România bună de muls

romania-vanduta

Dacă vreți să aflați cum și de ce a fost distrusă industria agro-zootehnică din România și de ce mâncăm doar porcăriile importate de străini,în timp ce ei mănâncă hrană de calitate exportată de la noi.

De doua decenii, fara sa intervenim, Romania e exploatata continuu si transformata din producator, in piata de desfacere. Ne-a scapat de sub control si o ramura vitala: zootehnia. In acest moment, cam tot ce inseamna crestere de animale, industria laptelui si cea de prelucrare a carnii se afla fie in mana unor firme straine, fie in prag de faliment. Fara sprijin de la stat, romanii din domeniu sint pur si simplu ingropati de concurenta venita din afara.

România a fost luată în UE numai pentru materii prime și piață de desfacere. Tot ce am avut industrie e la pământ. Investițiile străine au venit în țară doar să exploateze forța de muncă și să desfacă.

Producătorul român nu e subvenționat ca să poată concura cu cel din afară.

Sursa articol:

http://dantanasescu.ro/2015/02/07/romania-buna-de-muls.html

Un gând despre &8222;România bună de muls&8221;

  1. Taranului roman nu-i trebuie ajutor de la stat ( da-i in ma-sea)….ci trebuie lasat in pace incat el ceea ce produce ( ca sa poate sa hraneasca pe ceilalti). Adica, sa nu intervine hienele cu rahaturile lor ( cica n-ar fi nocive pt. organism dar nici nu sunt sanatoase )…in asa fel incat sa nu exista acea „celebra ” sau deja arhicunoscuta competitie in care competitorii cinstiti pornesc din start cu un handicap de 20 secunde la suta de metri ( atuncea, e clar ce sa alege de fermierul roman si nu numai).

    Iar ,pe acei investitori straini sa-i punem in patru labe ( la propriu in cazul femeilor iar in cazul mamelucilor…in sut in partea dorsala ca doar asa se vor simti si ei ce fel de specimene sunt sau de unde provin)…ca, altfel nu vad o solutie rentabila sau cel putin; viabila!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s