Radiografia alegerilor prezidentiale

images

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

ROMANIA CA SIBIUL

   Ati tot auzit vorba asta, la cei care l-au promovat sau la mitinguri.

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Capital%C4%83_European%C4%83_a_Culturii in anul 2007 capitala Europeană a culturii a fost timp de un an orașul Sibiu, împreună cu orașul Luxemburg.

Tot pe atunci, prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

   „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

Deci, Romania ca Sibiul? Adica precum in liniile directoare din acel articol din Hotnews? Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST?

Fratilor, o sa fie rau!

ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE

1) Aparut de niciunde, domina din 2000 primaria Sibiului. Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu:

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

Iata si ce putem citi la Noul fetiş electoral al clujenilor: PNL şi anarhiştii soroşisti au scos lumea în stradă pentru Iohannis:

Ciudatul fetis electoral al clujenilor are un nou anti-erou in persoana candidatului la prezidentiale Victor Ponta. Dupa ce au votat zeci de ani cu Gheorghe Funar, care acum afirma ca germanii se trac din daci si ca dacii au inventat primele aparate de zbor, dupa ce l-au ales de doua ori pe Emil Boc, premier al Romaniei, acum clujenii se considera obligati sa il voteze pe Klaus Johannis, candidat la presedintie al PDL – PNL.

Dovada stau mitingurile uriase organizate Cluj-Napoca in plina campanie electorala, dar neasumate politic. Chiar daca in spatele mitingurilor stau ACL-istii locali, cei care au facut sa fie ales Emil Boc la primarie si Traian Basescu la presedintie, clujenii au considerat necesar sa participe la aceste evenimente in aceeasi masura in care in anii trecuti au participat la mitingurile anti RMGC si anti Basescu.
Prezentul fetis electoral va fi studiat in scoli ca un fenonem de psihoza in masa. Cei care au organizat si participat la actiunile anti RMGC, pro-Rosia Montana si anti Traian Basescu, ies acum in strada pentru sustinerea candidatului sustinut de Basescu si de partidul infiintat de el – PDL, adica Klaus Iohannis.

Steaguri cu mesaje penibile gen “I love DNA”, pancarte anti Biserica si lideri de genul lui Cornel Vilcu, lector la UBB, asociat al gruparii de anarhisti Tinerii Maniosi, ONG-urile Sorosiste Active Watch, Societatea Academica (reprezentata de organizatoarea protestelor anti Basescu si RMGC Andreea Petrut) si Fundatia Ion Ratiu de la Turda, au aratat clujenilor care au stat acasa privind la meciul de fotbal al Nationalei, ca avem de-a face cu doua Romanii. O Romanie anti crestina, crescuta pe Facebook si afiliata Soros, care il sustine pe Klaus Iohannis, Monica Macovei si este obsedata de mitul “idependentei justitiei” (a se citit DNA si CSM controlate de Basescu – PDL). Si o Romanie lasata in urma, care inca mai crede in dihotomia politica stanga – dreapta si care crede ca votul ei mai are vreo importanta. Fara prezenta de spirit sa actioneze cand valorile fundamentale pentru care s-a murit la Revolutie sunt deturnate si calcate in picioare de falsi democrati crescuti in incubatoarele KGB – BND din Europa Occidentala.

Exact despre asta e vorba, despre Soros. Multi ne intrebam la acea vreme ce l-a apucat sa finanteze organizatii anti Rosia Montana si puna la punct mecanismele iesirii aproape instant a mii de oameni pe strazi. Ei bine, nu din iubire fata de romani o facea si cu atat mai putin ca sa le ramana romanilor acest aur, ci ca sa aiba la indemana un extrem de util instrument pe care sa-l poata folosi mai apoi la nevoie.

   Sa mai amintim si de faptul ca evreumason Adrian Thiess s-a ocupat cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis. Asta a fost de asemenea in trecut consilierul lui Oprescu si Iliescu.

  

Klaus Werner Iohannis o sa ieftineasca benzina la pompa?

DESPRE MANIPULAREA VOTULUI ŞI A ROMÂNILOR DIN DIASPORA…

    Era un fapt știut că la unele ambasade sau consulate nu vor putea vota toți românii. Așa s-a întâmplat la alegerile prezidențiale din 2004, 2009 și NIMENI DIN DIASPORA nu a protestat.

     Iată faptele. Protestul celor din diaspora a fost declanșat în primul tur din 2014. Se știa că alegerile prezidențiale aduc mai mulţi votanți la urne decât alegerile parlamentare. Astfel, PDL și-a activat agitatorii. Încă de la primul protest din fața secțiilor de votare, „protestatarii” aveau deja pregătite pancartele. Apoi au urmat proteste organizate de PDL în țară, sub pretextul că se impune organizarea de „alegeri libere”. Erau dorite imaginii cu protestatari din țară pentru alegeri în diaspora „săltați sau bătuți de jandarmi și aruncați în dubă”. La Brașov s-a reușit după ce un anume Erwin A. i-a provocat pe jandarmi. Tot acest protest trebuia să pară ca fiind al „societății civile”.

   În acest timp activiștii PDL, PMP, Macoviştii ş.a., au pornit declanşarea emoţiilor pe FB. Lor, dintr-un impuls natural, mai în glumă, mai în serios, li s-au alăturat (pe lângă cei structural anti-PSD) mii de alți utilizatori inițial dezinteresați care au preluat mesajele ironice, unele chiar savuroase, la adresa lui Victor Ponta și PSD. Pe FB, unii utilizatori, semnalează, comentează sau preiau ironii politice din amuzament… sau sunt pur şi simplu observatori şi comentatori ocazionali ai fenomenului politic, fără a fi în vreun partid. În fapt, lumea internetului, paginile de socializare, sunt oglinda lumii reale, în care fiecare vrea să transmită în special emoții… Putem spune că într-un fel comunicarea virtuală pervertește caracterul, schimbă valorile morale, logica, raționamentul, limbajul etc… în care numărul receptorilor îl depășește cu mult pe cel al emițătorilor. Astfel, o imagine emoţională, o satiră politcă se poate rostogoli pe FB la sute de mii de utilizatori fără niciun efort din partea emițătorului.

