CINE CONDUCE LUMEA? Familia Rothschild 500 de trilioane de dolari avere

Image  Cei care conduc cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodată în văzul tuturor.
De acolo, din anonimat, ei leagă și dezleagă mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, îi numesc Oculta Mondială sau Illuminati.

De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati necunoscuți celor mulți, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce țări dispar pentru ca altele să le ia locul. Ei “fabrică” noi ideologii și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinți de state, ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini.
Metoda lor de lucru este simplă dar eficientă și poate fi descrisă în 3 pași: PROBLEMĂ, REACȚIE, SOLUȚIE.


1. În primul rând ei creează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluții, dezastre, etc.) Creează conflicte și războaie în care cele două părți provocate, luptă una împotriva celeilalte și nu contra adevăratului instigator. Tot ei finanțează toate părțile implicate în conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media și a manipulării determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute.
3. În final tot ei vin cu SOLUȚIA care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației (sărăcie, restrângerea unor drepturi și libertăți, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiară…) Ei trec întotdeauna drept instanța împăciuitoare care pune capăt conflictelor. Practic scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic. Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricâți bani doresc. Ce își mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL ! Acesta este scopul lor. Pentru a deține puterea absolută și controlul întregii planete ei intenționează să realizeze următoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic și a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identității naționale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (în special a creștinismului) și înlocuirea lor cu o religie unică de tip New Age.
4. Controlul total al populației globului și a fiecărui individ în parte precum și transformarea lor în “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masivă a populației globului până la o limită ușor de susținut de către mediul și resursele planetei.
6. Promovarea depravării și a obiceiurilor rele pentru îndepărtarea moralei creștine.
7. Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia.
8. Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se întâmplă chiar ACUM și într-un ritm tot mai accelerat.
Aceste familii sunt (în ordine alfabetică) :

1526188_1449288268619559_366827082_n
  1. Dinastia Astor
  2. Dinastia Bundy
  3. Dinastia Collins
  4. Dinastia DuPont
  5. Dinastia Freeman
  6. Dinastia Kennedy
  7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
  9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn


Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass-media controlată aproape în întregime de aceste familii ne spune că Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila sumă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată TOATĂ populația globului.

Image

Averea familiei Rothschild este estimată la 500 trilioane de dolari! Averea familiei Rothschild este estimată la 500 de trilioane de dolari, adică 500.000 de miliarde, adică 500.000.000.000.000. În 1750, Mayer Amschel Bauer a cumpărat banca tatălui său de la Frankfurt şi i-a schimbat numele în Rothschild. Mayer s-a căsătorit. A avut cinci băieţi şi cinci fete. 

