Libertatea unei țări prin recăpătarea suveranității

Winston_Churchill_British_bulldog_portrait

Winston Churchill este unul dintre cele mai infecte și detestabile personaje din istorie! Vorba cuiva: de câte ori s-a întâmpla o crimă sau un genocid pe planeta Pământ în ultimii 400 de ani să fiți siguri că niște anglo-saxoni au fost prezenți sau implicați!

În 1945, în Marea Britanie (UK) au loc alegeri parlamentare. Oricum prin constituție e o monarhie așa că Parlamentul face figurație pentru perversul joc penibil al celei mai vechi „democrații”!

Să revenim la anul 1945: URSS distruge prin geniul lui STALIN (singurul om de pe planetă care a bătut OCULTA atât pe teren propriu cât și în deplasare) armata nazistă și eliberează jumătate de EUROPĂ de fascism. Americanii se grăbesc să debarce în Normandia pentru a putea stopa avansul rușilor altfel EUROPA ar fi intrat complet în sfera lor de influență. În același timp angloizii realizează că planul lor de a-l manipula pe HITLER pentru a distruge URSS a dat greș.Și că acum au o și mai mare problemă: URSS devenise cel mai puternic bloc militar de pe planetă și culmea avea inclusiv suveranitatea tipăririi de monedă.

Pe 5 iulie 1945 au loc alegerile Parlamentare unde conservatorii lui Churchill au un șoc imens: SOCIALIȘTII (de fapt laburiștii) câștigă alegerile parlamentare și CHURCHILL părea că merge la lada cu gunoi a istoriei.
Într-una din postările anterioare v-am povestit cu STALIN a refuzat acordul de la BRETTON WOODS și a creat o monedă de referință PARALELĂ (rubla de aur).

Dar ce este excepțional este ceva ce pariez că nu știați: majoritatea laburistă (socialistă) din Parlamentul Britanic votează o lege în 28 februarie 1946 prin care CORPORATIA BANK OF ENGLAND (Banca ANGLIEI) este NATIONALIZATA. Primul ministru CLEMENT ATLEE provenea dintr-o familie cu 8 copii și toată viața a fost un socialist adevărat.Tot în acel an a fost naționalizată compania de transport aerian și în anii următori peste 20% din economia Marii Britanii.Minele de cărbuni, drumurile și podurile, companiile de telegrafie, companiile de extracție a gazelor și de producere a electricității, industria grea (producerea oțelului) toate au revenit în patrimoniul poporului britanic.

Dar cel mai important, SENIORAJUL a revenit la proprietarul său de drept, poporul britanic. Drept rezultat al acestor politici s-a constatat IMEDIAT o creștere a standardului de viață al muncitorului englez: condiții mai bune de muncă, program decent, plata mai bună pentru munca depusă, o scădere a costurilor la utilitățile publice.

UK_Nazi_Flag

Astfel a fost posibilă o spectaculoasă revenire a Marii Britanii la un standard de viață ridicat după ce practic fusese distrusă de bombardamentele lui HITLER.
Așadar dragii mei prieteni virtuali ceea ce scriu la sfârșitul fiecărei postări nu este decât o repetare a ” rețetei ” de revenire economică aplicată în istorie cu succes:

1) NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI de MIJLOACE DE PLATĂ. Profitul obținut din activitatea de tipărire a banilor este UN BUN AL ÎNTREGULUI POPOR și trebuie distribuit echitabil tuturor.
2) Naționalizarea ACTIVELOR/RESURSELOR pentru ca GUVERNUL să aibă venituri și să nu mai fie nevoit să taxeze munca sau proprietatea.
3) Reinstaurarea REPUBLICII SOCIALISTE ca efect al PUTERII POPORULUI (asta înseamnă REPUBLICĂ pentru cei care nu știu) fiindcă este cea mai avansată formă de orânduire socială verificată în istorie.

RECĂPĂTAREA SUVERANITĂȚII!

Din aprilie, la LONDRA si in tot UK, salariul minim IMPUS DE GUVERN Angajatorilor este de 7.20 lire sterline pe ora BRUT. Inseamna Net undeva la 6.75 lire pe ora. Pentru 168 de ore muncite la program normal rezulta un SALARIU MINIM LUNAR de 1134 de lire sterline NET.
De ce in UK este 1134 de lire iar in ROMANIA undeva sub 140 de lire NET (adica cam de 9-10 ori mai mic)?

