Evitati aceste Simboluri Masonice

Imagine

simbol masonic bufnita semnul retelei de socializare twitter
simbol masonic bufnita in reclama tv la televizor ochiul care vede tot
Bohemian Groove club masonic simbol bufnita 2
bufnita fulgerul pe stema sigla oficiala dgia directia generala de informatii a apararii
bufnita Zeita Ishtar haosului, Curva Babilonului cu bufnite. slogan masonic ordine prin haos
imagine piramida ochiul care vede tot si bufnita in copac
zeita Ishtar cu cap de bufnita in varful piramidei masonice ochiul care vede tot
bufnita mesaje subliminale desene animate alba ca zapada, walt disney a fost mason
piramida ochi triunghi israel .

Cu totii stim, fie ca am auzit de la amici sau ca am citit candva pe internet, ca bancnota de 1 dolar are niste lucruri ciudate pe ea. Cu toate acestea, interpretarile noi nu inceteaza sa apara si sa uimeasca lumea.
Desi unele sunt doar simboluri vechi, cunoscute sau chiar crestine, cei care au inclinatii spre teorii ale conspiratiei nu inceteaza sa nascoceasca tot felul de scenarii. Iata ce simboluri criptate pe bancnota de 1 dolar s-au mai descoperit in ultima vreme.

Francmasonii
Toata lumea este convinsa ca piramida de pe bancnota este un fel de simbol cu trimitere la Ordinul Francmasonilor. Decodarile care s-au facut sunt intr-adevar, opere ale unor oameni cu imaginatie – asta desi se stie dintotdeauna ca ochiul care apare pe dolar este un simbol al Sfintei Treimi. Culmea este ca francmasonii au inceput sa foloseasca acest simbol abia dupa 10 ani de la tiparirea primei bancnote de 1 dolar. Anticristul
Se pare ca se face referire la un capitol al Apocalipsei din Biblie, care in sine este o explorare alegorica a raului. Creativii au gasit si o prostituata, indoind cumva bancnota si imaginandu-si ochii acesteia, gura, nasul si chiar doua cozi… http://masonerie.blogspot.ro/2013/03/simboluri-masonice-cine-conduce-lumea.html

Semne masonice in „lumea muzicii”

NELLY FURTADO,JAY-Z,BEYONCE,LL WAYNE,RIHANNA,KANYE WESTexpunandu-si fara nici o problema”diamantele” cum le place lor sa spuna, inclusiv simbolului de acest gen de pe 1dolar.


OK,am lamuri acest simbol sa luam un altul unul din saluturile specifice masonilor,coarnele facute cu mana,nu reprezinta deloc ceea ce voi stiati pana acum ci sunt simbol masonic.

SURPRIZA?!Actualul si fostul presedinte al Americii,deloc surprinzator dar despre acestia voi vorbi intr-o postare viitoare.
Un al simbol este acoperirea unui ochi cu mana sau scoaterea acestuia in evidenta simbolizand ochiul a tot vazator a lui Horus.Modul in care Justin isi tine mana in jurul ochilui nu inseamna „OK” cum credeati ci este 666,aratatorul cu degetul mare formand un cerc iar celelalte trei degete privite formeaza fiecare cate un 6!

Iata adevarul despre industria muzicala puternic controlata si cu mesaje precise pe care multi dintre noi nu le inteleg. De cele mai multe ori mass-media are cea mai mare influienta in promovarea masoneriei,incepand cu gesticularea semnelor masonice,plecand de la oameni obisnuiti (din reclame),pana la oameni politici,in special presedinti.Scopul lor este de a PROMOVA MASONERIA manipuland, mai ales, tineretul, astfel incat, oamenii sa se obisnuiasca cu aceste semne (pentru inceput) si sa ajunga sa le iubeasca,sa se fotografieze spunand ca sunt „COOL”,ca unele inseamna „Peace and Love” si „Rock On” si altele, dar de fapt SUNTEM DOAR MANIPULATI! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397670470332302.1073741826.397664906999525&type=3
Simbolul de baza al masoneriei

sau


Echerul si compasul.

Unghiul drept, instrumentul folosit de zidari ptr a aseza corect si drept piatra de construcrie, reprezinta simbolul corectitudinii si dreptatii.

Compasul reprezinta instrumentul ptr obtinerea cercului ….adica spiritualitatea !

In acest caz echerul sub forma unui triunghi reprezinta cifra 3 o cifra cu intelesuri speciale in masonerie, cum ar fi de ex. „Treimea”.

Cantarul triunghiular :

ulterior inlocuit cu cantarul de apa (polobocul) simbolizeaza egalitatea pozitiei pe care se afla toti masonii.

Maini stranse:

Reprezinta simbolul unirii si al fratiei intre toti masonii.

Ochiul atot-vazator inclus in triunghi:

Reprezinta Adevarul fata de care se raporteaza Constiinta noastra.

Crenguta de salcam:

Salcamul este copacul care statea pe mormantul legendarului marelui maisru constructor de temple Hiram, deci reprezinta simbolul gradelor de maistrii.

Rodia cu coroana si cerc impletit cu noduri,


Echerul si coroana reprezinta „arta regeasca” adica ptr intelepciunea solomonica a masonilor.

Covorul masonic cu cele mai importante simboluri:


Piatra necioplita:

Simbolizeaza imperfectiunea omului de rand care intelege ca trebuie sa se autoperfectioneze.

Piatra dura si cea perfect cioplita.


Cea care cere multa experienta si putere ptr a fi cioplita perfect.

Altarul masonic

aflat in hiecare Loja, asupra caruia troneaza Sfanta Scriptura este simbolul locului nostru in Universul creat de Arhitectul Suprem dar si disponibilitatea masonilor de a se sacrifica ptr Arhitectul Suprem

Masonic Blazing Star

Reprezinta Steau de la Betlehem, adica Luceafarul alias Lucifer, noul Prometeu venit sa ne aduca o farima de lumina

Cable Tow

Masonic Wages
Corn, Wine and Oil

The 47th Problem of Euclid

Litera G
Pentru God si Geometrie

Ochiul atotvazator al masoneriei

Pavajul mozaicat al masoneriei:

Masonic Sheaf of Corn

Chivotul legii

The anchor and the ark
Ancora si arca

Master Mason Apron, Sortuletul mason

Masonic Gavel:
  http://forum-anti-christi.forumers.ro/t547-simboluri-masonice-cu-explicatii

Catolicismul si simbolurile luciferice (masonice) .Cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu alaturi de aceste poze care spun tot…Totusi va dam cateva indicii legat de semnele masonice : Mantuitorul – One eye (ochiul masonic), zeitati egiptene (Seth) heraldica masonica, compasul – simbolul masoneriei, pentagrama, numarul 666, planeta saturn…

1

2

3

4

5

6

7

8

Fara cuvinte!
Asa arata toaletele de la Vatican. Blasfemie fara limite…

9

2 gânduri despre &8222;Evitati aceste Simboluri Masonice&8221;

  1. pentagrama cu varful in jos este simbol masonic , steaua de pe coroana sau mitra papei este steaua lui david( steaua cu 6 colturi) petagrama are 5 colturi, ochiul semnifica ochiul atotvazator al lui Dumnezeu si piramida semnifica Sfanta Treime…ochiul si piramida au fost preluate de masoni si luate in ras

Lasă un comentariu