Mayer Rothschild, fondatorul dinastiei
Prenumele fiilor săi erau Amschel, Salomon, Nathan, Kalmann (Karl) şi Jacob (James). Ascensiunea sa s-a accelerat atunci când a primit favorurile prinţului Wilhelm al IX lea de Hesse-Hanau. În prezenţa sa, a luat parte la întâlnirile francmasonilor din Germania.
Acest prinţ, prieten al dinastiei de Hanovra, avea venituri financiare considerabile pentru că îşi închiria mercenarii de Hessa regelui englez (de Hanovra). Au fost aceleaşi trupe care au luptat mai târziu, contra armatei lui George Washington în Valley Forje. Rothschild a devenit bancherul personal al lui Wilhelm. Când acesta din urmă a trebuit să fugă în Danemarca din cauza tulburărilor politice, el a depus la banca Rothschild salariul mercenarilor, adică 600.000 de lire.
Casa familiei Rothschild din Judengasse
Nathan Rothschild (fiul mai mare al lui Mayer Amschel) a adus cu el aceşti bani la Londra graţie cărora a putut deschide o bancă. Aurul care a servit drept garanţie a fost depus la East India Company. Nathan a obţinut un profit de 400% împrumutând bani ducelui de Wellington care a finanţat astfel operaţiile sale militare şi vânzând de asemenea, mai târziu, într-un mod ilegal aurul care trebuia să servească drept garanţie. Aceste tranzacţii au stat la originea giganticei averi a familiei Rothschild. 
Salomon Rothschild
Acum a început comerţul bancar internaţional: fiecare fiu şi-a deschis o bancă într-o ţară diferită: Amschel la Berlin, Salomon la Viena, Jacob la Paris şi Kalmann la Neapole. Salomon Rothschild era membru francmason.
Mayer Amschel Rothschild a scris în testamentul său că averea familiei sale trebuia să se dezvolte în viitor. Cel mai în vârstă dintre fiii săi avea puterea decisivă şi judeca cazurile de dezacorduri. Toate socotelile trebuiau să rămână absolut secrete, în special pentru guvern. 
Amschel Mayer Rothschild
În 1773, Mayer s-a întâlnit în secret în casa Rothschild, din Frankfurt, cu 12 comanditari şi oameni influenţi pentru a studia un proiect care controla toată averea mondială. După spusele lui Herbert G. Dorsey, aceştia au subliniat, între altele, faptul că fundaţia Băncii Angliei permisese de a se exercita o influenţă considerabilă asupra averii englezeşti. Ei au declarat de asemenea că era necesar ca această bancă să exercite un control absolut în scopul ca ei să poată crea bazele care permiteau de a controla averea mondială. Ei au schiţat marile linii pe hârtie. 
Carl Mayer Rothschild
Conform documentelor lui Dorsey şi William Guy Casr Pawns in the Game, acest plan a fost în fine cunoscut sub numele de Protocoalele Înţelepţilor din Sion. 
Bătălia de la Waterloo
A fost cea mai bună lovitură pe care a elaborat-o familia Rothschild. Un sistem perfect de spionaj şi de curierat în toată Europa. 
Jakob Rothschild
La 20 iunie 1815, unul din agenţii lor a sosit direct de pe câmpul de bătălie şi l-a informat pe Nathan Rothschild despre înfrângerea francezilor. Acesta, s-a grăbit imediat la Bursa de la Londra şi a făcut să creadă că Anglia a pierdut războiul vânzând toate acţiunile sale English Consul. Zvonul s-a răspândit repede încât majoritatea acţionarilor, cuprinşi de panică crezând că vor pierde totul, au vândut la rândul lor acţiunile English Consul. După câteva ore, valoarea acţiunilor a căzut la 5 cenţi. Atunci, Nathan le-a recumpărat pentru o bucată de pâine. La scurt timp, vestea oficială privind victoria Aliaţilor la Waterloo s-a răspândit în întreaga Londră. În câteva secunde, valoarea English Consul a depăşit prima sa valoare şi a crescut neîncetat. 
Nathan Rothschild
În acest mod extrem de abil şi inteligent, Nathan a obţinut controlul economiei engleze. Într-o noapte, averea deja gigantică a familiei Rothschild s-a multiplicat de 20 de ori!!
În 1817, francezii au efectuat un acord pentru a obţine un credit considerabil de la Banca franceză Ouvard şi de la Baring Brothers din Londra însă nu s-au adresat familiei Rothschild. În anul următor, Franţa a avut din nou nevoie de un credit, însă au evitat încă o dată această familie, ceea ce nu a plăcut membrilor acesteia, fireşte. Ei au încercat prin toate mijloacele posibile de a convinge guvernul francez de a le încredinţa afacerea, dar a fost în van.
