Turbinele eoliene provoaca oamenilor boli misterioase

Iata ce putem citi in articolul Wind turbines making people sick with mysterious illnesses:

(NaturalNews) Cand Edward si Sue Hobart si-au construit casa de vis pe care si-o doreau, pe un minunat teren de aproximativ 6 acri, in Falmouth – un mic oras sudic din  Massachusetts – nu s-au gandit ca intr-o zi vor fi obligati sa-l abandoneze datorita initiativei locale de ”energie verde” (surse de energie regenerabila si nepoluanta).

Dar migrenele constante, zgomotele in urechi, ameteala si insomnia provocate de invartirea neincetata a mai multor turbine eoliene locale, s-au dovedit a fi intolerabile, producandu-le simptome groaznice, raportate si de multi altii din zona, de atunci.

Turbinele eoliene creeaza sunete de frecventa joasa care pot provoca probleme de sanatate, recunosc expertii

Familia Hobart, ca si multi altii de asemenea, nu resimt nici o problema de sanatate atunci cand sunt departe de turbine. Dar de fiecare data cand se intorc acasa, simptomele revin, ca rezultat al anumitor sunete de frecventa joasa emise de vibratiile si zgomotele turbinelor, spun expertii. Dr. Nina Pierpont spune ca sindromul turbinelor este foarte real si ca acesta este ”micul secret murdar” al industriei de energie verde.

De ani de zile, dr. Pierpont si sotul ei pledeaza impotriva utilizarii continue a turbinelor eoliene, in special in apropierea zonelor rezidentiale, datorita rapoartelor continue care arata raspandirea simptomelor bolii.

Dr. Pierpont a publica chiar si propiul studiu de caz in 2009, intitulat ”Sindromul turbinei eoliene” care arata ca oamenii care locuiesc pana la 2 km departare de aceste turbine eoliene se confrunta cu probleme de sanatate majore, ceea ce face imposibil pentru multi dintre ei sa duca o viata normala si productiva.

Industria ”energiei verde” acuza pe nedrept suferinzii sindromului, afirmand ca acestia isi imagineaza simptomele

Avocatii energiei eoliene au negat in mod repetat astfel de reclamatii, merganD chiar mai departe si acuzand pe cei care sufera de acest sindrom ca fabrica sau isi imagineaza simptomele. Acest fapt nu a oprit insa familia Hobart si pe altii, de la a lupta pentru a avea aceste monstruozitati de metal indepartate. Surse:
http://abcnews.go.com
http://www.windturbinesyndrome.com
http://rt.com

Afacerea „eolienilor” este finanţată de români prin factura de curent

Una dintre cele mai mari escrocherii de după vînzarea Petrom către OMV este cea legată de afacerea „eolienilor”, adică transferul producţiei de energie electrică de către statul român către diverşii investitori privaţi, în majoritatea lor străini. Afacerea lor este finanţată de către fiecare român care plăteşte curentul consumat!

Este de neimaginat cum s-a putut pune pe baze legale această escrocherie, fără ca populaţia să reacţioneze, deşi ea este victima acestei grozăvii, plătind sume uriaşe către nişte afacerişti veroşi. Numai faptul că afacerea aceasta este transpartinică poate fi explicaţia pentru tăcerea tuturor şi acceptarea tacită a unei situaţii atît de explozive.

În mod normal, dacă vrea cineva să investească în această producţie alternativă de energie electrică, ar trebui să scoată din propriul buzunar banii necesari, să-i împrumte de la o bancă sau să încerce, ca toată lumea, să-i ia de la Uniunea Europeană pe baza unui proiect acceptat.

Ei, bine, pentru „eolieni”, guvernanţii ultimilor ani au inventat altceva: toţi românii să pună mînă de la mînă şi să adune lunar banii de care au nevoie „investitorii eolieni” pentru a demara uriaşa lor afacere! De ce trebuie noi să le finanţăm investiţia, iar apoi să le plătim pentru curentul pe care ni-l vînd?

Românilor li se iau banii cu forţa din portofel

Factura de curent reprodusă mai jos este primită de fiecare cetăţean român.

 Dan Tănăsescu

Lasă un comentariu