SALARIUL MINIM reprezinta unul din cele doua instrumente ale SUVERANITATII unei tari! Celalalt este PARITATEA fata de moneda de referinta DOLARUL FED/ sau EURO desi e aclesi lucru!
Orice partid politic care obtine prin vot (sa zicem de dragul discutiei ca e respectat desi din 2000 nu este) o majoritate parlamentara capabila sa sustina un guvern NU POATE REZOLVA PRINCIPALA PROBLEMA A ROMANILOR! Adica STANDARDUL DE VIATA!

Daca papagalul lui SOROS pe nume DIACONU sau cioroiul vopsit care sta cu MERITOCRATIA in GURA toata ziua ar veni maine la guvernare NU AR PUTEA schimba in bine viata amarata a romanilor!
Sa zicem ca, in pofida tuturor greutatilor si obstacolelor dau lege si maresc salariul minim la 2000 de RON.

Imediat leul emis de BNR incepe sa se deprecieze si ISARESCU anunta ca trebuie sa creasca dobanda de referinta pentru „macrostabilizare”! Bancile comerciale controlate din afara coloniei penitenciare ROMANIA vor bloca banii in seifuri si atunci GUVERNUL DIACONU sau PRIMO nu va mai avea bani: profesorii, pompierii si doctorii (ca sa nu mai vorbim de cei 5 milioane de pensionari) vor iesi in strada iar POLITIA si SECURITATEA fara salarii vor disparea.

Acel GUVERN va pleca imediat de la guvernare exact cum a disparut PONTA ca magarul in ceata!
STANDARDUL DE VIATA AL ROMANULUI nu se va schimba in bine atat timp cat romanii joaca miuta in perimetrul stabilit de INVADATOR!
Nici un partid politic cu indiferent cata sustinere a populatiei NU POATE REZOLVA CRIZA SISTEMICA DE AZI!
Pentru revenirea la un trai decent si la un standard de viata similar EUROPEI DE VEST poporul trebuie sa isi recapete SUVERANITATEA!

Aceasta se realizeaza prin trei actiuni simultane:
1) OBLIGATORIU NATIONALIZAREA EMITERII SI DISTRIBUTIEI DE MIJLOACE DE PLATA! Fara acest pas nu exista suveranitate si nici un guvern nu are posibilitatea sa rezolve saracia din ROMANIA!
2) OBLIGATORIU NATIONALIZAREA activelor/resurselor de pe teritoriul ROMANIEI.
3) OBLIGATORIU reinstaurarea REPUBLICII (puterea poporului) SOCIALISTE (redistribuirea in mod echitabil si frateste a tuturor resurselor tarii dupa prioritati si necesitati)!
Orice alta discutie cu meritocratii, tehnocratii, democratii, monarhii (trebuie sa fii complet cretin in secolul al 21 lea sa mai iti doresti monarhie) ABUREALOcratii este INUTILA!
Ca si mersul la vot!

taxe

INVADATORUL GLOBALISTO-SIONIST ne informeaza prin una din latrinele sale ca Ministerul Finantelor PUBLICE a mai imprumutat saptamana aceasta un fleac de 500 de milioane de RON la care se obliga peste 5 ani sa plateasca 2.53% pe an.
Adica in total 12.65%. Adica 63.25 de milioane de RON.
De unde va plati acesti bani peste 5 ani? Fie va rostogoli creditul care va ajunge astfel la frumoasa suma de 563.25 de milioane de RON si la care va plati o noua dobanda.Fie va mari taxele si impozitele.
Intelegeti astfel mecanismul INDATORARII LA INFINIT? Si al DATORIEI IMPOSIBIL DE PLATIT?