La 5 noiembrie 1818 a intervenit un eveniment neaşteptat. Cursul obligaţiunilor guvernului francez care nu au încetat să urce timp de un an a început deodată să scadă fără întrerupere. Atmosfera era tensionată la curtea regelui Ludovic al XVIII lea. Singurii care-şi râdeau în barbă erau însă fraţii Rothschild, Kalmann şi Jacob. Aceştia cumpăraseră, în octombrie 1818, o enormă cantitate de obligaţii ale guvernului francez graţie ajutoului agenţilor lor şi rezervelor lor nelimitate, obligaţii emise de rivalii lor Ouvard şi Baring Brothers. Cursul obligaţiunilor era deci ridicat. Dar la 5 noiembrie 1818, piaţa liberă a principalelor locuri comerciale din Europa a început să fie inundată de numeroase obligaţiuni, ceea ce a provocat o panică pe piaţă. Situaţia s-a schimbat dintr-o singură lovitură, Rothschild-ii au devenit numărul unu în Franţa. Ei au beneficiat de toată atenţia curţii franceze, chiar dincolo de domeniul finanţelor. La Paris, casa Rothschild a început să controleze Franţa după înfrângerea francezilor, şi la Londra, Nathan, controlând Banca Angliei, exercita o influenţă directă asupra Parlamentului britanic. Ce se întâmplă însă cu finanţele în SUA?
Blazonul familiei
Preşedinţii americani Benjamin Franklin şi Thomas Jefferson se opuneau ideii unei bănci centrale particulare care ar controla banul american. După moartea lui Franklin în 1790, agenţii lui Rothschild i-au propus lui Alexander Hamilton un post de ministru de finanţe. Acesta a creat first National Bank of the United States, prima bancă centrală americană. Ea era structurată ca Banca Angliei şi era controlată, desigur, de familia Rothschild. În 1811 s-a terminat contractul băncii cu SUA. Economia americană era deja atât de destabilizată încât contractul de cinci ani nu a fost reînoit. Drept urmare, Rothschild-ii au uzat de influenţa lor faţă de parlamentul englez pentru ca Anglia să ceară să i se dea coloniile sale din America. Acest lucru a antrenat războiul din 1812-1814. 
Castelul Montvillargenne din Picardia, Franţa
Acest război a îndatorat atât de mult SUA încât nu-i rămânea altceva de făcut decât să facă alte credite la bancari (faţă de banca centrală). În 1836, sub preşedintele Andrew Jackson, ea a fost din nou mulţumită însă şi-a reluat concesia în 1863 ş în 1913 a devenit Federal Reserve Bank, astăzi banca centrală americană. În timpul războiului de Seccesiune (1861-1865), statele din Nord (opuse sclavagismului) le-au combătut pe cele din Sud (favorabile menţinerii sclavagismului).
Înainte de război, familia Rothschild şi-a trimis agenţii pentru a lua poziţie pentru Uniune în SUA, şi în acelaşi timp alţi agenţi ai familiei au manipulat o atitudine contra Uniunii în SUA. Când a început războiul, banca Rothschild din Londra a finanţat SUA şi cea din Paris pe cei din Sud. Singurii care au avut de câştigat din acest război au fost Rothschild-ii. În acest timp, preşedintele Lincoln, primul Preşedinte catolic, şi-a dat seama de jocul ocult al celor din familia Rothschild şi a refuzat, în 1862 şi 1863, de a le plăti profiturile care se ridicau la sume colosale. În schimb, la scurt timp, Congresul a imprimat dolari Green Back pentru a plăti trupele Uniunii. Desigur, asta nu era în acord cu planul familiei Rothschild. Consecinţa a fost că unul din agenţii lor, John Wilkes Booth, l-a asasinat la ordinul lor pe Lincoln la 14 aprilie 1865. 
Mentmore Towers, una dintre multele case ale familiei construite în Buckinghamshire
Mai târziu, acesta a fost eliberat din puşcărie de cavalerii cercului de aur şi a revenit în Anglia cu o sumă considerabilă oferită de familia Rothschild. După moartea lui Lincoln, dolarii Green Back au fost din nou retraşi din circulaţie şi recumpăraţi la un preţ ridicol de către bancherii centrali Morgan, Belmont şi Rothschild.