     Când propaganda a vehiculat (postat) sintagmele fantasmagorice „jos comunismul” și „ciuma roșie” acestea au fost preluate cu nonșalanță de utilizatori. Repetarea mesajelor negative la adresa lui Ponta, dar mai ales prezentarea informațiilor potrivit cărora „românii de acasă” protestează pe străzi pentru ca cei din „diaspora” să voteze, a generat emoția colectivă a celor din diaspora. (Într-un fel se repeta protestul pro Arafat care a fost confiscat politic). În acest timp, guvernul Ponta anunța că legea nu permite majorarea numărului secțiilor de votare. Pentru a încurca lucrurile perfect, un număr de autocare cu români au făcut „excursii” în străinătate (vezi spre exemplu unde s-au aflat în ziua de 16 noiembrie, Monica Macovei, Elena Udrea, M. R. Ungureanu) și au blocat secțiile de votare de la ambasada României din Paris, Londra, Palermo, München etc… Astfel, cei care erau cu adevărat din diaspora s-au trezit la prima oră în fața unor secții de votare gata aglomerate. Odată „dopul” creat, decongestionarea era imposibilă, indiferent de ritmul de vot, numărul de cabine de vot, ștamplie etc… Este un fapt știut că cei din diaspora comunică foarte ușor cu cei de acasă fiind online pe FB aproape non-stop…

     Între votanții autentici din diaspora au fost plasați strategic și agitatori veniți cu autocarul din România, care chiar dacă au votat se așezau din nou la coadă… Furioși că trebuiau să stea la o imensă coadă pentru a vota, au trimis mesaje și fotografii către cei de acasă (România) spunându-le că „nenorociții de comuniști” nu îi lasă să voteze. Mesajele s-au rostogolit spre sute de mii de utilizatori. Cei „de acasă” s-au înfuriat… determinându-i și pe aceștia să iasă la vot „anti-Ponta” și astfel s-a rostogolit informația ca un bulgăre de zăpadă. Au fost și secții de votare pe care agitatorii PDL (ACL) nu au putut să le blocheze așa cum ar fi cele de la Viena (ar fi trebuit blocată de brașoveni) și Atena. Scopul era să se blocheze doar secțiile de votare de la sediul ambasadelor, acestea fiind amplasate în zone centrale, vizibile și pentru presa internațională. Și au reușit. La câteva ore de la deschiderea urnelor de vot au fost scoase (spontan!!!) și pancartele frumos scrise și s-au strigat lozinci anti-Ponta. Efectul celor două săptămâni de proteste din România (organizate pe PDL) sub emblema falsă a „societății civile” – grupurilor protestatare li s-au alăturat inerțial și alți oameni, fenomenul de contagiune al maselor fiind cunoscut și îndelung analizat de psihosociologi (atenție, nu sociologi!!!) Odată înfuriat un grup de protestatari nu mai poate fi controlat. Astfel au izbucnit conflicte cu forțele de ordine din Paris, Londra ș.a…. Scenariul a fost simplu și banal, a fost conoscut și de liderii PSD (USL 2.0) însă nu au putut anticipa dezastrul votului prin mobilizarea rudelor din țară de către cei din diaspora.

     Cercetările sociologice anterioare turului II, arătau că Iohannis are șanse doar în cazul unei prezențe la vot de peste 60%. A fost 62% + ( în realitate 80% +). 57-58% prezență la vot, ar fi făcut pe Victor Ponta președinte, indiferent de rezultatele din diaspora. Iată de ce trebuia activat electoratul „anti-sistem” (sensibil cel din diaspora) prin orice mijloace, chiar și prin acele slogane stupide „jos comuniștii” sau „să dăm jos ciuma roșie”. Tot celor din diaspora trebuia să li se arate că PSD (respectiv Victor Ponta) le boicotează dreptul la vot. Mai exact trebuiau înfuriați ca la rândul lor să-și înfurie rudele și prietenii din România și să-i mobilizeze la vot împotriva PSD (că sunt comuniști).

     Culmea: românii au ales un membru P.C.R. (Klaus Iohannis) în locul unui necomunist (Victor Ponta).

     Rețeaua FB a fost echivalentul unei campanii anti-Ponta „din ușă în ușă” cărei i s-a adăugat un foarte mare număr de voluntari (transformați involuntar în activiști Iohannis, implicit PDL) din cele mai diverse medii socio-culturale. Cele mai simple și aparent banale metode de manipulare sunt cele mai eficiente. Dacă echipa de campanie a lui Victor Ponta ar fi luat în serios protestele PDL din România ar fi putut contracara manipularea emoției celor din diaspora care la rândul lor, au manipulat conștient emoțiile rudelor (și a cunoscuțiilor, prietenilor) din țară.

    

  1. Între protestatarii din diaspora foarte mulți erau cei care în ultimii zece ani au plecat din România din cauza lui Băsescu. Revolta acestora nu ar fi fost posibilă fără agitatorii din țară și desigur, fără „rezidenții” serviciilor… Blocarea secțiilor de votare s-a făcut pentru prima dată în anul 2004, când a fost ales T. Băsescu și s-a cerut, tot atunci, prelungirea programului de vot în… gări.

Cel manipulat niciodată nu va conștientiza că a fost manipulat, ba mai mult, va încerca să convingă pe oricine că a acționat din propria conștiință și voință. Un individ manipulat pe FB la rândul său devine manipulator. În fond, o campanie electorală este câștigată de cine manipulează mai eficient, metodele contează prea puțin. Chiar și loviturile sub centură. Este greu de spus dacă și cât au fost implicate serviciile speciale interne sau externe în campania prezidențială din noiembrie 2014.

