Suntem supravegheati din toate părțile de Uniunea Fascistă Europeană

Uniunea Europeana finanteaza un proiect de supraveghere INDECT

monitorizareindect3  Uniunea Europeana finanteaza un proiect de supraveghere (INDECT) ,cercetarea desfasurandu-se pentru a crea un sistem inteligent de observare a mediului urban care ar colectiona informatii din mai multe surse ( private) , inclusiv calculatoarele personale, in scopul detectarii “comportamentului anormal” in tarile de pe intreg continentul. Uniunea Europeana pune bazele crearii unei politii pan-europene unde informatiile sunt impartite si stocate intr-un sistem centralizat.Este insa si un pas important pentru ridicarea unui serviciu secret la nivel european care ar avea ca scop principal urmarirea cetatenilor din statele membre.

Sistemul de supraveghere “promite”  sa colecteze informatii printr-o monitorizare continua a site-urilor web,forumurilor de discutii, serverelor de fisiere ,retelelor p2p si calculatoarelor  personale.Se va folosi , de asemenea , si de camerele CCTV si de alte metode de supraveghere pentru a dezvolta modele de “comportament suspect” prin analiza vocii utilizatorilor de telefonie ( pt ca bineinteles este monitorizat totul) precum si modul cetatenilor de a se deplasa.

https://searchnewsglobal.wordpress.com/wp-content/uploads/2013/11/340df-8080euallseeingeye.jpg Obiectivul principal al programului va fi detectarea automata a comportamentului anormal , a amenintarilor sau a violentei.

Analistul Stephen Booth a descris acest proiect ca fiind “Orwellian” si “o masiva invazie a intimiatatii ” notand ca taxele cetatenilor statelor U.E vor merge catre diferite programe care nu fac altceva decat sa ii trateze ca fiind suspecti pana cand isi pot proba nevinovatia.

Acest program nu are nicio legatura cu prinderea infractorilor este facut doar pentru a ne arata cine ne sunt “stapanii”.Un studiu recent facut in Anglia demonstreaza practic ineficienta camerelor de supraveghere in rezolvarea infractiunilor.

Mai multe detalii despre acest program gasiti aici :
http://www.indect-project.eu/

http://cordis.europa.eu/fetch?CALLER=FP7_PROJ_EN&ACTION=D&DOC=4&CAT=PROJ&QUERY=011f30e52539:b685:00e1e967&RCN=89374

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/6210255/EU-funding-Orwellian-artificial-intelligence-plan-to-monitor-public-for-abnormal-behaviour.html http://www.apologeticum.ro/2009/09/proiectul-indect-indosarierea-celor-cu-comportament-violent/ Începând cu 1 martie 2014 în Republica Moldova va fi pus în aplicare buletinul de identitate electronic. Documentul va conține mijloacele semnăturii digitale și va servi drept instrument de identificare și autentificare a persoanei fizice sistemele informaționale, precum și la prestarea serviciilor electronice. https://i0.wp.com/euro-med.dk/bil/billedereu-surveillance5.jpg

Mecanismul de utilizare a buletinului de identitate electronic urmează să fie elaborat și aprobat de Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, în termen de cinci luni de la data publicării hotărârii Guvernului.

Potrivit ministrului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, forma buletinului de identitate electronic va fi aceeași, dar va conține cipul integrat și mijlocele digitale. Utilizarea acestuia va fi opțională.

„Este identitatea electronică a cetățeanului. Evident că buletinul electronic va fi mai scump decât cel obișnuit. Acum îmi vine greu să spun un preț. În Georgia, de exemplu, costă 20 de euro”, a afirmat Filip. http://www.apologeticum.ro/2013/10/din-martie-2014-basarabenii-vor-avea-buletin-de-identitate-cu-cip/

U.E -cea mai mare baza de date biometrice


Din anul 2007 se tot spunea ce nu se mai spune acum….baza de date biometrica pe care U.E a creat-o.Peste 70 de milioane de înregistrări biometrice vor face parte din baza de date a Uniunii Europeane.
Parlamentul European a susţinut propunerea de demarare a Sistemului Informaţional de Viza European (VIS) şi crearea celei mai mari baze de date din lume, cuprinzând 70 de milioane de seturi de amprente.

Baza de date va permite deasemenea poliţiei din ţările Uniunii Europene să se folosească de şi să facă schimb de informaţiile ADN a oamenilor.

„Implicaţiile… sunt mari şi vor afecta toţi cetăţenii Uniunii Europene. Pentru a da un singur exemplu, acest proiect prevede utilizarea informaţiile ADN a tuturor cetăţenilor UE indiferent dacă aceştia sunt suspectaţi sau condamnaţi pentru o anumită infracţiune.” a spus Philip Bradbourn (parlamentar european).

Big-Brother se muta in avion


Camerele digitale de supraveghere CCTV sunt din ce in ce mai multe,in locuri publice şi aeronavele ar putea fi urmatoarea destinatie.Un sistem prototip utilizeaza camere multiple pentru a încerca să detecteze automat „terorişti” sau alte pericole cauzate de pasageri.

