Basescu si-a vazut visul cu ochii Magistratii l-au condamnat pe Dan Voiculescu

base-voiculescu Nu există nici o urmă de îndoială asupra faptului că Dan Voiculescu este executat politic de regimul securist al lui Traian Băsescu.

Justiția independentă și drepturile omului în România sînt o marotă în care doar cei extrem de naivi mai pot crede în anul de grație 2014.

Dar, ca și în cazul lui Adrian Năstase, lui Dan Voiculescu i se aplică perfect logica ”ceva o fi făcînd el”, altfel nu ar fi putut să strîngă, nici unul, nici celălalt, averi colosale în doar cîteva zeci de ani. Să ceară milă de la muritorii de foame pe care i-au sărăcit reprezintă ipocrizia supremă din partea celor doi.

În prezent, România a devenit un adevărat teatru de război pentru două bande mafiote, care se luptă pe viață și pe moarte pentru a-și extinde zonele de influență și, pe cît posibil, să se anihileze una pe cealaltă.

Singura diferență între ce se întîmplă acum în țara noastră și răfuielile sîngerose din America anilor ’30, la care participau bande de mafioți precum cea a lui Al Capone, este că nu se folosesc mitraliere și grenade, ci instituții ale Statului ca DNA, ANI, Parchetul General, CSM, într-un cuvînt, Justiția independentă (sic!), precum și organe de presă folosite de combatanți pentru a-și da reciproc la, scuzați, gioale.

Conjunctura face ca Traian Băsescu să aibă avantajul de neprețuit al Statului represiv băsist, pe cînd Dan Voiculescu se folosește cît poate de mult de atuul unui trust media extrem de vocal și bine pus la punct.

Populația, ca în toate confruntările între bandele mafiote, este prinsă la mijloc și furnizează victime colaterale.

Nu e astfel de mirare că patimile Varanului au stîrnit foarte puțină compasiune, spre deloc, în rîndurile celor prinși la mijloc de răfuiala dintre cele două găști, pentru că fondatorul Antenei 3 este parte integrantă a sistemului mafiot de sorginte securistă care a acaparat România și avuția ei în ultimii 25 de ani.

În fața iminenței de a pierde lupta cu tabăra lui Băsescu, anteniștii lui Voiculescu fac acum apeluri disperate la populație, pentru ieși în stradă să îl sprijine pe capul clanului să nu intre la pușcărie.

Din păcate pentru ei și din fericire pentru corecta înțelegere a situației de către opinia publică, cei de la Antena 3 nu au avut nici o reținere ca, după trecerea USL-ului la guvernare, să facă toate ticăloșiile de care acuzaseră pînă atunci media băsistă, să se transforme într-un B1 Tv în oglindă.

Anteniștii s-au arătat la fel de slugarnici, dacă nu chiar mai rău decît propagandiștii băsiști pe care îi înfieraseră pînă atunci, față de cei ce au preluat în 2012 guvernarea și, deci, resursele, reușind ca în foarte scurt timp să piardă imensul capital de simpatie pe care îl aveau, la un moment dat, în rîndul unei mari mase de telespectatori.

Antena 3 nu a servit de fapt niciodată interesul popular, ci a avut, în numele intereselor pe care le reprezintă, agenda proprie. Conjunctura a făcut ca, între 2010 și 2012, interesul anteniștilor să coincidă cu dorința unei mari majorități a populației, care cerea demiterea lui Traian Băsescu – atîta tot.

Cînd agenda anteniștilor nu a mai coincis cu cererile opiniei publice, angajații lui Dan Voiculescu nu au avut nici o problemă să ignore mii de oameni care strigau prin piețe pentru interzicerea exploatărilor pe bază de cianuri și fracturare hidraulică sau să stîrnească o isterie mediatică dementă la adresa cîinilor fără stăpîn, totul în numele profitului necondiționat, fie el obținut și din crime la adresa oamenilor sau a animalelor.

După ce au jignit și și-au bătut joc de mii de oameni, după ce au denaturat în mod grosolan adevărul și au încercat pe proprii telespectatori toate strategiile de manipulare și propagandă posibile, cei de la Antena 3 apelează acum la ajutorul cetățenilor pentru protejarea Varanului.

