivelul planetei. Marii politicieni ai lumii ne vor vorbi în continuare despre libertate, deşi ei acţionează în sens despotic. Câtă demagogie şi nesimţire!

În continuare, iată nişte semne care ne arată că ne îndreptăm spre o societate globală totalitară, în care elita conducătoare doreşte să ne răpească şi gramul de libertate care îl mai avem:

(1) Zilele unui Internet liber şi deschis se apropie cu paşi repezi spre final. Mai multe naţiuni din întreaga lume încep să implementeze cenzura Internetului şi multe state se îndreaptă spre această direcţie. Vezi câteva articole pe această temă de pe site-ul “Secretele lui Lovendal”:
http://www.lovendal.ro/wp52/primul-experiment-de-interzicere-a-internetului-japonia-cere-statelor-unite-sa-blocheze-site-urile-populare/;
– http://www.lovendal.ro/wp52/bine-ati-venit-in-statul-politienesc-guvernul-sua-a-inceput-sa-inchida-site-uri-pe-capete/;
http://www.lovendal.ro/wp52/internet-sub-lacat-legea-coica-va-permite-guvernului-american-sa-baneze-orice-site-care-nu-i-convine/

În plus, legiferarea Internetului a devenit subiect de discuţie principal la întâlnirile G-8, ale celor mai puternice ţări ale lumii. Preşedintele francez Nicolas Sarkozy se vrea a fi un fel de lider în promovarea unui “Internet civilizat”. Totodată, a nu se uita că şi China a trecut demult la monitorizarea Internetului, precum şi la filtrarea informaţiilor vehiculate pe Internet. Pe site-urile din China nu este voie să se vorbească despre Dalai Lama sau despre protestele sângeroase din piaţa Tiananmen din 1989.

(2) Mobile în care vom auzi mesaje oficiale, fie că vrem sau nu. Începând cu anul 2012, în SUA (dar probabil că se va trece şi în alte ţări), toate noile mobile vor fi dotate cu un chip care va pemite oficialilor unui stat (ca preşedintele) să trimită “mesaje de urgenţă către populaţie”, ori de câte ori va dori acesta. Utilizatorii de celulare nu vor putea opta pentru a nu mai primi mesaje pe telefoanele lor din partea autorităţilor statului. Acest sistem începe să fie pus în practică în statul New York şi va alerta populaţia în cazul unor urgenţe (vezi mai multe pe site-ul CBS). Acest sistem, însă, poate fi folosit foarte bine şi în manipularea unor mesaje către cetăţeni.

(3) Instalarea din ce în ce mai multor camere video de supraveghere. Se estimează că în toată lumea sunt, la momentul actual, peste 4,8 milioane de camere video care supravegheză cetăţenii în toate oraşele globului. Adică o cameră video la 1.200 de cetăţeni. Şi tendinţa este în creştere substanţială… În Londra, de exemplu, este o adevărată patrie a “spionajului cu camerele video”. Un alt exemplu, Departamentul Agriculturii din Statele Unite a cheltuit o cantitate uriaşă de bani pentru a instala camere de supraveghere în buticurile ce aparţin de şcolile publice, pentru ca… guvernul să supravegheze ce mănâncă şcolarii! Incredibil!

(4) Monitorizarea cu GPS a activiştilor păcii. FBI foloseşte adesea dispozitive de urmărire GPS (instalate pe maşinile cetăţenilor) pentru a urmări mişcările activiştilor păcii, chiar dacă aceştia nu sunt suspectaţi că ar fi comis vreo crimă.

(5) Urmărirea copiilor care se duc la şcoală. În Marea Britanie, mii de familii “disfuncţionale” constituie subiectul unei urmăriri non-stop din partea autorităţilor, pentru a se asigura că odraslele lor frecventează şcoala şi mănâncă mese corespunzătoare.

(6) Monitorizarea maşinilor cu dispozitive electronice. Administraţia Obama a lansat un proiect de lege privind transportul prin care se propune implementarea unui plan de taxare a automobilelor în funcţie de numărul de kilometri parcurşi. Printre alte propuneri se află instituirea unei taxe pe numărul de kilometri parcurşi de automobil; acest lucru se va putea face întrucât toate automobilele vor fi dotate cu un dispozitiv electronic pentru măsurarea numărului de kilometri parcurşi; plăţile vor fi făcute electronic în momentul alimentării la benzinărie. Citeşte mai multe AICI: http://www.lovendal.ro/wp52/planul-illuminati-de-control-al-omenirii-guvernul-american-va-urmari-toate-masinile-cu-dispozitive-electronice/.

(7) Controlarea emailurilor, SMS-urilor şi telefoanelor. Autorităţile britanice recunosc faptul că fiecare telefon, SMS, email şi website vizitat de fiecare cetăţean este înregistrat într-o mare bază de date, care va putea fi accesată de fiecare agenţie guvernamentală. Adio intimitate! (8) Monitorizarea telefoanelor mobile a ajuns la un nivel incredibil. Astfel, el a aflat că în doar 6 luni, Deutsche Telekom i-a interceptat telefonul de numai puţin de 35.000 de ori!

(9) Poliţiştii nu mai pot fi filmaţi sau fotografiaţi. În Marea Britanie, “cea mai veche democraţie a lumii” (aşa să fie!??) a intrat în vigoare, de curând, o lege prin care filmarea sau fotografierea unui poliţist este total ilegală, indiferent de motiv. Bine aţi venit în statul poliţienesc!

(10) Serviciile secrete ia oamenii la întrebări pentru mesajele de pe Facebook! Acest lucru s-a întâmplat în cică “cea mai mare democraţie a lumii”, Statele Unite. În Takoma, Washington, un student a fost luat la întrebări de Secret Service pentru un mesaj pe care l-a postat pe Facebook. Ca să vedeţi până unde s-a ajuns cu monitorizarea…

După aceste 10 semne pe care vi le-am arătat, mai credeţi că nu ne îndreptăm spre o tiranie globală? http://www.lovendal.ro/wp52/tirania-globala-se-instaleaza-treptat-in-intreaga-lume-adio-libertate/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s