Coruptia din spatele industriei medicale si farmaceutice

Imagine   Corporatiilor farmaceutice le pasa  doar de profit

„In Statele Unite”, spune Mike Adams, „avem un sistem de ingrijire a sanatatii monopolist, care este proiectat pentru a genera profit, nu sanatate publica.”

Adams, editor-sef al NaturalNews.com, spune ca o mare parte a Americii este determinata sa creada ca are nevoie de medicamente, si cu un sistem asistenta medicala de tip monopol, asa cum nu gasim nicaieri in lume, nu bunastarea clientilor lor este ceea ce urmaresc serviciile medicale, spune el, ci conturile bancare ale corporatiilor „.

In America, spune Adams, oamenii sunt prinsi intr-un sistem de dependenta fata de tratamentul bolilor. „Sistemul nu are cu adevarat motivatia de a-i invata pe oameni cum sa fie sanatosi”, ci mai degraba sa se bazeze pe lucruri care nu sunt necesare – medicamente – inca costisitoare.

„Alte tari sunt mai deschise fata de medicamentele generice, care tind sa micsoreze costurile conventionale de ingrijire a sanatatii”, spune Adams, si in timp ce alte natiuni ar fi mai dispuse sa incurajeze metodele alternative de tratament, reclamele americane insista asupra faptului ca tara are nevoie de pastile pe baza de prescriptie medicala – si, ca urmare, clientii sistemelor de sanatate au o dorinta nemasurata pentru medicamente.

Acest lucru nu este necesar, insa, atesta Adams. In schimb, spune el, este „un exemplu clar in care corporatiile au tradat cu adevarat interesului public doar pentru a putea face mai multi bani.”

„Statele Unite se pare ca stapanesc aceasta arta in industria farmaceutica.”

Medicamentele sunt prescrise cu 50 la suta mai mult in America decat in alta parte, iar copiii au de trei ori mai multe sanse, decat in cazul natiunilor europene, sa primeasca antidepresive. „Oamenii cred ca au nevoie de un medicament pentru a controla fiecare aspect al existentei lor”, spune Adams. Si antidepresivele? „Sa te simti trist, din cand in cand, nu este o boala”, spune el. „Este o emotie umana.”

Agentii de publicitate pot convinge o multime de oameni ca sunt bolnavi, spune Adams, iar statisticile arata ca el are, cu siguranta, dreptate. Nu lasati numele de „ingrijire a sanatatii” sa va induca in eroare. Singurul lucru de care acestor corporatii le pasa sunt banii.
http://dantanasescu.ro/2011/07/18/corporatiilor-farmaceutice-le-pasa-doar-de-profit.html

Imagine  Dacă am avea în România părinţi responsabili şi conştienţi, aceşti părinţi s-ar documenta foarte bine înainte să-şi vaccineze orbeşte copiii. AR CITI MAI MULT DESPRE VACCINARE înainte să îşi otrăvească proprii copii cu acele substanţe chimice-toxice. Din păcate însă una dintre marile probleme ale României este faptul că foarte mulţi români au încredere maximă în medici şi îi consideră Dumnezei în domeniul medicinei şi sănătăţii. Mare greşeală! La noi, dacă medicul a zis “fă asta şi asta”, pacientul român o să-i mulţumească fericit că l-a ajutat, va asculta orbeşte de sfatul lui şi se va otrăvi cu toate acele medicamente prescrise ca “să se facă sănătos”. Românii umplu buzunarele marilor patroni de companii farmaceutice luând “leacuri miraculoase sub formă de pastile şi medicamente” din farmacii, în loc SĂ CAUTE ALTERNATIVE NATURISTE – plante, seminte, sâmburi, ceaiuri etc, aşa cum făceau strămoşii nostri pe vremuri. Cu dedicaţie pentru părinţi: uitaţi 3 articole pe care le puteţi citi pentru a vedea pe scurt nemernicia din spatele vaccinurilor:

30 de ani sub acoperire – stenograme guvernamentale care expun pericolele vaccinarii

Farsa din spatele vaccinurilor pentru copii

Gripa de Marketing si Epidemia de Profit / Big Money – Pig Pharma. Pentru că țipă „Gripă!”