Că despre deontologie profesională a jurnaliștilor nu poate fi vorba în această încleștare între cele două tabere mafiote, se știe deja.

Dar parcă ne-am fi așteptat la ceva mai multă mîndrie a mafiotului.

http://www.invectiva.ro/tele-si-alte-viziuni/presa-ciinele-de-paza-al-nuntilor-de-celebritati-iii
10551692_610360702396324_2310385458924724035_o
Basistii jubileaza pentru mazilirea lui Dan Voiculescu si atacul visceral asupra „antenelor”, urland ca este o stralucita victorie asupra comunisto-securistilor patronati de Felix. La randul lor, cei din „antene” si Intact Media Group, urla ca executia in direct a lui Dan Voiculescu si incercarile disperate de suprimare a Antenei 3 sunt opera comunisto-securistilor basescieni, ce amintesc de perioada 1948-1956. Deci, toata lumea acuza pe toata lumea de comunisto-securism (in treacat fie spus, daca-i intrebi ce-s astea, nu te astepta ca mai mult de 2%, cu indulgenta, sa-ti si dea un raspuns cat de cat conform cu realitatea si adevarul istoric), toata lumea se pretinde mare democrata, toata lumea este pro-americana si pro-europeana, toata lumea vrea stat de drept si justitie independenta, toata lumea e cu anticoruptia-n gura din sculare si pana-n culcare si tot asa … Ei bine, vis-a-vis de abuzurile staliniste sau amintind de domnia terorii din timpul Revolutiei Franceze, vin cu un set de intrebari retorice privitoare la starea natiunii romane: 1) Unde sunt marile cancelarii occidentale si faimoasele, stralucitele, augustele si genialele organisme democratice justitiare euro-atlantice create, chipurile, pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului ? 2) Unde este Marele Licurici sa infiereze gravele derapaje de la normele democratice, de la garantarea libertatii de exprimare si de la garantarea unui proces echitabil ? 3) Unde este CNN-ul, ca sa apere nobila cauza a Antenei 3 (unicul post din Romania afiliat CNN si premiat AIB Londra) ? 4) Cat de antibasisti pot fi considerati, in realitate, dupa o logica extrem de simpla (ce nu necesita nicidecum vreo licenta universitara), „analisti de prestigiu” gen Radu Tudor sau Bogdan Chireac, precum si multi alti corifei ai media, in conditiile in care, fara odihna, pupa, la modul cel mai libidinos posibil si intr-un fanatism euro-atlantic congenital, dosurile marimilor de la Washington si Bruxelles, adica exact pe ale celor care, din 2004 si pana acum, l-au adus samavolnic pe Dictachior in carca romanilor, iar in 2012 l-au scos din garaj si l-au catapultat din nou in jiltul de la Trei Coceni, calcand in picioare vointa marii parti a natiunii ?!
Reveniti-va in simtiri, copii, si nu mai contati pe nimeni din exterior ca va va face bine voua, tarii si poporului roman si – mai ales – nu mai tampiti oamenii si cu o propaganda agresiva in acest sens, pentru ca, repet, nici dracul nu doreste binele Romaniei si romanilor mai mult decat ar trebui sa ni-l dorim noi … nici NATO, nici, UE, nici USA, nici ONU, nici FMI, nici Banca Mondiala, nici CEDO, nici Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg !
Pentru ca tot il pomeniram anterior pe Radu Tudor, astept sa-i vad pozitia duminica, la „Punctul de intalnire”, intre orele 19.00-20.00, cand il va avea ca invitat pe Ilie Serbanescu – renumit anticolonialist, antiglobalist si sustinator fervent al faptului ca Romania este o colonie la cheremul ocultei mondiale, este tara in care, din afara, se primesc telefoane si mutari in plic cu privire la viitori presedinti si premieri, la privatizari, la desfiintarea economiei, sanatatii, invatamantului si sistemului de justitie, de securitate nationala, aparare si ordine publica … Apropos, Radu Tudor, unde sunt garantiile alea de securitate oferite de NATO si USA acum, cand premierul Ungariei, liderul Jobbik, PCM si UDMR danseaza csardasul revizionist, autonomist si criminal pe teritoriul Romaniei ? Iti spun eu: sunt exact acolo unde sunt si entitatile pe care le-am enumerat la intrebarile 1-3 de mai sus, pe care le doare fix in cot si in dos de Antena 3, de Dan Voiculescu (+ 11 alte victime colaterale), de stalinismul „justitiei” din Romania si de regimul criminal al lui Basescu Traian ! Treziti-va, fratilor si lasati vrajeala cu democratia si cu dreptatea mult clamate, adulate si cautate aiurea pe-afara, ca va pierdeti timpul dupa cai verzi pe pereti ! Greseala se iarta, prostia se plateste … asta-i pretul aburelilor de 25 de ani incoace, cu democracy, cu statul de drept, cu libertatea, cu justitia, cu anticoruptia etc. Basescu nu aparut din neant, ci din drojdia societatii romanesti, studiat, punctat, selectionat atent, recrutat si controlat si lansat de catre „serviciile” occidentale si israelite cu multa vreme inainte … La randul lui, nenorocitul a proliferat, a facut pui … a fost exact instrumentul perfect prin care angelicii euro-atlantici si-au satisfacut interesele in Romania …

