Guvernul mondial, e-un mare cancer

https://i0.wp.com/graphics8.nytimes.com/images/2009/01/04/weekinreview/04traub.xlarge1.jpg Guvernul mondial, e-un mare cancer, e clar.
Ei ne otrăvesc încet cu propagandă şi mâncare,
Că ignoranţa-i materie primă pentru afaceri legale
Şi te ţine jos oricât ai trage de tare.
Pesticide, lasă hectare întregi aride
Aşa că ne dau somnifere să nu ne-agite.
Supra emisiile de gaze ce duc la ploi acide
C-au tot interesul să ne ţină pe căi licite.
Ambele mari agenţii de presă-s ale lor
Şi chiar şi-aşa mă-ngrijorează ce văd la televizor:
De la războiul din golful Persic la atentate,
Dezastrul din golful Mexic şi-altele provocate.
Ca şi cutremurul din Haiti
Unde-am văzut invadatorii conducând maşinile salvării.
Foamea de glorie conduce conducătorii la euforie
Şi se reped să scrie istorie.
Ce-atâtea evaluări ale poluării,
Când autorii nu ştiu ce să mai facă în sensul depopulării,
De-aia vaporii de la Policolor se strâng în nori otrăvitori
Şi ne f*t căile respiratorii.
De-aia nu numai infractorii, ci şi informatorii
Lor, o duc mult mai bine decât agricultorii.
Babylonul trăieşte, nu-i nimic metaforic
Sistemu-i draconic şi strică sistemu’ valoric. Temeri de sirene surde şi de hiene viclene
Lasă semeni cu semne-n suflet şi pe vene.
E Babylonul etern nene, infern modern
Ce nu-i creat de guvern, el creează guverne.

Genocid în Iugoslavia, sclavie în China,
Măcel în Tibet, abuzuri în Palestina,
SUA a luat Irakul si e-n aer benzina
Plus Afganistanul si e-n aer heroina.
Da’ şi-aşa încă lipsea de sub nas cocaina
Şi acum dau vina pe toţi când vor trage băşina.
Încă-s nemulţumiţi de cum le trage maşina
Numai că Rezerva Federală ne trage cortina.
Când se trag siguranţele şi şuieră gloanţele
Oricât te ţin crampele, fugi cât te ţin gambele.
Moartea vine pe conductă, odată cu petrolul
Şi ei au controlul asupra tot ce ne-a dat subsolul.
Şi-ţi dau orice pofteşti atât timp cât plăteşti
Chiar dac-ai pofte groteşti, găseşti tot ce-ţi doreşti,

Tind să educe populaţia când reperele-s proaste
Şi belele-s groase atunci când ai modele nefaste
Ăştia te fac să crezi că super modelele-s caste
Să dai în odrasle ce dau frustrate-n taste.
C-au zis că e naţionalism şi-au dat-o în ocultism,
Au zis că-i comunism da’ şi ăsta a fost un populism,
Au zis că-i capitalism şi-a fost canibalism,
Orice paradis au promis, adevărul l-au omis.
Bagă la cap! Sursa Cedry2kBabylonul Modern
Familiile regale

În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu toţii rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor (Anglia, S.U.A., Canada, Australia). Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.

https://i0.wp.com/www.ziarulatac.ro/static/images/Schema_Ordinul_Iezuit.jpg Consiliul celor 13 familii

Aristocraţie Neagră, compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume (Dinastia Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothschild, Russell şi Van Duyn).

Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele, cunoscute de noi, cu cei mai bogaţi oameni din lume. Mass media controlată aproape în întregime de aceste familii ne spune că Bill Gates e cel mai bogat om din lume, cu 54 miliarde dolari, sau Carlos Slim Helú din Mexic, cu 74 miliarde de dolari.

De fapt, aceşti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deţine incredibila sumă de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!). Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiţi şi Olimpienii) a fost fondat în 1727 de către aristocraţia britanică şi este compus din cele mai puternice „sub-familii”.

Acest comitet coordonează direct o mulţime de instituţii şi organizaţii majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internaţională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă şi Justiţie, MIT, NATO, Crucea Roșie Internaţională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse etc. Centrul de comandă

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global: Comisia Trilaterală, Consiliul Relaţiilor Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Organizaţia Naţiunilor Unite şi Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale.
Toate acestea sunt unite între ele prin intermediul Mesei Rotunde (creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes care este o structură atât de complexă, încât Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotundă însăşi este alcătuită dintr-o adevărată încrengătura de companii, instituţii, bănci şi unităţi de învăţământ; ea le-ar ocupa timpul specialiştilor de înaltă calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci şi înţelege”). Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populaţia globului se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internaţionale, Băncile Centrale precum şi mecanismele de impozitare a populaţiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populaţiei conceput vreodată. Control prin intermediul banului.

„Daţi-mi pe mână moneda unei ţări şi nu mă mai interesează cine face legile în acea ţară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o ţară nu este condusă de un guvern sau preşedinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda ţării respective. Probabil de aceea o ţară nu se poate gospodări singură, ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile şi ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI. Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporaţii internaţionale care urmăresc controlul populaţiei prin controlul asupra resurselor. Deşi toate resursele de pe pământ sunt darul lui Dumnezeu făcut tuturor oamenilor, astăzi ele sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea şi comercializarea produselor. Intenţia? Distrugerea micilor producători sau trecerea lor în ilegalitate, pentru că nici cel mai inofensiv producător să nu mai poată să cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare. Controlul populaţiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populaţia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populaţiei prin aceste 4 componente: Mass media , Învăţământ, Guverne şi Media. Practic, stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-şi îndeplini planurile.
Populaţia este îndoctrinată prin sistem îndobitocită prin sisteme de învăţământ care nu sunt decât o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuinţeze apoi după scopurile sale, ţinută în frâu de către instituţiile guvernamentale şi prostită de către mass-media.
Rezultatul este o populaţie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabilă să îşi dea seama ce se întâmplă cu ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s