S-a întîlnit mutul cu proștii

culaie-ionescu

Neamțul este onest.
Neamțul este harnic.
Neamțul este deștept.
Neamțul este frumos.
Nemțul halește cîrnatul pe varză finuț și civilizat, din vîrful buzelor, nu cu toată gura, ca un român înapoiat.
Neamțul este delicat ca spuma dintr-o halbă cu bere.
Neamțul tace și face. Adică își face treaba în tăcere.
Nu ca românul de la țară, care țipă să audă tot satul cînd se duce în fundul curții, să își facă treaba.
Neamțul este vestic. Neamțul este european. Neamțul este euro-atlantic. Este Omul din Atlantis.
Dacă vrea, neamțul îl bate pe Superman cu o mînă ținută la spate.
Neamțul este neamț.
Neamțul e prieten cu Angela Merkel. Angela Merkel îi povestește la telefon cum a pus roșii la sticlă pentru iarnă.
Neamțul este exact. Neamțul este precis. Este punctual.
Neamțul este om de onoare. Nu se știe dacă și onoarea este om de neamț.
Neamțul scrie cărți, neamțul dă autografe.
Neamțul recită, cîntă și dansează.
Daca se enervează, neamțul poate să și vorbească.
Dacă vrea, înghite și săbii.
Dar nu vrea, pentru că e om serios. Neamț.
Neamțul este preferatul mass media.
Neamțul are cel mai strălucitor cur din cîte au existat vreodată. O mare mulțime de proști fac rînd ca să i-l curețe cu limba.
Neamțul este exact ca o mașină germană: stabil și de încredere.
Doar airbag nu are.
Sau cine știe?

70% dintre cei cu varsta intre 18 si 30 de ani au votat Klaus Iohannis. Cu alte cuvinte, in Romania exista o intreaga generatie de dobitoci si de manipulabili. Imi pare rau ca sunt tanar si ca voi fi automat inclus in aceeasi categorie cu aceasta ceata de inculti, betivani, drogati, care sustin homosexualitatea si care sunt impotriva casatoriei si a ideii de a avea copii. Asta inseamna sa fii occidental in ziua de azi. Mie nu imi trebuie asa ceva.
Va dati seama ca niciunul din astia 70% nu isi poate justifica votul? In primul rand ca in dezbateri Iohannis a fost praf. Ca daca ii intrebi de istoria partidelor din Romania si de politicieni habar nu au de nimic. Te vor injura si vor zice „comunism”. Atata pot sa proceseze tinerii din ziua de azi, inclusiv studentimea, care nu mai reprezinta nimic deosebit. Deja cei din spatele lui Iohannis au inceput sa iasa la iveala, cu Vasile Blaga in frunte, dupa ce au stat ascunsi toata campania electorala. Acuma unde e tineretul? De ce nu se mai implica in politica? Au votat ca prostii si apoi s-au retras in lumea lor superficiala si vicioasa.

Aşa se câştigă acum alegerile, cu postaci şi roboţei corporatişti, şcoliţi pe model occidental.

Felicit echipa de online MM, le mulțumesc talibanilor ei care ne-au susținut tacit sau fățiș. Vreau să precizez, însă, un lucru: în vârful lor de activitate au avut un engagement de 200.000 de oameni, la vreo 100.000 de fani. Noi aveam deja 400.000 de fani, și un fan base secundar de 600.000 care interacționa cu postările sau materialele noastre. În condițiile în care am difuzat cam jumătate din ce difuza Macovei, Udrea sau Ponta.

Am avut o comunicare directă cu domnul Iohannis, cu răspunsuri prompte și un feedback incredibil de constructiv, dar și independență totală față de restul echipei de campanie. Am fost un bunker izolat de restul sediului din Kiseleff.

Și, da, ne-am bătut până în ultima secundă. Am avut forță de reacție rapidă, am transmis live, am jucat jocul până la capăt. Când Ponta posta mesaje de campanie seci, noi transmiteam în timp real din Londra și Torino, înaintea agențiilor de presă. În weekendul alegerilor viteza de reacție ne-a adus aproape 200.000 de fani. Și câteva procente bune la victorie.

stiripesurse.ro

Lista consilierilor presedintelui! Atentie!! Trebuie sa nvatam lb germana ca le putem citi numele si a intelege ce vorbesc intre ei! Printre ei vajnica aparatoare adrepturilor LGBT in PE , Renate Weber

Departamentul Securității Naționale:

Paul-Jürgen Porr – Consilier Presidential
Johann Krech – Consilier Presidential
Fleischer Eduart Wellmann – Consilier Presidential
Johann Forstenheizler – Consilier de Stat
Martin Bottesch – Consilier de Stat
Christiane Cosmatu –Consilier de Stat

Departamentul Constituțional Legislativ

Dagmar Siclovan – Consilier prezidențial
Erwin Josef Ţigla – Consilier prezidențial
Michael Szellner – Consilier de Stat

Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă :

Wiegand Helmut – Consilier prezidențial
Josef Hölczli –Consilier prezidențial
Stefan Leitner – Consilier de Stat
Wolfgang-Eberhard – Consilier de Stat pe probleme de Cultură și Culte

Carmen Reich-Sander – .Consilier de Stat pe Probleme cetățenești
Christiane Cosmatu – Consilier de Stat pentru Promovarea sportului

Departamentul de Planificare și Analiză Politică

Arnold Günter Klingeis – Consilier Prezidential

Departamentul Relații Internaționale

Christine Manta-Klemens – Consilier Prezidential
Beatrice Ungar – Consilier Prezidential
Ilse Philippi – Consilier de Stat
Friedrich Gunesch – Consilier de Stat

Departamentul de Politici Economice și Sociale

Fleischer Eduart Wellman -Consilier Prezidential

Renate Weber – Consilier de Stat

Departamentul de Sănătate Publică

Dr. Paul Philippi – Consilier Prezidential

Departamentul de Educație și Cercetare

Dr. Klaus Fabritius – Consilier Prezidential

Departamentul de Comunicare Publică

Compartimentul Protocol :

Dr. Karl Singer – Consilier prezidențial

Cancelaria Președintelui :

Dr. Karl Scheerer – Consilier prezidențial
Dr. Hans Klein – Consilier de stat

Compartimentul Personal – Organizare

Dan Vuerich – Consilier de Stat

Consilieri personali

Rupert Llewellyn Vining – Consilier pe strategii anti-corupție

David Broucher – Consilier pentru afaceri europene

Klaus Werner Grewlich – Consilier pentru afaceri guvernamentale.

facebook.com

România va primi de la Germania Klausa naţiunii celei mai slugarnice…
TOŢI CRETINII SÎNT ACUM CU POPORU-N GURĂ

