Simbolul “Steaua lui David” reprezintă “numărul bestiei” (666) şi a fost ales de Rothschild!

Image  Natura malefică a triunghiului dublu (hexagramă), cunoscută şi sub numele de Sigiliul lui Solomon sau Steaua lui David, e dată de faptul că acest simbol ar putea ascunde numărul 666, “numărul Bestiei” din “Apocalipsa lui Ioan”. Observaţi că sunt şase triunghiuri încorporate în afara hexagramei, ce are şase puncte în afară şi şase linii ce sunt folosite în construirea celor două triunghiuri ale simbolului. Astfel, avem 6-6-6. Un studiu excepţional asupra stelei cu şase colţuri a fost realizat de Dr. O.J. Graham în cartea sa “Steaua cu şase colţuri”.
Dr. Graham demonstrează faptul că regele David al Israelului n-a folosit niciodată acest simbol şi astfel denumirea de “steaua lui David” este una incorectă. Simbolul a fost ales în anul 1947 pentru a fi reprezentat pe steagul statului nou creat, Israel, la insistenţele binecunoscutei familii de bancheri evrei, Rothschild, cea care a creat şi susţinut societăţile oculte francmasonice ale lumii din ultimii 200 de ani. versetul 43:

“43. Şi aţi purtat cortul lui Moloh şi steaua dumnezeului vostru Remfan, chipurile pe care le-aţi făcut, ca să vă închinaţi la ele! De aceea vă voi strămuta dincolo de Babilon”.

Am cautat simplu cu Google numele Remphan si star of Remphan. Cautand dupa imagini totul devine clar.

Image  Mi se confirma ceea ce spunea un evreu pe un blog, anume ca: asa zisa stea a lui David, steaua cu 6 colturi de pe steagul statului Istrael, este defapt steaua lui Moloch sau Remphan, un alt nume al aceleiasi entitati ce poarta numele de Moloch, stea la care se inchina Solomon cand a cazut in idolatrie.

lovendal

Un gând despre &8222;Simbolul “Steaua lui David” reprezintă “numărul bestiei” (666) şi a fost ales de Rothschild!&8221;

  1. Nu reprezinta nici o bestie, chiar daca a fost adoptata de satanisti! Reprezinta o Lege a Kybalionului:2. LEGEA CORESPONDENTEI
    „Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos; Ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus” .
    Sau, mai….crestineste: ,,precum in cer asa si pe pamant”!

Lasă un comentariu