Liderii americani si evreii din finantele internationale,incurajeaza si finanteaza nazismul in Ucraina….

Imagine

„SUA si EU au activat si intretinut Revolutia in Ucraina, ca un motiv al „crearii unei democratii infloritoare, a spulberarii autoritarismului si cleptocratiei din fostul spatiu sovietic”.

Chiar asa, au adus ei democratia mult dorita prin aceasta Revolutie? Pai, ca sa aduca democratia, ei ar fi trebuit sa puna in miscare mecanisme, principii si valori democratice, sa puna in miscare oameni care sa accepte aspectele democratice ale unei societati moderne, fara a mai vorbi ca aceasta asa zisa democratie, nu exista chiar in spatiile lor geografice.

Realitatea pare sa fie cu totul alta si anume, ca atit SUA cit si EU, au sponsorizat o lovitura de stat, violind orice lege imternationala, prin interventia lor sub toate formele, ei incercind sa genereze un regim in care sa fie integrate gruparile neo naziste ucrainiene si ca ostilitatile sa fie conduse de „Yatsi”, actualul prim ministru de origine cunoscuta in acest  moment.

Asistentul Secretar de Stat, Victoria Nuland (fosta Neulander), a reiterat ajutorul finanicar al SUA, atit pentru fortele de opozitie, cit si pentru Svoboda, o miscare nazista, pentru a realiza „democratia” gen SUA, unde sute de orase sint conduse de gasti criminale…. Suma declarata de Nuland ca ajutor al acestor grupari a fost de 5 miliarde de dolari, dupa cum spunea chiar ea, inainte de a imparti prajituri in rol de Santa Claus, in Maidan Square.

 

 Imagine

 

Tot ea spunea ca „poporul ucrainian merita acest lucru”. Dar poporul libian a meritat si el si in final, a avut parte de haos, criminalitate in crestere rampanta si dezintegrare sociala. La fel au meritat, in opinia americanilor, si populatia Irakului, unde Bagdadul a ajuns centrul mondial al crimei si violentei, este drept, la mica distanta de Detroit si Chicago.

http://my.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-79970827/

http://www.redeyechicago.com/news/homicidereport/

http://www.city-data.com/crime/crime-Detroit-Michigan.html

http://www.charlesnoviadaily.com/10-most-dangerous-cities-in-the-world-to-travel/

La fel au facut americanii democrati si in Guatemala, Honduras, Columbia, Egipt, Algeria si multe alte tari, unde oportunitatile economice au fost transformate in oportunitati de exploatare inumana a poparelor respective, pe toate planurile.

Cam asa arata capitalismul dorit si promovat de americani in alte tari si asa au ajuns aceste tari sa nu mai aiba nimic si sa mearga in mars spre lumea a treia.

Media din vest, de obicei aleg subiectele care plac popoarelor lor si compun articole pentru a sensibiliza opinia publica.

 De obicei, cuvintul „neo nazism” este evitat de Media occidentala si nu apare aproape niciodata in cotidianele americane si europene ca The New York Times, USA Today, The Independent  sau Washington Post. Totul pentru a proteja grupari de genul Svoboda si Right Sector pe intreg globul, sau acolo unde americanii si vesticii au interes. 

Cu totii stim ca Media in SUA este controlata in proportie de 96% de evrei si evident vine intrebarea fireasca: Cum pot ei accepta aceasta stare de fapt? Raspunsul este: Ei fac orice pentru bani, indiferent la ce modalitati apeleaza.

Cabinetul ministerial format de „Yatsi” a integrat in rindurile lui membri ai Svoboda si Right Sector, fara a mentiona si fostii membri ai partidului nazist UNA-UNSO, care s-a dizolvat si membri lui au venit in rindul celor doua grupari naziste actuale. Aceste grupari au fost acceptate cu cea mai mare placere de actualul guvern de la Kiev, oferindu-li-se posturi de conducere in Fortele Armate, Politie, Justitie si Securitate Nationala.

Surse de la Kiev, au anuntat ca Yatsenyuk (Yatsi) a primit dispozitie de la Victoria Nuland, sa nu ofere un post important deocamdata, liderului nazist Oleh Tyahnybok, care conduce miscarea nazista Svoboda, dar altii membri de notorietate mai redusa , sint in pozitii cheie in guvernul lui Yatsi.

Aici avem in imagine pe Oleh Tyahnybok, liderul nazist de la Svoboda si in fotografia  mai jos, in grup vesel cu Kilitschko, Nuland si Yatsi?