Retrăiesc, cu o uşoară undă de nostalgie, perioada delirantă de la cumpăna anilor 1989 şi 1990. Mai ţineţi minte? Toţi bişniţarii şi toate curvele răsuflate îndrugau, la televizor, verzi şi uscate. Invariabil, toţi erau cu Poporu-n gură. Şi cu Democraţia. De Europa, ce să mai vorbim? Mîncam Europă pe pîine! Astăzi, după 25 de ani, isteria se repetă. Apar nişte indivizi sub-mediocri, de mîna a paişpea, şi compară votul penibil de la 16 noiembrie cu… Revoluţia Franceză, din 1789! Şi atunci, ca şi acum, Poporul a triumfat, asta nu se discută. Mă întrebam, într-un alt articol, ce pamflet ar fi scris Arghezi, dacă ar fi apucat zilele astea pişecioase. Dar ce-ar fi scris Caragiale? – aceasta e marea întrebare. E pentru prima oară cînd îi dau dreptate unei foste „eleve“ în politică, Lia Olguţa Vasilescu. Ştiţi ce-a zis fata asta? A făcut apel la Diaspora, să revină acasă şi să-şi ia ţara înapoi. Absolut corect. Numai aşa trebuie tratată frenezia suspectă a acelora care au jucat bîza la cozile din diferite oraşe europene, ca să scape, chipurile, de comunism (?!). N-am înţeles: comunismul a dat, fiecăruia, un loc de muncă – amărît, dar sigur. Nu comunismul i-a alungat din ţară pe aceşti semeni ai noştri, ci capitalismul de junglă. A întrebat cineva cîţi români din Sibiu se milogesc pe meridianele lumii, izgoniţi şi de politica stupidă a „salvatorului naţional“? Cel puţin cîteva mii. Păi, cum vine asta: sasul îi goneşte şi tot el îi recuperează? El, şi alţii ca el, putred de bogaţi, n-au nici o vină în depopularea României? Nici Traian Băsescu n-are nici o vină, de-a lungul celor 10 ani blestemaţi, în care a deşelat ţara asta? Felicitări, draga mea LOV (Oana, pentru prieteni)! Ai avut un dascăl destul de foarte bunicel.

Repet ideea: să revină acasă Diaspora, să-şi reia ţara înapoi! Cum va face ea chestia asta? Îi creează acest neamţ refuzat la export locuri de muncă? Poate că va înfiinţa 4.000.000 de posturi de traficanţi de copii, că la altceva nu se pricepe. Aaaa, să nu uit: a fost meditator. Ca şef al Statului, el ştie diferenţa dintre mediator şi meditator? Habar n-are. E prost ca noaptea. Au furat alţii pentru el şi acum i s-a umflat tărîţa-n pipotă, se crede mare Führer mare. Datorită lui, Germania va acorda României Klausa. Nu contează care, dar să sune bine în urechile Poporului. Care nu trebuie să-i dezamăgească pe nemţi şi a treia oară, că Walhala ne mănîncă! Aşa ne-a avertizat fostul Avocat al Poporului (normal, tot al Poporului), Gh. Iancu, la B1 TV: i-am dezamăgit şi în primul, şi în al doilea război mondial.

Ei, dimpotrivă, nu ne-au dezamăgit pe noi, cînd au jefuit Moldova şi Muntenia, timp de 707 zile, din decembrie 1916 pînă în noiembrie 1918. Nici cînd ne-au vîndut Basarabia la ruşi (23 august 1939, Pactul Ribbentrop-Molotov) şi Ardealul de Nord-Vest la unguri (30 august 1940, Diktatul de la Viena). Nici cînd ne-au bombardat Teatrul Naţional şi Atheneul Român. Numai românii sînt de vină în Istorie, mereu şi mereu. Niciodată alţii. Fiindcă există destui aplaudaci care le cîntă străinilor în strună.

Poate crede cineva că vor începe să curgă rîuri de lapte şi miere, odată cu instalarea acestui nepot al lui Hitler în fruntea Statului Român? Da, ar putea exista şi astfel de idioţi. Mai ales dacă îi intoxică sondajele mincinoase (dar bine plătite) ale unor bişniţari cu pretenţii de sociologi, de teapa lui Marius Pieleanu şi Vasile Dîncu, care au avut neruşinarea să pretindă că jumătate din electoratul naţionalist al meu ar fi votat, în turul II, cu un nemţălău greu de cap, aliat cu Tökeş şi Băsescu.

Aşa cum am prevăzut şi după ce un alt aventurier slab de minte, Emil Constantinescu, a fost impus de străinătate la conducerea României, voi anticipa şi acum: va fi rău, din ce în ce mai rău. Marile naţiuni sînt mînate numai de interese, tratînd naţiunile mici ca pe nişte slujnice sau prostituate. Nu-i pune nimeni la televizor, acestui retardat K.I., o întrebare-cheie? „Domnule Iohannis, aţi fi în stare să muriţi pentru România?“. Prevăd răspunsul: ghinion… din meditaţii… ca dascăl, sînt obişnuit să pun eu întrebări…

Caracatita Iohannis. Reteaua puscariabililor. Cum este aprovizionat in fiecare zi primarul Sibiului de seful cantinei saracilor si care este recompensa pentru aceste servicii

Klaus Iohannis nu a lucrat de unul singur. El si-a creat o adevarata retea bine organizata de devalizare a patrimoniului si a banului public. Afacerile clanului Iohannis s-au constituit pe mai multe paliere: retrocedari, imobiliare, trafic de copii. Primii bani adevarati i-a facut din intermedierea de adoptii internationale, pe care apoi i-a investit in achizitionarea de case.In declaratia sa de avere apare ca in 1990 avea depozite in banca de 9000 de dolari, iar in 1992, cumpara prima casa cu 75 000 de marci. Pe atunci era doar un simplu profesor de fizica, sotia era profesoara de engleza, parintii sai niste sarantoci, iar soacra- femeie de serviciu.

Sursa

Adrian Severin face un avertisment dur: Romania e in pericol maxim! 

