Klaus Iohannis : Ne-am luat tara inapoi

10330404_1507655219518114_6947762516908924282_n

Dragi fani iohanis (că băsisti stiu că nu vă place să vă spun)….Felicitări !
Ati reușit să vă luați țara înapoi ….!!!

Bravo învingătorilor…!un început demn de niște apărători ai libertății ce sunteti!
Luați-vă țara, duceți-o unde vreți voi…dar vă spun,nu o luați de la mine sau de la alte câteva milioane….Pentru ca s-ar putea ca ea sa nu mai fi fost de mult a noastră …!
Faceți ce vreti cu ea…Jucați-va cât vreti cu ea!
Eu sunt sătul  sa mai cred că am fi putut scăpa cu toții de un sistem pe care il urâm cu toții …cel basist!
Daca voi nu credeți ca el se va perpetua acum ….asta e!
Răul s-a făcut deja!!!!
Eu zic asa ….glorie vouă învingătorilor…!
Si…..Trăiască băsismul de rit nou…!

 1496732_761620387226527_6384369472842835253_n

Nu stiu daca putea sa declare ceva mai sinistru dupa castigarea alegerilor, ca minoritar german in Ardeal. Sau cum ascund masonii adevarul in „plain sight”. Care tara domnule Klaus, cumva Transilvania? Si hai sa fim seriosi, nu exista politician care sa ajunga la nivelul asta, fara sa fie in prealabil atent selectionat de masonerie. Ni s-a pregatit asta de ani buni. Va felicit astfel pe toti cei care l-ati sustinut, indirect, pe marele Licurici, arhitectul acestei manevre.

” Însă cea mai valoroasă decoraţie a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România.”

In plus un detaliu cel putin interesant e cel semnalat de Active News
“ De altfel, doamna Merkel nu s-a putut abţine şi a lăsat şi un indiciu mai mult decât arogant: în scrisoarea de susţinere către Iohannis, aceasta a folosit sintagma Siebenburgen, referindu-se la Transilvania, adică vechea denumirea a provinciei. Doamna Merkel putea folosi cu uşurinţă cuvântul “Transsilvanien”, dacă nu chiar Rumanien, dar a preferat denumirea care se regăseşte pe vechea stemă a defunctului principat, una în care românii nu erau reprezentaţi. O altă coincidenţă?”

Eu as spune. Sah mat, Romania.

Sursa

Pentru basisti, iohanisti, sau pentru alti prosti de aceeasi factura. Vi se pare ca ati cistigat ceva? Vi se pare ca a avea un ALOGEN PRESEDINTE este un cistig pentru România?

16118_990865730929451_68323682762512075_n  Atunci poate veti lua in calcul urmatoarele lucruri. Nu vi se pare ciudat ca totul a decurs „firesc” in directia asta? „Koabitarea” pontanacului, numirea oamenilor lui base in functii cheie, NON COMBATUL in fata basului desi promisese ca-l da jos, mînariile cu usele, desfiintarea usele, abandonarea lui Crin, apoi NON COMBATUL PARLAMENTULUI, toate lucruri fara legatura atunci, care se explica acum? Adica au fost niste jocuri, care sa ne prosteasca pe noi. Deci dragi basisti, va bucurati ca ati cistigat? Îi inteleg pe basisti ca se bucura sa ramina in libertate, dar nu-i inteleg pe semenii mei care au suferit sub base si regimul lui. Milioane de oameni au PLECAT DIN TARA DIN CAUZA LUI, iar acum practic il voteaza tot pe el. Atunci cum ramine cu suferinta voastra? Nu cumva in felul asta imi dati dreptate, cind spun ca voi din afara tarii, NE DICTATI NOUA DIN TARA VIATA? Cu ce drept? Eu sint convins ca de aceasta data toti care au colaborat isi vor primi partea, numai ca nu stiu daca va fi ce si-au dorit.   Cei care se bucura azi, sa nu se supere mîine cind vor incepe demersurile pentru autonomuie, sau pentru federalizare. Sper sa apucati sa regretati bucuria pripita de azi! Iar pentru semenii mei ROMÂNI INAINTE DE A FI BASISTI, MACOVISTI, UDRISTI, MONARHISTI, poate va veti trezi inainte sa ne pierdem definitiv tara. Pentru ca poate veti realiza cit de mult contati IN FATA LIDERILOR VOSTRI. Azi nu a pierdut Ponta, nu a cistigat Johannis, a pierdut POPORUL ROMÂN!

 Cititi si aici

Klaus Iohannis va reprezenta interesele Germaniei în Guvernul României

„Tranziția, cel puțin până la criza din 2009, a reprezentat parvenirea micii burghezii comuniste, ascensiunea economică și politică a acesteia. Eliberată de chingile comunismului, care formal favoriza clasa muncitoare și intelighenția tehnică, mica burghezie comunistă s-a simțit în largul ei în timpul tranziției. Aceasta își dezvoltase aptitudinile antreprenoriale chiar în timpul comunismului, când, fiind mai slab plătită decât muncitorii și intelighenția tehnică, era nevoită să folosească la maximum beneficiile oferite de piața informală în vederea acumulării. Aceste deprinderi au fost apoi de mare folos în timpul tranziției, când acumularea a devenit scopul suprem. Așadar, tranziția a fost momentul probabil irepetabil în care un funcționar de primărie a putut deveni notar, un polițist, patronul unei firme de turism, o croitoreasă, proprietara unui magazin de haine – ei, și alții ca ei reușind să acceadă la un nivel de trai la care nici nu puteau spera înainte de 1989. Dacă pentru clasa muncitoare comunistă tranziția a fost un dezastru, pentru mica burghezie comunistă aceasta a oferit o nesperată formă de ascensiune socială și integrarea acesteia în rândurile clasei de mijloc comuniste, în condițiile în care categorii sociale importante înainte de 1989, precum doctorii, și-au pierdut în mod dramatic din statutul economic și social anterior. Mai mult decât orice, tranziția românească a fost momentul de glorie a micii burghezii în marșul ei triumfal spre împlinirea de clasă. Victor Ponta este produsul par excellence al acestui dinamici de clasă, de aceea centralitatea sa în politica românească nu este absolut deloc întâmplătoare, dincolo de propriile sale abilități.
Victor Ponta reprezintă oportunismul și parvenitismul traziției, a lipsei de credințe și vederi ferme, a capacității adaptării permanente,
contextuale, fiind totodată maestrul «oportunităților» și al
pragmatismului. Este exact cum trebuia să arate omul nou al tranziției,
îndeplinirea cu succes a acestui ideal. Victor Ponta nu este așadar
reprezentativ doar pentru o generație sau o clasă, ci pentru o întreagă
epocă.”  criticatac.ro

Lasă un comentariu