10 ani de sufocare sub talpa băsistă cu sprijinul UE,Israel și SUA

background

Dacă ar durea prostia,
Ar fi jale-n România,
Şi-ar fi jalea cea mai mare
În cabina de votare!…

Are cineva vreo explicatie de ce mulți români îl simpatizează pe Băsescu ?
Băsescu este artizanul scaderii accelerate a economiei tarii si a marilor tunuri, incepand din 1992, fie ca ministru, fie ca primar, fie ca parlamentar, dar mai ales ca presedinte,,jucator”. Si l-au ales cei mai multi romani, ca e baiat de gasca. UN CACAT BOLNAV MINTAL BASESCU ! I-A ABURIT PE MULTI FRAIERII. Naşul crimei organizate din România – Traian Băsescu.

 Partidul Popular European controlează autoritar UEAsistăm zilnic la tot felul de arestări spectaculoase, la deconspirările marilor reţele mafiote organizate la cel mai înalt nivel, încrengături odioase dezvoltate endemic în cei zece ani de băsism şi pe care mulţi dintre noi le cunoşteam de la începuturi. Justiţia, zugrumată complet de Băsescu şi clica lui de mafioţi, nu avea undă verde la cercetări! Dosarele de corupţie umpleau rând pe rând rafturile şi sertarele procurorilor, aşteptând liniştite ziua în care cineva le va permite să iasă la lumină. Acea zi a venit odată cu încheierea mandatului preşedintelui Băsescu Traian, cel mai odios preşedinte postdecembrist al României!

Cât de mult a fost batjocorit statul de drept şi cât de adânc ne-a îngropat corupţia instituţională ştim cu toţii. De 10 ani mafia colcăia în toată splendoarea ei puturoasă, obturându-ne orice progres, ucigându-ne orice vis. România intrase de vreo 7 ani în metastază.  Nu ştiu cât va dura valul  dezinfectării naţionale dar aşteptăm condamnări cu executare şi confiscări extinse ale averilor ilicite. Tele-Justiţia nu ne interesează; Justiţia nu înseamnă CIRC!  Tare mi-aş dori ca avântul DNA-ului să nu fie doar unul temporar, declanşat de schimbarea locatarului de la Cotroceni şi nici să aibă spor – eventual – până prin martie 2015 ci aş vrea să demonstreze întregii societăţi româneşti că în sfârşit a redevenit o instituţie independentă, eficientă. Şi, pentru a înţelege exact cum stau lucrurile, aşteptăm procesele penale privitoare la jafurile lui Băsescu, Blaga, Videanu, Udrea, Dragnea, Oprişan, Verestoy Atilla, Paul Lambrino etc. (romaniafarajustitie.wordpress.com)

Așa cum se poate vedea cu ochiul liber, ANI și DNA, chintesența băsismului în România și brațul de forță cu care SUA și UE își impun samavolnic interesele în țara noastră, sînt mai active ca niciodată și fac prăpăd în rîndul celor ce ezită să se alinieze noii stăpîniri.

dna ani

”Statul de drept”, de nerespectarea căruia trag Washingtonul și Bruxellul de urechi Bucureștiul, este tocmai statul băsist, ca formă de opresiune brutală a populației, implementată de Traian Băsescu, Monica Macovei, Laura Codruța Koveși, Daniel Morar și alte asemenea exemple de slugi devotate ale intereselor americane și internaționale în România.

În plus, este cunoscut faptul că paravanul cel mai des întîlnit sub care acționează serviciile secrete americane în afara SUA este acela al organizațiilor non-profit și al altor asemenea entități ”independente”.

Să amintim doar faptul că fostul ministru al Justiției, în prezent procuror – șef peste DNA, Laura Codruța Koveși, a primit, în aprilie 2014, de la ambasada americană la București, premiul cel mare al Departamentului de Stat american pentru cele mai ”Femei curajoase din întreaga lume”.

Iar crema ”statului de drept” pus la cale de Traian Băsescu și Monica Macovei în România, cu sprijinul nemijlocit și fățiș al SUA și UE, este toată ziua – bună ziua la ambasada americană de la București.

Președintele Curții Supreme de Justiție, Oana Hăineală, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, Zegrean de la Curtea Constituțională, Koveși, Morar și toată ceata veselă din zăvoiul cu acoperiți, diverși magistrați și procurori care trudesc zi-lumină la zidirea ”democrației”, lătrăii din mass media băsistă, alți factori de influență din societatea civilă și formatori de opinie care au grijă să recite pe la televizor propaganda americană, toți se află permanent pe lista de invitați la sindrofiile trîntite de ambasada americană la București, ca semn distinctiv al aprecierii pe care o arată SUA sclavilor săi supuși.

Mai mult decît atît: ambasada SUA este primul loc unde fug băsiștii cu jalba în proțap, chiar și cei ce ocupă funcții înalte în statul român, atunci cînd nu le ies învîrtelile și se mai găsesc prin România oameni care nu sînt dispuși să le facă jocul.

Toate ticăloșiile și nemerniciile pe care le-a făcut Traian Băsescu în ultimii zece ani au fost realizate cu voința SUA și UE, ba, mai mult, de cele mai multe ori au fost chiar impuse de stăpînii din exterior ai Chiorului, care a primit susținerea totală din partea acestora tocmai pentru a le reprezenta și aplica interesele în România.

Cancerul băsist ce a ros această țară pînă aproape de distrugerea ei este cancerul SUA și UE, Băsescu fiind doar pionul care a vegheat asupra aplicării intereselor străine. Doar niște naivi pot crede Băsescu mișcă vreun deget fără știrea Washingtonului.

Acest lucru a ieșit cel mai bine la suprafață cu ocazia referendumului de demitere eșuat din vara lui 2012.