  • Iluminati-i ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Liniile „de sânge” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controlează Ordinul Illuminati merg înapoi cu mii de ani în urmă. Din acest motiv, David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”Autori si cercetatori in domeniul periculos al societatilor secrete si al conspiratiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de parere ca Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei

Aristocratia Neagra

  • Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar si in istoria oficiala este binecunoscuta perioada de trista amintire din istoria Venetiei si Genovei, perioada in care Nobilimea Neagra si-a facut aparitia publica pentru prima oara in secolul al XII-lea, preluand monopolul afacerilor.


  • Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea “Bloodlines of the Illuminati”, enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana.

  • Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia  ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.Legături „de sânge”: toate casele regale europene sunt înrudite Pentru a înţelege aceste informaţii care la prima vedere sunt şocante, să analizăm un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente în Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un preşedinte ales prin vot popular. În schimb,Belgia,Olanda, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Norvegia, Spania sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regină. Descendenţele regale, aşa cum ştim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice în fiecare ţară şi nu sunt sub nici o formă sub incidenţa unor decizii mai mult sau mai puţin „democratice”. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei SUNT CU TOŢII RUDE DE SÂNGE, TRĂGÂNDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic. Cu siguranţă aceasta nu poate fi o coincidenţă!. Nu este o chestie logica ,ei s-au casatorit intre ei de a lungul timpului.Puterea pe care au ajuns să o aibă Illuminati se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice.Nu mai este un secret pentru nimeni că acel candidat care dispune de cea mai consistentă sponsorizare este cel care câştigă alegerile, cu extrem de rare excepţii. În acest mod, politica este controlată prin forţa banului. De cele mai multe ori, Illuminati susţin principalii candidaţi doar pentru a fi siguri că vor câştiga. Acest mecanism simplu de control explică faptul că în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie. Illuminati-i urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate ţările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană.Atentie: Niciunul dintre adevăraţii conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.Cele 13 odioase familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei În istorie este binecunoscută perioada neagră din istoria Veneţiei şi a Genovei în care aşa-numita Aristocraţie Neagră a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este că descendenţii acesteia deţin şi acum monopolurile legiferate în secolul XII şi sunt adevăraţii stăpâni ai Mafiei italiene. Ei se înrudesc cu cele mai bogate familii europene.Nucleul Illuminatilor îl constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei. Fritz Springmeier, în exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sânge ale Illuminati-lor) enumeră aceste 13 familii ca făcând parte din „Elita” planetară:


  • 1. Familia Astor..
  • 2. Familia Bundy
  • 3. Familia Collins
  • 4. Familia DuPont:
  • 5. Familia Freeman
  • 6. Familia Kennedy
  • 7. Familia Li (China)
  • 8. Familia Onassis…pt mai multe informatii:
  • 9. Familia Rockefeller
  • 10.Familia Rothschild
  • 11.Familia Russell
  • 12. Familia van Duyn
  • 13. Merovingian (Casele Regale europene).

    Regele Mihai, un urmaş al lui Nathan Mayer Rothschild

    Image

    Prinţul Alexei al Rusiei (1904-1918), fiul ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea, a rămas celebru în istorie pentru că a suferit de hemofilie, o boală genetică foarte rară. De unde a căpătat acest copil această boală? De la străbunica sa, celebra regina Victoria a Marii Britanii (1819-1901). Prinţul Alexei fu copilul ţarului Nicolae al II-lea şi al împărătesei Alexandra Romanov (1872-1918), la rândul ei fiica prinţesei Alice al Marii Britanii (1843-1878), copilul reginei Victoria.

    Un alt fiu al reginei Victoria, prinţul Leopold, duce de Albany (1853-1884), a suferit, de asemenea, de hemofilie. Tot misterul e dat de faptul că niciunul din înaintaşii reginei Victoria n-a suferit de vreo formă de hemofilie. Părinţii reginei au fost prinţul Edward, duce de Kent (1767-1820) şi Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld (1786-1861). Niciunul din ei n-au fost hemofilici; în plus, Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld a mai avut alţi doi copii, dintr-o altă căsătorie, ambii copii (dar şi urmaşii lor), neavând probleme de hemofilie.