Proiectul de securitate a Uniunii Europene numit Securitatea Aeronavelor in viitorul mediu European (SAFEE) pune in practica un sistem care utilizează un aparat de fotografiat la locul fiecare pasager, cu şase camere de unghi larg .Software-ul analizeaza imaginile primite pentru a detecta activitatile „teroriste” sau alte posibile incidente, prin urmarirea expresiilor faciale ale calatorilor.

Big-Brother Anglia

Pe langa supravegherea ubicua care face parte din „decorul” statiilor de metrou din Londra acum putem observa niste mesaje cel putin „ciudate” , pe panourile publicitare din statiile mai sus mentionate.

Mergand pe culuoarele statiilor gri pline de oamenii ce isi duc zilnic traiul dependenti de metrou se pot observa randuri intregi de afisaje publicitare pe care este doar inscriptionat mesajul „I THINK I’M BEING WATCHED”(CRED CA SUNT SUPRAVEGHEAT/PRIVIT)

Totul este parca un scenariu luat din filme , un pic cam infricosator si un atentat la sanatatea mentala a celor care poate isi doresc sa uite pentru cateva clipe ca sunt mini-vedete de televizune cu circuit inchis.

Nimeni dintre noi nu merita un astfel de tratament.

Sepci,caciuli sau orice accesoriu de acest gen interzise in puburile din Yorkshire(Anglia) pentru ca supravegherea persoanelor sa nu intampine dificultati.

Politia a facut un tur de forta prin puburile din acest oras pentru a „sfatui” patronii sau stafful localurilor sa oblige persoanele care intra in pub sa isi dea jos orice poarta pe cap.

Masurile sunt luate spre ajutorul camerelor CCTV , recunoasterea indivizilor care manifesta interes pentru cei ce ii urmaresc fiind mult mai facila in aceste cazuri , o sapca spre exemplu ar putea bloca vizibilitatea asupra fetei individului urmarit.

Atata timp cat lumea nu va lua atitudine , cel mai simplu lucru fiind evitarea puburilor cu astfel de sisteme de supraveghere , problemele de acest gen vor continua sa apara.http://mdzr.blogspot.ro/search/label/U.E

Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene doresc sa implementeze un sistem de

Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

Ati crezut cumva ca Uniunea Fascista Europeana are vreo limita? Inseamna ca i-ati subestimat pe acesti ticalosi, caci am repetat in multe randuri cum aceasta organizatie, a fost pusa clar pentru a sterge suveranitatile statelor membre, care apoi sa fie conduse de catre Bruxelles, iar o data cu spatiul Schengen sa nu mai existe nici frontiere, adica un superstat european, in care tarile sa nu mai existe. Ce va spun eu aici e planuit de secole de Iluminati, inca din 1773, iluminatul doctorand in teologie , Adam Weischaupt, care alaturi de alti iluminati germeni au pus bazele acestei doctrina Ordo Ullumines.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

https://i0.wp.com/euro-med.dk/billeder/billedereu-2dcensur-20-28hammer-2dsegl-2dmundbind-295.jpg Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

Imagine  Ce inseamna “intoleranta”? Un simplu pretext pentru a fi supravegheati!

Pentru a intelege si mai bine termenul de “intoleranta” trebuie sa va uitati atenti la cine sint cei care doresc asta si anume Moshe Kantor, președintele Congresului Evreiesc European. EI vor sa intemeieze in UE, un fel de big brother care sa monitorizeze pe toti cei care isi mai permit sa se apropie de interesul lor. De fapt acesti khazari ticalosi, care se cred semiti, desi genetica medicala le-a dat o lovitura crunta, la temelie, in prostia lor incearca un proiect care din punctul meu de vedere va avea o serie de probleme in modul conceput de ei. Mai multe -> http://www.fara-secrete.ro/oricine-va-incerca-sa-critice-pe-liderii-evrei-conducatori-ai-planetei-vor-fi-etichetati-ca-antisemiti. http://www.fara-secrete.ro/liderii-iluminati-ai-uniunii-fasciste-europene-doresc-sa-implementeze-un-sistem-de-supraveghere-in-fiecare-tara-membra-ue-pentru-a-se-monitoriza-cetatenii-suspecti-de-intoleranta-sau-nesupunere-f/

Sub pretextul luptei împotriva terorismului şi a combaterii imigraţiei ilegale, Parlamentul European a aprobat pe 7 iunie 2007, construirea celei mai mari baze de date biometrice din lume European Visa Information System (VIS). Sistemul este pregătit să stocheze 70 de milioane de înregistrări ale vocii, ADN-ului, amprentelor digitale şi fotografiei irisului, indiferent dacă persoanele în cauză sunt pe lista suspecţilor de terorism sau a infractorilor. Practic, în această bază de date pot fi înregistrate datele oricărui cetăţean al Uniunii Europene. Pasul următor va fi solicitarea obligatorie a acestor date biometrice pentru a putea călători într-o altă ţară.