(invectiva.ro)

Sub mîna de fier a lui Traian Băsescu și atenta îndrumare a Comisiei Europene, Băncii Mondiale și F.M.I., guvernările Bok-Băsescu-Udrea-PD-L au adus România, între 2009 și 2012, efectiv pe marginea prăpastiei.

Instituțiile statului au fost transformate în organe represive, guvernanții portocalii au tăiat și spînzurat așa cum le-a poftit inima, presa a fost practic desființată, organismele societății civile dinamitate din interior de sinecuri politice, societatea însăși, în întregul ei, a fost redusă la tăcere prin punera pumnului în gură de către o feroce propagandă fascistoidă guvernamentală.

Diversele categorii sociale au fost asmuțite una împotriva alteia, prin atenta cultivare a urii de clasă, societatea a fost constant otrăvită și îndoctrinată cu manipulări violente care îndemnau la a-ți urî propria țară, propriul popor, originile, tradițiile și cultura.

O acțiune dementă, concertată și susținută de către toate instituțiile Statului prin care s-a vizat destrămarea a tot ce este național, românesc, întinarea și de aruncarea în noroi a însăși condiției umane, prin umilirile necontenite la care au fost supuși cetățenii români de către organismele de stat ce ar fi trebuit să se ocupe de bunăstarea, de sănătatea și educația lor.

Totul în numele globalizării, al integrării forțate în structurile Uniunii Europene, al cedării controlului asupra economiei și resurselor naționale, al teoriilor neo-liberale ce propăvăduiesc desființarea statelor naționale, pentru ca țările și popoarele să poată fi controlate fără opreliști de corporațiile și marile concerne internționale.

Nici o ticăloșie a lui Băsescu, nici o insultă adusă românilor sau bunului-simț nu a fost făcută fără sprijinul total, fără supunerea oarbă a celor din PD-L. Personaje grotești precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur, precum și mulți alții, s-au transformat într-o adevărată sectă a Martorilor lui Băsescu, gata să aplaude necondiționat infracțiunile și crimele stăpînului lor, să rîdă cu gura pînă la urechi la obscenitățile și mîrlăniile dejectate de șeful lor pe gură.

Venirea lui Klaus Iohannis în jilțul de zapciu de la Cotroceni va însemna reluarea politicii demente de austeritate în România, linia PPE și Comisia Europeană, va repune pe tapet genocidul social pe care UE, Băsescu & comp. l-au declanșat în țara noastră.

Iar indivizi precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur și alții ca ei, care au adus țara pe buza prăpastiei, sînt gata să revină în prim-planul vieții politice, de data asta în piele de liberali, pentru a implementa, ca și pînă acum, fără să crîcnească, măsurile prin care UE să își continue jaful în România.

(invectiva.ro)

Timp de 10 ani, românii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliţi, sărăciţi şi lăsaţi la mâna clientelei politice portocalii.

Cu un deceniu în urmă, Basescu se angaja că-i va trage în ţeapă pe marii corupţi, că politicul nu-şi va băga coada-n justiţie, presa va fi independentă şi economia ţării va dudui.

Iată „realizările” preşedintelui Băsescu, în anii săi de mandat:

Anul 2005. România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. După nici un an de „domnie” Băsescu şi-a dat arama pe faţă. Udrea, promovată ca „portavoce”

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2006, anul în care Băsescu şi-a luat rolul de „maestru-păpuşar”

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2007, anul în care Băsescu a realizat o nouă „premieră”.

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2008, anul în care ne-am IZBIT cu putere de tsnuamiul crizei economice, chiar dacă Băsescu spunea că nu vom fi afectaţi

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2009, anul în care setea de putere a lui Băsescu ne-a scufundat

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2010, cel mai negru an de după Revoluţie, anul în care românii şi-au cerut drepturile în stradă

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2011, anul promisiunilor nerespectate şi al măsurilor de austeritate girate de Palatul Cotroceni

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2012, anul în care democraţia a murit

România, după ZECE ANI DE SCLAVIE. 2013, anul în care Băsescu şi-a înfiinţat un nou partid, pentru a-i asigura mandat în PPE fiicei sale

Anul 2014. Zece ani de sclavie. La final de mandat, Băsescu a început să-şi aranjeze viitorul: afaceri suspecte şi un nou partid.

Criza nu a fost produsă de creditele populaţiei, ci de creditele statului şi ale firmelor străine care sunt înregistrate ca persoane juridice în România. La care se adaugă aşa zisele măsuri de austeritate ale guvernelor Băsescu-Boc. Creditele populaţiei reprezintă doar 20% din totalul datoriei. Dar propaganda văd că funcţionează foarte eficient. Criza din România nu a fost produsă de evrei, ci de Băsescu şi PDL, la ordinul evreilor. Goldman Sachs nu are filiale în România şi asta cu criza care se răspândeşte e vrăjeală. Dacă nu făceam împrumut la FMI şi nu luam măsuri de austeritate nu aveam nicio criză în România. În 2009 a fost aceeaşi măgărie ca şi acum. A câştigat Geoană, dar la intervenţia SUA/UE a fost scos câştigător Băsescu. Din 1990 şi până azi populaţia votează masiv PSD, dar dreapta a câştigat întotdeauna prin fraudă şi propagandă. Dreapta ca electorat nu depăşeşte 30% din totalul populaţiei.

Băsescu: „N-aş fi vrut ca la sfârşitul mandatului meu, stânga să domine toate instituţiile statului.”
Băi, eşti prost, pă nu sunt toate la cheremul tău?!

Nu e absolut nimic stângist în România. Singura politică este cea neoliberală importată de la americani.

Dan Tănăsescu

 

Lasă un comentariu