    Image  Cum regina Victoria n-a moştenit boala de la niciunul din părinţi, misterul se poate rezolva, dacă am presupune că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward (la rândul său, fiul regelui George al III-lea al Marii Britanii), ci al unui alt tată… Un cercetător pe nume Greg Hallett, citând anumite surse secrete, crede că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward, ci al celebrului bancher evreu Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), al cărui tată, bogatul comerciant Mayer Amschel Bauer (1743-1812), s-ar fi aflat în spatele creării maleficei organizaţii francmasonice Illuminati.

 Dar, dacă tatăl ilegitim al reginei Victoria a Marii Britanii a fost Nathan Mayer Rothschild, ar exista vreo dovadă că familia evreiască Rothschild a suferit vreodată de hemofilie? Nu am dovezi clare, dar, o scurtă căutare pe Internet, mi-a oferit câteva indicii. De exemplu,unul din descendenţii actuali ai familiei Rothschild, Chantal Rothschild, este un cercetător din Franţa care suferă de hemofilie. De asemenea, familia Rothschild sponsorizează o asociaţie din SUA privind hemofilia. În plus, coincidenţă sau nu, evreii europeni şi cei din Iraq sunt cel mai des afectaţi de această boală genetică.

Mai există şi alte elemente care fac să ne pună pe gânduri puţin… De exemplu, până în secolul al XIX-lea evreii n-au fost niciodată bine văzuţi în înalta societate britanică, fiind într-un fel “banaţi”. Nathan Rothschild (1840-1915), nepotul lui Nathan Mayer Rothschild a fost primul evreu britanic care a fost făcut Lord, având astfel acces la Camera Lorzilor, iar tatăl său, Lionel Rothschild, a fost primul parlamentar evreu în Parlamentul Marii Britanii. Fără influenţa reginei Victoria, toate aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat niciodată. În plus, unele din fiicele lui Nathan Mayer Rothschild, Hannah Mayer (1815–1864) s-a căsătorit în 1839 cu Henry FitzRoy (1807-1859), descendentul regelui englez Charles al II-lea (1630-1685).

Dacă regina Victoria a fost şi ea un membru al familiei Illuminati Rothschild, atunci consecinţele ar fi incredibile pentru întreaga istorie până în prezent. Descendenţii reginei Victoria formează toate casele regale din Europa, inclusiv cele din România. Aşadar, marile case regale ale Europei sunt răspândite cu “virusul Rothschild”?

Cât priveşte casa regală a României, reprezentată la momentul actual prin regele Mihai, şi acesta ar fi un urmaş “demn” al ticălosului de Nathan Mayer Rothschild. Bunica regelui Mihai a fost regina Maria (1875-1938), care era fiica ducelui Alfred (1844-1900), acesta din urmă fiind fiul reginei Victoria. Mai jos puteţi vedea un mic arbore genealogic explicatoriu:

Image

Aşadar, regele nostru e un urmaş al creatorului real al organizaţiei malefice Illuminati. Rege Mihai I al Romaniei – un urmas al lui infamului bancher evreu Nathar Mayer the Rothschild!

Hai sa-i enervez nitel pe toti monarhistii sclavi supusi ai regelui cu cateva date istorice care ar enerva pe oricine care ar avea creier, ca sa vedeti ce a putut sa faca acest ticalos ordinar. I. In primul rand e mason si are legatura cu cavalerii de Malta

Legaturile cu societatea secreta a cavalerilor de Malta!

Faptu ca acesta are legatura cu aceasta teribila societate secreta nu ar trebui sa ne uimeasca dat fiind faptu ca orice rege de pe aceasta planeta are astfel de legaturi, ele insasi fiind create si coordonate de acesti indivizi aroganti din familiile regale! Acest rege Mihai dupa cum s-a demonstrat nu este altceva decat urmasul lui Nathan Mayer de Rothschild, membru al infamei dinastii Rothschild, care se stie ca alaturi de
Rockefelleri conduc planeta! Regele Mihai are legatura si cu CFR (Consilul de Relatii Externe), dar si cu Grupul Bilderberg

În prezența „Sanctității” Sale Papa Benedict al XVI-lea, Regele Mihai a fost invitat la Vatican să participe la ceremoniile aniversării a 900 de ani de la recunoașterea oficială a Ordinului Suveran de Malta, în anul 1113, a anunțat printr-un comunicat Casa Regală a României.

