Masonul Adrian Sarbu recunoaste ca a folosit ProTV-ul pentru a manipula poporul roman

images

Masonul Adrian Sarbu recunoaste ca a folosit ProTV-ul pentru a manipula poporul roman !
Un nemernic ca toti ceilalti moguli de presa politica din Romania !

Central Media Enterprises

Adrian Sârbu era director operațional (COO) al companiei media Central European Media Enterprises (CME) din octombrie 2007, iar din ianuarie 2009 a preluat și funcția de președinte al grupului american. În iulie 2009, a fost numit Chief Executive Officer (CEO) al CME, devenind astfel românul care ocupă cea mai înaltă poziție executivă într-o companie multinațională. După 2007, o serie de oameni din televiziunile Pro au mers în țările unde CME are operațiuni pentru diverse posturi de conducere. De asemenea, trustul MediaPro vinde producții de televiziune (telenovele) către televiziunile din trustul CME.

Caracatita „Central European Media Enterprises”

Ronald Lauder este un evreu cunoscut si presedinte al CME. Aceasta caracatita evreiasca se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale si de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales presedintele Congresului Mondial Evreiesc. Fiica sa, Jane este casatorita cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federala SUA. Presedintele caracatitei evreiesti CME din Romania este evreul Adrian Sarbu. Central Media Enterprise este o companie cu actionariat 100% evreiesc, iar aici ma refer la sionisti.

Despre evreul-khazar, Adrian Sarbu, fost mogul al trustului ProTV sint foarte multe de spus, dar o voi face cat se poate de concis, prezentand astfel de argumente temeinice care indica acest fapt. La data de 22 decembrie 1989, acesta filma anumite scene ale loviturii de stat, de pe cladirea Comitetului Central al PCR. Dupa ce “revolutionarii” (agenturilii straine) au invins, acesta, si-a urmat planul facut de mult timp si a intrat in FSN, unde a devenit secretar de stat pe probleme de mass-media. Manipulari in mass-media, mai bine zis !

De pe site-ul activenews.ro aflam niste afirmatii tulburatoare pentru toti cei care le vor citi. Afirmatiile, nu sint doar “niste vorbe-n vant”, cum ar putea fi tentate unele persoane sceptice sa spuna, ci sint insotite de o inregistrare video, care probeaza toate acestea. Persoanei care a postat-o pe YouTube, i s-a cerut s-o stearga. Citez:

“Fostul patron al PRO TV, Adrian Sârbu, a vorbit unor tineri corporatişti despre fosta sa televiziune, cum au apărut “Ştirile de la ora 5″ sau ziarul “Gândul”.

Unul dintre tinerii prezenţi, Cristian Niculescu, a înregistrat fragmente din discursul lui Sârbu şi a postat filmul pe youtube.

Primul purtător de cuvânt al guvernului Petre Roman a spus, printre altele, că “a testat poporul român” şi cum a luat o decizie de “diversiune”. Tot pe seama poporului român, bineînteles. Sârbu a mai spus că a simţit că trebuie să oprească un curent negativ pentru România, prin 1995. Ce însemna acest curent? “Tot ce părea respect pentru libertate, democraţie, valori occidentale, începea să se clatine”. Reamintim că PRO TV a primit, în anii 2001-2002, un “ajutor” de la stat în valoare de 276 de miliarde de lei vechi, “pentru cultură”.

Sârbu a anunţat că vrea să facă şi o şcoală, ai cărei piloni educaţionali să fie: “ ludicul, entertainmentul și social community“.

Iată câteva din declaraţiile lui Sârbu, conform reportervirtual.ro.

“Din plictiseală, pentru că plictiseala este un foarte important vector al creativității, am creat acest PRO TV, care, bineînțeles că trebuia să fie altfel”

» Am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV și am vrut să vedem dacă poporul român poate fi convins că el contează la nivel global și am făcut campania pro-NATO dacă vă amintiți (…) și am încercat acest exercițiu și, într-adevăr, a venit Clinton la București și am primit o promisiune că o să intrăm în NATO”

„Se dezvolta, prin 1995, un puternic curent populist condus de Antena 1. Tot ce părea respect pentru libertate, democraţie, valori occidentale, începea să se clatine. Ţara era condusă prost, asteptările oamenilor nu erau împlinite şi erau concurenţi ai noştri care credeau că pot capta acest curent negativ, care putea să fie mult mai grav pentru România. Ce-ar fi însemnat ca România să nu fie în NATO sau în Uniunea Europeană?Atunci am luat o decizie antreprenorială, pe care azi pot să mi-o amendez axiologic, dar nu mi-o voi amenda niciodată ontologic, al existenţei Pro TV şi a contribuţiei noastre la ceea ce a urmat după aceea. Am luat o decizie de diversiune.

Ştirile de la ora 5 sunt o mare diversiune. Diversiunea s-a numit, ‘hai să arătăm oamenilor şi partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc s-o recunoască’ . Ştirile de la ora 5 au recapturat un public care ar fi dispărut la Antena 1, în plus am retabloidizat şi stirile de la ora 7”.”[1]

Video !

Pagina wikipedia descrie si mai complex puterea sa de influenta pe care a avut-o acest ticalos:

“În anul 1989, Adrian Sârbu era regizor de filme la Studioul Sahia. În anul 1990 a deschis firma MediaPro iar în 1991 a pus bazele agenției de știri Mediafax[1]. In 1993 a infiintat grupul MediaPro, care are operațiuni de producție și distribuție de film și televiziune, radio, informație, internet și publishing în România și țările CEE. Divizia de publishing a MediaPro – Publimedia – este editorul cotidianului Gândul și al Ziarului Financiar.

În 1993 coopteaza o parte din echipele posturilor TV SOTI și Amerom (Canal 38) și înființează postul de televiziune ProTV, primul post de televiziune profesionist din România. În acționariatul postului erau prezenți Sârbu, afaceristul Ion Țiriac și trustul CME. Există o confuzie în ceea ce privește proprietatea postului TV, care nu face parte din trustul MediaPro, fiind o operațiune separată. Acelasi lucru este valabil și pentru AcasaTV, MTV, ProCinema și Sport.ro.

Datoriile pe care le avea trustul către stat au fost anulate. Exemplificator: anularea datoriei de 1.000 miliarde de lei vechi șterse de către guvernul Năstase în anul 2001.

În iulie 2009 vinde grupul MediaPro companiei CME, contra sumei de 10 milioane dolari și acțiuni.

Central Media Enterprises

Adrian Sârbu era director operațional (COO) al companiei media Central European Media Enterprises (CME) din octombrie 2007, iar din ianuarie 2009 a preluat și funcția de președinte al grupului american. În iulie 2009, a fost numit Chief Executive Officer (CEO) al CME, devenind astfel românul care ocupă cea mai înaltă poziție executivă într-o companie multinațională. După 2007, o serie de oameni din televiziunile Pro au mers în țările unde CME are operațiuni pentru diverse posturi de conducere. De asemenea, trustul MediaPro vinde producții de televiziune (telenovele) către televiziunile din trustul CME.”[2]

Sursa: Fără Secrete România

Un gând despre &8222;Masonul Adrian Sarbu recunoaste ca a folosit ProTV-ul pentru a manipula poporul roman&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s