„Implicaţiile sînt mari şi îi vor afecta pe toţi cetăţenii Uniunii Europene”, a declarat parlamentarul european Philip Bradbourn. „Acest proiect prevede utilizarea datelor ADN ale oricărui cetăţean UE, chiar dacă acesta nu este suspectat sau condamnat pentru vreo infracţiune. Este un exemplu clasic despre cum încearcă anumite ţări să-şi impună propriul sistem asupra celorlalte state membre.” Pe 5 iunie 2008, George Bush a dat o directivă prezidenţială prin care cere agenţiilor federale să accelereze şi să îmbunătăţească procesul de strângere, stocare şi utilizare a datelor biometrice. Bush a cerut acestor agenţii să pună accent mai ales pe standardizarea şi compatibilizarea informaţiilor pentru a putea fi utilizate în comun. Fiecare agenţie este obligată să pună la dispoziţia celorlalte toate informaţiile biometrice şi biografice ale persoanelor despre care „există suspiciunea că ar putea reprezenta o ameninţare la adresa siguranţei naţionale”.Imagine  Idealul realizării Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas în vederea realizării unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Primul pion al masoneriei prin care se dorea realizarea acestei uniuni a fost Napoleon, care declară: “Avem nevoie de un cod european, de o curte de casaţie europeană, de o monedă unică, de aceleaşi măsuri şi greutăţi, de aceleaşi legi. Trebuie să fac din toate popoarele Europei un singur popor”.
În 1929, Aristide Briand, ministrul de externe francez, reia ideea şi propune în numele guvernului său crearea unei structuri federale europene. Planul său nu este însă bine primit de statele europene.
Să ne amintim de o veche poveste istorică. Se spune că un rege dac, pentru a le demonstra supuşilor săi necesitatea unirii în faţa unui duşman, recurge la demonstraţie. El pune într-o arenă doi câini să se bată. Când lupta era în toi se dă drumul unui lup, iar câinii care până atunci nu se prea iubeau îşi unesc eforturile şi atacă fiară. Această strategie o adoptă şi francmasoneria pentru realizarea uniunii europene şi a unităţii mondiale a statelor, unitate economică, militară şi, în ultimă instanţă, politică. Rolul lupului este jucat mai întâi de Hitler, apoi de Rusia şi sateliţii săi comunişti. De aceea nu trebuie să ne mire rolul jucat de francmasonerie la apariţia nazismului şi a comunismului.
Pasivitatea Franţei, Marii Britanii şi a Statelor Unite, la început, în faţa lui Hitler şi apoi în faţa lui Stalin nu au fost doar acte de naivitate politică. Ar însemna să credem că guvernele celor trei mari puteri au fost formate din prosti. Pasivitatea celor trei mari puteri în fata dictatorilor a fost gândită pentru a încuraja conflictul şi a realiza apoi idealul masonic.
Negocierile privind înfiinţarea pactului unitar NATO se poartă cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 – mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semnează la Washington pactul. Planul Marshall era gândit tot de francmasoni (Marshall era francmason) şi se baza pe ideea masonică a integrării europene.
Bomba atomică le va fi furnizată ruşilor prin trădarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic în această tranzacţie. Visul masoneriei europene se realizează în 1958 prin crearea Comunităţii Economice Europene. În 1991, întâlnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene.
Se urmăreşte: integrarea economică şi socială a statelor membre, monedă unică, transferul către uniune al suveranităţii monetare naţionale şi aplicarea unor sancţiuni pentru ţările membre care se îndepărtează de criteriile stabilite ale convergenţei.
Nu vom putea castiga niciodata impotriva sistemului corupt, atata timp cat il sustinem prin modul nostru egoist de a gandi.si a fi. Primul pas in invingerea sistemului corupt e sa nu-l mai sustinem, ci sa-l expunem.

NOUA ORDINE MONDIALA inseamna Un singur Guvern, Un singur Curent Finaanciar, O singura limba vorbita ( engleza ), O singura religie ( luciferismul ),..

ONU, UE… toate aceste entitati politice ,sunt create de elita oculta malefica pentru a ne conduce mai usor spre O NOUA ORDINE MONDIALA MALEFICA. Adevarata pace vine din interiorul oamenilor, atunci cind se unesc cu inimile, ci nu prin tot felul de organizatii si entitati politice, acestea sunt iluzii care ne conduc spre sclavigism si distrugere.

( Cauta pe gogole (la imagini) cladirea oficiala a uniunii europene, vei observa ca este leita cu turnul babel din Vechiul Babilon. Babel era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Însă Dumnezeu, (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile și a împrăștiat oamenii pe tot Pământul. )

V-ati prins ? Asta vor sa faca ei, sa construiasca Un Singur Guvern Mondial. Sa reconstruiasca Vechiul Babilon. Uniunea Europeana este o constructie dictatoriala de tip fascist

Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar.

Intr-o democratie, asa cum se “trambiteaza” sus si tare, puterea apartine poporului. Principiul “separatiei puterilor “intre executiv, legislativ si juridic – stabileste verificari si echilibrari pentru a proteja impotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat dupa ce omenirea a luptat pentru el mii de ani.