Regele Mihai este însoțit de Altețele Lor Regale Principesa moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae.

Regele Mihai răspunde astfel invitației oficiale a Alteței Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe si Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos si de Malta, mai precizează sursa citată. „Ordinul Suveran Militar de Malta este un ordin religios, de natură traditional nobila, militar-cavalerească. Ordinul este subiect suveran de drept internațional, activitatea sa desfășurându-se pe baza “Cartei Constituționale” și a “Codului Ordinului”, revizuit în anul 1997. Ordinul cuprinde 10,000 de cavaleri, răspândiți pe întreaga suprafață a globului, împărțiți în trei categorii. Misiunea Ordinului este sintetizată de motto-ul “Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum” (Apărarea credinței și asistența pentru cei săraci). Ordinul Suveran de Malta a stabilit relații diplomatice cu România în anul 1932, sub domnia Regelui Carol al II-lea. Primele acțiuni umanitare ale Ordinului s-au desfășurat, însa, pe teritoriul tarii noastre incepand cu secolul al XIII-lea. Regele Mihai I a făcut o vizita la Roma, la invitatia Suveranului Ordinului, in ianuarie 2012, iar Principesa Mostenitoare si Principele Radu au fost primiți de Suveranul Ordinului, tot la Roma, în octombrie 2012”, mai spune sursa citată. Mai multe cititi aici -> http://www.cotidianul.ro/regele-mihai-invitat-la-vatican-206319/

II. Regele Mihai I un tradator si continuator al agendei fratiei ca majoritatea celor din Familiile Regale. Regele Mihai este urmasul lui Nathan Mayer Rothschild avand legaturi directe de sange cu familia regala britanica, mai mult decat atat el fiind var de gradul 3 cu Regina Elisabeta a 2a a Marii Britanii.

Schema expusa de autorul articolului este urmatoarea:

1. Nathan Mayer Rothschild (1777 – 1836) se casatoreste cu Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld (1786 – 1861)

2. Rezulta Regina Victoria a Marii Britanii (1819 – 1901)

3. Apoi urmeaza la tron Ducele Alfred de Saxa-Coburg (1844 – 1900)

4. Apoi urmeaza Regina Maria a Romaniei (1875 – 1938) care se casatoreste cu Regele Ferdinand al Romaniei (1865 – 1927)

5. Din care rezulta Regele Carol al II lea al Romaniei (1893 – 1953)

6. Dupa care preia puterea Regele Mihai I al Romaniei (1921 – prezent)

Deci cam asta e linia de sange, sa nu credeti cumva ca ei sint separati, nu, ei sint care au conspirat si controlat planeta, insa acum mai mult ca niciodata aproape ca detin controlul absolut. Oamenii sint socati cand aud de casatorii intre familii sau de incest, insa acesti indivizi nu degeaba sufera de hemofilie, pentru ca ei chiar asta fac.

Image  Acest jeg de rege un nenorocit de om, colectiona masini in timp lumea murea de foame. Pentru toate crimele care s-au intamplat atat in regimul fascist cat si in cel comunist, singurul responsabil, singurul care semna pe hartii si decrete era gunoiul asta. A plecat fiindca lumea nu il mai suporta, il scuipa lumea pe strada in anii aceia, de aia a plecat. Problema e ca a plecat cu valori care astazi ar fi insemnat 100 de milioane de $ si acuma a revenit si a primit castele si terenuri (5 castele si 40.000 ha de pamant + alte 30 de proprietati). 13 – 15 iunie 1990 revolta protestatarilor din Piata Universitatii, renumita MINERIADA, de fapt o incercare de LOVITURA DE STAT, identica cu cea de la Kiev, Ucraina.