Cum poate fi posibil ca Nuland (fosta Nulander si cu radacini native in statul evreu, sa se fotografieze cu un lider nazist si chiar sa fie numai un zimbet??? Pe Klitchko il intelegem, pentru ca la miile de pumni luati in cap, se putea fotografia cu oricine si la fel pe Yatsi, un fel de „prieten de singe si etnie” al lui Nuland. Dar cum au putut ei sa formeze un grup care pretinde ca doresc sa aduca democratia in Ucraina. Cita prosteala cred ei ca pot sa emane pentru un popor amarit, care de la 1 Mai nu va mai avea gaze pentru a-si pregatii mincarea si a consuma in alte directii si nici bani sa isi plateasca apa.

 

In fotografia de mai sus, il avem  pe Andriy Parubiy, care este cofondator al miscarii neo naziste, Partidul Social National al Ucrainei,  numit de cele mai multe ori Svoboda.

 El a fost numit Secretarul Securitatii Nationale si Comitetului de Aparare Nationala (RNBOU), o pozitie cheie care supravegheaza Ministerul Apararii al Ucrainei, Securitatea Nationala si Serviciile de Inteligenta.

Acest Parubiy a fost si este denumit de cei din Maidan ca fiind „kommandant” si impreuna cu Oleh Tyahnybok, sint si se declara urmasii fostului lider nazist ucrainian Stepan Bandera, care a fost promotorul unor programe de ucidere a mii de evrei in Al Doilea Razboi Mondial. De asta ce mai spuneti si de cirdasia creata de vest, fara scrupule si fara respect chiar de ei insusi ?



Putem vedea in fotografia  mai sus, tineretul nazist ucrainian demonstrind spre „deliciul” evereicei Nuland si al lui McCain, fostul candidat la Presedentia SUA.

 Pe de alta parte, Dmytro Yarosh, liderul Right Sector in Parlamentul Ucrainian constituit de Yatsi si alti asa zisi revolutionari, a  fost numit Secretarul lui Parubiy la RNBOU.

Yarosh a fost liderul miscarii paramilitare Shirt Neo Nazi, care a inarmat protestatarii din Maidan in timpul miscarilor de strada. El a militat permanent pentru iesirea din legalitate a Partidului Comunist Ucrainian, cum era si normal, pentru ca nazistii adusi de americani si finantati sa poata controla situatia.

 

In imaginea de mai sus , il vedem pe Yarosh, vorbind la microfonul din Euromaidan, in cntru, incadrat de nazisti din trupa lui. 

 O alta numire a unui neo nazist intr-un post cheie al guvernului lui Yatsi, este Oleh Makhnitsky, de la Svoboda, in pozitia de Procuror General al Ucrainei. Ce fel de justitie poate fi cu un nazist in functie de conducere???

Tetyana Chernovol, a carei imagine a fost bine zugravita in presa vestica, ca fiind un jurnalist de investigatii, a fost membra de baza a grupului anti semit UNA-UNSO, a fost numita de catre guvern, ca Presedinta Comitetului Anticoruptie.

Dmitro Bulatov, cunoscut pentru rapiri la comanda de catre politia ucrainiana si cu conexiuni puternice cu UNA-UNSO, a fost numit Ministru al Tineretului si Sportului.

Cam asa arata democratia promovata si finantata de vest in Ucraina si care se doreste a fi o forta de opozitie impotriva Presedintelui Putin, o forta terorista care doreste sa conduca tara in mod nazist , la comanda occidentului. Asa arata guvernul si structurile lui, comandat de NATO, UE si SUA. Ei vor sa distruga o relatie functionala cu Rusia, fara a propune vreodata ca vor prelua exportul ucrainian asa cum o face Rusia, fara a promite prin contracte, ca vor suplinii exportul Rusiei catre Ucraina in valori imense si asa mai departe. Ei promit ceea ce nu este relaizabil, asa cum au facut-o si in Romania, prin minciuna, perversitate si coruptie.

Aceasta configuratie a guvernului si structurilor lui, in Ucraina, este opera in totalitate a lui Nuland, acest lucru fiind desconspirat de interceptarea convorbirii telefonice pe care ea a avut-o cu ambasadorul SUA la Kiev.

 

In imaginea de mai jos, il avem pe Senatorul  Arizona,  McCain, alaturi de liderul nazist al Svoboda si Yatsi. McCain este un bun prieten si sustinator al liderului nazist din imagine, Oleh Tyahnbook.

 

In acest moment, asistam la delaratii belicoase ale lui Yatsi, care spune ca o invazie a Rusiei in estul Ucrainei ar duce automat la Al Treilea Razboi Mondial, probabil dupa cum i-a spus lui Nuland…

Cum pot fi pe aceasi lungime de unda Presedintele Putin cu neo nazisti si ce mediere poate avea loc asupra conflictului ucrainian cu acesti oameni?

