Capcana New Age (pe scurt)

images  E foarte usor sa distingi invataturile crestine de cele new age.New age vorbeste despre energii, eul nostru, preamareste omul la rangul de Dumnezeu, face totul in numele propriei persoane.

Pentru new age, lozincile sunt axate pe pace si iubire, toleranta maxima (insclusiv a imoralitatii gen homosexualitatea), si toate acestea in numele oricui, in afara de preasfantul nume al mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Ei vorbesc despre un spirit , spirite, maestri, zei, zeite etc. si nicidecum puterea Duhului Sfant. Ei neaga conceptul de Sfanta Treime si considera ca toti suntem una\unul, adica aceeasi energie, si ca Dumnezeu nu este personal ci impersonal gen in noi toti (dar de fapt ei sunt deja posedati si acelasi duh rau este in ei toti, ei chiar vorbesc prin telepatie, folosindu-se de demonii lor).

Acestia nu cred ca Iisus Hristos este singurul fiu al Lui Dumnezeu si singurul prin care putem ajunge la Tatal. Acestia nu obtin mesaje si viziuni de la sfinti si ingeri prin rugaciune, ci prin magie si vrajitorie, prin meditatie si yoga, adica de la cei care au inventat si nascocit asemene erezii, adica de la demoni (ingerii cazuti).

Ei au un vocabular foarte elevat, sunt scoliti, au cultura generala buna si par a fi foarte convingatori. Multi crestini ajung inselati din pacate, am exemple chiar in jurul meu care asculta horoscopul, merg la bioenergie si reiki, samanism, astrologi, fac colectie de cristale si cred in puterea lor.

Lor nu li se pare nimic eronat ei crezand ca fac totul in numele iubirii, dar,…deja merg spre prapastie.In fine aceasta e doar o particica din ce fac ei, ca sa va luminati si sa reusiti sa distingeti invataturile crestine de cele ale dracilor.

Doamne ajuta!

Sursa articol : totulpentrutot.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s