Prin contrast, “Bruxelles – UE “este lipsit de acest principiu fundamental. Populatia Europei nu are nici un control asupra nivelului executiv si nici asupra procesului legislativ. Nici macar parlamentul pe care europenii il aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.

Actionand contrar principiilor fundamentale ale democratiei, “Bruxelles – UE “este o dictatura.

UE se prezinta lumii ca o democratie parlamentara in care parlamentul UE joaca rolul decisiv. Totusi, deciziile executive si proiectarea intregii legislatii sunt facute de Comisia Europeana si echipa sa de peste 54.000 de birocrati.

Din birourile lor de la sediul Comisiei – cladirea Beylarmont – si alte locatii, aceasta armata de birocrati de cariera bine platiti fabrica legile Europei in numele intereselor corporatiste.

Cartelul Petrolului si Medicamentelor controleaza si dicteaza politica economica a UE

Puterea care determina guvernarea Europei a trecut de la populatie la interesele corporatiste, mai exact la cartelul petrolului si medicamentelor. El cuprinde interesele de investitii de multe miliarde de dolari, ale industriei chimice, petrochimice si farmaceutice. Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist din lume. In secolul 20 acest cartel a devenit nu numai forta economica dominanta, dar si-a pus si actionarii in guvernele natiunilor ca lideri politici. Liderii reprezentanti din cercurile financiare ce controleaza cartelul sunt :

* Grupul Rockefeller, care reprezinta interesele SUA pentru petrol si medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul secolului 19 asupra corporatiei standard de petrol, acum el controleaza duzini de companii multinationale chimice, farmaceutice si petroliere din intreaga lume. Unul din cei mai proeminenti ambasadori ai sai in ultimele decenii a fost Henry Kissinger.

* Germania si Franta, natiunile lider in exportul de produse chimice si farmaceutice in Europa. Acest grup isi are radacinile in sfarsitul secolului 19 si a cuprins companiile Bayer, Hoechst, BASF si mai tarziu infamul cartel IG Farben.

Companiile succesoare ale acestuia in zilele noastre sunt liderii afacerilor de investitii in Europa de astazi si au instrumentat constructia “Bruxelles – UE”.

Asa cum a fost pe larg prezentat in presa la momentul respectiv, cu cateva zile inainte de numirea sa, actualul presedinte Hermann von Rompuy a fost invitat pentru “interviul de serviciu “prezidential, de catre grupul Bilderberg – cercul de elita al intereselor corporatiste SUA/EU, sub controlul lui David Rockefeller si prezidat (la vremea aceea) de fostul comisar UE si aparator al medicamentelor, Etienne Davignon.

Procesul de alegere al primului presedinte s-a derulat in afara oricaror norme democratice la 12 noiembrie 2009.

1. Populatia Europei a fost exclusa de la procesul de luare a deciziei.

2. Noii “regi” ai Europei au fost selectati dintr-un cerc al elitei intereselor corporatiste.

3. Ceremonia de alegere a avut loc intr-un cadru aristocratic generos la Palace of The Valley of The Duchesse, la periferia orasului Bruxelles.

4. Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, descendentul unui aristocrat marunt a fost “maestrul de ceremonii”.

5. Coroana de “regina” a fost acordata baronesei Catherine Ashton.

6. Coroana “regelui” a fost acordata lui Herman von Rompuy. Acesta va actiona ca un monarh interimar pana cand – eveniment declansat de criza internationala – micul aristocrat isi va asuma el insusi tronul.

De fapt, sistemul de guvernare al UE rastoarna toate realizarile democratice ale civilizatiei europene din ultimul mileniu si arunca intregul continent inapoi in Evul Mediu cand monarhi autocratici conduceau Europa in afara oricarui control democratic.

Pentru Cartelul petrolului si medicamentelor, UE este o simpla baza operativa, de la care intentioneaza sa cucereasca lumea, folosind forta politica, economica si – la nevoie – militara. In vederea atingerii acestui scop, Cartelul incearca sa exporte structura nedemocratica a UE si in alte zone ale lumii. Actionarii politici ai Cartelului prezinta in mod inselator “Bruxelles – UE” ca fiind un model al democratiei sec. 21 si pacii. Din simpla dimensiune a acestei companii globale, popoarele lumii vor avea impresia ca UE, a fost aprobat prin alegeri democratice de catre popoarele Europei si ca acest organism politic reflecta vointa acestuia. Nimic mai fals !

Daca va ganditi putin in urma, nimeni nu ne-a intrebat vreodata daca vrem sa facem parte din UE sau NATO. Asta trebuia sa se supuna unui referendum national cu timp de dezbatere inainte si analiza pentru ce-i mai bun poporului roman.

Peste 99% din populatia Europei nu a avut dreptul de a vota democratic intr-un referendum privind Tratatul de la Lisabona.