De Rossi

Lui Merkel si americanilor nu le-a priit niciodata Antenele, doar acestea au lovit in slugoiul lor devotat Basau’, care le-a facut concesii financiar-economice de miliarde de euro ! In timpul crizei bancile cu capital german s-au retras din Romania cu conturile pline, chiar daca creditorii nu-si platisera imprumuturile ! La fel si cu americanii ce se pare ca au inghitit miliarde de euro, in perioada cand pensionarii si bugetarii aveau salariile si pensiile micsorate ! Atunci cum sa nu sprijini un asemenea nenorocit de anti-roman cum este Chioruptu’ ?
10402077_10152587085077974_3433032808915938660_n Pina acum vad ca numai aripa antibasista se duce la puscarie, o vreau pe Udrea, il vreau pe Basescu, pe Blejnar, pe toata camarila infractionala patronata de George Soros in frunte cu infractoarea candidat, Monica Macovei , abia atunci puteti sa-mi demonstrati ca bruma de justitie care mai exista in Romania , functioneaza. Pina atunci raman la concluziile anterioare. Sistemul juridic din Romania este bratul inarmat al Mafiei, nimic in plus, nimic in minus. Daca mai aud vreo loaza cu, „independenta justitiei”, laudat sistemul, Directia a 5 a – DNA, infractorul din fruntea ANI sau motherfuckerii de la CCR sau CSM pleaca cu toti mortii legati de gatul ma-sii. Astept sa ma dea Kovesi in judecata , o astept la Haga…’ Poa’ sa vina cu SPP istul dupa ea, am auzit ca-i gelos fraierul…
Îi confiscă lui Voiculescu Grivco şi sediul Antenelor ca să recupereze „prejudiciul”. Dar prejudiciul de sute de miliarde rezultat din toate privatizările din 1990 încoace, cine îl plăteşte? Străinii care au furat tot din România de ce nu sunt anchetaţi? Asta e ipocrizie infectă la maxiumum!
Sincer mie nu mi se pare că executarea lui Dan Voiculescu şi confiscarea averii familiei sale este un act de justiţie, ci doar un act de răzbunare de neam prost al Kiorului. Tot ce reprezintă capital românesc trebuie distrus şi cine este bogat şi nu e obedient duşmanilor României tebuie băgat la puşcărie. Acesta este ordinul de la Înalta Poartă. Toate afacerile mari româneşti trebuie acaparate de străini, românii având dreptul doar la statutul de sclavi.

Mencinicopschi tocmai a declarat că este posibil ca pedeapsa cu închisoarea să i se tragă în parte şi datorită faptului că vorbeşte des la televizor despre E-uri şi alimentaţia sănătoasă. Menci este unul din savanţii României, care au mai rămas. E o ruşine pentru România să fie băgat la închisoare şi pe degeaba.>>

Pai nu ma mira ca Romania e un dat impotriva naturii care si-a omorat cu atata manie intelectualii si elitele inca din anii `50,doctorul Menci luand la 68 de ani mai mare pedeapsa decat a unui cutzitar care taie pe cineva si il baga in spital.

Dan Tănăsescu

Lasă un comentariu