Printre concluziile pe care le veţi afla dacă veţi citi cele două articole se află:

1. Vaccinurile nu functioneaza;
2. Vaccinurile cauzeaza bolile pe care ar trebui sa le previna;
3. Vaccinurile prezinta un risc pentru copii;
4. S-a complotat la pacalirea publicului;
5. S-a facut tot posibilul sa se impiedice studiile de siguranta ale vaccinurilor;

Un scurt sumar a celor mai importante argumente care sustin NON-VACCINAREA:
1. Vaccinurile contin o combinatie de cel putin 39 de metale grele deosebit de toxice, substante care cauzeaza cancer, chimicale toxice, virusi vii si modificati genetic, bacterii, ser contaminat cu virusi animali si material genetic strain, decontaminanti si adjuvanti extrem de toxici, antibiotice netestate, dintre care niciunele nu pot fi injecatate fara pericol. Contaminantii din vaccin includ, contaminanti virali bovini (vaci), aviari (gaini) si virusi si bacterii din maimute, cum ar fi streptococul din vaccinul DTP Diftero-Tetano-Pertussis [Pediatrics, Vol. 75, No. 2, Feb 1985] si Serratia marcesens din vaccinul anti-influentz (sezonul de influentza din 2004).

2. Nu exista studii stiintifice care sa determine daca, intradevar, vaccinurile au prevenit boala. Mai degraba, graficele de boala arata ca vaccinurile au fost implementate la sfarsitul epidemiilor, cand boala se afla deja in stadiul final. In cazul variolei, de fapt, vaccinul a cauzat o crestere brusca in imbolnavirile de variola inainte ca reactiile publice ulterioare sa duca la retragerea acestui vaccin.

3. Nu exista studii de lunga durata pentru cercetarea sigurantei vaccinurilor. Se fac teste pe durata scurta unde pacientii vaccinati sunt verificati in comparatie cu un alt grup caruia i s-a facut un alt vaccin. Tehinc vorbind, aceste teste ar trebui sa se desfasoare in comparatie cu un grup nevaccinat. Nimeni nu prea stie ce fel de protocoale sunt urmate intr-un domeniu atat de sustinut de industrie cu teste sponsorizate de industrie.

4. Mercurul, aluminiul si virusii vii din vaccinuri pot fi in spatele imensei epidemii de autism (1 din 110 cazuri in SUA), fapt admis si de Instanta Vaccinului in SUA.

5. Ambele vaccinuri, variola si Polio Oral sunt facute din ser din maimuta. Acest ser a ajutat multi virusi de maimuta sa intre in sistemul circulator uman. Din toate acestea, singurul virus cercetat este SV40, care s-a descoprit ca fiind cancerigen. Acesti virusi continua sa fie prezenti in vaccinuri. Prezenta virusului SV40 in variate celule canceroase umane a fost demonstrata. Se stie astazi ca virusul este pasat viitoarelor generatii, acesta fiind prezent in laptele matern dar si in sperma umana.

6. Numarul de cazuri de polio a fost in declin inainte de administrarea la scara mare a vaccinului Salk. Cazurile care inainte se raportau drept polio, astazi se inregistreaza drept meningita. Riscul de a contracta polio de la un virus viu este mult mai mare decat de la un virus din natura.

7. Multi medici argumenteaza ca bolile din timpul copilariei sunt datorita sistemului imunitar pus la treaba de catre organism. Suprimarea acestor boli duc la un sistem imunitar subdezvoltat cauzand diverse boli autoimune in adulti precum diabet si artrita, care au devenit o epidemie in zilele noastre.

8. Vaccinurile suprima imunitatea naturala a organismului iar corpul nu mai are anticorpi naturali. Laptele matern nu mai contine acesti anticorpi naturali, drept pentru care copilul nu mai poate fi protejat impotriva bolilor.

În SUA, efectele adverse ale vaccinurilor sunt inregistrate iar guvernul ofera victimelor compensatii de milioane de dolari (cel mai recent caz in Instanta Vaccinurilor se pare ca a primit pana la 200 de milioane de dolari compensatie). In SUA, pana acum , instanta a platit aproape 2 miliarde de dolari in daune.

Vaccinurile incearca sa creeze imunitate umorala (in sange) in timp ce cunoastem faptul ca imunitatea se dezvolta la diverse nivele: umoral, celular si specific pe organe. Noi inca nu cunoastem suficient de multe despre sistemul imunitar, drept pentru care nu ar trebui sa interferam cu el.