Aceasta violare a tuturor principiilor democratiei de catre Cartel nu este o coincidenta. Sondajele care au avut loc in toata Europa au demonstrat o respingere a structurii UE de catre marea majoritate a votantilor. Natura inselatoare a UE este cel mai bine caracterizata de faptul ca, in timp ce este aclamata de actionarii Cartelului ca marca a democratiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populatiei.

Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului si medicamentelor sunt interesate sa controleze piete globale gigantice care afecteaza literalmente fiecare fiinta umana. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentatie, sanatate si energie. In ultimul secol, cartelul petrolului si medicamentelor si-a extins pietele in aceste trei domenii la afaceri de investitii de multe miliarde de dolari. Constructia acestor piete globale gigantice se bazeaza pe doua unelte strategice : in primul rand, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pietelor. In al doilea rand, dezinformarea publica cu scopul de a mentine oamenii in ignoranta in ceea ce priveste alternativele (ganditi-va la dezinformarea vis-a-vis de tratarea cancerului sau la dispozitivele “free-energy” pentru a nu mai fi dependenti de carbune, petrol, gaz, etc.). Ca rezultat, fiecare persoana din zonele industrializate plateste o treime (poate si mai mult)din venitul net ca “tribut”acestui cartel.

La inceputul sec. 21, cartelul se confrunta cu o noua provocare. Toate pietele sale cheie – petrol, medicamente, produse chimice, agricole si OMG (organisme modificate genetic) – sunt amenintate de noi tehnologii care vor inlocui in cele din urma pietele globale monopoliste si patentate existente.

In aceasta situatie, interesele financiare din spatele cartelului stiu ca afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravietui intr-o democratie. Astfel, structura nedemocratica a UE este un pas strategic catre stabilirea unei dictaturi globale in numele acestor interese corporatiste.

La inceputul sec. 21 omenirea se afla la o rascruce. Trebuie sa decidem daca dorim sa permitem intereselor cartelului petrolului si medicamentelor sa continue dominatia asupra vietilor noastre – sau daca suntem gata sa ne eliberam din acest jug profitand de tehnologii noi, durabile si independente cum ar fi energia regenerabila, sanatatea naturala (fara medicamente) si agricultura organica.

Scopurile strategice ale cartelului sunt :

– sa transforme vietile si trupurile miliardelor de locuitori ai planetei intr-o piata de desfacere pentru produsele lor patentate ;

– sa continue sa obtina profituri de miliarde din tehnologiile secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deterioreaza mediul si produsele farmaceutice toxice.

Astazi, instrumentele cheie pentru a obtine controlul global sunt instrumentele economice si legale care sunt utilizate ca mijloc de cucerire nu numai a guvernelor si economiilor, dar si a oamenilor.

Uneltele economice cheie ale UE sunt patentele; patentele de produse chimice, medicale farmaceutice, seminte modificate genetic si alte produse de inalta tehnologie. Dintre acestea cele mai uzuale sunt patentele asupra medicamentelor. In 2008 de exemplu, vanzarile farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o suma care a depasit PIB a celor mai sarace 100 de tari din lume.

Catherine Ashton a fost numita in Comisia Comerciala a UE in 2008. Una din atributiile sale principale era sa actioneze ca politie a comertului international si sa impuna medicamentele patentate ca mijloace ale controlului global economic si politic – asigurand astfel dependenta de medicamentele exportatorilor europeni.

Marile companii multinationale nu au nevoie sa se uneasca in mod formal pentru a controla piata unui anumit produs, pe teritoriul unui continent sau al intregii lumi – ei au nevoie doar sa-si defineasca pretentiile teritoriale de patent.

Efectul patentelor asupra sanatatii umane a fost eminamente devastator, prin aceea ca multinationalele farmaceutice au cautat sa monopolizeze ceea ce este posibil sa fie cel mai critic sector in orice societate. Ca rezultat, timp de decenii omenirea a fost impiedicata sa aiba acces la medicina nepatentata (inclusiv naturista) care este mai eficienta, mai sigura si mai accesibila impotriva celor mai comune boli ale zilelor noastre.

Din numarul patentelor inregistrate de UE, 70% sunt doar din Germania, Franta, Italia si Olanda, primele tari fondatoare a UE.

Cartelul IG Farben s-a format in 1925 din Bayer, BASF si Hoechst si cateva alte mici firme germane producatoare de produse chimice. Era cea mai mare companie a lumii in domeniul de dezvoltare al vopselelor, produselor chimice, farmaceutice, produselor din plastic si altor produse sintetice patentate. Cu zeci de mii de patente, IG Farben a fost cel mai mare detinator de patente al lumii la acel moment. Singurul pas care mai lipsea pana la controlul mondial era extinderea patentelor sale pe pietele mondiale. In vederea indeplinirii acestui scop, Bayer, BASF si alte companii chimice germane au furnizat explozibili si gaze otravitoare armatei imperiale germane in Primul Razboi Mondial. Dupa infrangere, n-au renuntat. Din 1925, IG Farben a finantat ascensiunea partidului nazist, pregatindu-l tehnic si logistic, pentru cea de-a doua incercare de cucerire a lumii, al doilea razboi mondial. In 1948, dupa razboi, mai multi directori ai IG Farben au fost condamnati de Tribunalul International de la Nurnberg pentru crime de razboi, genocid, sclavie, jaf si crime impotriva umanitatii.