La putina vreme dupa ce Klaus Iohannis a iesit presedinte la scrutinul electoral din 16 noiembrie 2014, analistul politic, specialist in politica interna si externa, fost europarlamentar, face un avertisment dur. Conform lui Severin, Romania se afla in pericol maxim. Iata textul politicianului:Dupa cateva decenii traite cel putin cu iluzia ca se afla intr-o lume a solidaritatii si armoniei, Romania isi reia locul geo-politic traditional la punctul de ciocnire dintre interesele marilor actori globali. Raportarea Romaniei la acestia dar si raportarea lor la ea ridica probleme de o imensa complexitate si periculozitate.
In acest context cel putin doua lucruri imi sunt clare:

– nimeni nu vrea Romania ca partener dar toti o vor ca satelit;
– nimeni nu vrea sa se coordoneze cu ea dar toti vor sa li se subordoneze;
– nimeni nu o vrea independenta, toti o vor colonie;
– nimeni nu o accepta drept membru al familiei sale dar nimeni nu doreste ca ea sa devina membru al altei familii.

In incercarea de a ne domina sau macar de a nu ne lasa sa fim dominati de concurentii lor, strategii lumii au ales sa utilizeze arma exagerarii defectelor noastre creind mitul incompatibilitatii cultural-civilizationale a romanilor cu Occidentul euro-atlantic.

Adrian Severin

Un fost europarlamentar român are o explicație inedită a victoriei categorice pe care a obținut-o duminică Klaus Iohannis în fața lui Victor Ponta.

Adrian Severin este de părere că alegerile prezidențiale din ultimii zece ani au semănat cu niște revoluții, iar scrutinul din 16 noiembrie este văzut ca o lovitură de stat, după ce “tineri violenți au strigat pe stradă (în România și în străinătate) «Jos comunismul», fără să știe prea bine ce este acela și de ce strigă”.

Iată analiza semnată de Adrian Severin pe blogul său personal: Aici

Votul din diaspora nu a adus multe procente, dar a insuflat un nou spirit românilor. Un spirit al schimbării, al unei românii europene, în care bunul simţ, respectul, cinstea, dreptatea şi prosperitatea să primeze, o Românie a lucrului bine făcut!
Trăiască Iohannis! Trăiască SUA! Trăiască NATO! Trăiască Ambasada SUA! Trăiască UE! Trăiască Germania! Trăiască Angela Merkel! Trăiască Ardealul şi Ţinutul Secuiesc! Trăiască George Soroş! Trăiască Tokes! Trăiască Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, Anastase, Sulfina, Blejnar, Duţă, Cotoi, Preda, Flutur, Falcă, Andreea Paul Vass, Boc! Trăiască penticostalii! TRĂIASCĂ BĂSESCUUU! Tema comunismului reînviată acum era foarte populară în SUA în perioada războiului rece. Este folosită în Est pentru că are un impact foarte mare.
Pentru tinerii băsişti şi liberi, libertatea de exprimare înseamnă să cenzurezi orice articol care zice nasoale de Băsescu şi Iohannis şi să distribui masiv tot ce zice nasoale de Ponta şi PSD. Dacă postezi ceva care face dezvăluiri despre Iohannis înseamnă că faci propagandă pentru Ponta. Dacă distribui o caricatură cu Ponta comunist/Mickey Mouse, atunci îţi dau like.

Dan Tănăsescu

Traim intr-o lume subjugata aproape total lozincilor, sabloanelor … o lume in care limbajul de lemn al epocii comunist-bolsevice a fost inlocuit cu limbajul de plastic si de cristale lichide al capitalismului globalist, o lume in care multi sfertodocti sau semidocti autoproclamati analisti de tot soiul vantura o stereotipie inepta si stupida – „Domne, zic astia, recunoastem, democratia e si ea plina de imperfectiuni, dar altceva mai bun nu s-a inventat pana acum” … deci cam asa … Ba exista, domnilor, dar nu se lasa liberul acces la ceva mai bun, culmea !, intr-un sistem pretins bazat pe liberul concurs al solutiilor, al opiniilor, al variantelor (de lucru si nu numai !) … si VOM DEMONSTRA CA EXISTA ALTERNATIVA, UNA CARE PLEACA DEMUUULT DE TOT, DE LA UNA DINTRE CELE MAI STRALUCITE MINTI ALE ANTICHITATII – PLATON ! Platon, cel cu-a sa celebra „Republica” …

Deci ! Platon a fost discipolul lui Socrate si invatatorul lui Aristotel, fondatorul primei institutii de invatamant superior, Academia din Atena. In „Republica”, una dintre lucrarile sale cele mai de seama, filosoful trateaza despre organizarea statului-model si anlizeaza tipologia regimurilor politice. Platon afirma ca forma originara a societatii care se aseamana cel mai mult cu ideea de stat, cu STATUL IDEAL, este un REGAT AL OAMENILOR CELOR MAI INTELEPTI. Este atat de apropiat de perfectiune, incat pare greu de inteles cum se poate schimba. Acasta totusi se produce, data fiind firea omneasca, si urmeaza cele PATRU STADII principale ale DEGENERARII POLITICE: TIMOCRATIA – carmuire exercitata de nobili ce urmaresc onoarea si gloria, forma care apare dupa distrugerea „statului perfect, aristocrati”, apoi vine OLIGARHIA – carmuirea familiilor bogate, apoi DEMOCRATIA – domnia libertatii (a anarhiei, de fapt !); iar la urma TIRANIA, al patrulea si ultimul „stadiu de boala al unei societati”. Asadar, sa le luam pe rand …

ARISTOCRATIA

Conform lui Platon, este cea mai buna forma de guvernare, dar in care domnitorul trebuie sa fie neaparat un intelept si un virtuos, al carui suflet a fost educat prin studierea artelor si filosofiei pentru cunoasterea virtutilor adevarate.
Avand in vedere faptul ca domnitorul ar fi cu adevarat intelept, el nu ar vrea sa obtina putere sau acumuleze avere pentru ca el ar sti ca oamenii au nevoie de el sa-i conduca spre prosperitate, bunatate si frumusete.
Avand in vedere faptul ca domnitorul ar fi virtuos, el nu ar putea sa insele si sa abuzeze cetatenii.
Este foarte important de subliniat faptul ca, in conformitate cu filosofia lui Platon, aristocratia este cea mai buna forma de guvernare DOAR ATATA VREME CAT DOMNITORUL ESTE IN TOTALA CONCORDANT SI ARMONIE CU POPULATIA.
Pentru Platon – ca si pentru Socrate – este suficient sa cunosti binele pentru a-l practica, iar binele este scopul suprem al amului si explica existenta Universului, iar ETICA ESTE TEMEIUL ETERN AL POLITICII.
Platon concepe politica in sensul educatiei, de aceea trebuie sa guverneze cei mai buni.
Prima sarcina a politicii nu are nimic a face cu gestiunea administrativa si economica a afacerilor comune. Inainte de toate, politica trebuie sa convertesca cetatatea umana la valori transcendente, sa faca oamenii sa fie mai buni. Cel care guverneaza trebuie sa educe poporul in vederea binelui.
PUTEREA este vazuta ca o SARCINA IMPUSA GUVERNANTILOR, un serviciu, o datorie, si NU CA O SATISFACTIE A INTERESELOR PROPRII.
Punctul de plecare al organizarii politice aristocratice trebuie sa fie ratiunea intemeiata pe dreptate.
Platon credea in nemurirea sufletului si in rasplata pe care zeii o pregatesc celor buni si pedeapsa rezervata celor rai, corupti, care au impus sisteme politice in defavoarea poporului, gandindu-se doar la propriul interes interes si prestigiu.