Cum pot intelege ei populatia rusofona din zona de est a Ucrainei, din moment ce ei sint ghidati de o idologie nazista?

Cum pot ei si ce pot discuta cu cei de la Bruxelles legat de o sincronizare politica si economica?

Cum pot cei de la Bruxelles sa creada ca Presedintele Putin va admite la granita cu Rusia, un stat condus de nazisti? Intrebari grele chiar si pentru evrei….

Nu cu mult timp in urma, Presedintele Putin i-a atacat in mod direct pe Primul Ministru israelian, Netanyahu si pe Seful Serviciilor de Inteligenta din Arabia Saudita, Printul Bandar, dupa cum arata Washington Post( „President Putin dress down Israel’s Prime Minister Netanyahu and Saudi inteligence chief Prince Bandar, considering their provocative actions”.)

In acest moment, Presedintele Putin lupta singur cu cei mai puternici oameni ai lumii, in numar mare si isi apara cauza, scotind in evidenta minicuna si perversitatea vestului, fuga lor dupa bani si nebunia de a transforma planeta in cimp de razboi pentru citeva nume din lumea finantelor si in detrimentul a milioane de oameni normali.

Am putea pleca cu analiza situatiei din Ucraina, de la fondul american National Endowment Democracy (NED) si alte surse de finantare americane ascunse, care au jucat si joaca un rol major in destabilizarea multor tari.

NED a fost creat de Reagan in 1983 si a avut 100 de milioane de dolari in componenta, pentru a promova actiuni politice si razboaie psihologice impotriva “tintelor” avute in vedere de SUA, lista fiind pentru un numar de 65 de proiecte puse pe tapet in Ucraina, ca fiind un “suport” pentru aceasta tara.

Fondul se concentreaza in structura lui, pe pregatirea activistilor in conceptie occidentala, pe sustinerea jurnalistilor care scriu frumos de actiunile vestului si promovarea afacerilor de grup, pentru santajarea dupa aceea, a celor care sint implicati si au luat momeala.

Nuland spunea ucrainienilor la inceputul Revolutiei ca SUA doreste sa aduca “Ucraina la viitorul pe care il merita”. Ce viitor merita tarile din sud estul Europei, in care peste 60% din populatii doresc revenirea regimului socialist de dinainte de 89?

Cum au convins americanii ca doresc un viitor luminos, distrugind economiile acestor state?

Tot Nuland, vorbea de curind de o “schimbare de regim”, incurajind protestele de strada, stiut fiind ca acestea vor aduce mari pagube economiei destul de firave a Ucrainei.

Culmea culmilor, Nuland impartea dulciuri ucrainienilor in Maidan, fiind la numai citiva metri de banner-ele care onorau memoria lui Stepan Bandera, liderul nazist care a colaborat indeaproape cu Germania Nazista in cel de Al Doilea Razboi Mondial si ale carui trupe au participat la uciderea a sute si mii de evrei si polonezi. Sa nu fi vazut Nuland aceste bannere? Sa fi fost atit de inapoiata si sa nu isi fi dat seama in fata a ce fel de oameni este? NU, cel mai sigur este ca nu a interesat-o, chiar daca este evreica, ea avea tema bine cunoscuta si poezia invatata pe dinafara si nu a mai vazut nimic decit banii, indiferent ca ei se faceau pe singele unor tineri nevinovati.

Discutia dintre Nuland si Geoffrey Pyatt, ambasadorul SUA la Kiev a fost interceptata , iar Nuland ii spunea lui Pyatt:”Yats is the guy”, dupa care a facut o pauza, spunind in continuare:”He’s got economic experience, the governing experience. He is the guy you know”. Desigur, Yats este Arseniy Yatsenyuk, actualul Prim Ministru impus, care de la inceput a aratat ca este inclinat spre respectarea politicilor de austeritate dictate de vest.

Asta este realitatea si democratia care doreste vestul sa o aduca in Ucraina. Aceste lucruri nu se spun, pentru ca nu mai este loc de minciunile gogonate si zimbetele lungi ale vesticilor……

 http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1315:liderii-americani-si-evreii-din-finantele-internationale-depling-holocaostul-dar-in-acelasi-timp-incurajeaza-si-finanteaza-nazismul-in-ucraina-mai-exista-demnitate-in-fata-banului-si-afacerilor-&catid=1:latest-news&Itemid=50

Lasă un comentariu