De exemplu, “IG Auschwitz” constuit in lagarul de concentrare cu acelasi nume, producea cauciuc sintetic, benzina si alte produse chimice pentru cucerirea Rusiei si Asiei de catre Nazi / IG Farben. De asemenea s-au facut experimente medicale sinistre si s-au experimentat medicamente pe detinutii din lagarul cu acelasi nume de catre companii ca Bayer si Hoechst membre in IG Farben. Gazul Zyclon B a fost produs de filiala Degesch a BASF/IG Farben si a fost folosit in lagarele de concentrare pentru exterminarea in masa.

In timpul ultimei jumatati de secol, cartelul petrolului si medicamentelor a facut tot posibilul sa mascheze adevarul in ceea ce priveste trecutul sau criminal si lipsit de scrupule, ca instigator al celor doua razboaie mondiale.

Timp de peste 6 decenii, actionarii cartelului au :
– platit sute de miliarde de dolari pentru musamalizare ;
– construit imperii media pentru manipularea opiniei publice ;
– rescris cartile de istorie si au cenzurat stirile globale ;
– finantat si instruit generatii de politicieni in zeci de tari ;
– plasat “portari ” la toate disciplinele academice inclusiv stiinta, medicina, istorie, stiinte sociale si politice ca si in alte zone cheie ale societatii cum ar fi biserici, uniuni comerciale, etc. ;
– au vanat fara mila pe toti cei care au indraznit sa rupa tacerea.

Toate acestea s-au intamplat cu un singur scop : de a ascunde trecutul criminal al cartelului pana isi va desavarsi a treia incercare de a cuceri Europa si implicit intreaga lume.

Inca doua exemple : Nicolas Sarkozy era executorul politic al concernului farmaceutic Sanofi ; iar Angela Merkel executor politic al cartelului german ce la avut mentor pe Helmut Kohl (fost cancelar al Germaniei, se referea la aceasta cu “fata mea “), fost angajat al BASF, protejat al lui Wurster, care era membru in consiliul de administratie al IG Farben cand producea gazul Zyclon B pentru exterminarea evreilor.

Georg Santayana spunea : “Cei care nu-si amintesc trecutul sunt condamnati sa-l retraiasca”.

Trebuie sa fim constienti si responsabili din acest moment, fiecare cetatean al Europei, in fata propriilor copii, generatiilor viitoare si istoriei ca complacerea noastra in acest sistem fascist inseamna acordul nostru tacit la sclavizarea din ce in ce mai evidenta. Asa cum Ghandi prin “Revolutia nonviolenta” a reusit sa infranga un inperiu care asuprea India de sute de ani, noi putem fi invingatori. In situatia actuala de globalizare, o nesupunere tacuta la normele sitemului poate declansa o reactie in lant de tip domino… si totul se prabuseste. Ganditi-va doar ca o masa de oameni sa-si lichideze conturile (daca au depozite) de la o banca si-n acelasi timp sa refuze sa mai plateasca creditele. In scurt timp intra in faliment, sau sa refuzam o saptamana sa cumparam de la un supermarket… s-ar intampla la fel…, ar intra in panica si atunci puterea lor ne-ar reveni noua. Pentru asta trebuie sa fim uniti, sa credem unii in ceilalti si … . SA ACTIONAM TACIT… .

Extrase din cartea “Dictatura UE ” care este interzisa in Europa si se gaseste doar in format electronic. http://roaim.eu5.org/?a=vedere&p=printview-758 Au început să apară tot mai multe date concrete menite să atragă opiniei publice atenţia asupra faptului că aşa numita teorie a conspiraţiei nu este doar o banală speculaţie, ci este foarte reală şi chiar cu mult mai perfidă decât ne putem imagina. Tot mai multe documente coerente, care prezintă planuri concrete ale Francmasoneriei şi ale altor organizaţii care-i servesc drept paravan, pot fi citite în din ce în ce mai multe publicaţii. Un astfel de plan, despre care se vorbeşte mult în presa americană, este cunoscut sub numele codificat L.U.C.I.D.

    Iniţiatorii acestui plan diabolic (proiectul L.U.C.I.D.) sunt astăzi stăpâni pe tehnici şi metode desprinse parcă direct din arsenalul nevăzut al demonilor. Acest plan de dominare mondială include acţiuni realizate prin diverse structuri publice aflate sub controlul francmasoneriei, cum ar fi spre exemplu Agenţia Naţională de Securitate (NSA) care deţine la ora actuală tehnologii ce ar părea pentru marea majoritate a oamenilor de domeniul SF.