TIMOCRATIA

Este forma de guvernamant in care conducerea apartine RAZBOINICILOR, in care toate deciziile politice au scopul de a intari puterea militara si statala.
Timocratii pot avea virtutile aristocratilor, dar puterea detinuta ii poate duce la razboaie si lupte.
Timocratia este un fel de guvern care apare atunci cand aristocratia incepe sa degenereze.

OLIGARHIA

Este sistemul de guvernare in care puterea politica si economica este detinuta de un numar restrans de PERSOANE PRIVILEGIATE.
Cei bogati, care sunt mai putin, conduc, iar cei saraci trebuie sa se supuna. Acest lucru constituie o problema deoarece oamenii bogati nu sunt neaparat cinstiti, si atunci cand puterea este in mainile acestor persoane BOGATII VOR INCERCA SA DEVINA MAI BOGATI, iar cei saraci vor deveni si mai saraci din cauza PROASTEI POLITICI.
Acest sistem este GENERATOR DE REVOLUTII si sortit decaderii.

DEMOCRATIA

ESTE PENULTIMA TREAPTA A DEGENERARII POLITICE, COPILUL OLIGARHIEI si, de asemenea, regim sortit decaderii intrucat „democratii traiesc numai pentru satisfacerea unor DORINTE DESARTE SI IMPURE”.
Pentru ca bogatii ii inseala si ii asupresc pe saraci, acestia din urma, fiind mai numerosi, cred ca daca isi aleg pe unul dintre ei care sa ii reprezinte, interesul lor ar prevala. Dar deoarece masele nu sunt educate, nimic nu garanteaza ca un conducator ales este suficient de intelept ca SA REPREZINTE NEVOILE LOR REALE SI NU CELE ILUZORII. Nevoile reale conduc la o crestere spirituala si la intelepciune, iar cele iluzorii sunt cele care ating simturile si creeaza stari iluzorii. Deci, cu exceptia cazului in care masele sunt educate, ele nu sunt apte de a-si alege conducatorul.
Numai un filosof ar fi cu adevarat capabil sa stie sa acorde prioritate intr-o ierarhie a valorilor; pe cand masele needucate sunt ignorante si, prin urmare, incapabile de alegere corecta, mai ales, ca MULTIMEA ESTE NESTATORNICA SI SCHIMBATOARE, CEDAND IN FAT DISCURSULUI DEMAGOGILOR.
UN POLITICIAN NU SE IMPROVIZEAZA SI NICI NU ESTE DESEMNAT IN URMA UNEI TRAGERI LA SORTI.
Democratia nu dace decat sa introduca diviziuni in stat atunci cand intervin in discutie probleme capitale pentru guvernare, de aceea este una dintre cele mai rele forme de guvernare.
DEMOCRATIA DEGENEREAZA IN TIRANIE.

TIRANIA

Societatea devine un haos total in care nu exista nicio regula, nicio prioritate si nicio lege. Pe acest fond se instaureaza tirania: cine este mai puternic conduce si face ce-i place. Nimeni nu este capabil sa elimine un tiran de la putere deoarece nicio lege nu este respectata.

Cam asta-i treaba cu democratia, dragi europenisti, dragi intelectuali libertarieni, tinere generatii „PRO” si alte „elite” de carton care vor disparea in neantul istoriei, adica acolo de unde-au si aparut … din nimic inspre nimic si de nicaieri inspre nicaieri, fara trecut, fara prezent si fara viitor, furate doar de mirajul iluzoriu al unor false averi materiale ori asa-zise „victorii” efemere …

