Romania, ajutata la Eurovision de organizatia secreta satanică illuminati ?

Imagine   Calificarea in finala Eurovision a fost „ajutata” si de alti factori, conform interpretarii unei fotografii in care Paula Seling face semne ciudate pe scena din Copenhaga.  Paula Seling a facut niste gesturi ciudate, izbitor de asemanatoare cu semnele unei societati secrete, acuzate de satanism, Illuminati,  care  conduce lumea din umbra. Ochiul si triunghiurile pe care le-a „realizat” Seling sunt unele dintre principalele simboluri Illuminati, avand legatura si cu masoneria. Il folosesc multe vedete internationale, cel mai des Jay Z si Beyonce, la noi fiind utilizat in special de Inna. Ochiul Atotvazator, incadrat intr-un triunghi, pe care Paula l-a reprodus pe scena din Copenhaga, provine din mitologia egiptenilor si apare si pe bancnota americana de un dolar, ca semn de dominatie a lumii. Ordinul Iluminatilor a fost o societate secreta fondata la 1 mai 1776ImagineImagineImagine  Imagine

Concursul Eurovision de anul acesta a fost câştigat de transsexualul austriac Thomas Neuwirth (26 de ani), Conchita (Păsărică, în româneşte) Wurst (Cârnat, în limba română) pe numele său de „artistă”. Este a doua oară când finala Eurovision a fost „adjudecată” de un travestit, primul câştigător mutant fiind reprezentanta/reprezentantul Israelului, Dana International, în anul 1998. Dacă prezenţa acesteia/acestuia a fost relativ decentă, având chiar aspectul unei femei, de data aceasta apariţia femeii cu barbă a fost de-a dreptul scandaloasă şi şocantă! Oricât aş fi de permisiv, „open mind” şi „politically correct”, deja s-a depăşit orice limita a decenţei si bunului simţ! Când am văzut-o pe Conchita, hibridul asexuat cu barbă, am fost oripilat şi m-a încercat o stare de greaţă. Ceva mai scabros nici că se putea, efectiv mi-a venit să vomit când am dat cu ochii de arătarea bărboasă care cânta pe scenă!!!

Ce să mai vorbim de voturile care au dus la acordarea trofeului? Este o naivitate să credem că voturile reale au decis câştigătorul! A devenit evident, de câţiva ani încoace, că rezultatele sunt comandate politic, voturile trucate şi există o solidaritate lipsită de fairplay între ţările nordice împreună cu fostul Benelux sau fostele state din URSS, pe partea cealaltă a baricadei. Este un premiu hotărât la „masa verde”, pe criterii politice, la fel ca şi premiile Nobel! Trebuia să mergem şi noi cu ţiganul travestit, Naomi – doar a concurat şi el la preselecţie, pe aceleaşi coordonate globaliste şi anti-familie! – ca să avem şanse de câştig. Pe aceleaşi considerente ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision şi eunucul îmbrăcat în rochie.

Şocant a fost însă mesajul transmis prin această apariţie oripilantă! Un mesaj subînţeles al masoneriei internaţionale şi al sioniştilor care vor să impună globalizarea şi care suna cam aşa: „Noi conducem lumea, noi impunem câştigătorii, normele de morală şi legea! Noi decidem ce este bine pentru voi şi care este normalitatea în viitoarea lume pe care v-o pregătim!”. Ca să nu fie dubii în privinţa receptării mesajului, a declarat provocator şi ameninţător austriacul/austriaca Conchita Wurst, cârnatul învingător: „Suntem uniţi şi suntem de neoprit!”.

Simbolistică masonică pentru Baphomet. Lui Herr (Frau) Cârnat doar coarnele i-au lipsit!

Practic, am asistat la sfidarea vădită a valorilor creştine, sociale şi familiale ale Europei! S-au găsit voci pacifiste, care să afirme că trebuie respectat aproapele şi gusturile lui! Păi, bine ar fi ca acest „aproape” să-şi ţină departe propaganda homosexuală, fiindcă, în rest, pe noi nu ne interesează ce face el în dormitor! Am să-l respect doar atunci când şi „aproapele” va respecta dreptul copiilor noştri la o orientare sexuală normală, fără a încerca să-i pervertească! Mă întreb, oare ce le-au răspuns părinţii, copiilor, atunci când au fost întrebaţi „de ce are tanti barbă?”, mai ales că imaginea mutantului a apărut a doua zi la toate programele de ştiri ale televiziunilor?!

De      Marius Albin MARINESCU                                                                                                                                                           http://www.justitiarul.ro/circul-eurovision-femeia-cu-barba-si-manipularea/

Lasă un comentariu