    Vom prezenta în continuare, foarte pe scurt, câteva din aceste tehnici de control si supraveghere umană ale NSA care au fost scoase la lumină din cauza unor conflicte apărute între membrii echipei speciale Kinnecome, care îşi desfăşoară activitatea la sediul NSA de la Fort Meade (aşa cum spunea un înţelept, răul conţine în el sămânţa propriei sale distrugeri).

    Astfel, în anul 1991, John St. Claire Akwei, membru Kinnecome, dădea în judecată NSA pentru faptul că a folosit tehnici secrete psihoelectronice pentru influenţarea propriilor angajaţi. Procesul a fost recent publicat integral în numărul din aprilie – mai 1996 al revistei Nexus.

    În lucrarea sa despre L.U.C.I.D, Texe Marrs face o analiză a dezvăluirilor despre metodele de influenţare a minţii, extrăgând şi explicând metodele psihoelectronice ale NSA, adăugând în plus o bogată bibliografie pe această temă. Făcând o scurtă trecere în revistă, suntem în măsură să vă prezentăm următoarele aspecte:

    Reţelele informaţionale ale NSA

    Pentru a deţine controlul absolut asupra oricărei activităţi umane, NSA utilizează mai multe reţele de informaţii iniţiate încă din anii ’50 (de altfel, în deceniul anilor ’60, NSA era prima posesoare a celui mai performant computer din lume). Dintre reţelele informaţionale ale NSA amintim:

    – reţeaua Sigint care realizează un control total asupra oricăror semnale electromagnetice;

    – reţeaua Domint pentru control civil, cu o subramură extrem de bine protejată ce cuprinde reţeaua agenţilor secreţi NSA (aceşti agenţi au deplină libertate de acţiune precum şi acces la o bază imensă de informaţii din toate domeniile la un cost extrem de redus, datorită tehnologiilor de vârf pe care le foloseşte NSA).

    Tehnici de supraveghere

    Reţeaua Sigint a apărut încă de la înfiinţarea NSA sub impulsul uluitoarelor tehnici secrete de control asupra interferenţei câmpurilor electrice şi magnetice. Această reţea se bazează pe echipamente digitale cu structură celulară care depăşesc cu cel puţin 15 ani cercetările «laice» în domeniul electronicii şi care permit controlul absolut al întregii game de unde electromagnetice (EMF).

    Prima aplicaţie a reţelei Sigint pe care o vom aminti se referă la capacitatea NSA de a supraveghea absolut orice computer de pe teritoriul USA, fie el conectat sau nu la o reţea interactivă gen Internet. Echipamentul electromagnetic secret al NSA poate decela emisiile de radio-frecvenţă care provin de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale. Aceste emisii sunt filtrate cu dispozitive speciale, eliminând influenţa cauzată de monitoarele PC sau de celelalte anexe ale computerului. Totalul semnalelor obţinute în urma filtrării reprezintă starea exactă a circuitului electronic al PC-ului, respectiv al memoriei acestuia. Decodificând apoi aceste semnale după un algoritm special, se obţine copia exactă a memoriei computerului, cu absolut toate datele conţinute. Astfel, NSA este în măsură de a deţine un control riguros al tuturor informaţiilor digitale stocate în computerele SUA sau oriunde în lume.

    O altă funcţie a echipamentului special de la Fort Meade este aceea că poate genera unde RF codificate care provoacă rezonanţa circuitelor computerului vizat, distrugându-i toate datele. Cu alte cuvinte, NSA se poate conecta cu orice computer în scopul extragerii datelor sau pentru a realiza intervenţii de tip război computerizat.

    O altă aplicaţie a reţelei Sigint este şi mai uimitoare decât cea prezentată anterior şi ea se referă la faptul că, prin intermediul tehnicilor de modelare a câmpurilor electromagnetice, NSA deţine astăzi capacitatea de a monitoriza inclusiv câmpul bio-electromagnetic uman. John St. Claire Akwei a dezvăluit că acest câmp detectat de la distanţă creează posibilitatea supravegherii permanente a oricărui om, oriunde s-ar afla acesta. Captatoarele de emisii electromagnetice sunt îndreptate îndeosebi asupra energiilor eliberate de activitatea neuronală a creierului.

    Echipamentele de ultimă oră ale NSA pot astăzi codifica sau decodifica emisiile de energie encefalică a oricărui individ, putând astfel observa de la distanţă activitatea electrică a creierului.

    Tehnicile de control şi supraveghere a emisiilor electromagnetice encefalice sunt un subiect aprins de discuţie mai ales în SUA, unde au fost denumite prescurtat RNM (Remote Neural Monitoring). Pe scurt, funcţiile RNM sunt:

    – monitorizarea neuronală de la distanţă si EBL (Electronic Brain Link – monitorizarea legăturilor neuronale)

    – contact encefalic electronic. Aceste tehnici erau în plină evoluţie în anii ‘50 pe vremea programului MKULTRA si cuprind investigarea si controlul neurologic al radiaţiilor electromagnetice generate de encefal. Oficial, denumirea folosită de NSA pentru aceste cercetări este de: «tehnici de investigare a Informaţiei Radiative». Această Informaţie Radiativă este definită confuz drept: «informaţie provenind de la surse de emisie spontană a undelor EM din mediu, altele decât radioenergia şi exploziile nucleare».

