Economia României controlată de străini

548834_doroga_derevya_zabor_priroda_4928x3264_www.Gde-Fon.com

Mai aparţine România, României?

România nu mai are bănci româneşti şi de aceea nu mai posedă nici capital autohton, necesar dezvoltării, fiind în totalitate la mâna bancherilor străini. Economia, băncile, petrol, gaze, energie, nu mai apartine românilor.

„În momentul de faţă eu mă întreb, cum de România mai există! România nu e o ţară coruptă, România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.”

2005 Octavian Paler

Dacă lucrurile vor continua în acest mod, ne vom trezi la un moment dat că nu ne mai aparţine nici pământul de sub picioare.

România nu se poate dezvolta fără capital românesc.

12118901_712330712232070_8811333219329805566_n

Revolutia română nu a fost altceva, decât preluarea economiei țării de către capitalistii străini. Naivi cei care cred, că străinii au adus democratia.

În România ultimilor 25 de ani au dispărut zeci de ramuri industriale şi multe dintre combinatele care atrăgeau forţa de muncă din zone întregi nu mai există. Din 42 de firme ca mărime şi importanţă, doar 9 aparţin statului şi capitaliştilor români. În timp ce economia a ajuns pe mâinile străinilor, de ani de zile, în dosarele procurorilor se pare că doar românii fură.

Domenii strategice ale economiei Româneşti au fost înstrăinate, uneori distruse. În prezent, cele mai puternice companii de la noi NU au capital românesc, iar ce a mai rămas din marile societăţi de stat a fost preluat de străini.

În România nu mai există industrie de fire şi fibre, de metale neferoase sau de prelucrare a cauciucului. Pe cale de dispariţie sunt domenii precum industria de îngrăşăminte chimice, petrochimia şi cea de utilaj greu. Nici marile combinate construite pe vremea lui Ceauşescu nu au trecut proba timpului. Cum a fost cel de creştere a porcilor de la Timişoara, Comtim, şi cele de la Călan, Zlatna, Săvineşti sau Danubiana, din Bucureşti. Cele mai multe au fost preluate iniţial de investitori străni care le-au falimentat şi apoi le-au desfiinţat. Şi în domeniul energetic stăm la fel de prost.

Mai grav este că că multe dintre firmele care declară pierderi în România îşi scot de fapt din ţară profiturile. Sunt sume de ordinul miliardelor de euro. Băncile străine din România au furat de aici 400 miliarde de euro.

În ultimii 25 de ani, lichidarea industriei s-a desfăşurat la scara întregii ţări şi acum România importă aproape tot: de la chibrituri până la mâncare şi utilaje grele.

Ce s-a intamplat in Romania este Genocid , crima asupra poporului dupa 89, pentru aceasta ar trebuii sa raspunda cu capul cei de la SRI care stiu cu siguranta si nu doar atat au fost si paravan la acest GENOCID efectuat premeditat timp de 25 de ani asupra munci si avutiei poporului Roman cladita cu greu prin truda a multor generatii dupa razboi ! Aceasta crima sa facut si a fost posibila doar cu ajutorul conducatorilor tradatori !

Intr-adevar romanii nu mai au industrie , dar nici industriasi : toti sunt la puscarie ! In schimb strainii prospera si fura nestavilit in Romania sustinuti indeosebi de basisti si ceilalti alogeni !

Un gând despre &8222;Economia României controlată de străini&8221;

  1. În 1989 Gorbi, Regan și succesorii, Teatcher și succesorii, apoi Kohl, Mitterand și succesorii au decis soarta țărilor mici și mijlocii (ca România). Roman și conaționalii, Ilici și colab., mulți alții dintre cei ce mai stau încă pe scaunele Puterii Interne, au hotărât: România trebuie să fie ultima găină în UE și în lume.

Lasă un comentariu