Americanii vor un nou guvern-marionetă la București

jill-biden-viziteaza-muzeul-satului-impreuna-cu-maria-basescu-122196-3  Din păcate mai sunt o grămadă de naivi în România care își fac iluzii că există democrație și că votul lor contează. Văd că mulți se agită să îndemne lumea să iasă masiv la vot,alții să boicoteze votul,alții sunt disperați ca nu cumva să iasă Ponta președinte,alții sunt înebuniți să o promoveze pe Monica Macovei,Johannis sau Elena Udrea.

în realitate,nu prea contează câtă lume vine la vot,cine votează și pe cine votează. România fiind o colonie,conducătorii ei sunt numiți de către puterile occidentale,iar alegerile sunt doar un spectacol,un fel de reality show ce are ca scop crearea iluziei că voința populară este cea care contează.

Președintele pe care l-au numit americanii,sau cel puțin cel care are cele mai mari șanse să fie numit,este Victor Ponta,dar doar cu condiția ca acesta să garanteze instalarea unui guvern-marionetă de tehnocrați,adică oameni instruiți și aflați în slujba oligarhiei bancaro-corporatiste internaționale și să nu permită nici unui politician din PSD,sau coaliția aflată la putere,să acceadă la funcții în executiv. Mai exact să nu permită reprezentaților aleși prin vot popular să ia decizii la nivel de stat,controlul total trebuind să fie în mâinile puterilor străine.
Biden_Ponta2
O dovadă în acest sens este și recenta convorbire telefonică între Victor Ponta și Joe Biden,în care acesta din urmă i-a transmis actualului premier ,,indicații prețioase” de la ,,Înalta Poartă”.

Informatii puse la dispozitia Ziuanews sustin faptul ca SUA doreste ca Victor Ponta sa ajunga presedintele României cu conditia de a face curatenie in partid, americanii insistand ca degeaba „baronii” ajung dupa gratii pentru faptele de coruptie comise, daca protejatii lor vor fi promovati in viitorul Guvern, dupa cum o arata informatiile alarmante ale serviciilor secrete.

Astfel ca, asa cum in utima vreme ne-am obisnuit ca, atunci cand vor ceva, americanii sa si obtina, mai mult ca sigur ca sperantele unor tineri politiceni de a ajunge la masa guvernarii se vor spulbera ca niste baloane de sapun. Ca si iluziile celor care i-au lansat in politica si care acum, cand se confrunta cu probleme grave in Justitie, trag cu disperare sforile pentru a-si pastra sferele de influenta prin intemediul unor oameni de incredere. Insa se pare ca exista deja o lista neagra a celor indezirabili care, chiar daca se vor bucura de sprijinul politic al unor organizatii puternice din PSD sau din partidele aliate, nu vor fi lasati totusi sa acceada la portofoliile mult ravnite.

Este vorba despre cateva ministere care sunt deja adjudecate pentru tehnocrati care au trecut cu brio testele de integritate facute in avans de catre serviciile specializate. Si care, pentru a se salva cel mult aparentele, vor fi anuntati ca bucurandu-se de sprijinul politic al partidelor de guvernamant. Iar cum viitorul guvern nu va fi totusi asumat si oficial drept unul format exclusiv din tehnocrati, foarte probabil ca se vor pastra si unele ministere secundare pentru politicieni fara carti de vizita prea impresionante.

Dacă nici acum nu v-ați trezit,tot ce pot face este să vă urez mult succes în continuare la înjurat pe rețelele de socializare și la pus ștampila pe candidatul preferat. :)

Sursa articol :
dantanasescu.ro

Lasă un comentariu