    Aceste tehnici se bazează pe cartografierea precisă a regiunilor encefalice cu activitate de interes vital: centrul de mişcare, centrul vorbirii, al gândirii, şi regiunile scoarţei responsabile cu sensibilitatea optico-acustică şi tactilă. Astfel, din motive de securitate naţională, NSA deţine deja o bogată arhivă cu hărţile electro-encefalografice a mii de americani.

    Care este scopul acestei cartografii ? Tehnica de investigare encefalică se bazează pe detectarea energiilor encefalice stimulate ale scoarţei, energii emise cu o frecvenţă continuă cuprinsă între 3-50 Hz, la o putere de 5mW. Orice gând, orice comandă de mişcare, orice imagine acustico-optică creează o activitate neuronală specifică generând vârfuri de emisie specifice. Cu ajutorul unui algoritm de decodificare a acestor reprezentări specifice se obţin pe computer toate informaţiile generate de scoarţa cerebrală traduse mai apoi prin decodoare speciale în gânduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV. Cu alte cuvinte se foloseşte acelaşi principiu ca pentru sustragerea de informaţii din computer. Totodată tehnicile RNM şi EBL au posibilitatea de trimitere, prin intermediul unor emisii de unde electromagnetice codificate, a semnalelor audio-vizuale sau a comenzilor de mişcare direct pe centrii de pe scoarţă evitând organele de simţ şi nervii optico-acustici. Aceste imagini se pot codifica transmiţându-se sub forma unui scenariu, îndeosebi în timpul somnului de tip REM al subiectului, influenţându-i întregul comportament. Astfel, cele două tehnici formează împreună un sistem perfect de supraveghere/influenţare a vieţii umane, subiecţii devenind simpli «zombi telecomandaţi».

    Etape de lucru: 1) Prin intermediul RNM sunt monitorizate frecventele specifice scoarţei cerebrale a subiectului. De regulă frecvenţele bioelectrice uzuale ale regiunii encefalice sunt:

    – centrul de mişcare – 10 Hz

    – regiunea acustică – 15 Hz

    – regiunea optică – 25 Hz

    – regiunea tactilă – 9 Hz

    – centrul gândirii – 20 Hz

    Odată obţinută această cartografiere se poate deţine controlul asupra persoanei respective. Trebuie menţionat că totalul de intrare/ieşire al frecvenţei bio-electrice (calculat prin însumarea frecvenţelor specifice a diverselor regiuni cerebrale) a unei persoane este unic. Nu se poate transmite un semnal în creierul uman decât prin folosirea frecvenţei specifice acelei persoane.

    2) Apoi cu ajutorul tehnicii EBL se realizează contactul de la distanţă între echipamentul NSA şi creierul uman, putându-se citi gânduri clar formulate şi înregistra toată activitatea acustico-optică a individului.

    Totodată i se pot transmite în creier comenzi de mişcare sau imagini audio-video. În plus, Electronic Brain Link poate realiza contactul bidirecţional nu numai computer-creier, ci şi contact inter-cerebral. Această metodă este folosită îndeosebi de agenţii Humint pentru a fi în legătură permanentă unul cu altul ori pentru ţinerea sub control a persoanelor investigate. http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/proiectul-l-u-c-i-d/

România se aliniază standardelor europene în domeniul reţinerii datelor de către operatorii de telefonie mobilă şi fixă şi furnizorii de servicii

20 februarie 2008, în cadrul şedinţei de Guvern, a fost aprobat proiectul de lege privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de informaţii. Documentul urmăreşte armonizarea legislaţiei româneşti în conformitate cu solicitările Comisiei Europene şi reprezintă transpunerea totală în legislaţia românească a Directivei privind reţinerea datelor.
Astfel, furnizorii de servicii şi reţele publice de comunicaţii pot fi obligaţi să reţină anumite date generate sau prelucrate în cadrul activităţii de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice . Furnizorii de reţele publice de comunicaţii şi furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului au obligaţia de a asigura crearea şi administrarea unei baze de date, în format electronic, în măsura în care datele/informaţiile sunt generate sau prelucrate de aceştia. Datele vor fi reţinute de la momentul efectuării apelului şi se referă, printre altele, la identificarea orei, duratei, tipului, sursei şi destinaţiei mesajului transmis. În funcţie de furnizorul de reţea de comunicaţie – telefonie fixă sau mobilă, Internet – se vor reţine numărul de telefon al apelantului, numele şi adresa abonatului sau ale utilizatorului înregistrat, respectiv adresa Internet Protocol (IP).http://www.mcti.ro/index.php?id=1&art=620&L=0# . http://manipularea.blogspot.ro/2008/02/romnia-se-aliniaz-standardelor-europene.html

http://revolutiaiubirii.wordpress.com/category/u-e-opera-masoneriei/ http://hristofor.wordpress.com/tag/ue/

Lasă un comentariu