Sa pornim cu inceputul.

In perioada 15- 20 martie 1990, au loc revolte la Targu Mures organizate de Tokes si de UDMR si alte asociatii fasciste si masonice din Timisoara pentru autonomie maghiara si Infiintarea Republicii Transilvania, conform Declaratiei din 16 iunie 1990 de la Budapesta, Ungaria, declaratie semnata si de regele tortionar Mihai, dar Iliescu ii pune cu botul pe labe.

Tokes si UDMR si alte asociatii fasciste din Timisoara vin la Bucuresti in Piata Universitatii pe 21 martie 1990 si ocupa Piata Universitatii si declara greva fomei si urla ca impielitati 52 de zile in frunte cu agentul mason si mossad STELIAN TANASE, azi presedinte la TVR, solicita punctul 8 de la Timisoara: Regele Tortionar mason Mihai, el numai implementase comunismul si fugise in Elvetia cu 191 de tone de aur facut cadou de Churchill si Stalin la ABDICAREA SA la 30 decembrie 1947, iar aceasta renumita MINERIADA de fapt, a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, lucru care se incearca din nou prin numirea lui Stelian Tanase presedintele TVR-ului, pentru a constitui propaganda casei regale si instaurarea MONARHIEI in Romania.
Numerosi romani se duc in Piata Universitatii si protesteaza, dar sunt in totala eroare, intrucat NU Piata Universitatii e vinovata de tot ce se intampla in Romania, ci Basescu si Poanta si Antonescu fost Ministru Tineretului si intreaga clasa politica criminala si terorista, la Basescu la usa trebuie sa se protesteze pana pleca chirul infractorul securistul comunistul si apoi scoase in afara legii toate partidele acre au fost la guvernare:

STRADA E SOLUTIA si protestele de strada impotriva clasi politice crimnale si teroriste si fasciste. Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Image  Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”
– 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: În decursul istoriei mulți dictatori, a se include asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câțiva: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit abatele Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.) (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.) Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat în 1727 de către aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Image  Acest comitet coordonează direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima și Justiție, MIT, NATO, Crucea Roșie Internațională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.

Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementărilor Internaționale, Băncile Centrale precum și mecanismele de impozitare a populației. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numește și Ochiul Dracului? “Dați-mi pe mână moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusă de un guvern sau președinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI.

Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pământ sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) făcut tuturor oamenilor care trăiesc pe fața pământului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor.
Intenția este de a-i distruge pe mici producători sau de a-i scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă că nici cel mai inofensiv producător nu va mai putea să cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85 % din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentație ale națiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, pornește de la faptul că populația globului este mult prea numeroasă ca Terra să poată susține o alimentație naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate și iradiate . Sursa: inforomania

lovendal

21 de gânduri despre &8222;CINE CONDUCE LUMEA? Familia Rothschild 500 de trilioane de dolari avere&8221;

  1. Am citit cu atentie tot ce ai spus, pare logic, insa am o intrebare. Hitler cu cine s-a batut ce fapt si ce a vrut sa faca ? Si-a dat cumva seama si vroia sa-i distruga pe acesti nemernici ?

  2. nu stiu ce sa zic, dar mi-a placut ce am citit si niste sume de bani de nu poti sa le citesti :)))) ma bucur ca am citit ca am descoperit niste chesti interesante

  3. Frumos, dar noi oameni de rand habar nu aveam ce poate exista pe Pamant. Din ce scrie mai sus domnule, noi (omenirea ) nu facem nici cat e negru sub unghie pentru acesti colosi ai omeniri… cine stie cate secrete sunt pe Pamant sau ce scrie sunt nieste aberatii sa sperie omenirea .