De Rossi

10639671_763778020344097_7615577097653031991_n
Deci diaspora 80% a plecat pe vremea lui BAsescu si PDL pentru mai bine, este a doua oara cand din cauza lor PDL o sa revina, probabil ei isi doresc ca cei din tara sa fie tinuti pe loc. Tineretul pro Johanis a votat un intermediar de copii, asta rezulta cat de distrusi sunt tinerii din ziua de azi. Sa nu intelegeti ca PSD sunt buni dar a reparat multe stricaciuni facute de PDL si a propus niste masuri dupa multa vreme. Sa dea D-zeu sa ma insel si tara sa mearga bine. În 1996, dupa ce EMIL CONSTANTINESCU-si el era gura mare contra asa-zisului “comunism”-ajunge presedintele “de dreapta” (CDR) al Romaniei (tot asa se bucurau si dantuiau in Piata Universitatii), a urmat o inflatie de 200%, somaj in masa, disponibilizari massive, cresteri de preturi etc. Romania era aproape de colaps.
Daca va fi rau cu Johannis vor plati cei care l-au ales?!  In 2004 romanii au fost mintiti ca ADRIAN NASTASE a pierdut! In 2009 Geoana a castigat seara iar dimineata ne-am trezit cu onorabilul TRAINA BASESCU! In 2012 7.4 milioane de voturi din 9 au fost anulate! In 2014 un ilustru necunoscut cu gura stramba dupa ce ia 30% in primul tur de scrutin dintr-o data se trezeste cu 55%! Dragi basisti, barbati adevarati si romani dintr-o bucata, vi se pare ca acest tablou este in regula? Credeti ca ultimii 25 de ani au legatura cu acest tablou sau nu? Credeti ca in stilul acesta urmatorii 25 de ani, in care cei mai multi dintre noi vor muri, vom trai decent? SAU INAMICUL POPORULUI ROMAN ne va distruge pe toti? Mi-as dori sa vad ca tara intra intr-o normalitate , numai ca nu o sa se intample asta. Atat timp cat in spatele acestui domn venit de undeva din rasa ariana a lui Adolf Hitler sunt smecherii pdl ( Basescu , Udrea , Videanu , Flutur , Blaga , Macovei , Ungureanu , Blejnar ) etc. , peste cateva luni undeva prin vara anului viitor o sa vedeti voi pe cine a-ti ales sa va fie presedinte. ” NE-AM LUAT TARA INAPOI” asa a spus domnul asta certat cu limba romana , astia care a-ti votat in strainatate sa faceti bine sa va lua-ti presedintele asta votat de voi si sa vi-l puneti presedinte in diaspora sa va reprezinte acolo. Cand stai la mii de km de tara castigi 1000 de euro cel mai mic salariu sa zic asa e usor sa dai din gura ce va intereseaza pe voi ? , astia care stam aici si induram nu avem voie sa ne alegem presedintele pe care il vrem din cauza ca deodata asa , romanasii nostrii iubiti din strainatate printr-o magie au devenit „PATRIOTI „. Sa va fie rusine in 2012 Basescu-ul vostru v-a spus sa stati in case sa nu iesiti la vot , se joaca cu voi cum vrea el si voi il urmati ca o turma de oi. Cand aceasta paiata o sa isi dea arama pe fata atunci o sa realizati ca a-ti votat cu curul nu cu capul. Basescu ce a dat? Reamintesc ce a facut basescu alaturi de sustinatorii actuali ai lui iohannis.hai sa iti zic o poveste reala ,din romania de azi.imediat dupa ce basescu si partidul sau a taiat pensiile si toate salariile bugetarilor,bunicii mei abia le ajungeau banii sa isi plateasca utilitatile.imediat dupa ce a uract potna ca priministru ,deoarece nu putea creste pensiile foarte mult conform constitutiei ,a alocat niste fonduri fiecarui oras,si a acordat alimente tutror persoanelor care erau in dificultate,alimente menite sa suplineze banii din salarii si pensii,pana atunci guvernul pdl i-a lasat pe toti sa se descurce. Eu cred ca nu vor fi doar 5 ani, va fi identic ca in cazul lui Basescu , istoria se repeta iar romanii sunt orbi voluntar sau involuntar. Asta e efectul democratiei asupra poporului roman.Iar Basescu a stiut el de ce a distrus invatamantul ,sistemul spitalicesc etc., cand oamenii ajung la disperare nu mai gandesc cum trebuie ,ca sa nu mai zic de incultura si de logica,pe care putini romani le mai detin.

10689778_10152765825021117_7456574310838783227_n

Marius Albin Marinescu – Nu intamplator sloganul lui Klaus Iohannis al ultimelor zile a fost „Ne luam tara inapoi”, acelasi cu al revizionistilor unguri, sasi si romani tradatori din Transilvania!

MESAJUL promovat de catre cei care militeaza pentru independenta Transilvaniei: Sloganul lui Willy Schuster, „Ne luăm ţara înapoi!”, se referă la Transilvania, nu la România încăpută pe mâna ticăloşilor care ne guvernează de 24 de ani, cum au înţeles greşit românii din alte zone ale ţării! Mesajul chiar aşa apare pe paginile revizioniştilor, trilingv: „Ne luăm țara înapoi !!! Visszavesszük az országot !!! Wir holen uns unser Land zurück !!!” Acest slogan al lui Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania”.

1781098_880570315287456_8427883595598762066_o
Au existat forte externe, ca si agenti de influenta din exterior, care au coordonat, in paralel cu Tăușance, mediul online, speculand si manipuland poporul Facebook, ceea ce s-a numit mai apoi, Partidul Facebook. Nici un om coerent in gandire nu poate sa creada ca Iohannis cu doar patru administratori de sistem a izbutit pe plan international ceea ce armate de experti in alte candidaturi mondiale nu au reusit. Ziuanews a explicat in alte materiale de presa ce pot fi gasite pe siteul nostru despre interesul major al SUA de avea un presedinte pro-american, fata de un altul perceput ca pro-rus, in contextul unui razboi cu Ucraina la granita Romaniei si cu spectrul celor intamplate in Ungaria cu „deraierea” lui Viktor Orban. SUA nu doreau un presedinte cu un partid puternic, un partid care ar fi avut intreaga putere, ca PSD (presedinte, guvern, majoritate parlamentara). Un partid puternic se poate rasuci imediat, iar liderul poate deveni repede neascultator fata de stapanul de la Washington, asa cum s-a intamplat cu Orban. Ca atare, serviciile americane au actionat in consecinta intre turul unu si tururl doi.

Interesant e ca dovada acestui razboi electronic o face chiar Iohannis (echipa sa mai bine spus) printr-o postare pe Facebook in care acuza surse externe care vor sa monopolizeze pagina candidatului, ca sa-i creasca numarul de like-uri, nebanuind ca de fapt e vorba despre agenti de influenta (postaci) din exterior, din afara granitelor tarii, care tocmai incepusera razboiul electronic pentru ridicarea lui Iohannis si pentru manipularea opiniei publice, taman dupa cele doua dezbateri televizate, din care Iohannis a iesit terfelit, cu un comportament lamentabil, ceea ce l-ar fi dat pierzator evident al alegerilor. Asadar, nu tinerii de pe Facebook s-au mobilizat asa cum cerd ei, ci au fost manipulati din afara, ceea ce se poate deduce si citind interviul din linkul de mai sus, dar mai ales din postarea de pe pagina lui Iohannis. De remarcat ca Iohannis nu s-a prins ca i se face un serviciu si a incercat, initial, sa blocheze atacul informatic. Dar n-a mai aviut incotro, ca dovada ca si postarea aceasta a disparut in mod miraculos. Noroc cu un „print-screen” facut la momentul oportun.