9. Pe langa vaccinarea din copilarie, vaccinurile la moda care contunua sa apara, cum ar fi Vaccinul anti Gripa Porcina, Anti Gripa Aviara, Gardasil, anti virusul HPV si vaccinul antigripal anual, continua sa degradeze sanatatea oamenilor de-a lungul vietii. Yves Thomas, directorul Centrului Gripal National din Geneva a spus ca” dezbaterea si argumentele care s-a petrecut in jurul virusului influentza (AH1N1) acum doi ani, a marit neincrederea publicului in ce priveste vaccinul sezonal anti gripal”. In 2010, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a fost acuzata ca a dramatizat cazurilor de influenza pe plan mondial cu scopul de a mari volumul de vanzari ale vaccinurilor, intrucat multe tari au semnat contracte care stipuleaza achizitii automate de vaccinuri in momentul in care OMS emite cel mai inalt nivel de alerta.

Nu te lasa intimidat de medici, ei nu sunt Dumnezeu si mai mult ca probabil ei sunt dezinformati, multi dintre ei fiind corupti sau nu vor sa recunoasca pericolele vaccinurilor. Majoritatea scolilor iti vor oferi dreptul la non-vaccinarea copilului daca-l ceri. Nu exista lege care sa-ti ia acest drept. Scutirea de vaccinare se ofera in general oamenilor care au un sistem imunitar compromis, allergii la componentele din vaccin sau obiectii puternice. Toate statele in afara de West Virginia si Mississippi accepta scutiri pe baza religioasa, iar 20 de state permit parintilor sa invoce motivatii filozofice. Informeaza-te pe acest subiect, intrucat este vorba de viata copilului tau!

Site dedicat luptei împotriva vaccinurilor toxice:

http://nuvaccinurilor.blogspot.ro/

Citeşte şi:

6 aprilie 2014: Vaccinurile intre DA si NU – Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie clinica si alergologie – Subliniez inca o data cresterea alarmanta a cazurilor de boli alergice, boli autoimune, cancere, care toate au ca punct comun dereglarea sistemului imunitar. Aceasta crestere este in directa corelatie cu numarul de vaccinuri administrate pe parcursul vietii

http://www.naturalnews.com/044461_vaccines_Suzanne_Humphries_immune_system.html

Uite ce informații manipulatorii promovează site-uri de specialitate (autorități în domeniu): Vaccinurile – dureroase, dar sanatoase!

6 ian 2014: Vaccinarea – cea mai mare agresiune impotriva fiintei umane !  – Fara frica de boli, nimeni nu s-ar vaccina. Frica e mai mare cand inamicul e de nevazut cu ochiul liber, asta e tactica folosita. Inainte, oamenii se temeau de zei nevazuti, mai tarziu si chiar azi, se tem de un Dumnezeu aspru, iata ca acum chiar si pentru atei a fost gasit motiv de teama. Atata timp cat traiesti in frica, esti manipulat, ajungi sa ceri singur “protectie” . Vreau vaccin, vreau totusi si ceva pastile, antibiotice preventiv, vreau cip RFID, vreau trupe antitero, vreau sa fiu monitorizat, etc. Toate acestea vin din frica.

26 aug 2013: COPIII VACCINATI AU CU PANA LA 500% MAI MULTE BOLI DECAT COPIII NEVACCINATI

Pentru cei care inca mai cred in vaccinuri…(en-ro)

Dr. Christa Todea-Gross: Vaccinul provoacă dezechilibru sistemului imunitar

Schema programului naţional de vaccinări – 24 de vaccinuri in 3 ani!

Cum vă vaccinează ThinkAgainRO împotriva prostiei!

30 de ani sub acoperire – stenograme guvernamentale care expun pericolele vaccinarii

Farsa din spatele vaccinurilor pentru copii

Gripa de Marketing si Epidemia de Profit / Big Money – Pig Pharma. Pentru că țipă „Gripă!”

Au inceput să recunoască: VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM

29 ian 2013: Dr. Christa Todea-Gross: „Vaccinurile: prevenţia care îmbolnăveşte şi uneori chiar ucide”

Dr. Christa Todea-Gross si ADEVARUL DESPRE VACCINUL BCG. De ce este Romania singura tara din UE care face vaccinul BCG la nastere?

Oamenii MOR după ce sînt vaccinaţi anti-H1N1

Multe alte informații anti vaccinuri aici: http://ortodoxia.md/despre-vaccine

Sursa articol : http://ceicunoi.wordpress.com/2013/01/19/vaccinuri-pt-copii-o-minciuna-afacerea-profitabila-vaccinarea-copiilor-nu-va-vaccinati-copiii-coruptia-din-spatele-industriei-medicale-si-farmaceutice-s22/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s