  4. Toate cele spuse au o logica si asa pare sa fie,dar nu toti sunt nascuti in aceiasi zi,nu toti gandim si vedem lucrurile la fel….nimeni nu sa nascut bogat,asa ca lasai pe ei sa conduca planeta si noi cei de rand sa conducem ce suntem in stare fiecare….

    • ce sa mai conducem noi, daca la noi in romania si prin alte parti decat se fura noi ce sa mai conducem… si acum apare stirea asta care pana acum .. ce sa mai zic !!!

  5. F interesant! Ai un hard f mare:D . sa nu va fie frik k mai rau de atata nu se poate si majoritatea sau obisnuit.
    Nu trebuie sa ne facem griji. .., sa luam masuri este prea tarziu. Daca exista dumnezeu doar el poate sa intervina, asa k ne lasam in mana lui si ne preocupam doar pt familiile noastre. Un viitor linistit va doresc!!!

  6. Foarte interesant,de o vreme am citit mai multe articole de genul,documentare si cărți.chiar are logica,iar pe zi ce trece acumulez mai multă informație imi dau seama ca au super legătura între ele.
    Iar simpla poveste cu hitler,daca stam si ne gândim, oare de ce ura de mic evrei? Adevarul asta este ca suntem condusi de Iluminatii.
    Poate ați văzut la ce nivel sunt si in industria muzicală,găsiți pe YouTube documentar de peste o ora,cu cei care conduc industria muzicală,si cei care au încercat sa se opună.
    Succes in găsirea de materiale informative.

  7. foarte foarte interesant…cate ceva mai stiam eu dar asa in amanunt nu,,,,prima mea intrebare a fost,,daca dinastiile astea au deja atatia bani,ce mai vor de fapt?tu ai zis ca putere..totusi,,ei vor sa imputineasca populatia terrei si sa detina puterea,,dar la ce le mai foloseste aceasta putere???daca vom fi asa de putini??e clar ce fac ei,,dar ,,de ce,,??la ce le foloseste??

  8. e adevarat tot ce scrie ginditiva ce ati invatat la scoala la filozofie I psihologie manipularea maselor nimic in lume nu e inevitabil tot e calculate prblema e ca noi oameni sintem cam prosti si ne e frica oare mai mult de a lua viata ce pot lua nimic si cu ce ramin nimic daca toata lumea sar uni troate companiile ar da faliment dar sa creat o filiera de asa natura in cit sa ne fie frica neau spus multe e familie si ei nu respecta familia tot e facut cu cap sa ne fie frica si sa nu ne bagam pentru ceilalti chiar daca au dreptate astia sintem noi uitativa in oglinda si vedeti vinovatul

  9. vor sa devină Dumnezeii planetei nu cred ca un om ca toți ceilalți sa aibă o asemenea putere de decizie si anume reducerea populație Terrei pana la un nivel ușor de susținut de resursele planetei si un control total asupra banului….sper ca Dumnezeu sa ai pedepsească !

  10. Multumim frumos pt efortul de a ne informa. Dar, jegul de Misu Abdicatorius nu face parte din familia evreului respectiv pt ca el este bastard carolingian, e fiul unui decorativ ofiter, seful garzii printesei, mamei sale din Grecia. Asta nu inseamna ca nu e jeg sau evreu dp mama sa… Din cate am citit e vba de insamantari pindariene pt regi, insa Misu asta a ratat-o si pe asta pt ca pierdu smintita de ma-sa acel prunc si NU RAPORTA lui Pindar pierderea acelei insamantari regale, care se constata ca merge pe principiul Fratelui mai Mare, deci un print nu va avea succesor fiul sau ci fratele sau mai mic, rezultat din insamantarea uzitata. Regilor Greciei li se lua totul aparent de comunisti pt ca se afla ca nu au respectat cutumele insamantarii la a 3-a generatie sau situatie,ordinul veni de mai sus, insa. Recomand sa cititi PLANGEREA PENALA A DLUI FUNAR DE PE MUZICA INSTANTELOR ca sa va treziti si dv. doamnelor si domnilor.

Lasă un comentariu