Mai apoi, dupa ce a iesit presedinte, Iohannis a multumit in primul rand SUA si NATO. Pana la urma i-a explicat si lui Iohannis cineva de ce a ajuns presedinte si cu sprijinul cui. Tot asa a aflat si Victor Ponta de ce a pierdut, dovada ca n-a mai contestat nimic si s-a repezit sa se recunoasca infrant imediat, la nici o ora de la publicarea exit-poll-urilor. Pentru ca a doua zi sa intre in tandem cu Iohannis si sa ceara respingerea Legii Amnistiei, ridicarea imunitatii pentru corupti, dupa care si-a luat o mica vacanta sa rezolve problemele din partid, pentru ca si PSD se afla in pragul destramarii, posibil tot dintr-o manipulare a razboiului electronic orchestrat de peste ocean. Cu alte cuvinte: „Daca nu va linistiti, va rupem si partidul, va luam si puterea, cat a mai ramas”. De aia trage Ponta cu dintii de scaunul de premier. Se pare ca, asa cum spune si Ion Cristoiu intr-un comentariu, americanii s-au decis sa se imparta rolurile in Romania: opozitia sa ia presedintia, iar cei de la putere sa ramana la guvernare. Asta in ciuda dorintei lui Iohannis, care acum pare de neoprit si sa nu fi inteles mesajul. Iohannis cere „toata puterea”.

ziuanews.ro

Un articol aparținând publicației „Vocea Rusiei” subliniază faptul că România deține bogății naturale care ar ajuta poporul să aibă cel mai bun stil de viață din Europa.

„Dumnezeu a dat poporului român bogății naturale care l-ar fi făcut să trăiască cel mai bine din Europa. Din păcate la doar 20 % din el, i-a dat caracter, dorință de a face performanță și încredere în propriile forțe. Să fi fost vorba doar de patriotismul unui singur om de vină (președintele Nicolae Ceaușescu) atunci cînd România era o țară puternică din punct de vedere economic sau mai degrabă, de piramida ierarhiei valorice românești care avea la vîrf 20 % din acei români cu caracter și buni profesioniști? De ce și-au mai pus românii speranțe iluzorii pentru un viitor mai bun, odată cu alegerile prezidențiale din 2014, atîta timp cît clasa politică a rămas încemenită în mlaștina indusă odată cu decembrie 1989 ? Ocazie cu care piramida valorilor a fost întoarsă cu capul în jos, cu voia românilor”, scrie „Vocea Rusiei”.

„Am fi ipocriți dacă n-am recunoaște că statutul de membru al NATO și UE al României, precum și parteneriatul strategic cu SUA, au făcut ca alegerile prezidențiale din România anului 2014 să capete o miză geopolitică. În condițiile în care la granițele țării se derulează un război civil în care SUA, alături de UE, pe de-o parte și Rusia, pe de altă parte, au interese uriașe. România, cea care din punct de vedere militar a ajuns o cantitate neglijabilă, capătă dintr-odată o importanță crucială, din punct de vedere al subordonării politice, întrucît este situată pe linia de contact cu Ucraina. Și SUA dorește un președinte român de tip guvernator, dispus să-i execute întocmai și la timp ordinele, oricare ar fie ele. E Washingtonul vinovat că ne cunoaște perfect istoria ? Că fratele-și scurta de cap domnitorul promițînd Înaltei Porți că-i dă mai mult decît acesta ? A fost vinovat Ceaușescu că a încercat și a reușit să împiedice pentru o vreme aceste practici, adică trădare și dat pe degeaba avuția națională ? De ce l-am omorît pe Ceaușescu? Nu cumva ca să ne întoarcem la vechile practici cu Înalta Poartă ? Nu sunt oare aceiași americani, de ce atunci s-a putut să nu tratăm în genunchi cu ei și acum nu?”, se întreabă editorialistul Valentin Vasilescu.

„Dată fiind conjunctura amintită anterior, a avut posibilitatea să se înscrie în cursă și a candidat doar cine a avut susținerea unor formațiuni politice puternice sau a unor grupuri de afaceriști care controlează trusturi media de top. Sfera ambelor noțiuni incluzînd drept criteriu de success, consimțămîntul dat de Înalta Poartă, reprezentată azi de Washington și parțial Bruxelles. Din acest motiv, orice s-ar fi întîmplat, în turul doi nu puteau accede decît Ponta și Iohannis, percepuți de Washington ca avînd cel mai mare potențial în calitate de executanți. Așadar n-a fost deloc o competiție în care toți candidații să beneficieze de drepturi egale și în care ar fi putut câștiga oricare dintre cei 14 candidați. Nici confruntarea din turul doi, nu s-a mai desfășurat sub forma unor dezbateri televizate între cei doi candidați, care să reliefeze care are profilul cel mai apropiat de fișa postului președintelui României. Dezbateri care datorită experienței politice și inteligenței native, l-ar fi favorizat clar pe Ponta”, scrie „Vocea Rusiei”.

„În locul dezbaterilor, conducerea ostilităților a fost preluată pe nesimțite, de VIP-urile așa numitelor aparate de transmitere, considerate neoficial drept ”a patra putere în stat”. Adică de instituțiile media private, aservite unuia sau altuia dintre cei doi candidați. Populația României neînțelegînd de fapt că aceste instituții profită că dețin monopolul de transmitere către electorat a legitimității și a autorităţii candidatului dorit doar de ele. incronizîndu-se magistral cu diversiunile create de profesioniști la votul din diaspora, acea parte a presei susținătoare a lui Iohannis a surclasat-o net pe cea aservită lui Ponta, prin tupeul de a-și lua cu de la sine putere, dreptul de a legitima o diversiune. Pe care a prezentat-o ca fiind un act de patriotism autentic. Uzînd din plin de procedee agresive de generare a unei indignări fără suport real. Cu scopul de a induce electoratului din țară o stare de nervozitate în turul doi al alegerilor prezidențiale, menită să-l facă să reacționeze la urne emoțional și nu rațional. Și spre surprinderea celor care credeau că diversiunea din decembrie 1989 nu mai e posibilă, iată că ea a fost re-editată în 2014. Ca o concluzie, cîțiva patroni media sunt cei care controlează total electoratul din România. Afișînd o falsă conştiinţă imparțială, care ascunde scopurile reale și apartenenţa la aceași clasă de parveniți ca și baronii formațiunilor politice aflați în spatele candidatului marionetă la președinție, pe care-i susțin”, concluzionează editorialistul.

2 gânduri despre &8222;Radiografia alegerilor prezidentiale&8221;

Lasă un comentariu