Taxele si impozitele sunt CAMATA pe care poporul roman o plateste la niste credite PENTRU CARE NU A FOST CONSULTAT!
Vedeti de ce sistemul asa numit democratic de acum este UN SISTEM DE TALHARIE?
Care din cei pe care i-ati votat o sa va zica anul acesta: daca ma votati voi semna credite in numele vostru fara sa va spun si voi fura apoi banii?
BOGDAN DIACONU, papagalul lui SOROS? Ciolanis? Dobitocul de DRAGNEA care executa ordinele de distrugere al PSDului? Schizofrenciul betiv suspendat legal de 90% din popor si tinut cu forta de US EMBASSY pe functie?
Laurentiu PRIMO, papagalul bronzat care spune orice mai putin CAUZA RELELOR din ROMANIA?

Reamintim pentru toata lumea: si cititorii fideli si pe cei mai noi!
In 1989 in ROMANIA a avut loc o LOVITURA DE STAT prin care ROMANIA si-a pierdut SUVERANITATEA devenind o colonie!
INVADATORUL a procedat inteligent alegand tradatori si infractori cu alte cetatenii dar vorbitori de limba romana. Aceasta coloana a 5 a a neutralizat toate posibilitatile de aparare ale romanilor iar astazi suntem intr-o situatie din care se poate iesi IMEDIAT si USOR cu o singura conditie: ROMANII SA INTELEAGA DE UNDE LE VIN TOATE PROBLEMELE!
In 1990 CEDAREA DE SUVERANITATE s-a facut in primul rand la BNR si STATUL si-a pierdut principala parghie de administrare economica: DREPTUL DE A EMITE MIJLOACE DE PLATA (BANII).
Nemaiavand acest DREPT SUVERAN, guvernele au inceput sa imprumute bani de la BNR (via bancile comerciale intrucat BNR ii este interzis sa crediteze DIRECT STATUL ROMAN ) si/sau de la camatarii INTERNATIONALI.In paralel s-a distrus sistematic mijloacele de a genera venituri si a achita aceste CREDITE.

Toate SALARIILE de azi din ROMANIA sunt DIN CREDITE! Romania traieste PE CREDIT! De aceea mediul economic este atat de sufocat de reguli, restrictii si taxe ca LIBERII INTREPRINZATORI sa nu GENEREZE PLUSVALOARE iar romanii sa isi piarda starea de DEPENDENTA de lichiditatea de la CAMATARI!
De aceea GUVERNELE, oricare ar fi ele, NU POT REZOLVA ACEASTA PROBLEMA A LIPSEI DE SUVERANITATE!
Dumneavoastra stati si va certati ca e X sau Y mai bun dar niciunul nu poate rezolva o problema SISTEMICA!
Ca sa intelegeti imaginati-va ca vecinul de sus uita apa deschisa si sunteti inundat! Rezolvarea problemei nu consta in a injura nevasta sau copiii, vecinul sau cainele/psisica ci de a merge sus si a opri robinetul!
Singura SOLUTIE DE REZOLVARE A TUTUROR PROBLEMELOR ROMANILOR este ELIBERAREA NATIONALA SI REVENIREA LA SUVERANITATEA COMPLETA!
Noile partide politice, Democratii Directe, Meritocratii indirecte, Tehnocratii, ABUREALO-cratii SUNT CREATII ALE SERVICIILOR SECRETE care lucreaza pentru CAMATARI!

Recapatarea suveranitatii se face prin 3 actiuni concomitente:
1) NATIONALIZAREA BNR, a SENIORAJULUI, a EMITERII de MIJLOACE DE PLATA si a DISTRIBUTIEI BANILOR/CREDITULUI! Acesta este antibioticul care opreste IMEDIAT CANGRENA!
2) NATIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR existente pe teritoriul ROMANIEI.In acest fel STATUL SUVERAN ROMAN recapata instrumentele prin care sa genereze prosperitate.
3) Singura forma AVANSATA de administrare a unei natiuni este REPUBLICA SOCIALISTA.
Ce inseamna REPUBLICA?
Inseamna redobandirea PUTERII SUVERANE a POPORULUI!
Ce inseamna SOCIALISTA?
Inseamna ca poporul REDEVINE O MARE FAMILIE si ca resursele se impart fiecaruia dupa posibilitati si necesitati: ADULTII muncesc cel mai mult si au grija si de copii (EDUCATIE, SANATATE gratuita) si de BATRANI (PROTECTIE SOCIALA, standard minim IMPUS DE POPORUL SUVERAN prin GUVERNUL SAU)!

De la Luci Lucescu

Lasă un comentariu